295
Hogyan fogjunk hozzá hízni?!
-
#255 A hozzáállással van sztem a gond. Ha hízni akarsz akkor egyél meg tedd azt amit leírtak, leírtam és tuti nem marad el a hatás, kivéve ha betegségről van szó. Viszont,ha azt mondogatod magadban hogy: úgysem fogok hízni, minek erőltessem magamba a kaját, akkor sosem fogsz hízni egy kilót sem.
Anno nálam is ilyen gond volt, azóta megváltozott a hozáállásom és ha eszek akkor nagyoneszek vazze:D
Haxorornak igaza van. A sport nagyon fontos. -
#254 énis így vok vele
akármenyit eszem sosem hízom-.-
(gyors az anyagcserém) -
#253 Szerintem egyszer számold össze, hogy hány kcal-át eszel naponta.Lehet, hogy meg fogsz lepődni, és csak neked tűnik soknak.Ha naponta betartod a min. 4000 kalóriát kizárt dolog, hogy ne hízzál. -
#252 nem igaz, én sok evéstől sem hizom... ha meg jóval többet ennék 1. rosszul érezném magam tőle és talán hánynák is, 2. mert természetellenes :) -
#251 1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
2. Hízókúra
3. Test Drive Unlimited
4. Command & Conquer III
5. '80 as évek zenéi
6. Grand Theft Auto IV
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Virtuális autótuning
9. Fű, joint, marihuana, zöldike...
10. GTA: San Andreas -
#250 na ez teéjesen összefoglalta azt amit énis hiszek h csinállni kéne, csak az embereknek nem mindig van erre pénzük/idejük sajna:( -
haxoror #249 Jó sok sztereotíp hülyeséget összeírtál. -
#248 zabálni, zabálni, zabálni:D
Nem véletlen az, hogy nem olvasol sehol hízókúrási tanácsokat, csak fogyókúrásat, hiszen a hízásnál tényleg csak ennyi a lényeg.Itt nincsen csodaszer, meg Norbi-féle tuti módszer.Napi min. 4000 kcal, oszt viszonlátás:D -
#247 Sok helyen olvasom, hogy bármennyit eszem, nem hízik.Nos ez 99%-ban nem igaz.Most eltekintve attól, hogy valakinek valami betegsége van.Hízni igenis tud még az is aki meg van róla győződve, hogy nem.Én vagy 19-20 éves koromig 56-60(!) kiló voltam a 183 centis magasságommal és én is meg voltam róla győződve, hogy zabálok.Nos az igaz, hogy többet ettem, mint egy átlagember, de sajnos nem eléggé.Szerintem gondolja át mindenki, hogy valóban olyan sokat eszik?Az lehet, hogy valaki napjában ötször kajál, de lehet, hogy csak "csipeget" és lehet, hogy csak ebédkor tömi tele magát.Sajnos az ektomorf típusú embereknek(vékony csontozat, gyors anyagcsere) nem elég az átlagemberhez hasonlóan táplálkozni.Kb. duplájára kell növelni a kalóriamennyiséget.Legalább napi(!) 4000-5000 kcal-át kell fogyasztani.Ez tulajdonképpen bármilyen kaja lehet, csak nyomni kell magadban napi ötszörre elosztva.Ennyi a titok.Lehet, parizeres kenyér, töltött káposzta, pacalpörkölt...ami jól esik.
Viszont a legjobb hatást, a "minőségibb hízást" azzal éred el, ha a fent említett zabakúra mellett még elkezdesz súlyzózni.Nem otthon 5 kilós kézisúlyokkal, hanem normális edzőteremben, normális edzéstervvel, becsülettel végigcsinálva a gyakorlatokat.Annyi, hogy itt már 1-2 dolog bejön a képbe.Pl. két dolgot tartok fontosnak, a fehérjét és kreatint.Lehetne ezer oldalt írni, a testépítők kajálásáról, de teljesen felesleges.Aki csak hízni és izmosodni akar és nem feltétlenül a Mr.Olympián akar indulni annak egy mondatban is leírható a "titok":
Napi 4000-5000 kcal, 150-200 gramm fehérje, kreatin monohidrát + edzés heti 3-4 alkalommal, normális edzésterv alapján, becsülettel végigcsinálva a gyakorlatokat. -
#246 lassan átkéne neveztetni a topicot "hogyan szedjünk fel párkilót" vagy valami ilyesmire:D -
#245 jaja a kaják minőségét már én is említettem szvsz aza baj, hogy a mostanában kapható kajáknak egyszerüen nincs tápértéke főleg a hypermárketes szaroknak -
#244 így van pontoson ezt próbálom vele megértetni én isxD nem kéne ide keverni a kondizást bazze mintha az öcsémet hallanám:=) komolyan mondom akárhányszor megemlítem hogy basszus felkéne szednem megint pár kilót az meg esetleg meghalja.."hú hát miértnem jössz edzeni" jajj mondom hagyá mánxD persze hogy ő is ezzel jön egyből mert neki is ugyanez a mentalitása sőt mára már egy életforma mivel több éve csinálja már...de nekem nem álll szándékomban és késsz...anélkül is lehet hízni punktumm -
