energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001

AVIRA - \"More than security.\"

TaRka0107
Nekem is a hell a kedvencem. Amúgy én is azt mondom mint ami az #595ös hsz-ben van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

smith09
Aquir !

Kb. én is ezt tapasztaltam.
Aquir
én is most ittam olyat. a redbull 360 körül, a bomba 200, a watt 160 és a budget 100 volt most a sparban ahogy néztem, az utóbbinak nincs semmi baja

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dynamic
Annyira ugyanolyan, mint ahogy minden bor "ugyanolyan ízû". Az alapíz ugyanaz, de simán érzõdik a különbség.
smith09
Szerintem az íze egységes, talán még a tartalma is.
Egyébként Spar budget 100 ft körül van. ezt szoktam venni, vagy néha bomba. A marketingen kívül más különbséget nem látok.
minden energiaital ugyan olyan ízû, azaz tutti frutti. Mert ez az íz az ami a legkönnyebben elnyomja azt a sok szart ami benne van. Amúgy meg nálunk 99 forint épp az X Act vagy mi a neve, de az fél literes ;)
Zsolek123
nálunk 59,- a WATT

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

a legtöbb olcsó energiaital ugyanolyan ízû... Én a HELL-re szavazok, nekem jobban bejön, mint a Bomba, vagy a RB ...

Dynamic
Szerintem meg teljesen jó a Bio Power. Egyedibb, mint a nagy részt unalmas, egyenízû cuccok (Hell és társai)és ha nem Red Bull árban lenne, akkor inkább venném ezt.
Zsolek123
vidd be a méhbe

naa csááhh
van egy kb 320db-os gyüjteményem,
kb 120 különbözõ (doboz,üveg,palack)
és elszeretném adni.
akit érdekel az írjon.
pont ma vettem ilyet :D
bulikban bomba ?:D
pont akkor veszem a legolcsóbbat ha buli lesz... mondjuk az UP vagymiafaszom, narancssárga dobozban tökéletes, 100 forint egy darab.

ez bûnrossz

desigo
ez még elmegy de a többség iszonyat émelyítõen édes

néha biopower esetleg bulikban bomba megy...

Zsolek123
idd sörrel

Monsterbõl a kék a legjobb sztem, mert a zöld meg a sárga televan cukorral....ha melegen iszod éhgyomorra, csikarni fog:D
laci 700
Én nem estem tõle hasra... kb olyan íze volt mint az ananászkonzerv levének xD
Monsterbõl nincs 250ml-es? Mert nekem kicsit sok a fél liter egyszerre...

sárga, gyümölcsös, de kurvára nem rostos.

Olcsóvér
monster sárga azaz rostos na az gecyjó

Acer Aspire one

Találkoztatok már hamis Burn-el?

Tegnap vettem 2db-ot Tescoban. Az egyikre rá van írva PL meg HU, a másik csak HU szöveggel. Az elõbbi a rendes, pirosas színû, eredeti Burn, viszont amire csak magyarul van írva, abban egy kesernyés utóízû sárga lé van. Meg mernék esküdni,hogy ugyanaz, ami a tescos energiaitalban.
Jamaica Grass energiaitalt merre lehet kapni???
Sopron :)
TaRka0107
Osztanilyetholtaláltááá??:D:D:D

Kipróbáltam ezt a Tatankát:

Rá van írva, hogy garantáltan más... hát tényleg az. És nem rossz. Olyan mint a szénsavas almalé, meggyel. De elég erõs meggy az utóíze is.
Van benne ginzeng meg mindenféle gaz, amolyan bio energy drink.

Mondjuk gecidrága (330ft) de nekem bejött.
Az utóíze nagyon-nagyon gyümölcsös, és az ananász tényleg érzõdik...

TaRka0107
Csak mert azt mondják hogy a rippernél az ananászt lehet érezni nagyon, én meg azt nem nagyon szeretem...

Úúúú nagyonjó a zöld is :D Sokkal jobb mint bármelyik sima :D Mondjuk a sárga Ripper mégjobb mint a zöld... ha ma már ittam egy zöldet, mi bajom lesz ha iszok egy rippert is? xD

TaRka0107
Nem merem megkóstolni a rippert, nekem a sima is nagyon édes volt és elégé érdekes íze volt...

Jeee. Tegnap találtam a boltban Rippert és nagyonfinomvolt. Ennél jobbat még nem igazán ittam :D Ma jön a zöld ;D Viszont kéket nem lehet itt kapni =/

cocaine nekem bejott , HellVodkanak nemvolt rossz ize viszont masnap ment tole a hasam :D HellWhiskyt ezekutan reszemrol kihagytam amugy se szeretem a whiskyt se :O

mark364
a cocaine t kipróbáltam....nem kellett volna:D
olyan mintha csípõspaprikát áztatnál energiaitalba....kibírhatatlanul szar.
a hell rõl meg az a véleményem, hogy semmi egyediség, tipikus középosztályos energiaital.

stonesour
Cocaine-t, vagy Hell Vodka-t, Hell Whisky-t ivott-e már valaki, és ha igen, vélemény?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Én most tértem haza Németországból 5 féle Rockstar szépséggel :) Ott csak ezt ittam, ezt az ötöt meg a polcomra hoztam dísznek ;D
Nekem a zöld színû almás volt a kedvenc, a Rockstar Cola-t pedig nem ajánlom senkinek...hatása se sok volt, az íze meg egy rosszabb tesco kólával vetekedett..viszont az original és az ízesítettek különösen finomak :)
XL Cranberry az egyik legnagyobb kedvencem! :)
mark364
ilyet ivott már valaki?

és a zöld monsterrõl valaki mondjon légyszi véleményt:D

TaRka0107
Én már láttam vagy 3 kisboltban is.

LordVenom
2 hete forgalmazzák a hivatalos magyar dobozost. Mára már szinte minden jobb helyen lehet kapni. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kmarha
több monster marad nekem :D én imádom :D munkában délután megváltás :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hát a lidlis sztem különösen jó az árához képest. monstert viszont még nem kóstoltam ,sehol sem találtam még :\

modelcar
Pápán is lehet már kapni monstert..

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

TaRka0107
Nekem se jött be. Magyarul ezt tudom rá mondani mint te csak direkt szebben fogalmaztam:D:D A lidlis 100ftos energiaital ezerszer jobb.

szerintem retek szar az osszes monster tuledes emelyito tomeny fel literes fos :D Bar ez egyeni velemeny .. en leginkabb a hell-t szeretem meg a bomba-t rosszabb estekeben piaba meg a tescos is jo akar kevesbe veszes az ize mint a monsternek... nekem annyira mondtak hogy ez mekkora megvaltas lesz :D hat nagyot csalodtunk eddig 1ik haveromnak se jott be

mark364
csao!
kipróbáltam a rippert meg a kéket, a kék eddig bejön.
valami vélemény a zöldrõl?
és valaki ivott már rockstar t?

TaRka0107
Megkóstoltam a normált... hát elég édes az is. Alig bírtam meginni:D

LordVenom
A ripper 50%-a gyümölcslé. A 80%-os csak amerikában van forgalomba,ahogy az Assault is.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

TaRka0107
Találtam Coop ABC-ben is Monstert - 3 fajtát - Normált, rippert és light-ot láttam 320ft-ért.

TaRka0107
Rászokni tuti nem fogok, drága dolog ez:D

Olcsóvér
neszokjatok semmi iylenre rá mer késõbb jól megfogjátok szívni...

Acer Aspire one