energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz
Én a Hell-t szeretem a legjobban, a Hot Bloodról meg annyit, hogy nálam nem vállt be, de edzéskor jól "bedurransz" tõle.

banok
azt én nem innám meg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Desiderata
lidl-ben 79 Ft az energiaital
slime001
A legjobb energizáló Hot Blood

AVIRA - \"More than security.\"

Bandee1987
Nekem egy kissé drága, és csak azért nem fizetek többet, mert rá van b*szva a Playboy felirat...két Hellt kapok 1 Playboyért, és a Hell bevált, jó ízû energiaital.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Help, Cocaine drinket keresek Bp-en, tud valaki egy tuti boltot?
SOS

nekem most a favorit a Playboy Energy Drink. Ittatok már? Én nemrég próbáltam és leragadtam ennél. A múltkor találkoztam egy hostessel, elég jó csaj volt, aztán néztem, hogy fent van honlapon. Dögös: Ivett. www.playboyenergy.hu
misterkrisz
ja déliben egy kisboltban alul,a metronál

iPhone 3G

misterkrisz
én a délihez közel járok suliba,a hir igaz a déliben valoban lehet kapni monstert.zöldet.800ftha jol emlékszem utoljára 24orás kosáron ittam. mindenkinek ajánlom,ize is jo és brutálmod beüt!:)

iPhone 3G

Bandee1987
A Hell a legjobb ez nem vitás (cukormentes változat viszont szar). Volt hogy vettem CBA-s energiaitalt, pont az ellenkezõ hatást váltotta ki, mint kéne, úgy elaludtam tõle... :D

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Esplanade
Tesco-s Kick jó, a sima teszkós viszont nem, Lidl Mixxed Up is jó, mindkettõ 100 ft

Jagumo
Nálunk van egy bolt annyi energiaital van :)

legjobb az Adrenalin 0.5l 180 forint :P :D , de néha van Tigger az 1L és 280...

Ha egyik sincs akkor marad a Hell :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

BB7
Hol?
én 800ért szoktam venni és még matricát is kapok :)

acsati
drága :S 1000ft/0,5l
BB7
És milyen árban?
Redbull756
Speed In-t vhol Nyíregyháza körül vettem, ja:D
De már nem tudom pontosan merre.

acsati
itt móron lehet kapni monstert pár szinben :D
- Ár / íz arány: Tiger
- Legjobb íz: Burn
- Legrosszabb íz: Tesco Value
Tökéletes értékelés.

BB7
Köszönöm, de istenért sem találom a Weboldalunkon sem! :D
nálam a tiger ízben olyan középkategóriás...
Phate
Több mint fél év tesztelés után és több mint 50 energiaital elfogyasztása után itt az én jelenlegi ranglistám:

- Ár / íz arány: Tiger
- Hatásvadász: Cocaine
- Ledkülönlegesebb esszencia: Cocaine Spicy Hot
- Legjobb íz: Burn
- Legrosszabb íz: Tesco Value

Ez a lista (remélem) még változni fog, hiszen annyi ital van amit még nem kóstoltam. A fentiek csupán az én véleményeim, mindenki másnak változhat. Néhány extra kitériumot tudok esetleg felhozni: vagy egy gyártó, akit itt már nem merek megemlíteni, szegényt nagyon szídom, mert nagyon sok italt készít (magyarországra) és egyikse finom, néhány van ami jó/iható de összességében nem készít jó italokat.

BB7 - cocaint a weboldalán megtudod tekinteni, hogy hol árúlják.

REDBULL756 - Speed int hol ittál? Vágom magyartermék, valahol nyíregyháza környékérõl nyomatják, de még boltban nem taliztam vele.

