Hízókúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
jaja a kaják minõségét már én is említettem szvsz aza baj, hogy a mostanában kapható kajáknak egyszerüen nincs tápértéke fõleg a hypermárketes szaroknak

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
így van pontoson ezt próbálom vele megértetni én isxD nem kéne ide keverni a kondizást bazze mintha az öcsémet hallanám:=) komolyan mondom akárhányszor megemlítem hogy basszus felkéne szednem megint pár kilót az meg esetleg meghalja.."hú hát miértnem jössz edzeni" jajj mondom hagyá mánxD persze hogy õ is ezzel jön egybõl mert neki is ugyanez a mentalitása sõt mára már egy életforma mivel több éve csinálja már...de nekem nem álll szándékomban és késsz...anélkül is lehet hízni punktumm

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

GAthersw
Ha nem bírtok hízni, akkor se, ha esztek akkor nem esztek eleget vagy nem elég jó minõségût. Kcal (kalóriát), szénhidrátot, zsírt kell nézni elsõsorban ha csak hízni akartok, de sztem heti 3x1 óra kondi belefér mindenkinek (és akkor nem zsírosodni fogsz hanem formálod magad, nyílván akkor a fehérjebevitel sem árt nagy testsúlykilógrammonként 1-2g). Ahhoz, hogy hízni tudj meg kell találnod azt a kalóriamennyiséget amennyit ha egy nap elfogyasztassz akkor nem használod el mindet, hanem marad felesleg--->nõssz, ha emelett nem edzel akkor ez a zsír beépítésére fog fordítódni, ha edzel és elég fehérjét eszel akkor az izmaidba építi be a fehérjét. Egy átlagos embernek a szükséges kalóriabevitel 40-50 kcal/testsúlykilógramm. Érdemes vezetni egy füzetet arról, hogy mit ettél aznap és mennyit aztán nap végén kiszámolod miben mennyi kalória volt és meglátod, hogy megvolt -e a 40-50 kcal/tskg. Ha megvolt és egy héten át nem nõ a tömeged akkor növelni kell a bevitt kalóriamennyiséget addig amíg nem veszel észre növekedést.

Vannak olyan ételek amivel kevesebbõl sokkal több kcal-t tudsz bevinni a szervezetedbe, pl. ilyen a zabpehely, a mazsola, a dió és még sokan mások. Pl. Ha regggel jól bereggelizel akkor 10-11 óra között ha megeszel egy kis mazsolát dióval és esetleg túróval az már rögtön olyan mintha elszaladtál volna a mekibe betolni egy bigmacet és ebbõl akár ebéd után 4kor is lecsúszik még egy. Emellett napi 3 liter folyadékot is kell fogyasztani. Ha táplálékkiegészítõkre adjátok a fejeteket akkor elõször mindenképpen valami olyat szedjetek amelyben nem elsõsorban a fehérje van túlsúlyban hanem inkább nagy kcal és szénhidráttartalmút vegyetek, de persze a fehérje sem árt. Pl. olvastam, hogy valaki írta a Volumass35öt asszem. Namármost az teljesen girnyó embereknek szerintem tökéletes pénzkidobás, olcsóbb és nektek sokkal jobb is egy sima Mass20 (szintén Scitec)
Továbbá kerülni kell az aerob mozgásokat mert azzal csak a kalóriákat égeted el. (pl futás ilyesmi)

Remélem segítettem valamit

01110000 01110010 00110000

justin
Nos nem szeretnék a bodys-nem bodys vitába belekeveredni, de az tény, hogy ha csak heti 3x1 órát otthon elekezdesz emelgetni egy kézisúlyzót, akkor attól lehet "hízni" de attól még nem leszel izompacsirta (viszont nem csak zsírt szedsz fel). Az tény, hogy akinek genetikailag adottsága a vékony testalkat, annak sokkal nehezebb dolga van a hízással, de megoldgató.

<#eljen>
magamat ismerve..
vékony vagyok...napjába többször eszek...mellette napi 10-15km-t bringázok..
hiába szeretnék hízni..nemtudok..ha megeszek 1 rinocéroszt..sztem az sem látszana meg rajtam..vagy max addíg amig tekerek 1et a ház körül..

1ik ismerõsöm bodyzik...
ilyen tömegnövelõ 30E olyan 15e..kondibérlet 10e..
nekem errre nincs $
a végén elmentem orvoshoz..és kiderült hogy a nagyfater génjeit örökölhettem..vékony és magas volt..pedig õ is evett nem is keveset.

