849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
gabor9 #609 Az Up szerintem tök íztelen, lehet, hogy csak rosszkor ittam meg, de nagyon gyenge íze volt. A hasonló szisztémájú Go 100szor jobb, bár az drágább is az Up-nál. A Vipera tényleg szar, én 500 ml-es kiszerelésűt ittam, és az kb olyan volt mint vmi olvasztott műanyag... -
#608 Viperát ittatok már? Annál rosszabbat még sosem ittam. Komolyan, a tesco-s energiaital minőségi ehhez a löttyhöz képest. -
Narusco #607 az up szerintem nem olyan szar, főleg 100 forintért -
gabor9 #606 Nálam ha Monster, akkor Ripper, de nagyon szeretem a sima változatot is. A Lo-Carb nekem nem annyira jön be, bár egy cukormentes energiaitalt sem szeretek:) A Watt-ot is szeretem, az alap Watt és a Sunrise jön be legjobban, nekem a Natura is bejön, a cukormenteset ki sem próbáltam, az izotóniás lónyálhoz sajna már volt szerencsém, az ritka szar szerintem. És a Bio is nagyon jó, mondjuk elég drága, de tényleg jó! A Sparban most 300 ft 2 db, ami végülis tök jó, ahhoz képest, hogy én annak idején 330-ért vettem egyet 1 cba-ban:) Shark energiaitalról hallott már valaki?:) Mert elég érdekes!! -
#605 Én a Monster Rippert nem annyira szeretem. Kicsit olyan mint az ananász konzerv leve... :D
Nekem a Bomba, Monster Lo-Carb, 9MM, Watt a kedvenceim de szeretem a Bio-t is. -
gabor9 #604 Sziasztok! Én elég régóta szeretem az energiaitalokat, van egy elég szép gyűjteményem is, szeretném rangsorolni véleményem szerint a top 10-et: 1. Monster Ripper
2. dobozos Bomba!
3. Hell
4. XL
5. Get Up
6. Red Bull
7. 9MM
8. Kick
9. Áfonyás XL
10. Spirit
+ 1, 11. Shell V-Power
Az 5 legrosszabb:
1.Maxx
2.Shock
3.Jaguar
4.Tesco Value
5.UP
Szerintetek? -
#603 Ha az ár érték arányt nézed akkor. Olcsóbbak sokkal jobban megérik. A koffein taurin tartalmuk Közel megegyeznek. Ízre meg tényleg nem ugyan olyanok, de ha az olcsóbb íz lett volna előbb akkor lehet a másikra mondanád, hogy nem ízlik. Az új dolgokra nagyon könnyen mondjuk, hogy rossz. Ez sok mindennel így. -
lassorta #602 ilyen baromságot, hogy mindegyik energiaital ugyanolyan ízű.az lehet, hogy az alapíz ugyanolyan ahogyan ezt többen is írták, de nézzétek már meg azt a kis apróságot, hogy milyen hatóanyagokat tartalmaz, az a félelmetesen igényes SPAR Budget fos, vagy egy Red Bull.azért az elég szánalmas, aki úgy gondolkodik, hogy tök mindegy melyiket veszi, úgyis ugyanaz a hatása.mondjuk az nem gáz, hogy ezt veszed, csak akkor ne hasonlítsd már össze egy red bullal aminél valóban érzem, hogy feljebb dobódok hangulatilag és energiafröccsöt érzek magamban, miközben az ilyen spar budgettől meg x acttól pont azt érzem, hogy hánynom kell, vagy fáj a belem..szóval..ne hasonlítgassuk a disznószart a bélszínhez -
#601 én leginkább burn párti vagyok, ha az nincsen akkor hell, a redbull már pofátlanul drága :S
amúgy szerintem a watt natura-nak is jó íze van:D -
Narusco #600 kérdezd már meg érdekel e a testépítős cuccod -
#599 Ha energia kell... -
#598 Nekem is a hell a kedvencem. Amúgy én is azt mondom mint ami az #595ös hsz-ben van. -
#597 Aquir !
