energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj, csak nem valami hallucinogén lötty? <#wow3>#wow3>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jujj, miért árultad el a Nagy Titkot?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Az igazi varázsital.
Ettõl fittebb, erõsebb, gyorsabb, okosabb, sõt szebb is leszek mindenkinél.
szvsz mind szar. egyedül a red bull amire aszontam jéghidegen elmegy.
azóta kipróbáltam a B! kólát, hát szörnyû, dió íz aztán kóla utóíz
majdnem kiköptem..
Boost porost is ittam már, nagyon lehûtöttem direkt a vizet,
és úgy elment. az íze mindnek szar, ezeket egy húzásra kell inni jéghidegen.
a powerade/gatorade meg nem energiaital szerintem, nincs bennük élénkítõ
anyag csak ásványi anyagok
azóta kipróbáltam a B! kólát, hát szörnyû, dió íz aztán kóla utóíz
majdnem kiköptem..
Boost porost is ittam már, nagyon lehûtöttem direkt a vizet,
és úgy elment. az íze mindnek szar, ezeket egy húzásra kell inni jéghidegen.
a powerade/gatorade meg nem energiaital szerintem, nincs bennük élénkítõ
anyag csak ásványi anyagok
Én egyszer kaptam egy nemtudommilyenfajtát, majdnem hánytam, miután megittam. Azóta nem kísérletezek.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
akkor neked is sok pénzed lehet, ha ilyenekre költöd... 😄
jah, egy nagy "Íz lik" vagyis csak egy lik az az ízben😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem ízlik a tesco-s 😊
a tescos nekem ihatatlan
én a penny market-es Planet Energy márkájú energiaitalt szoktam inni.az is nagyon jó.föleg mert csak 99 Ft 😄 vagy néha tescosat
XD
Amúgy ha nagyon akarsz venni, néha lehet találni! Ezt már lekésted! 😄, de biztos lehet még szerezni!
Kicsit drága, de a doboza miatt vennék, gyûjtöm õket! 😊
Amúgy ha nagyon akarsz venni, néha lehet találni! Ezt már lekésted! 😄, de biztos lehet még szerezni!
Kicsit drága, de a doboza miatt vennék, gyûjtöm õket! 😊
nem lehet pl, hogy nálunk nem forgalmazzák? 😄
miért nincs? lehet én mondtam hülyeséget 😄 de ugye monstert a környéken nem lehet kapni csak amerikában és az érdekelne hogy miért?
nem hallottam még róla
no, ez is érdekes, most jött e-mailen:
www.be-drinks.com/hu/palackposta
állítólag eredetileg csak VIP tagoknak lett volna, de kiszivárgott, uh. most már bárki küldhet... legalábbis ez volt a levélben
kár hogy nincs senkim budapesten :-(
www.be-drinks.com/hu/palackposta
állítólag eredetileg csak VIP tagoknak lett volna, de kiszivárgott, uh. most már bárki küldhet... legalábbis ez volt a levélben
kár hogy nincs senkim budapesten :-(
de ez a por nem kegyelmez,esélyt sem ad neked😊
A legborzasztóbb az elsõ gusztustalan látvány után az a szaga volt ami töményen árad mikor beleinnál ugye pohárból...
Kerozin forever!
A legborzasztóbb az elsõ gusztustalan látvány után az a szaga volt ami töményen árad mikor beleinnál ugye pohárból...
Kerozin forever!
Az ilyen porok tényleg borzalmasak, viszont szerintem a teszkós cucc furcsamód az egyik legjobb...
http://joeperry.blog.hu/
rettenetes szar :S
min valami rossz gyógyszer...
min valami rossz gyógyszer...
Szerintem ilyet ne igyatok,most kortyolgatom hát kb olyan íze lehet mint valami erdei gyümölcsös óvszernek vagy hangyacsalogatónak.50ft tescoba,még a tescos energiaitalt is "felülmúlja".
a felsõ kettõt nem szeretem, az alsót még nem próbáltam. szerencsére nem vagyunk egyformák 😊
Én red bull kólát ittam. Nos miattam aztán olyan természetes meg eredeti lehet hogy csak na, de amilyen kibaszott szar íze van, engem totál hidegen hagy 😊
hát azért kicsit más😄.deh a burn akkor is áll😄
a hell az tutifruttis
haver ivott, aztmondta nem nagy szám, meg tá dió íze is van 😄
ittam.szerintem nagyon jó,az a igazi kóla kóladióval😊.viszont kár hogy limited edition....
megjegyzés:a burn és hell sem tutti fruttis.....
megjegyzés:a burn és hell sem tutti fruttis.....
na ugye az is lényeges,na meg ki tudja mi a szarral tartósítják az a vacak red bullt😄
Ja, riboflavin (sárga) helyett alluravörös a szinezék 😄
jah igen az aszkor na én meg külön vettem😄
hát jah nem könnyen felelhetõk😊
van benne c-vitamin... 😄
egészen pontosan BURN:
-Víz
-Cukor
-Savanyúságot szabályozó anyagok:citromsav és nátrium-citrát
-szén-dioxid
-taurin
-glükuronolakton
-koffein
-tartósítószer:kálium-szorbát
-színezékek:karamell és alluravörös Ac. inozitol
-teobromin kivonat
-guarana kivonat
-vitaminok:B3,B5,B6 és B12
-aszkorbinsav
hm fura én több különbséget látok...
