energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen arra én is emlékszem, de már a mostani áron kéne

TaRka0107
Én úgy tudom igen, vagyis beszéltek valami ilyesmirõl a fórumban, de szerintem 800ft körül van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A Déli-pályaudvar környéként lehet valahol monstert venni?

TaRka0107
Mintha valahol ezt olvastam volna.

TaRka0107
Láttam egy ilyet itt Mezõkövesden egy pékségben 329FT-ért:D:D Holnap veszek is. Amúgy tényleg 80%-a gyümölcs?

Monstert mindenkinek! :D Most vettem egy kéket :P Ráfogok szokni :D

stonesour
http://hungary.monster-energy-europe.com/

Írtam egy mailt, megkérdeztem, hogy lesz-e több ízben.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
Holnap iszom meg a kéket. Magyarországon láttatok esetleg e hármon kívül másfajtát? Folytatnám a tesztelést. Assault nincs például?

Dynamic
Én is most iszom a Rippert(Reál - 290Ft). Nekem alapvetõen hasonló ízvilágnak tûnik, mint a zöld és szerintem talán 1%-nyival kevésbé édes mint a zöld. Az ananászos beütés stimmel:)
stonesour
Na most iszom a Rippert, hát nem is tudom, az alap zöld jobban bejött. Ez talán túl édes, de valóban érezni rajta a gyümölcslé ízét (ananászt érzek)

Dynamic
Itt Bp-en a Nagyvárad tér környékén szinte minden kisebb boltban lehet kapni. Mondjuk érdekes módon nagyobb hipermarketekben még nem láttam.
én minden nap iszok ilyen szarokat már évek óta. nem ritka hogy 10et megiszok egy nap. semmi bajom még. majd 40évesen gyomorfekély.. ezvan

stonesour
9MM

Ilyet hol lehet venni? Vagy te hol vetted?

stonesour
Ja nekem is volt olyan, hogy fél óra alatt megittam azt a 1,5 literes szart :D

Találtam eperlevet a hûtõben, szóval még nem iszom meg, csak holnap reggel, vagy késõ este ma

Dynamic
"Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?"

Én elõtte kb. 1 órával ittam meg egy 9MM-t (jó, az csak 2,5 dl) és még élek:)
Sõt régebben sokszor egy délután megittam a 1,5 literes Kobrát. De azért semmiképp ne vegyél rólam példát;)
stonesour
Én is lassan ittam.

Szerintetek ha ma reggel (kb 9-kor) megittam egyet, akkor most még ihatok, vagy inkabb holnap?

Dynamic
Én is kipróbáltam a zöld Monstert. Kicsit olyan gyümölcsrágó ízû, de valahogy mégis más, jobb, mint a hagyományos rágóízû energiaitalok.
Viszont: fél liter már nagyon sok. 2 dl után az addig kellemes rágó íz már tömény és geil lesz, így nem is bírtam az egészet meginni.
Kmarha
hja fehérvári tescoba 315 forint volt ma egy 500ml-es

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
van a zöld, a sárga, valamint láttam a kéket ami cukormentes (és egyeltalán nem lehet észrevenni hogy ez most az, nagyon finom az is, egy kicsit keserkésebb útóízzel)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A sárgát ma kipróbáltam, hát nem rossz, de fényévekre van a Relentless hasonlóan dzsúzos termékétõl. Azt kellene valakinek importálnia inkább.
stonesour
Na a CBA-ban van zöld, kék és sárga. Ma este lehet hogy betesztelem a sárgát.

Nincs róla info, hogy másfajta Monstert behoztak-e Magyarországra?

stonesour
Voltunk legalább 5-6 boltban, egy éjjel-nappaliban találtunk csak, ott is csak zöldet... :(

Holnap elmegyek az italboltba. Ott tuti lesz többféle.

M80-nak annó a koleszben a bort hívták. Valami Mátyás pincébõl hozták, és 80Ft/liter volt :D Szõlõt nemigen látott, de marmonkanna számra vedelték a punkok. És volt M20 is...
stonesour
Na megyek megnézem van-e az itteni teszkóban monster, amúgy érzem már az elõzõ hatását. :D

Kmarha
biopower: nem nagy szám. Alap tutti-frutti, azért fitt és társainál talán valamivel kellemesebb. De azon az áron, akkor már bomba! (mondom én aki talán még sosem vett Bombát :D) viszont Bionak szép a doboza :D gyüjteményhez egyet mindenképp kell venni.

stonesour
:D nem baj akkor is jól hangzik

az mindegyikbe van..........

stonesour
Aha.. nem baj.. Úgy érzem minden másnap meg fogok inni egyet, mert ez úgy tûnik még egészséges is.. utánanéztem, van benne B6 meg B12 vitamin, meg ásványi anyagok.

A Biopower milyen amúgy?

