849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
makkinz #569 Jeee. Tegnap találtam a boltban Rippert és nagyonfinomvolt. Ennél jobbat még nem igazán ittam :D Ma jön a zöld ;D Viszont kéket nem lehet itt kapni =/ -
BlackWolf #568 cocaine nekem bejott , HellVodkanak nemvolt rossz ize viszont masnap ment tole a hasam :D HellWhiskyt ezekutan reszemrol kihagytam amugy se szeretem a whiskyt se :O -
#567 a cocaine t kipróbáltam....nem kellett volna:D
olyan mintha csípőspaprikát áztatnál energiaitalba....kibírhatatlanul szar.
a hell ről meg az a véleményem, hogy semmi egyediség, tipikus középosztályos energiaital. -
#566 Cocaine-t, vagy Hell Vodka-t, Hell Whisky-t ivott-e már valaki, és ha igen, vélemény? -
Cardea #565 Én most tértem haza Németországból 5 féle Rockstar szépséggel :) Ott csak ezt ittam, ezt az ötöt meg a polcomra hoztam dísznek ;D
Nekem a zöld színű almás volt a kedvenc, a Rockstar Cola-t pedig nem ajánlom senkinek...hatása se sok volt, az íze meg egy rosszabb tesco kólával vetekedett..viszont az original és az ízesítettek különösen finomak :) -
SlayR #564 XL Cranberry az egyik legnagyobb kedvencem! :) -
#563 ilyet ivott már valaki?
és a zöld monsterről valaki mondjon légyszi véleményt:D -
#562 Én már láttam vagy 3 kisboltban is. -
#561 2 hete forgalmazzák a hivatalos magyar dobozost. Mára már szinte minden jobb helyen lehet kapni. ;) -
#560 több monster marad nekem :D én imádom :D munkában délután megváltás :D -
Narusco #559 hát a lidlis sztem különösen jó az árához képest. monstert viszont még nem kóstoltam ,sehol sem találtam még :\ -
#558 Pápán is lehet már kapni monstert.. -
#557 Nekem se jött be. Magyarul ezt tudom rá mondani mint te csak direkt szebben fogalmaztam:D:D A lidlis 100ftos energiaital ezerszer jobb. -
BlackWolf #556 szerintem retek szar az osszes monster tuledes emelyito tomeny fel literes fos :D Bar ez egyeni velemeny .. en leginkabb a hell-t szeretem meg a bomba-t rosszabb estekeben piaba meg a tescos is jo akar kevesbe veszes az ize mint a monsternek... nekem annyira mondtak hogy ez mekkora megvaltas lesz :D hat nagyot csalodtunk eddig 1ik haveromnak se jott be -
#555 csao!
kipróbáltam a rippert meg a kéket, a kék eddig bejön.
valami vélemény a zöldről?
és valaki ivott már rockstar t? -
#554 Megkóstoltam a normált... hát elég édes az is. Alig bírtam meginni:D -
#553 A ripper 50%-a gyümölcslé. A 80%-os csak amerikában van forgalomba,ahogy az Assault is. -
#552 Találtam Coop ABC-ben is Monstert - 3 fajtát - Normált, rippert és light-ot láttam 320ft-ért. -
#551 Rászokni tuti nem fogok, drága dolog ez:D -
#550 neszokjatok semmi iylenre rá mer később jól megfogjátok szívni... -
Narusco #549 igen arra én is emlékszem, de már a mostani áron kéne -
#548 Én úgy tudom igen, vagyis beszéltek valami ilyesmiről a fórumban, de szerintem 800ft körül van. -
Narusco #547 A Déli-pályaudvar környéként lehet valahol monstert venni? -
#546 Mintha valahol ezt olvastam volna. -
#545 Láttam egy ilyet itt Mezőkövesden egy pékségben 329FT-ért:D:D Holnap veszek is. Amúgy tényleg 80%-a gyümölcs? -
zotja #544 Monstert mindenkinek! :D Most vettem egy kéket :P Ráfogok szokni :D -
#543 http://hungary.monster-energy-europe.com/
Írtam egy mailt, megkérdeztem, hogy lesz-e több ízben. -
#542 Holnap iszom meg a kéket. Magyarországon láttatok esetleg e hármon kívül másfajtát? Folytatnám a tesztelést. Assault nincs például? -
#541 Én is most iszom a Rippert(Reál - 290Ft). Nekem alapvetően hasonló ízvilágnak tűnik, mint a zöld és szerintem talán 1%-nyival kevésbé édes mint a zöld. Az ananászos beütés stimmel:) -
#540 Na most iszom a Rippert, hát nem is tudom, az alap zöld jobban bejött. Ez talán túl édes, de valóban érezni rajta a gyümölcslé ízét (ananászt érzek) -
#539 Itt Bp-en a Nagyvárad tér környékén szinte minden kisebb boltban lehet kapni. Mondjuk érdekes módon nagyobb hipermarketekben még nem láttam. -
sKeezo #538 én minden nap iszok ilyen szarokat már évek óta. nem ritka hogy 10et megiszok egy nap. semmi bajom még. majd 40évesen gyomorfekély.. ezvan -
#537 9MM
Ilyet hol lehet venni? Vagy te hol vetted? -
#536 Ja nekem is volt olyan, hogy fél óra alatt megittam azt a 1,5 literes szart :D
Találtam eperlevet a hűtőben, szóval még nem iszom meg, csak holnap reggel, vagy késő este ma -
#535 "Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?"
Én előtte kb. 1 órával ittam meg egy 9MM-t (jó, az csak 2,5 dl) és még élek:)
Sőt régebben sokszor egy délután megittam a 1,5 literes Kobrát. De azért semmiképp ne vegyél rólam példát;) -
#534 Én is lassan ittam.
Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap? -
#533 Én is kipróbáltam a zöld Monstert. Kicsit olyan gyümölcsrágó ízű, de valahogy mégis más, jobb, mint a hagyományos rágóízű energiaitalok.
Viszont: fél liter már nagyon sok. 2 dl után az addig kellemes rágó íz már tömény és geil lesz, így nem is bírtam az egészet meginni. -
#532 hja fehérvári tescoba 315 forint volt ma egy 500ml-es -
#531 van a zöld, a sárga, valamint láttam a kéket ami cukormentes (és egyeltalán nem lehet észrevenni hogy ez most az, nagyon finom az is, egy kicsit keserkésebb útóízzel) -
Takezó #530 A sárgát ma kipróbáltam, hát nem rossz, de fényévekre van a Relentless hasonlóan dzsúzos termékétől. Azt kellene valakinek importálnia inkább.