én nem sopánkodok..elfogadtam magam..majd lesz jobb is...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kulabácsi
barátom! neked csak annyit kéne felfogni h aki sovány az sokkal nehezebben fejlõdik mint az átlag testalkatúak! magyarúl nem mindenki akar pár évet arra álldozni h minden nap konditerembe járjon és zúzza a súlyokat h majd de geci nagydarab lesz! szvsz itt nem életformát akarunk kialakítanki (mert aki dádizik az azért egy idõ után életforma lesz) hanem csak pár kilót felszedni és normális testalkatúnak lenni...amúgy még mindig nem értem h mi a faszt jössz ide, valszeg te is bádizol, már megszoktad, de van aki nem ezt tartja életcélnak h gyúrjon és izomagy legyen, csak mondjuk felszedni 4-5 kilót h jobban tetszen magának, ill másoknak! ennnyi! tolhatod itt h fúúúú én 1 év alatt a sok tömegnövelõmmel meg napi x óra edzéssel miket értem el, de gecire nem fog érdekelni senkit, mert itt nem arról megy a duma! remélem végre megérted, vagy ha nem akkor ki lehet venni a topikot a kedvencek közül és nem kell visszanézni
bye!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ahogy érzed, nekem mindegy.

Egyszerûen nevetségesnek tartom hogy bárki azon problémázzon hogy nem tud meghízni és szerintem a bádi topik lakói is csak röhögnének azon hogy ott van a megoldás a girnyók orra elõtt de csak sírnak ahelyett hogy tennének is azért hogy normálisabban nézzenek ki.

Van egy olyan érzésem hogy aki itt eddig csak sopánkodott hogy milyen csonti meg hogy nem tud ellene tenni semmit az 10 év múlva is csonti lesz, 20 év múlva is és a koporsójában is lötyögni fog mert csak várja a csodát hátha...

Öreg fejjel visszagondolva majd rájön hogy az a pár év edzés nem is lett volna olyan hülyeség.

én nem hiszem, hogy tényleg zsírt akartok fölszedni, de ha igen az könnyû lesz😊

mila69en
neked a testépítés a hobbid gondolom én vagy sportot ûzõl belõle.. viszont vanik olyan akinek nem a testépítés a hobbija sõt eggyáltalán nem is érdekli eza téma csak szimlpán hízni akar😊 készpunktum

mila69en
neked kéne értelmezni mert nagyon rossz választás volt egy ilyen mondathoz eza-><#hehe>szmájli😊

Értelmezd a szmájlit -> <#hehe>

mila69en
atya ég fogd már fel azzal a pici agyaddal hogy itt nincs testépítés😊 itt hízás vanik és zsirosodás!! nem olyan nehéz szerintem menni fog:=)

mila69en
<#banplz>

Még mindig meg bírom állni hogy ne linkeljem be ezt a topikot oda! <#hehe>
(de ami késik az nem múlik hehe)

Mennyi az a "középszint" úgy mennyiségileg?
Hány tányér?

El se hiszed hogy ez mennyire offtopik hozzászólás volt itt! <#idiota>

ha valaki ide átjön a testépítõs forumból annak agymenése lesz😊

kulabácsi
mé asziszed én nem?😄DDD
most is egy rendszeres hízókúrára megyek, sörözni xDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

justin
Szerintem elég elkezdeni bármilyen sportot, és mellette rendesen étkezni és a hatás nem marad el (nekem bejött).

kas123
yó nem mindig jön össze (pl reggel elalszom...)...de általába összejön a rendszer =)

mila69en
te legalább egy rendszert be tudsz tartanixD

kas123
Nálam van rendszer...mégse használ...rossz géneket kaptam =(. De nem adom fel!

mila69en
hátjó csak kiváncsiságból rákérdeztem kulánál alapból gondóltam hogy nincs semmiféle rendszer nincsxD

kulabácsi
"nincs rá idõm"
1 óra az egész

banok
nekem is ez a problémám. Olvasom a hsz.-eket de nem lettem okosabb. Gyúrni nem szeretnék mert nincs rá idõm meg nem izmos akarok lenni hanem inkább átlagos. Eszem rendesen mikor megéhezem. Net meg a tv elõtt ülve mindig rágcsálok valamit és mégis semmi 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi
én ezért eszem mindig annyit amennyi jólesik, persze jó lenne hízni, de erõlködve nem akarok, egyszerûen elkezdtem kicsit megint kondizni, azt majd lesz vmi, a szél még nem fúj el szal tökmind1😊

kas123
engem nem kérdeztél, de én reggel, délbe, dután, este, lefekvés elõtt...
délbe-este sokat eszem, lefekvés elõtt-reggel átlagosan, délután meg inkább nassolok...