Pontosítva, a ripper az az amcsi m80 ízesítésével van, viszont "csak" 50%-os gyümölcstartalommal 80% helyett. Viszont még mindig fenntartom azt, hogy fél liter belõle egyszerre lehet egy kicsit sok. Nagyon édes, és a bubik fél-1 óra alatt kimennek belõle. Remélem 0,25l-es formába is árulni fogják :)

Kmarha
80%-osat nem fogsz kapni, ha jól tudom Europába csak az 50%-osat hozták be. De hidd el nekem, tökéletesen elég az 50 is. 2 órája ittam meg és még mindig érzem a számba az izét :D A 80 az már túlzás. Örülök hogy a zöld is jó akkor :D hétfõn probálom is ki (bár láthatatlanban már most a sárga ripperre szavazok)

csodálatos

stonesour
Épp most értem haza koliból.. Itt ülök a gépnél, most ittam meg a ma reggel vásárolt zöld Monstert. 345 ft-ért vettem Egerben, egy kisebb boltban. Nagyon-nagyon ízlett. Ma megnézem a Tescoban is szerintem, hátha van, veszek egy sárgát, 80% gyümölcstartalommal (azt mondják ez a legfinomabb)... Végre behozták, nagyon örülök.

Kmarha
Energia ital fanok, lehet örvendezni!

Érkezik Magyarországra is a Monster!

Ma találtunk ilyen csodát, igaz nem a tescóban, hanem egy aprócska kis lángosos, melegszendvicses üzletben, Fehérváron. Teljesen magyar doboz, ez már az idehaza forgalmazott csomagból van. Össz-vissz 400 Ft-ba került egy 500ml-es doboz, ami ár/íz arányban szerintem hihetetlen (úgy féltünk tõle hogy import cucc lesz, 800-1000 forintos árral). A sárga Ripper alnevet kapó fajtát probáltuk ki, 50 %-os gyümölcs tartalommal, és valami eszméletlen finom!

Kiváncsi vagyok Tescóba mennyibe fog fájni. Ha még ennél is olcsóbb lesz, én totál rá fogok szokni! Nincs tutti-frutti, nincs keserû útóhatás, hanem finom, kellemesen édes íz (almás-ananászos beütése volt számomra). Mindenkinek ajánlom!

A ripper talán kicsit túl édes is az eddig megszokott energia italokhoz képest (de milyen lehet az M-80, ami 30%-al több gyümölcsöt tartalmazhat?), de lesz itt más Monster is. Mi a boltban ma a sárga Rippert, és az alap zöldet találtuk. Jövõ héten a zöld kerül kiprobálásra!

akyyy
vidd ki a kertbe és fejjel lefelé tedd rá a kerítésre.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

szerintem ne lyukaszd ki, hanem rakd polcra, hangfalra, tv-re radiátorra vagy ilyesmi helyre, ahol nem nagyon pakolászol, egymás tetejére felrakhatsz 3-4 db-ot is, nem esik le...
BB7
Szerintetek hogyan bírom tárolni õket? Arra gondoltam, ki kéne az összeset lyukasztani és egy nagy spárgával az összeset összekötni, majd fellógatni valahova! :D
Szia dbala!
Ne dobd ki engem érdekelne pár darab belõle =) szintén gyûjtõ vagyok!!! =)=)
Pár kép a "gyûjteményemrõl". Bár ma gondoltam rá, hogy ki kellene õket dobálni mert csak por fogók.

BB7
Én, s nem tudom mennyi van, egy polcnyi... egymáson 2, három sorban... majd egyszer össze kéne már számolnom! :D
na igen csak... én pl ugy szoktam néha venni, hogy ha vonatra megyek és még van 15-20 percem, bemegyek cba-ba, és azért nem adok 400 forintot 1 red bullért majdnem minden nap... szerintem a fekete WATT vagy HELL is elég jó, és töredékébe kerül. amikor egyszer messzirõl vetõdtünk hazafelé, és ugy adódott hogy egy benzinkútnál töltjük az éjszakát, én is fél literes redbullokkal rohangáltam ami volt vagy 1000/darab

Dynamic
Nekem még mindig a Red Bull a non plus ultra, és nem a név miatt.
Egyedi az íze, nincs szarrá cukrozva, mégis kellemes.
pedig a Burn a legjobb,a többi maximum hashajtónak jó.

meg benne marad a szádban az eper iz... inkább szörpnek menne el

Dynamic
Hú, szerintem a Burn nagyon geil. Addig valamennyire élvezhetõ(bár túl szirupos), amíg iszod, de amikor lenyeled akkor meg valami hülye kesernyés mellékíz jönk ki belõle. Kb. mint a Tonik esetében.
Dynamic
9MM
Nagyon ütõs design:) Tegnap vettem. Nem rossz. Ízre olyasmi, mint a Hell. Talán egy picit enyhébb.

csak 34

És mennyi van már neked? Cserés esetleg van? =)
én

Sziasztok Energiaital gyûjtõ vagyok, esetleg van még itt a fórumon olyan, aki szintén gyûjti?? =)=)
Desiderata
miért? az ára miatt?