energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Írtam egy mailt, megkérdeztem, hogy lesz-e több ízben.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Ilyet hol lehet venni? Vagy te hol vetted?
Találtam eperlevet a hûtõben, szóval még nem iszom meg, csak holnap reggel, vagy késõ este ma
Én elõtte kb. 1 órával ittam meg egy 9MM-t (jó, az csak 2,5 dl) és még élek:)
Sõt régebben sokszor egy délután megittam a 1,5 literes Kobrát. De azért semmiképp ne vegyél rólam példát;)
Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?
Viszont: fél liter már nagyon sok. 2 dl után az addig kellemes rágó íz már tömény és geil lesz, így nem is bírtam az egészet meginni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nincs róla info, hogy másfajta Monstert behoztak-e Magyarországra?
Holnap elmegyek az italboltba. Ott tuti lesz többféle.
A Biopower milyen amúgy?
Érkezik Magyarországra is a Monster!
Ma találtunk ilyen csodát, igaz nem a tescóban, hanem egy aprócska kis lángosos, melegszendvicses üzletben, Fehérváron. Teljesen magyar doboz, ez már az idehaza forgalmazott csomagból van. Össz-vissz 400 Ft-ba került egy 500ml-es doboz, ami ár/íz arányban szerintem hihetetlen (úgy féltünk tõle hogy import cucc lesz, 800-1000 forintos árral). A sárga Ripper alnevet kapó fajtát probáltuk ki, 50 %-os gyümölcs tartalommal, és valami eszméletlen finom!
Kiváncsi vagyok Tescóba mennyibe fog fájni. Ha még ennél is olcsóbb lesz, én totál rá fogok szokni! Nincs tutti-frutti, nincs keserû útóhatás, hanem finom, kellemesen édes íz (almás-ananászos beütése volt számomra). Mindenkinek ajánlom!
A ripper talán kicsit túl édes is az eddig megszokott energia italokhoz képest (de milyen lehet az M-80, ami 30%-al több gyümölcsöt tartalmazhat?), de lesz itt más Monster is. Mi a boltban ma a sárga Rippert, és az alap zöldet találtuk. Jövõ héten a zöld kerül kiprobálásra!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne dobd ki engem érdekelne pár darab belõle =) szintén gyûjtõ vagyok!!! =)=)
Egyedi az íze, nincs szarrá cukrozva, mégis kellemes.
Nagyon ütõs design:) Tegnap vettem. Nem rossz. Ízre olyasmi, mint a Hell. Talán egy picit enyhébb.