Hízókúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne hidd, hogy a hízni/fogyni akarók csak jajjongaanak, hogy hízni/fogyni akarnak.. szerintem 80-90%-k már próbált pár módszert..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Elég félreérthetõ a topik címe.

Davidus
lehet valaki 182/95 izom de az már mr olimpia😄 vagy kamugyúrós puffasztott vizes😄

V9ykn8_TZL0

Nézz át a kondi topikba, adnak majd pár jó tippet hogy mit kell enned hogy nõjjön a testtömeged (izom, és nem zsír)

Sok függ hogy mit örököltél, milyen a csontozatod, ezeken igazán nem lehet változtatni de az úszás az hasznos mert attól legalább válban szélesebb leszel, az izommeg csak edzés kérdése.

Amugy nem akarlak megbántani..de kedves Haxoror, ha nem hiszed hogy nehéz hízni/fogyni.. és helyette azt hiszed, hogy aki nem tud nagyon hízni/fogyni az orvosi eset, akkor szerintem nem muszály itt mondogatnod a saját igazadat.. itt szerintem mindenki más nem ért veled 1et..

mila69en
nemhát akkor magyarázd meg nekem hogy hogyan szerezzen izmokat pl: egy 55 kilós 180 magas ember? na? elkezd gyúrni? de mégis minek?xD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
akkor mi víz?<#mf1> minnyá mondja hogy izomxD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hja lehet.. de ha mondja hogy izom akkor jó 😊

Nem kell ahhoz meghízni hogy vki izmokat szerezhessen.

mila69en
182/95? 95 azmár majdnem 100xD azmár zsíros 182/80-85 kb az lenne a normális sztem

Davidus
simán^^ 2 hónapja 95 voltam(most 88). suimámn markolásztam a zsírt a hasamon:p

V9ykn8_TZL0

Miért mennék?
Ez a 95 nem zsír... <#hawaii>

szerintem övé átlagos testsúlyba tartozik amugy..

lehet zsír is szerintem.. persze izom jobb.. de itt nem arról van szó hogy a hízni akarók túlsúlyosak akarnak lenni.. hanem átlagos testalkatúak..

mila69en
na akkor te mehetsz a fogyókúrás topicba<#mf1> nálam ez már zsíros kategóriába tartozna^_^

Akos 001
egy kis súlyenelgetés,kifulladásig aztán kajálás....kajálás...edzés

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

mila69en
és az izom mibõl lesz? teeeee..egy pálcika hova kezdjen el gyúrni? elöbb felkéne szednie párkilót hogy legyen mit ledolgoznia😊

nem forgatom a szavaidat.. ha mégis ugy érzed nem szándékosan... de ha te nem élted még át ezt a problémát, akkor 90% hogy nem is érted.. (ezért beszélsz "bolondságokat".. elnézést a kifejezésért)

Hogy összejöttünk
"182/95"
Ez én vagyok ^^

Picar77
Nálam sem 😄

()() (^^)

mila69en
mondjuk ha valaki olyan "lelketlen" mint én annál nem számít<#nyes>

Azért nem mindegy hogy zsír vagy izom! <#hehe>

Ne kezd már a szavaimat forgatni, ha valaki konkrétan ZABÁL és mellette nem hízik az NEM NORMÁLIS!

Egy csomó ember azért dagadt mert sokat eszik és alig mozog mellette.

hidd el a hízni akaróknak mind1 hogy izom vagy zsír.. nem ezen van a hangsúly..

amugy meg értettem a "nem normális" kifejezést... szerinted a fél világnak valami orvosi problémája van és azért kövér/sovány?

Picar77
Te is nem irtad bele XD

()() (^^)

mila69en
megelõztél voltam én is 183/60 sõt 57 is voltam most kb 70 vagyok és ez lelkiekben hat igazán fõleg közérzet önbizalom stb...és kb még egy 10-es jól jönnexD

jaa

Oké, ezt nem értettem, szal masszívabb akar lenni én meg azt hittem hogy zsírt akar csak magára szedni, sry lol

a sovány és kövér emberek nagy része nem anyagcserezavaros..

Davidus
én voltam sovány 182/60 meg dagadt 182/95 is. hidd el hogy kurva szar soványnak lenni:p nõknek talán kevésbé gáz de a férfiak esetében nem tesz túl jót az önbizalomnak a pálcikaemberség:o szal ne okoskodj-.-

V9ykn8_TZL0

A "nem normálist" nem pejoratív értelemben használtam (bár éreztem hogy nem lesz szerencsés ez a kifejezés, mind1)

Akkor inkább így: nem átlagos.

Az "átlagos" ember ha kb annyit eszik mint amennyire tényleg szüksége is van akkor nem fog elhízni és gebe sem lesz.

Ha vki anyagcserezavaros akkor nála más a "normális" kajaadag.

mila69en
elba**tad😄D az enyém volt😊

figy a kövérek nem soványak akarnak lenni, a soványak pedig nem dagadtak.. hanem sztem átlagos testsúlyúak akarnak lenni.. és nem kifejezetten én akarok hízni.. olvass vissza hányember..

Picar77
ték

()() (^^)

mila69en
nem lehet hogy azért akar hízni mert vékonyak érzi magát? vagy errõl még nem hallotál? sajnálom hogy ilyen tájékozatlan vagy..pedig kétoldala van ennek a dolgonak is mint minden másnak😊

Komolyan mondtam, tényleg hízó-tréningeket tartanak, spéci kaja meg ilyenek.

igen?! akkor neked ennyi erõvel.. a fél világ nem normális eset? mert akik meg túlsúlyosak, azoknak meg pl. lassú az anyagcseréjük.. és akkor nem normálisak..

Ember, miért akarsz te hízni????

A fél bolygó fogyókurán van! 😄

Örülj annak hogy nem vagy dagadt! <#eljen>

gnar killer
engem kórházban is vizsgáltak anno és semmi...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

mila69en
megoldjuk génmanipulációval<#ravasz1>

Nézd, ha a kaja úgy rohan át valakin hogy szinte semmi nem szívódik fel belõle (EZÉRT nem hízik) na AZ orvosi eset.
...vagy alkati kérdés, tökmindegy a lényeg hogy nem 2normális" mûködés.

mila69en

Hát, nemtom orvos-e vagy vagy sem.. de nincs igazad.. szerintem többen vannak akik nem tudnak hízni mint gondolnád.. lehet hogy abból van pár tényleg orvosi eset, de a többségük olyanok, akiknek csak az anyagcseréjük gyors és olyan a szervezetük, hogy "nem ragad rájuk zsír"..

mila69en
szerinted mit?xD

Na jó, mielõtt meglincseltek mondok hasznos tippet is, a szumo-soknak spéci hízó-tréningjeik vannak, keressetek rá a neten.

mila69en
ja orvosi eset hát lol.. elmenne az orvoshoz azt mit monda? egyél sokat bazze

Picar77
Azt én is de jó gyorsan

()() (^^)

Mit?

Az már orvosi eset, anyagcserezavar vagy ilyesmi.

Hát figy.. akkor most elárulok 1 titkot..de ne mondd senkinek..
..Fogyni és Hízni egyaránt nagyon nehéz.. ha te még nem tapasztaltad, akkor em is tudhatod..