849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • makkinz
    Jeee. Tegnap találtam a boltban Rippert és nagyonfinomvolt. Ennél jobbat még nem igazán ittam :D Ma jön a zöld ;D Viszont kéket nem lehet itt kapni =/
  • BlackWolf
    cocaine nekem bejott , HellVodkanak nemvolt rossz ize viszont masnap ment tole a hasam :D HellWhiskyt ezekutan reszemrol kihagytam amugy se szeretem a whiskyt se :O
  • mark364
    a cocaine t kipróbáltam....nem kellett volna:D
    olyan mintha csípőspaprikát áztatnál energiaitalba....kibírhatatlanul szar.
    a hell ről meg az a véleményem, hogy semmi egyediség, tipikus középosztályos energiaital.
  • stonesour
    Cocaine-t, vagy Hell Vodka-t, Hell Whisky-t ivott-e már valaki, és ha igen, vélemény?
  • Cardea
    Én most tértem haza Németországból 5 féle Rockstar szépséggel :) Ott csak ezt ittam, ezt az ötöt meg a polcomra hoztam dísznek ;D
    Nekem a zöld színű almás volt a kedvenc, a Rockstar Cola-t pedig nem ajánlom senkinek...hatása se sok volt, az íze meg egy rosszabb tesco kólával vetekedett..viszont az original és az ízesítettek különösen finomak :)
  • SlayR
    XL Cranberry az egyik legnagyobb kedvencem! :)
  • mark364
    ilyet ivott már valaki?

és a zöld monsterről valaki mondjon légyszi véleményt:D
  • TaRka0107
    Én már láttam vagy 3 kisboltban is.
  • LordVenom
    2 hete forgalmazzák a hivatalos magyar dobozost. Mára már szinte minden jobb helyen lehet kapni. ;)
  • Kmarha
    több monster marad nekem :D én imádom :D munkában délután megváltás :D
  • Narusco
    hát a lidlis sztem különösen jó az árához képest. monstert viszont még nem kóstoltam ,sehol sem találtam még :\
  • modelcar
    Pápán is lehet már kapni monstert..
  • TaRka0107
    Nekem se jött be. Magyarul ezt tudom rá mondani mint te csak direkt szebben fogalmaztam:D:D A lidlis 100ftos energiaital ezerszer jobb.
  • BlackWolf
    szerintem retek szar az osszes monster tuledes emelyito tomeny fel literes fos :D Bar ez egyeni velemeny .. en leginkabb a hell-t szeretem meg a bomba-t rosszabb estekeben piaba meg a tescos is jo akar kevesbe veszes az ize mint a monsternek... nekem annyira mondtak hogy ez mekkora megvaltas lesz :D hat nagyot csalodtunk eddig 1ik haveromnak se jott be
  • mark364
    csao!
    kipróbáltam a rippert meg a kéket, a kék eddig bejön.
    valami vélemény a zöldről?
    és valaki ivott már rockstar t?
  • TaRka0107
    Megkóstoltam a normált... hát elég édes az is. Alig bírtam meginni:D
  • LordVenom
    A ripper 50%-a gyümölcslé. A 80%-os csak amerikában van forgalomba,ahogy az Assault is.
  • TaRka0107
    Találtam Coop ABC-ben is Monstert - 3 fajtát - Normált, rippert és light-ot láttam 320ft-ért.
  • TaRka0107
    Rászokni tuti nem fogok, drága dolog ez:D
  • Olcsóvér
    neszokjatok semmi iylenre rá mer később jól megfogjátok szívni...
  • Narusco
    igen arra én is emlékszem, de már a mostani áron kéne
  • TaRka0107
    Én úgy tudom igen, vagyis beszéltek valami ilyesmiről a fórumban, de szerintem 800ft körül van.
  • Narusco
    A Déli-pályaudvar környéként lehet valahol monstert venni?
  • TaRka0107
    Mintha valahol ezt olvastam volna.
  • TaRka0107
    Láttam egy ilyet itt Mezőkövesden egy pékségben 329FT-ért:D:D Holnap veszek is. Amúgy tényleg 80%-a gyümölcs?
  • zotja
    Monstert mindenkinek! :D Most vettem egy kéket :P Ráfogok szokni :D
  • stonesour
    http://hungary.monster-energy-europe.com/

Írtam egy mailt, megkérdeztem, hogy lesz-e több ízben.
  • stonesour
    Holnap iszom meg a kéket. Magyarországon láttatok esetleg e hármon kívül másfajtát? Folytatnám a tesztelést. Assault nincs például?
  • Dynamic
    Én is most iszom a Rippert(Reál - 290Ft). Nekem alapvetően hasonló ízvilágnak tűnik, mint a zöld és szerintem talán 1%-nyival kevésbé édes mint a zöld. Az ananászos beütés stimmel:)
  • stonesour
    Na most iszom a Rippert, hát nem is tudom, az alap zöld jobban bejött. Ez talán túl édes, de valóban érezni rajta a gyümölcslé ízét (ananászt érzek)
  • Dynamic
    Itt Bp-en a Nagyvárad tér környékén szinte minden kisebb boltban lehet kapni. Mondjuk érdekes módon nagyobb hipermarketekben még nem láttam.
  • sKeezo
    én minden nap iszok ilyen szarokat már évek óta. nem ritka hogy 10et megiszok egy nap. semmi bajom még. majd 40évesen gyomorfekély.. ezvan
  • stonesour
    9MM

Ilyet hol lehet venni? Vagy te hol vetted?
  • stonesour
    Ja nekem is volt olyan, hogy fél óra alatt megittam azt a 1,5 literes szart :D

Találtam eperlevet a hűtőben, szóval még nem iszom meg, csak holnap reggel, vagy késő este ma
  • Dynamic
    "Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?"

Én előtte kb. 1 órával ittam meg egy 9MM-t (jó, az csak 2,5 dl) és még élek:)
    Sőt régebben sokszor egy délután megittam a 1,5 literes Kobrát. De azért semmiképp ne vegyél rólam példát;)
  • stonesour
    Én is lassan ittam.

Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?
  • Dynamic
    Én is kipróbáltam a zöld Monstert. Kicsit olyan gyümölcsrágó ízű, de valahogy mégis más, jobb, mint a hagyományos rágóízű energiaitalok.
    Viszont: fél liter már nagyon sok. 2 dl után az addig kellemes rágó íz már tömény és geil lesz, így nem is bírtam az egészet meginni.
  • Kmarha
    hja fehérvári tescoba 315 forint volt ma egy 500ml-es
  • Kmarha
    van a zöld, a sárga, valamint láttam a kéket ami cukormentes (és egyeltalán nem lehet észrevenni hogy ez most az, nagyon finom az is, egy kicsit keserkésebb útóízzel)
  • Takezó
    A sárgát ma kipróbáltam, hát nem rossz, de fényévekre van a Relentless hasonlóan dzsúzos termékétől. Azt kellene valakinek importálnia inkább.