Nekem meg kéne egy kis help, hol lehet monster energiaitalt venni, mert arra nagyon pályázom. Nem találkoztam vele, de mocskosúl sokat taliztam már a nevével. Azt tudom, hogy innen lehet vásárolni, (800 ft/0,5l ?!) - egyedülálló íz.. ^^ Elvileg itthon még nem forgalmazzák, de már a déli pályaudvarban valaki találkozott vele. Meg olvasom, hogy mennyi koffeint meg taurint tartalmaz (egyesek azt írják, hogy sokat), de nekem csak annyi jött le belõle, hogy mivel több fajta van (neten rákeresve kapásból 8 különféle..), ezért nemhinném, hogy mindegyik egyforma tartalmú... HLPLS!

[ edrink.blog.hu ]

BB7
Áhh! Az messze van! De sebaj, elszántan keresgélek tovább!
Halásztelken jártam minap, és láttam egy bolt ajtaján egy Cocain-os matricát, berontottam, odarohantam hûtõhöz, semmi...
Tovább néztem a hûtõn kívül... egy darab se...
megkérdezem, erre az eladó azt se tudta mit akarok ["Cocain van?" címszó alatt tettem fel a kérdésem] de egy darab se volt még azután sem, hogy hosszasan magyaráztam, hogy energiaitalt akarok! -.-
Sopronban már több helyen is van... 300ft a 0.25-ös, szóval jó drága is.
Viszont 108mg/100ml koffein van benne, szóval laza 3x annyi mint más energiaitalban. A nem-csípõs fajtának még lehet adok egy esélyt...
BB7
Merre felé kaptál?
Ittam piros cocaine-t. Csípõset...
Elég érdekes élmény, de hogy többet bottal sem nyúlok hozzá az biztos...
nem,mivel mindent komolyan veszek,de így már rájöttem<#idiota>

nemérted a célzást<#gonosz3>
olvass utána,bár azt hittem ez alap tudás<#whatever>

te már csak tudod... :DDDD
1 éve ?
öö..mi történt kerek 1 éve, mikor is energiaitalhoz nyúltál ? :)

ne aggódj a koffein függõség a leggyengébbek közé tartozik könnyû abbahagyni mivel elvonási tünetek enyhék illetve nem tartanak sokáig

függõ vagyok már 1 éve <#rinya>

BB7
Effektív nem fog belehalni! Egyszer sem károsítja annyira magát, csak ne szokjon rá! Ennyi a lényeg!
most iszom a 10.et

a szívednek biztos jót tett....

Büszke lehetsz magadra.
megittam ma 9-et. ja és még élek

reggel itthon 1 tescos
állomáson 1 adrenalin
tescoba 2 tescos
kajaszünetbe vettem mégegy tescos
hazafelé cba-ba 2 wattot
az állomáson 1 adrenalin
itthon még1 tescos

köszi a hasznos olvasnivalót! ;)

BB7
Fuu! Nagyon köszi! :)
Megy is RSS-be! :)
Phate

[ edrink.blog.hu ]

Eloldeszka
Zsíros! Ez jó hír, kobra a legfinomabb energiaital méreg!
Illetve a legolcsóbb, nem mellesleg ilyen névvel?! Legkirályabb!

én ma láttam épp egy cba-ban 1,5 literes kobrát

Eloldeszka
Igaz, hogy nincs már többé Kobra? Egy árus nekem "Jaguar" néven adott cuccot, mondta, hogy elvileg ugyan az a gyártó... igazából a doboz ugyanaz, csak a címke más rajta...

BB7
O.o
DEKÉNE A DOBOZA! XD
Willi Betz
Ilyen energia ital nem lesz nálunk?<#idiota>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

BB7
Akkor már inkább 'Natura' ... No taurin, no koffein!
sztem se rossz, bár nem mondanám kiválónak se... legalább olcsóbb kategória
szerintem a fekete színû, 18-as WATT nagyonfinom :) csak szerintem? :\

Próbáltuk srácokkal, azt hiszem, pirosat. Esküszöm, nem volt még olyan, hogy ne ittam volna meg energiaitalt, de ez hamar a kukában végezte. Bûnrossz.