#243 Ha nem bírtok hízni, akkor se, ha esztek akkor nem esztek eleget vagy nem elég jó minőségűt. Kcal (kalóriát), szénhidrátot, zsírt kell nézni elsősorban ha csak hízni akartok, de sztem heti 3x1 óra kondi belefér mindenkinek (és akkor nem zsírosodni fogsz hanem formálod magad, nyílván akkor a fehérjebevitel sem árt nagy testsúlykilógrammonként 1-2g). Ahhoz, hogy hízni tudj meg kell találnod azt a kalóriamennyiséget amennyit ha egy nap elfogyasztassz akkor nem használod el mindet, hanem marad felesleg--->nőssz, ha emelett nem edzel akkor ez a zsír beépítésére fog fordítódni, ha edzel és elég fehérjét eszel akkor az izmaidba építi be a fehérjét. Egy átlagos embernek a szükséges kalóriabevitel 40-50 kcal/testsúlykilógramm. Érdemes vezetni egy füzetet arról, hogy mit ettél aznap és mennyit aztán nap végén kiszámolod miben mennyi kalória volt és meglátod, hogy megvolt -e a 40-50 kcal/tskg. Ha megvolt és egy héten át nem nő a tömeged akkor növelni kell a bevitt kalóriamennyiséget addig amíg nem veszel észre növekedést.
Vannak olyan ételek amivel kevesebből sokkal több kcal-t tudsz bevinni a szervezetedbe, pl. ilyen a zabpehely, a mazsola, a dió és még sokan mások. Pl. Ha regggel jól bereggelizel akkor 10-11 óra között ha megeszel egy kis mazsolát dióval és esetleg túróval az már rögtön olyan mintha elszaladtál volna a mekibe betolni egy bigmacet és ebből akár ebéd után 4kor is lecsúszik még egy. Emellett napi 3 liter folyadékot is kell fogyasztani. Ha táplálékkiegészítőkre adjátok a fejeteket akkor először mindenképpen valami olyat szedjetek amelyben nem elsősorban a fehérje van túlsúlyban hanem inkább nagy kcal és szénhidráttartalmút vegyetek, de persze a fehérje sem árt. Pl. olvastam, hogy valaki írta a Volumass35öt asszem. Namármost az teljesen girnyó embereknek szerintem tökéletes pénzkidobás, olcsóbb és nektek sokkal jobb is egy sima Mass20 (szintén Scitec)
Továbbá kerülni kell az aerob mozgásokat mert azzal csak a kalóriákat égeted el. (pl futás ilyesmi)
Remélem segítettem valamit -
#242 Nos nem szeretnék a bodys-nem bodys vitába belekeveredni, de az tény, hogy ha csak heti 3x1 órát otthon elekezdesz emelgetni egy kézisúlyzót, akkor attól lehet "hízni" de attól még nem leszel izompacsirta (viszont nem csak zsírt szedsz fel). Az tény, hogy akinek genetikailag adottsága a vékony testalkat, annak sokkal nehezebb dolga van a hízással, de megoldgató. -
LeePí17 #241
magamat ismerve..
vékony vagyok...napjába többször eszek...mellette napi 10-15km-t bringázok..
hiába szeretnék hízni..nemtudok..ha megeszek 1 rinocéroszt..sztem az sem látszana meg rajtam..vagy max addíg amig tekerek 1et a ház körül..
1ik ismerősöm bodyzik...
ilyen tömegnövelő 30E olyan 15e..kondibérlet 10e..
nekem errre nincs $
a végén elmentem orvoshoz..és kiderült hogy a nagyfater génjeit örökölhettem..vékony és magas volt..pedig ő is evett nem is keveset.
én nem sopánkodok..elfogadtam magam..majd lesz jobb is... -
#240 barátom! neked csak annyit kéne felfogni h aki sovány az sokkal nehezebben fejlődik mint az átlag testalkatúak! magyarúl nem mindenki akar pár évet arra álldozni h minden nap konditerembe járjon és zúzza a súlyokat h majd de geci nagydarab lesz! szvsz itt nem életformát akarunk kialakítanki (mert aki dádizik az azért egy idő után életforma lesz) hanem csak pár kilót felszedni és normális testalkatúnak lenni...amúgy még mindig nem értem h mi a faszt jössz ide, valszeg te is bádizol, már megszoktad, de van aki nem ezt tartja életcélnak h gyúrjon és izomagy legyen, csak mondjuk felszedni 4-5 kilót h jobban tetszen magának, ill másoknak! ennnyi! tolhatod itt h fúúúú én 1 év alatt a sok tömegnövelőmmel meg napi x óra edzéssel miket értem el, de gecire nem fog érdekelni senkit, mert itt nem arról megy a duma! remélem végre megérted, vagy ha nem akkor ki lehet venni a topikot a kedvencek közül és nem kell visszanézni
bye! -
haxoror #239 Ahogy érzed, nekem mindegy.