Kb. én is ezt tapasztaltam. -
#596 én is most ittam olyat. a redbull 360 körül, a bomba 200, a watt 160 és a budget 100 volt most a sparban ahogy néztem, az utóbbinak nincs semmi baja -
#595 Annyira ugyanolyan, mint ahogy minden bor "ugyanolyan ízű". Az alapíz ugyanaz, de simán érződik a különbség. -
#594 Szerintem az íze egységes, talán még a tartalma is.
Egyébként Spar budget 100 ft körül van. ezt szoktam venni, vagy néha bomba. A marketingen kívül más különbséget nem látok. -
huybert #593 minden energiaital ugyan olyan ízű, azaz tutti frutti. Mert ez az íz az ami a legkönnyebben elnyomja azt a sok szart ami benne van. Amúgy meg nálunk 99 forint épp az X Act vagy mi a neve, de az fél literes ;) -
#592 nálunk 59,- a WATT -
vienman #591 a legtöbb olcsó energiaital ugyanolyan ízű... Én a HELL-re szavazok, nekem jobban bejön, mint a Bomba, vagy a RB ... -
#590 Szerintem meg teljesen jó a Bio Power. Egyedibb, mint a nagy részt unalmas, egyenízű cuccok (Hell és társai)és ha nem Red Bull árban lenne, akkor inkább venném ezt. -
#589 vidd be a méhbe -
Gőtez #588 naa csááhh
van egy kb 320db-os gyüjteményem,
kb 120 különböző (doboz,üveg,palack)
és elszeretném adni.
akit érdekel az írjon. -
Dean Winchester #587 pont ma vettem ilyet :D
-
Narusco #586 bulikban bomba ?:D
pont akkor veszem a legolcsóbbat ha buli lesz... mondjuk az UP vagymiafaszom, narancssárga dobozban tökéletes, 100 forint egy darab. -
sKeezo #585 ez bűnrossz -
#584 ez még elmegy de a többség iszonyat émelyítően édes
néha biopower esetleg bulikban bomba megy...
-
#583 idd sörrel -
suhanc47 #582 Monsterből a kék a legjobb sztem, mert a zöld meg a sárga televan cukorral....ha melegen iszod éhgyomorra, csikarni fog:D -
#581 Én nem estem tőle hasra... kb olyan íze volt mint az ananászkonzerv levének xD
Monsterből nincs 250ml-es? Mert nekem kicsit sok a fél liter egyszerre... -
Narusco #580 sárga, gyümölcsös, de kurvára nem rostos. -
#579 monster sárga azaz rostos na az gecyjó -
Borg #578 Találkoztatok már hamis Burn-el?
Tegnap vettem 2db-ot Tescoban. Az egyikre rá van írva PL meg HU, a másik csak HU szöveggel. Az előbbi a rendes, pirosas színű, eredeti Burn, viszont amire csak magyarul van írva, abban egy kesernyés utóízű sárga lé van. Meg mernék esküdni,hogy ugyanaz, ami a tescos energiaitalban. -
suhanc47 #577 Jamaica Grass energiaitalt merre lehet kapni??? -
Borg #576 Sopron :) -
#575 Osztanilyetholtaláltááá??:D:D:D -
Borg #574 Kipróbáltam ezt a Tatankát:
Rá van írva, hogy garantáltan más... hát tényleg az. És nem rossz. Olyan mint a szénsavas almalé, meggyel. De elég erős meggy az utóíze is.
Van benne ginzeng meg mindenféle gaz, amolyan bio energy drink.
Mondjuk gecidrága (330ft) de nekem bejött. -
makkinz #573 Az utóíze nagyon-nagyon gyümölcsös, és az ananász tényleg érződik... -
#572 Csak mert azt mondják hogy a rippernél az ananászt lehet érezni nagyon, én meg azt nem nagyon szeretem... -
makkinz #571 Úúúú nagyonjó a zöld is :D Sokkal jobb mint bármelyik sima :D Mondjuk a sárga Ripper mégjobb mint a zöld... ha ma már ittam egy zöldet, mi bajom lesz ha iszok egy rippert is? xD -
#570 Nem merem megkóstolni a rippert, nekem a sima is nagyon édes volt és elégé érdekes íze volt...