295
Hogyan fogjunk hozzá hízni?!
-
#215 nade most komolyan te pédául hogyan étkezel? vagy te ktomi? kajáztok mikor megéheztek vagy kajáztok egy bizonyos rendszerben mitom én pl: 3-4 óránkét nap-mint nap megismételve -
ktomi22 #214 aha..értem..
-
#213 jah amikor énis abbahagytam a kicsapongó életet akkor nekem is sikerült felszedni pár kilót:) -
#212 ki lehet próbálni bár egy-két hét alatt nevárd hogy felszedsz magadra x-y kilót:DDD nekem 7-8 hónap alatt sikerűlt kb 10-13 kilót felkapnom lehet hogy te egy dekát nem fogsz hízni, meg az is lehet, hogy én azért híztam mert előtte kicspongó életet éltemxDDDD amúgy nekem qurva nehézvolt betartani ezta napi eggyidőben való étkezést:DDD
azóta is újra tervbe van véve!! itt szerepel a noteszomba -
#211 ha nem vagyok éhes tudatosan várom hogy éhes legyek amikor legkisebb jelét érzem hogy éhes vagyok akkor tudatosan megyek és eszek -
ktomi22 #210 XD
-
#209 egyszerüen nem fér bele az életembe, hogy ilyen apróságokra is odafigyeljek -
#208 lol:DDDD -
#207 hátöizé ott a másik totyik tudodxDDD meg a gaz is nő már -
ktomi22 #206 hja.. oks.. feltétlen kiprobalom.. -
#205 jajjmááá eddig is ezt pofáztam, hogy nekem ez bevált és fontosnak tartom hogy naponta próbáljon meg az ember ugyanabban az időben kajózni nem pedig úgy hogy reggel eszek 2 kiló húst délben nem eszek majd a délit este bepótolom ez nem jó...kell csinálni egy rendszert mondjuk 4 óránként eszel vagyis beosztod magadnak a napi idődet...nekem is úgy tanácsolták annó és akárki akármit mond nálam működöttxD -
#204 mi jött közbe?:DDD -
ktomi22 #203 komoly? eddig mérnem mondtad? :P :D ki kell próbálnom.. -
#202 na most félretéve mindenféle kondizást meg mindenféle izomnövelést...nálam bevált mindíg egyidőben kajóztam napi 5x plussz egsznap rágcsáltam valamit kenyeret kiflit bármit simán lehet hízni... és tök érdekes, hogy nem csak a gyomrom nőttxD nincs is gyomrom már nem tartom be megint akkor eszek ha éhes vagyok:D összevissza... má megfogadtam párszor hogy megint elkezdem..csak valami mindíg közbejön -
#201 boccs az alattadlevőnek ment, férenyomtam:) -
#200 ézt mért nekem írod? én tudom h nem a zabálásról szól...
én tudom h attól h sokat eszel nem hízol, mer én sokat eszek...(naon sokat) és mégis sovány(jó annyria nem vagyok sovány, de lehetne rajtam +5 kiló) vagyok...és minden nap sokat eszek... -
ktomi22 #199 :) oks -
#198 jah arra a kérdésre h "hülye vagy?" má énis csak azt mondom h annyian mondták h kezdem elhinni:D -
#197 énis ebben a cipőben járok, szal nem kell magyaráznod nekem:) -
ktomi22 #196 hát aki sovány és hízni akar az elhiheted, hogy nem 1 falatot eszik 1 nap.. lehet többet eszik mint mások.. nem azon múlik..sajnos.. ha így lenne, nem lennének soványok -
#195 ^^ nem te vagy az első akitől ezt hallom -
#194 te mindig is az voltál:DDDD -
#193 ha minden nap csak 1 falatot eszel akkor bizony eszel de nem hízol-.-:D -
ktomi22 #192 hát én is :) -
#191 jajj nemondmá úgy szedtem fel több mit 10 kilót..akkor? én egy különleges eset lennék? -
#190 eggyértelmüen már csak pojínból írtam:) -
#189 hát van itt aki megmagyarázza neked hogyha eszel akkor nem hízolxD -
ktomi22 #188 hát ez nem épp egészséges így -
Dexantreal #187 Ühümm, azért néha hátha összejön. Meg miért hülyeség? :S Eleve, ah eszel, hízol. No persze, ha semmi mérték. -
ktomi22 #186 ez így igaz
-
#185 áhh aki normális testalkatú az nem értheti meg, max aki sovány és hízni akar, vagy aki "dagatt" és le akar fogyni az tudhatja csak h ez nem csak erről szól! -
#184 ez hülyeség, ettől nem hízol... -
Dexantreal #183 Hízókura? Egyé, amennyi beléd fér. -
#182 olvasva a hozzászólásaid én csak azt nem értem h mit keresel te itt? -
Ben C #181 Dehogynem, mert gyorsul az anyagcsere. -
haxoror #180 -
ktomi22 #179 max mila69en :D XD -
ktomi22 #178 ki mondta hogy erőlködésmentes módszert akar keresni? -
haxoror #177 kb annyi esélyed van erre erőlködésmentes módszert találnod mintha olyan fogyókúrát keresnél ami mellett lehet egész nap a fotelben ülve csokit zabálni... -
ktomi22 #176 nem ugy értettem hogy egész nap meg se mozdulok.. sport, mozgás kell..igen..