Egyszerűen nevetségesnek tartom hogy bárki azon problémázzon hogy nem tud meghízni és szerintem a bádi topik lakói is csak röhögnének azon hogy ott van a megoldás a girnyók orra előtt de csak sírnak ahelyett hogy tennének is azért hogy normálisabban nézzenek ki.
Van egy olyan érzésem hogy aki itt eddig csak sopánkodott hogy milyen csonti meg hogy nem tud ellene tenni semmit az 10 év múlva is csonti lesz, 20 év múlva is és a koporsójában is lötyögni fog mert csak várja a csodát hátha...
Öreg fejjel visszagondolva majd rájön hogy az a pár év edzés nem is lett volna olyan hülyeség. -
Ronny #238 én nem hiszem, hogy tényleg zsírt akartok fölszedni, de ha igen az könnyű lesz:) -
#237 neked a testépítés a hobbid gondolom én vagy sportot űzől belőle.. viszont vanik olyan akinek nem a testépítés a hobbija sőt eggyáltalán nem is érdekli eza téma csak szimlpán hízni akar:) készpunktum -
#236 neked kéne értelmezni mert nagyon rossz választás volt egy ilyen mondathoz eza->szmájli:) -
haxoror #235 Értelmezd a szmájlit -> -
#234 atya ég fogd már fel azzal a pici agyaddal hogy itt nincs testépítés:) itt hízás vanik és zsirosodás!! nem olyan nehéz szerintem menni fog:=) -
#233 -
haxoror #232 Még mindig meg bírom állni hogy ne linkeljem be ezt a topikot oda!
(de ami késik az nem múlik hehe) -
haxoror #231 Mennyi az a "középszint" úgy mennyiségileg?
Hány tányér? -
haxoror #230 El se hiszed hogy ez mennyire offtopik hozzászólás volt itt! -
Ronny #229 ha valaki ide átjön a testépítős forumból annak agymenése lesz:) -
#228 mé asziszed én nem?:DDDD
most is egy rendszeres hízókúrára megyek, sörözni xDDDD -
#227 Szerintem elég elkezdeni bármilyen sportot, és mellette rendesen étkezni és a hatás nem marad el (nekem bejött). -
#226 yó nem mindig jön össze (pl reggel elalszom...)...de általába összejön a rendszer =) -
#225 te legalább egy rendszert be tudsz tartanixD -
#224 Nálam van rendszer...mégse használ...rossz géneket kaptam =(. De nem adom fel! -
#223 hátjó csak kiváncsiságból rákérdeztem kulánál alapból gondóltam hogy nincs semmiféle rendszer nincsxD -
#222 "nincs rá időm"
1 óra az egész -
#221 nekem is ez a problémám. Olvasom a hsz.-eket de nem lettem okosabb. Gyúrni nem szeretnék mert nincs rá időm meg nem izmos akarok lenni hanem inkább átlagos. Eszem rendesen mikor megéhezem. Net meg a tv előtt ülve mindig rágcsálok valamit és mégis semmi :( -
#220 én ezért eszem mindig annyit amennyi jólesik, persze jó lenne hízni, de erőlködve nem akarok, egyszerűen elkezdtem kicsit megint kondizni, azt majd lesz vmi, a szél még nem fúj el szal tökmind1:) -
#219 engem nem kérdeztél, de én reggel, délbe, dután, este, lefekvés előtt...
délbe-este sokat eszem, lefekvés előtt-reggel átlagosan, délután meg inkább nassolok... -
ktomi22 #218 régebben próbáltam többet enni.. kényszerből.. ez 1 hét alatt 2kb ot adott.. de nem bírtam 2 hátnél tovább...megutáltam az ételeket és visszafogytam a megszerzett kilókat..ráadásul tuti hogy nem volt egészséges... -
#217 hát igazából teljesen rendszertelen az egész, és tom h ez a baj, de az életem is rendszertelen, szal elég nehéz ezt összehozni:D szal amikor éhes vok akkor zabálok, de állt inkább délután, de akkor viszont kb folyamatosan...
mondjuk ehhez az is hozzátartozik h mostanában nincs meló, szal 12kor kelek xD -
ktomi22 #216 hát.. mindig köszépszintig teleeszem magamat amikor megéhezek.. ez naponta kb 5