Hízókúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
^^ nem te vagy az elsõ akitõl ezt hallom<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
te mindig is az voltál😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ha minden nap csak 1 falatot eszel akkor bizony eszel de nem hízol-.-😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hát én is 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

mila69en
jajj nemondmá úgy szedtem fel több mit 10 kilót..akkor? én egy különleges eset lennék?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
eggyértelmüen már csak pojínból írtam😊

mila69en
hát van itt aki megmagyarázza neked hogyha eszel akkor nem hízolxD

hát ez nem épp egészséges így

Ühümm, azért néha hátha összejön. Meg miért hülyeség? :S Eleve, ah eszel, hízol. No persze, ha semmi mérték.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ez így igaz

kulabácsi
áhh aki normális testalkatú az nem értheti meg, max aki sovány és hízni akar, vagy aki "dagatt" és le akar fogyni az tudhatja csak h ez nem csak errõl szól!

kas123
ez hülyeség, ettõl nem hízol...

Hízókura?<#idiota><#hehe> Egyé, amennyi beléd fér<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kulabácsi
olvasva a hozzászólásaid én csak azt nem értem h mit keresel te itt?

Dehogynem, mert gyorsul az anyagcsere.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

<#hehe>

max mila69en 😄 XD

ki mondta hogy erõlködésmentes módszert akar keresni?

kb annyi esélyed van erre erõlködésmentes módszert találnod mintha olyan fogyókúrát keresnél ami mellett lehet egész nap a fotelben ülve csokit zabálni...

nem ugy értettem hogy egész nap meg se mozdulok.. sport, mozgás kell..igen..

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Figyelj.

Ha pl 60kg vagy és erre felhízol 20kg AKKOR IS vékony leszel csak mellette lesz még úszogumid meg szexi csöcseid is de az izomzatod meg a csontjaid nem fognak növekedni csak a zsírpárnáid.

Nincs olyan kaja ami a fotelban ülve izommá alakulna benned márpedig a testalkat a csontokról is az izmokról szól.

Kell a sport.

amugy meg mielõtt félreértené valaki.. nem vsak magam végett nyitottam a topicot.. tudom hogy másnak is vannak hasonló problémái.. és neten kevés az információ ezekrõl a dolgokról..

mila69en
na csak kibulyik a szög a zsákbol^_^ szal edzés kilõve

de amugy meg szerintem tuti van rá valami módszer, hogy hízzunk.. nem muszály az izom.. elég ha se sovány, se kövér nem vok.. nem kelll feltétlen izmosnak lenni..

mila69en
gyúrni szvsz ne kedjél el😄DD inkább edzeni😊 nem kellenek komoly dolgok csak egy terv!! amit betartasz és véghez viszel<#ravasz1>

mila69en
hát nem mert azthittem ktomi is úgy akar hízni mint én, hogy nem tesz érte semmit csak várja a késszet<#idiota><#banplz>

az + 1 plus hátrány számomra, hogy nincs senki olyan aki elmagyarázná.. (személyesen.. ugy jobb), hogy ha pl elkezdenék komolyabb szinten gyúrni, hogy mit, hogyan.. környéken nincs nagyon olyan konditerem, ahol kapok magam mellé valami edzõt vagy valami hasonló.. max annyit tok sportolni/tornázni ami 1 átlag embernek kell..

mila69en
de az öcskös egy adag nokedlije akkora volt amin én egy hétig vegetálhattam volna<#idiota>

😊

😄 XD ügyes, okos gyerek 😄

Aha, szóval arra van idõd hogy velem szívózzál de arra nincs hogy az öcséd példáját bedobd ktomi-nak mint követendõ példát! <#nezze><#ejnye1><#hehe>

mila69en
hát én csak ülök azt várom a megoldást😄DD
/mert lusta mint a dög
pedig lent vanik a sok kondizós gép<#nyes>

de tudom hogy szinte képtelenség megérteni olyannak aki nem élte át.. (nem rosszból mondom)

igen.. muszály..igazat adok.. de hidd el sok hízni akaró nem csak ül.. és még sincs olyan nagy eredmény..na de ebbe ne mennyünk bele nagyon.. ez már nem annyira ide tartozó téma..