régebben próbáltam többet enni.. kényszerbõl.. ez 1 hét alatt 2kb ot adott.. de nem bírtam 2 hátnél tovább...megutáltam az ételeket és visszafogytam a megszerzett kilókat..ráadásul tuti hogy nem volt egészséges...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kulabácsi
hát igazából teljesen rendszertelen az egész, és tom h ez a baj, de az életem is rendszertelen, szal elég nehéz ezt összehozni😄 szal amikor éhes vok akkor zabálok, de állt inkább délután, de akkor viszont kb folyamatosan...
mondjuk ehhez az is hozzátartozik h mostanában nincs meló, szal 12kor kelek xD

hát.. mindig köszépszintig teleeszem magamat amikor megéhezek.. ez naponta kb 5

mila69en
nade most komolyan te pédául hogyan étkezel? vagy te ktomi? kajáztok mikor megéheztek vagy kajáztok egy bizonyos rendszerben mitom én pl: 3-4 óránkét nap-mint nap megismételve

aha..értem..

kulabácsi
jah amikor énis abbahagytam a kicsapongó életet akkor nekem is sikerült felszedni pár kilót😊

mila69en
ki lehet próbálni bár egy-két hét alatt nevárd hogy felszedsz magadra x-y kilót😄DD nekem 7-8 hónap alatt sikerûlt kb 10-13 kilót felkapnom lehet hogy te egy dekát nem fogsz hízni, meg az is lehet, hogy én azért híztam mert elõtte kicspongó életet éltemxDDDD amúgy nekem qurva nehézvolt betartani ezta napi eggyidõben való étkezést😄DD
azóta is újra tervbe van véve!! itt szerepel a noteszomba<#idiota><#banplz>

mila69en
ha nem vagyok éhes tudatosan várom hogy éhes legyek amikor legkisebb jelét érzem hogy éhes vagyok akkor tudatosan megyek és eszek<#banplz>

XD

mila69en
egyszerüen nem fér bele az életembe, hogy ilyen apróságokra is odafigyeljek

kulabácsi
lol😄DDD

mila69en
hátöizé<#whatever> ott a másik totyik tudodxDDD meg a gaz is nõ már

hja.. oks.. feltétlen kiprobalom..

mila69en
jajjmááá eddig is ezt pofáztam, hogy nekem ez bevált és fontosnak tartom hogy naponta próbáljon meg az ember ugyanabban az idõben kajózni nem pedig úgy hogy reggel eszek 2 kiló húst délben nem eszek majd a délit este bepótolom ez nem jó...kell csinálni egy rendszert mondjuk 4 óránként eszel vagyis beosztod magadnak a napi idõdet...nekem is úgy tanácsolták annó és akárki akármit mond nálam mûködöttxD

kulabácsi
mi jött közbe?😄DD

komoly? eddig mérnem mondtad? 😛 😄 ki kell próbálnom..

mila69en
na most félretéve mindenféle kondizást meg mindenféle izomnövelést...nálam bevált mindíg egyidõben kajóztam napi 5x plussz egsznap rágcsáltam valamit kenyeret kiflit bármit simán lehet hízni... és tök érdekes, hogy nem csak a gyomrom nõttxD nincs is gyomrom<#idiota> már nem tartom be megint akkor eszek ha éhes vagyok😄 összevissza... má megfogadtam párszor hogy megint elkezdem..csak valami mindíg közbejön

kulabácsi
boccs az alattadlevõnek ment, férenyomtam😊

kas123
ézt mért nekem írod? én tudom h nem a zabálásról szól...

én tudom h attól h sokat eszel nem hízol, mer én sokat eszek...(naon sokat) és mégis sovány(jó annyria nem vagyok sovány, de lehetne rajtam +5 kiló) vagyok...és minden nap sokat eszek...

😊 oks

kulabácsi
jah arra a kérdésre h "hülye vagy?" má énis csak azt mondom h annyian mondták h kezdem elhinni😄

kulabácsi
énis ebben a cipõben járok, szal nem kell magyaráznod nekem😊

hát aki sovány és hízni akar az elhiheted, hogy nem 1 falatot eszik 1 nap.. lehet többet eszik mint mások.. nem azon múlik..sajnos.. ha így lenne, nem lennének soványok