energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyébként Spar budget 100 ft körül van. ezt szoktam venni, vagy néha bomba. A marketingen kívül más különbséget nem látok.
van egy kb 320db-os gyüjteményem,
kb 120 különbözõ (doboz,üveg,palack)
és elszeretném adni.
akit érdekel az írjon.
pont akkor veszem a legolcsóbbat ha buli lesz... mondjuk az UP vagymiafaszom, narancssárga dobozban tökéletes, 100 forint egy darab.
néha biopower esetleg bulikban bomba megy...

Monsterbõl nincs 250ml-es? Mert nekem kicsit sok a fél liter egyszerre...
Tegnap vettem 2db-ot Tescoban. Az egyikre rá van írva PL meg HU, a másik csak HU szöveggel. Az elõbbi a rendes, pirosas színû, eredeti Burn, viszont amire csak magyarul van írva, abban egy kesernyés utóízû sárga lé van. Meg mernék esküdni,hogy ugyanaz, ami a tescos energiaitalban.
Rá van írva, hogy garantáltan más... hát tényleg az. És nem rossz. Olyan mint a szénsavas almalé, meggyel. De elég erõs meggy az utóíze is.
Van benne ginzeng meg mindenféle gaz, amolyan bio energy drink.
Mondjuk gecidrága (330ft) de nekem bejött.
olyan mintha csípõspaprikát áztatnál energiaitalba....kibírhatatlanul szar.
a hell rõl meg az a véleményem, hogy semmi egyediség, tipikus középosztályos energiaital.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Nekem a zöld színû almás volt a kedvenc, a Rockstar Cola-t pedig nem ajánlom senkinek...hatása se sok volt, az íze meg egy rosszabb tesco kólával vetekedett..viszont az original és az ízesítettek különösen finomak :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
kipróbáltam a rippert meg a kéket, a kék eddig bejön.
valami vélemény a zöldrõl?
és valaki ivott már rockstar t?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...