849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • gabor9
    Az Up szerintem tök íztelen, lehet, hogy csak rosszkor ittam meg, de nagyon gyenge íze volt. A hasonló szisztémájú Go 100szor jobb, bár az drágább is az Up-nál. A Vipera tényleg szar, én 500 ml-es kiszerelésűt ittam, és az kb olyan volt mint vmi olvasztott műanyag...
  • OssianFan
    Viperát ittatok már? Annál rosszabbat még sosem ittam. Komolyan, a tesco-s energiaital minőségi ehhez a löttyhöz képest.
  • Narusco
    az up szerintem nem olyan szar, főleg 100 forintért
  • gabor9
    Nálam ha Monster, akkor Ripper, de nagyon szeretem a sima változatot is. A Lo-Carb nekem nem annyira jön be, bár egy cukormentes energiaitalt sem szeretek:) A Watt-ot is szeretem, az alap Watt és a Sunrise jön be legjobban, nekem a Natura is bejön, a cukormenteset ki sem próbáltam, az izotóniás lónyálhoz sajna már volt szerencsém, az ritka szar szerintem. És a Bio is nagyon jó, mondjuk elég drága, de tényleg jó! A Sparban most 300 ft 2 db, ami végülis tök jó, ahhoz képest, hogy én annak idején 330-ért vettem egyet 1 cba-ban:) Shark energiaitalról hallott már valaki?:) Mert elég érdekes!!
  • laci 700
    Én a Monster Rippert nem annyira szeretem. Kicsit olyan mint az ananász konzerv leve... :D
    Nekem a Bomba, Monster Lo-Carb, 9MM, Watt a kedvenceim de szeretem a Bio-t is.
  • gabor9
    Sziasztok! Én elég régóta szeretem az energiaitalokat, van egy elég szép gyűjteményem is, szeretném rangsorolni véleményem szerint a top 10-et: 1. Monster Ripper
    2. dobozos Bomba!
    3. Hell
    4. XL
    5. Get Up
    6. Red Bull
    7. 9MM
    8. Kick
    9. Áfonyás XL
    10. Spirit
    + 1, 11. Shell V-Power

Az 5 legrosszabb:
    1.Maxx
    2.Shock
    3.Jaguar
    4.Tesco Value
    5.UP

Szerintetek?
  • peteemol
    Ha az ár érték arányt nézed akkor. Olcsóbbak sokkal jobban megérik. A koffein taurin tartalmuk Közel megegyeznek. Ízre meg tényleg nem ugyan olyanok, de ha az olcsóbb íz lett volna előbb akkor lehet a másikra mondanád, hogy nem ízlik. Az új dolgokra nagyon könnyen mondjuk, hogy rossz. Ez sok mindennel így.
  • lassorta
    ilyen baromságot, hogy mindegyik energiaital ugyanolyan ízű.az lehet, hogy az alapíz ugyanolyan ahogyan ezt többen is írták, de nézzétek már meg azt a kis apróságot, hogy milyen hatóanyagokat tartalmaz, az a félelmetesen igényes SPAR Budget fos, vagy egy Red Bull.azért az elég szánalmas, aki úgy gondolkodik, hogy tök mindegy melyiket veszi, úgyis ugyanaz a hatása.mondjuk az nem gáz, hogy ezt veszed, csak akkor ne hasonlítsd már össze egy red bullal aminél valóban érzem, hogy feljebb dobódok hangulatilag és energiafröccsöt érzek magamban, miközben az ilyen spar budgettől meg x acttól pont azt érzem, hogy hánynom kell, vagy fáj a belem..szóval..ne hasonlítgassuk a disznószart a bélszínhez
  • katakpult
    én leginkább burn párti vagyok, ha az nincsen akkor hell, a redbull már pofátlanul drága :S
    amúgy szerintem a watt natura-nak is jó íze van:D
  • Narusco
    kérdezd már meg érdekel e a testépítős cuccod
  • slime001
    Ha energia kell...
  • TaRka0107
    Nekem is a hell a kedvencem. Amúgy én is azt mondom mint ami az #595ös hsz-ben van.
  • smith09 #597
    Aquir !

