849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • stonesour
    Na a CBA-ban van zöld, kék és sárga. Ma este lehet hogy betesztelem a sárgát.

Nincs róla info, hogy másfajta Monstert behoztak-e Magyarországra?
  • stonesour
    Voltunk legalább 5-6 boltban, egy éjjel-nappaliban találtunk csak, ott is csak zöldet... :(

Holnap elmegyek az italboltba. Ott tuti lesz többféle.
  • Borg
    M80-nak annó a koleszben a bort hívták. Valami Mátyás pincéből hozták, és 80Ft/liter volt :D Szőlőt nemigen látott, de marmonkanna számra vedelték a punkok. És volt M20 is...
  • stonesour
    Na megyek megnézem van-e az itteni teszkóban monster, amúgy érzem már az előző hatását. :D
  • Kmarha
    biopower: nem nagy szám. Alap tutti-frutti, azért fitt és társainál talán valamivel kellemesebb. De azon az áron, akkor már bomba! (mondom én aki talán még sosem vett Bombát :D) viszont Bionak szép a doboza :D gyüjteményhez egyet mindenképp kell venni.
  • stonesour
    :D nem baj akkor is jól hangzik
  • Rundstedt17
    az mindegyikbe van..........
  • stonesour
    Aha.. nem baj.. Úgy érzem minden másnap meg fogok inni egyet, mert ez úgy tűnik még egészséges is.. utánanéztem, van benne B6 meg B12 vitamin, meg ásványi anyagok.

A Biopower milyen amúgy?
  • devast
    Pontosítva, a ripper az az amcsi m80 ízesítésével van, viszont "csak" 50%-os gyümölcstartalommal 80% helyett. Viszont még mindig fenntartom azt, hogy fél liter belőle egyszerre lehet egy kicsit sok. Nagyon édes, és a bubik fél-1 óra alatt kimennek belőle. Remélem 0,25l-es formába is árulni fogják :)
  • Kmarha
    80%-osat nem fogsz kapni, ha jól tudom Europába csak az 50%-osat hozták be. De hidd el nekem, tökéletesen elég az 50 is. 2 órája ittam meg és még mindig érzem a számba az izét :D A 80 az már túlzás. Örülök hogy a zöld is jó akkor :D hétfőn probálom is ki (bár láthatatlanban már most a sárga ripperre szavazok)
  • sKeezo
    csodálatos
  • stonesour
    Épp most értem haza koliból.. Itt ülök a gépnél, most ittam meg a ma reggel vásárolt zöld Monstert. 345 ft-ért vettem Egerben, egy kisebb boltban. Nagyon-nagyon ízlett. Ma megnézem a Tescoban is szerintem, hátha van, veszek egy sárgát, 80% gyümölcstartalommal (azt mondják ez a legfinomabb)... Végre behozták, nagyon örülök.
  • Kmarha
    Energia ital fanok, lehet örvendezni!

Érkezik Magyarországra is a Monster!

Ma találtunk ilyen csodát, igaz nem a tescóban, hanem egy aprócska kis lángosos, melegszendvicses üzletben, Fehérváron. Teljesen magyar doboz, ez már az idehaza forgalmazott csomagból van. Össz-vissz 400 Ft-ba került egy 500ml-es doboz, ami ár/íz arányban szerintem hihetetlen (úgy féltünk tőle hogy import cucc lesz, 800-1000 forintos árral). A sárga Ripper alnevet kapó fajtát probáltuk ki, 50 %-os gyümölcs tartalommal, és valami eszméletlen finom!

Kiváncsi vagyok Tescóba mennyibe fog fájni. Ha még ennél is olcsóbb lesz, én totál rá fogok szokni! Nincs tutti-frutti, nincs keserű útóhatás, hanem finom, kellemesen édes íz (almás-ananászos beütése volt számomra). Mindenkinek ajánlom!

A ripper talán kicsit túl édes is az eddig megszokott energia italokhoz képest (de milyen lehet az M-80, ami 30%-al több gyümölcsöt tartalmazhat?), de lesz itt más Monster is. Mi a boltban ma a sárga Rippert, és az alap zöldet találtuk. Jövő héten a zöld kerül kiprobálásra!