mila69en
hozzáteszem soha nem evett semmiféle tömegnövelõ volume mittomén izémizé szarságokat/ borjútápszert azt kajázta mint a gép😄DD csupa fehérje ha megiszod sosem halsz meg😄DD csak úgy itta mindíg hogy befogta az orrát hogy ne érrezze a szagát😄DD mert ha megérezted a szagát a gyomrod felakart fordúlnixD

mila69en
xD

nah amúgy elhiszem mértne hinném el! itt az öcsém aki elég pálcika volt😄 mostmeg elég brutálul néz ki😄 a szemem láttára ment az átalakulása.. bár õ kondizik már nagyonrégóta, vanik is itthon mindenféle gépezet csak nekem nincs idõm ilyenekrexD

Amire céloztam az annyi hogy ha valaki alapból vékony testalkatú az soha nem lesz "átlagos" testalkatú csak azért mert elkezd enni, muszály valamit sportolnia.

Davidusnak igaza van.. most már elég az off ból..

😄

Az a 95 nálam izom. Nem érdekel hogy elhiszed-e vagy sem.

Ha sok szart összezabálok akkor persze hogy elkezdek én is hízni.
Már nem gyúrok (btw soha nem gyúrtam fel magam lufira) de viszont úszok rendszeresen szal meg van a mozgás hogy megtartsam a formámat.

aki "girnyó".. és híni akar.. és esetleg valami úton módon hízik is abból nem "pókhasú girnyó" lesz..
..mért ..szerinted csak soványak, kövérek, és erõs testalkatúak vannak? hol maradnak az átlagos testalkatúak (itt gondolok arra hogy nem kövér, nem sovány, de nem is izoms)

Davidus
ontopic is legyen. 60rol úgy lettem 80 1 nyár alatt hogy nem volt melóm és egész nap fociztam a grundon^^ utána meg annyit ettem amennyi belém fért

V9ykn8_TZL0

részben igazad van..

hát igen.. általában ez így van..

Pont errõl bezsélek hogy HÍZNI senki sem akar!

180/60
Ez girnyó testalkat és nem érdekel hogy most ezzel megsértettem-e valakit.

Ha valaki girnyóból normális testalkatot akar akkor nem hízni kezd mert a vége egy pókhasu girnyó lesz hanem ERÕSÖDNI akar (szerintem)

Van aki alapból masszívabnak születik és van aki alapból vékonyabb, az utóbbiak IS lehetnek normális vagy kimondottan erõs testalkatúak ha elkezdenek sportolni (konditerem, úszás) és megnézik hogy mit kajálnak.

Haxoror.. #148.. erre koncentrálj..

Nem is elküldeni szerettelek volna.. bocs, ha ugy lehettet értelmezni..
.. csak fõleg a hízni akarók vagy esetleg hozzá értõ emberek véleményére lennénk kiváncsiak, akiknek vannak bevált 5leteik/tippjeik..

mila69en
hát láttál volna engem 2 éve<#idiota>

mila69en
azért mert valakinek könnyû gondolom mint neki is, ezért képtelen felfogni hogy bizony létezik olyan is akinek nem egyszerû😊..
már mondtam én is, hogy van egy barátom aki képes 1-2hét alatt 7-8 kilókat fogyni/hízni ilyenek a génjei ezvan

szerk: ja és nála a hízás nem zsírban mutatkozik ez is érdekesxD pedig nem gyúrós palánta mégis úgy néz ki mint aki rendszeresen edzeni jár😄

Aha, nyilván... <#idiota>

tigeroo
kis izomból nagy lesz

az ember nemcsak csontból és bõrbõl áll