-Víz
-Cukor
-Savanyúságot szabályozó anyagok:citromsav és nátrium-citrát
-szén-dioxid
-taurin
-glükuronolakton
-koffein
-tartósítószer:kálium-szorbát
-színezékek:karamell és alluravörös Ac. inozitol
-teobromin kivonat
-guarana kivonat
-vitaminok:B3,B5,B6 és B12
-aszkorbinsav
hm fura én több különbséget látok...
elsõt a lidlbe találod feltehetõleg, második nálunk a pennybe van asszem, de láttam már kisboltban is, a harmadik meg asszem aldiba van
A felsõ 2-õt még életemben nem láttam,az alsót már egyszer-kétszer.Na akkor majd azt.
Nézzük csak az összetevõket:
Redbull:
* víz
* szacharóz
* glükóz
* nátriumcitrát – E331
* szénsav
* taurin (0,4%)
* glükonorolakton – E575 (0,24%)
* koffein (0,03%)
* inozitol
* B-komplex vitaminok (pantoténsav, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin)
* aroma
* színezõanyagok (szulfitos-ammóniás karamell, riboflavin)
Tesco:
Carbonated Water, Sugar, Glucose-Fructose Syrup, Citric Acid, Taurine (0.4%), D-Glucuronolactone (0.24%), Acidity Regulator (Trisodium Citrate or E331), Flavourings, Colours (Sulphite Ammonia Caramel, Riboflavin), Flavouring (Caffeine), Inositol, Preservative (Sodium Benzoate or E211), Niacin, Pantothenic Acid, Vitamin B6 and Vitamin B12.
Hoppá, hol is az ég és föld különbség? 😄 Gyk egyetlen különbség van, a tartósítószer, amit a redbullon nem sorolnak fel, de nyilvánvalóan kell legyen benne valami.
Az árkülönbség pedig gyakran akár 4x.
A Burn pedig abban különbözik, hogy a fentiek mellett ginzeng és guarana is van benne. Szóval egyik 19, a másik egy híján 20, de a Burn legalább VALAMIBEN kiemelkedik 😊
Redbull:
* víz
* szacharóz
* glükóz
* nátriumcitrát – E331
* szénsav
* taurin (0,4%)
* glükonorolakton – E575 (0,24%)
* koffein (0,03%)
* inozitol
* B-komplex vitaminok (pantoténsav, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin)
* aroma
* színezõanyagok (szulfitos-ammóniás karamell, riboflavin)
Tesco:
Carbonated Water, Sugar, Glucose-Fructose Syrup, Citric Acid, Taurine (0.4%), D-Glucuronolactone (0.24%), Acidity Regulator (Trisodium Citrate or E331), Flavourings, Colours (Sulphite Ammonia Caramel, Riboflavin), Flavouring (Caffeine), Inositol, Preservative (Sodium Benzoate or E211), Niacin, Pantothenic Acid, Vitamin B6 and Vitamin B12.
Hoppá, hol is az ég és föld különbség? 😄 Gyk egyetlen különbség van, a tartósítószer, amit a redbullon nem sorolnak fel, de nyilvánvalóan kell legyen benne valami.
Az árkülönbség pedig gyakran akár 4x.
A Burn pedig abban különbözik, hogy a fentiek mellett ginzeng és guarana is van benne. Szóval egyik 19, a másik egy híján 20, de a Burn legalább VALAMIBEN kiemelkedik 😊
ezek ihatóak

ok,teszek velük majd egy próbát.
a hell szerintem simán iható, de azis azért nem 100 forint, mert nagyobb a reklám 😄
keresek neked mindjárt párat, amit inni szoktam
keresek neked mindjárt párat, amit inni szoktam
mondanál példát?
igaz ezért mondtam hogy próbáltam a legjobb minõség ár kombinációt megtalálni.a hell 140ft még elmegy...
igaz ezért mondtam hogy próbáltam a legjobb minõség ár kombinációt megtalálni.a hell 140ft még elmegy...
44 http://href.hu/x/83nb
nekem van pár kifejezettem finom a 100 forintos kategóriában is, ezért nem fizetek háromszor annyit
nekem az íz a döntõ....szar izût akkor se fogok inni legyen akár ingyen is.
akkor olvasgass még egy kicsit róla, vagy legyél hülye, és fizess ki a drágábbat!
Az igaz hogy a hatékonyságuk ugyanaz de hogy miféle szinezékek és mesterséges kisérõanyagokkal az nem mindegy...az ízvilág meg egyenesen döntõ.a francot nem vok otthon
persze hogy ki.Az olcsó gyümölcsleveknél például az olcsóság abból fakad hogy édesítõszert használnak,nemcsak cukort ugyanez igaz az olcsó üditõkre...itt is van valami tutira
számomra a burn az ihatatlan, de látom nem vagytok otthon a témában
semmit nem spórolnak ki belõle, még a redbull elõállítása se kerül többet, ugyanaz van benne mindegyikbe, csak hát nem pont egyforma az ízük, de semmivel sem jobb egyik sem a másiknál...
a drágáknál a reklámot kell megfizetned!
semmit nem spórolnak ki belõle, még a redbull elõállítása se kerül többet, ugyanaz van benne mindegyikbe, csak hát nem pont egyforma az ízük, de semmivel sem jobb egyik sem a másiknál...
a drágáknál a reklámot kell megfizetned!