• akyyy
    vidd ki a kertbe és fejjel lefelé tedd rá a kerítésre.
  • suhanc47
    szerintem ne lyukaszd ki, hanem rakd polcra, hangfalra, tv-re radiátorra vagy ilyesmi helyre, ahol nem nagyon pakolászol, egymás tetejére felrakhatsz 3-4 db-ot is, nem esik le...
  • BB7
    Szerintetek hogyan bírom tárolni őket? Arra gondoltam, ki kéne az összeset lyukasztani és egy nagy spárgával az összeset összekötni, majd fellógatni valahova! :D
  • Szaki1423
    Szia dbala!
    Ne dobd ki engem érdekelne pár darab belőle =) szintén gyűjtő vagyok!!! =)=)
  • dbala
    Pár kép a "gyűjteményemről". Bár ma gondoltam rá, hogy ki kellene őket dobálni mert csak por fogók.

• BB7
    Én, s nem tudom mennyi van, egy polcnyi... egymáson 2, három sorban... majd egyszer össze kéne már számolnom! :D
  • Narusco
    na igen csak... én pl ugy szoktam néha venni, hogy ha vonatra megyek és még van 15-20 percem, bemegyek cba-ba, és azért nem adok 400 forintot 1 red bullért majdnem minden nap... szerintem a fekete WATT vagy HELL is elég jó, és töredékébe kerül. amikor egyszer messziről vetődtünk hazafelé, és ugy adódott hogy egy benzinkútnál töltjük az éjszakát, én is fél literes redbullokkal rohangáltam ami volt vagy 1000/darab
  • Dynamic
    Nekem még mindig a Red Bull a non plus ultra, és nem a név miatt.
    Egyedi az íze, nincs szarrá cukrozva, mégis kellemes.
  • Rundstedt17
    pedig a Burn a legjobb,a többi maximum hashajtónak jó.
  • Narusco
    meg benne marad a szádban az eper iz... inkább szörpnek menne el
  • Dynamic
    Hú, szerintem a Burn nagyon geil. Addig valamennyire élvezhető(bár túl szirupos), amíg iszod, de amikor lenyeled akkor meg valami hülye kesernyés mellékíz jönk ki belőle. Kb. mint a Tonik esetében.
  • Dynamic
    9MM
    Nagyon ütős design:) Tegnap vettem. Nem rossz. Ízre olyasmi, mint a Hell. Talán egy picit enyhébb.

• sKeezo
    csak 34
  • Szaki1423
    És mennyi van már neked? Cserés esetleg van? =)
  • sKeezo
    én
  • Szaki1423
    Sziasztok Energiaital gyűjtő vagyok, esetleg van még itt a fórumon olyan, aki szintén gyűjti?? =)=)
  • Desiderata #500
    miért? az ára miatt?
  • Randelz
    Én a Hell-t szeretem a legjobban, a Hot Bloodról meg annyit, hogy nálam nem vállt be, de edzéskor jól "bedurransz" tőle.
  • banok
    azt én nem innám meg.
  • Desiderata #497
    lidl-ben 79 Ft az energiaital
  • slime001
    A legjobb energizáló Hot Blood
  • Bandee1987
    Nekem egy kissé drága, és csak azért nem fizetek többet, mert rá van b*szva a Playboy felirat...két Hellt kapok 1 Playboyért, és a Hell bevált, jó ízű energiaital.
  • Strangereister
    Help, Cocaine drinket keresek Bp-en, tud valaki egy tuti boltot?
    SOS

• energyvampire
    nekem most a favorit a Playboy Energy Drink. Ittatok már? Én nemrég próbáltam és leragadtam ennél. A múltkor találkoztam egy hostessel, elég jó csaj volt, aztán néztem, hogy fent van honlapon. Dögös: Ivett. www.playboyenergy.hu
  • misterkrisz
    ja déliben egy kisboltban alul,a metronál
  • misterkrisz
    én a délihez közel járok suliba,a hir igaz a déliben valoban lehet kapni monstert.zöldet.800ftha jol emlékszem utoljára 24orás kosáron ittam. mindenkinek ajánlom,ize is jo és brutálmod beüt!:)
  • Bandee1987
    A Hell a legjobb ez nem vitás (cukormentes változat viszont szar). Volt hogy vettem CBA-s energiaitalt, pont az ellenkező hatást váltotta ki, mint kéne, úgy elaludtam tőle... :D