849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#489 Tesco-s Kick jó, a sima teszkós viszont nem, Lidl Mixxed Up is jó, mindkettő 100 ft -
#488 Nálunk van egy bolt annyi energiaital van :)
legjobb az Adrenalin 0.5l 180 forint :P :D , de néha van Tigger az 1L és 280...
Ha egyik sincs akkor marad a Hell :) -
#487 Hol? -
5m0k3sh0w #486 én 800ért szoktam venni és még matricát is kapok :) -
#485 drága :S 1000ft/0,5l -
#484 És milyen árban? -
#483 Speed In-t vhol Nyíregyháza körül vettem, ja:D
De már nem tudom pontosan merre. -
#482 itt móron lehet kapni monstert pár szinben :D -
Rundstedt17 #481 - Ár / íz arány: Tiger
- Legjobb íz: Burn
- Legrosszabb íz: Tesco Value
Tökéletes értékelés. -
#480 Köszönöm, de istenért sem találom a Weboldalunkon sem! :D -
karajjj #479 nálam a tiger ízben olyan középkategóriás... -
#478 Több mint fél év tesztelés után és több mint 50 energiaital elfogyasztása után itt az én jelenlegi ranglistám:
- Ár / íz arány: Tiger
- Hatásvadász: Cocaine
- Ledkülönlegesebb esszencia: Cocaine Spicy Hot
- Legjobb íz: Burn
- Legrosszabb íz: Tesco Value
Ez a lista (remélem) még változni fog, hiszen annyi ital van amit még nem kóstoltam. A fentiek csupán az én véleményeim, mindenki másnak változhat. Néhány extra kitériumot tudok esetleg felhozni: vagy egy gyártó, akit itt már nem merek megemlíteni, szegényt nagyon szídom, mert nagyon sok italt készít (magyarországra) és egyikse finom, néhány van ami jó/iható de összességében nem készít jó italokat.
BB7 - cocaint a weboldalán megtudod tekinteni, hogy hol árúlják.
REDBULL756 - Speed int hol ittál? Vágom magyartermék, valahol nyíregyháza környékéről nyomatják, de még boltban nem taliztam vele.
Nekem meg kéne egy kis help, hol lehet monster energiaitalt venni, mert arra nagyon pályázom. Nem találkoztam vele, de mocskosúl sokat taliztam már a nevével. Azt tudom, hogy innen lehet vásárolni, (800 ft/0,5l ?!) - egyedülálló íz.. ^^ Elvileg itthon még nem forgalmazzák, de már a déli pályaudvarban valaki találkozott vele. Meg olvasom, hogy mennyi koffeint meg taurint tartalmaz (egyesek azt írják, hogy sokat), de nekem csak annyi jött le belőle, hogy mivel több fajta van (neten rákeresve kapásból 8 különféle..), ezért nemhinném, hogy mindegyik egyforma tartalmú... HLPLS! -
#477 Áhh! Az messze van! De sebaj, elszántan keresgélek tovább!
Halásztelken jártam minap, és láttam egy bolt ajtaján egy Cocain-os matricát, berontottam, odarohantam hűtőhöz, semmi...
Tovább néztem a hűtőn kívül... egy darab se...
megkérdezem, erre az eladó azt se tudta mit akarok ["Cocain van?" címszó alatt tettem fel a kérdésem] de egy darab se volt még azután sem, hogy hosszasan magyaráztam, hogy energiaitalt akarok! -.- -
Borg #476 Sopronban már több helyen is van... 300ft a 0.25-ös, szóval jó drága is.
Viszont 108mg/100ml koffein van benne, szóval laza 3x annyi mint más energiaitalban. A nem-csípős fajtának még lehet adok egy esélyt... -
#475 Merre felé kaptál? -
Borg #474 Ittam piros cocaine-t. Csípőset...
Elég érdekes élmény, de hogy többet bottal sem nyúlok hozzá az biztos... -
Rundstedt17 #473 nem,mivel mindent komolyan veszek,de így már rájöttem -
karajjj #472 nemérted a célzást -
Rundstedt17 #471 olvass utána,bár azt hittem ez alap tudás -
karajjj #470 te már csak tudod... :DDDD -
Phat Smoker #469 1 éve ?
öö..mi történt kerek 1 éve, mikor is energiaitalhoz nyúltál ? :) -
Rundstedt17 #468 ne aggódj a koffein függőség a leggyengébbek közé tartozik könnyű abbahagyni mivel elvonási tünetek enyhék illetve nem tartanak sokáig -
5m0k3sh0w #467 függő vagyok már 1 éve -
#466 Effektív nem fog belehalni! Egyszer sem károsítja annyira magát, csak ne szokjon rá! Ennyi a lényeg! -
5m0k3sh0w #465 most iszom a 10.et -
Rundstedt17 #464 a szívednek biztos jót tett.... -
Borg #463 Büszke lehetsz magadra. -
5m0k3sh0w #462 megittam ma 9-et. ja és még élek
reggel itthon 1 tescos
állomáson 1 adrenalin
tescoba 2 tescos
kajaszünetbe vettem mégegy tescos
hazafelé cba-ba 2 wattot
az állomáson 1 adrenalin
itthon még1 tescos -
Phat Smoker #461 köszi a hasznos olvasnivalót! ;) -
#460 Fuu! Nagyon köszi! :)
Megy is RSS-be! :) -
#459 > > edrink.blog.hu < < -
#458 Zsíros! Ez jó hír, kobra a legfinomabb energiaital méreg!
Illetve a legolcsóbb, nem mellesleg ilyen névvel?! Legkirályabb! -
Phat Smoker #457 én ma láttam épp egy cba-ban 1,5 literes kobrát -
#456 Igaz, hogy nincs már többé Kobra? Egy árus nekem "Jaguar" néven adott cuccot, mondta, hogy elvileg ugyan az a gyártó... igazából a doboz ugyanaz, csak a címke más rajta... -
#455 O.o
DEKÉNE A DOBOZA! XD -
#454 Ilyen energia ital nem lesz nálunk? -
#453 Akkor már inkább 'Natura' ... No taurin, no koffein! -
Takezó #452 sztem se rossz, bár nem mondanám kiválónak se... legalább olcsóbb kategória -
Narusco #451 szerintem a fekete színű, 18-as WATT nagyonfinom :) csak szerintem? :\ -
Takezó #450 Próbáltuk srácokkal, azt hiszem, pirosat. Esküszöm, nem volt még olyan, hogy ne ittam volna meg energiaitalt, de ez hamar a kukában végezte. Bűnrossz.