Kb. én is ezt tapasztaltam.
  • Aquir
    én is most ittam olyat. a redbull 360 körül, a bomba 200, a watt 160 és a budget 100 volt most a sparban ahogy néztem, az utóbbinak nincs semmi baja
  • Dynamic
    Annyira ugyanolyan, mint ahogy minden bor "ugyanolyan ízű". Az alapíz ugyanaz, de simán érződik a különbség.
  • smith09 #594
    Szerintem az íze egységes, talán még a tartalma is.
    Egyébként Spar budget 100 ft körül van. ezt szoktam venni, vagy néha bomba. A marketingen kívül más különbséget nem látok.
  • huybert
    minden energiaital ugyan olyan ízű, azaz tutti frutti. Mert ez az íz az ami a legkönnyebben elnyomja azt a sok szart ami benne van. Amúgy meg nálunk 99 forint épp az X Act vagy mi a neve, de az fél literes ;)
  • Zsolek123
    nálunk 59,- a WATT
  • vienman
    a legtöbb olcsó energiaital ugyanolyan ízű... Én a HELL-re szavazok, nekem jobban bejön, mint a Bomba, vagy a RB ...
  • Dynamic
    Szerintem meg teljesen jó a Bio Power. Egyedibb, mint a nagy részt unalmas, egyenízű cuccok (Hell és társai)és ha nem Red Bull árban lenne, akkor inkább venném ezt.
  • Zsolek123
    vidd be a méhbe
  • Gőtez
    naa csááhh
    van egy kb 320db-os gyüjteményem,
    kb 120 különböző (doboz,üveg,palack)
    és elszeretném adni.
    akit érdekel az írjon.
  • Dean Winchester
    pont ma vettem ilyet :D
  • Narusco
    bulikban bomba ?:D
    pont akkor veszem a legolcsóbbat ha buli lesz... mondjuk az UP vagymiafaszom, narancssárga dobozban tökéletes, 100 forint egy darab.
  • sKeezo
    ez bűnrossz
  • desigo
    ez még elmegy de a többség iszonyat émelyítően édes

néha biopower esetleg bulikban bomba megy...

• Zsolek123
    idd sörrel
  • suhanc47
    Monsterből a kék a legjobb sztem, mert a zöld meg a sárga televan cukorral....ha melegen iszod éhgyomorra, csikarni fog:D
  • laci 700
    Én nem estem tőle hasra... kb olyan íze volt mint az ananászkonzerv levének xD
    Monsterből nincs 250ml-es? Mert nekem kicsit sok a fél liter egyszerre...
  • Narusco
    sárga, gyümölcsös, de kurvára nem rostos.
  • Olcsóvér
    monster sárga azaz rostos na az gecyjó
  • Borg
    Találkoztatok már hamis Burn-el?

Tegnap vettem 2db-ot Tescoban. Az egyikre rá van írva PL meg HU, a másik csak HU szöveggel. Az előbbi a rendes, pirosas színű, eredeti Burn, viszont amire csak magyarul van írva, abban egy kesernyés utóízű sárga lé van. Meg mernék esküdni,hogy ugyanaz, ami a tescos energiaitalban.
  • suhanc47
    Jamaica Grass energiaitalt merre lehet kapni???
  • Borg
    Sopron :)
  • TaRka0107
    Osztanilyetholtaláltááá??:D:D:D
  • Borg
    Kipróbáltam ezt a Tatankát:

Rá van írva, hogy garantáltan más... hát tényleg az. És nem rossz. Olyan mint a szénsavas almalé, meggyel. De elég erős meggy az utóíze is.
    Van benne ginzeng meg mindenféle gaz, amolyan bio energy drink.

Mondjuk gecidrága (330ft) de nekem bejött.
  • makkinz
    Az utóíze nagyon-nagyon gyümölcsös, és az ananász tényleg érződik...
  • TaRka0107
    Csak mert azt mondják hogy a rippernél az ananászt lehet érezni nagyon, én meg azt nem nagyon szeretem...
  • makkinz
    Úúúú nagyonjó a zöld is :D Sokkal jobb mint bármelyik sima :D Mondjuk a sárga Ripper mégjobb mint a zöld... ha ma már ittam egy zöldet, mi bajom lesz ha iszok egy rippert is? xD
  • TaRka0107
    Nem merem megkóstolni a rippert, nekem a sima is nagyon édes volt és elégé érdekes íze volt...