energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy ez itt nem a reklám helye, de amennyiben bárminemû segítséggel tudunk szolgálni a No Fear energia itallal kapcsolatban, várjuk a kérdéseiteket!
Üdvözlettel: a No Fear csapata!
http://www.gerasz.hu
megnézem ma
Gondolom, nem tudsz róla, de például két Red Bull között is van különbség, ami az erõsségét illeti.
Ha megfordítod a kis dobozkát, akkor láthatsz az alján egy pöttyöt, ami vagy kék vagy piros. Ez azt jelenti, milyen erõsségû. Ugyanis, amit a tartály / hordó aljából töltenek a dobozba, az erõsebb lesz, mert a tartály aljára leülepszik a hatóanyagok egy része.
Remélem, sejted,azért a biztonság kedvéért leírom, hogy a piros az erõsebb.
És igen a marketinget fizetjük meg, meg a sponzorációt például F1 is biztosan nem olcsó mulatság. Talán ha pozitívumot akarnék írni az talán a vitamin amit tartalmaz az a tescosban nincs, de az meg könnyen pótolható...
fry day fry day sálálálláláá
Azzal teljesen egyet értek, hogy a Red Bullban a márkát kell megfizetni. Azt, hogy nagyon jó marketingje van, drágák a reklámjai és nagyon-nagyon sok helyen képviselteti magát.
Azt nem mondanám, hogy maga az ital csak 70 ft. Sõt, abban is van valami, hogy hosszabb hatást érhetünk el vele, mint a nagyon olcsókkal.
De igaz, hogy a reklámért és a népszerûségért többet kell fizetnünk jóval.
A hatásról meg: ha megnézitek a tartalmat, mindegyik 400mg/100ml taurint és 32mg/100ml koffeint tartalmaz, úgyhogy az csak talán a kognitív disszonanciának köszönhetõ, hogy éberebbnek érzed magad a drágábbtól.
A Red Bull meg elég drága, de úgysem túl sokszor iszok, akkor meg inkább megveszem. Fõleg mert be is vált, finom, ébren vagyok tõle és tudok koncentrálni is egy ideig.
Ha élénkítõrõl van szó, akkor szívesen választom az energiaitalt. A kávét nem szeretem, a teát meg inkább az ízeiért iszom (meg nem is serkent). Mondjuk a mate fokozta a koncentrációmat és fogékonyabb volt tõle az agyam.
Nem bírja a gyomrom a kávét, de ha nagy hajtás van, muszáj meginnom valamit, amitõl friss maradok.
Ne értsétek félre, sportolok rendszeresen, csak eléggé hajtósak a hétköznapjaim. Meló, suli, stb.
Nagyon szeretem a kávé ízét, de a gyomrom nem bírja. Próbáltam már úgy is, hogy elõtte eszem, de az sem használ.
Igyekszem nem minden egyes nap inni egyet, kb heti 1-2-t fogyasztok, ami szerintem még normálisnak számít.
Ami a márkákat illeti, nagyon sok fajtát próbáltam már, de én csak a Red Bullra esküszöm. Ízében van még egy-két jó, de hatásában nem nagyon. Vagyis hatnak, de nagyon rövid ideig. Ezt meg ha megiszom reggel, kora délutánig biztosan van hatása.
Ezért is hatásosabbak. S, bár nem vagyok nagy energiaital fogyasztó, úgy hallottam, azért az egyik legdrágább a Red Bull, mert abban van a legtöbb taurin. Így az a leghatékonyabb.
Én maradok a sima kávénál, azt is ritkán iszom.
Arra esküszöm, hogy a rendszeres sporttal nagyon fitten és frissen lehet tartani a szervezetet. Persze, szélsõséges helyzetben kell valamilyen plusz.
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
Nem olyan régen nyertem 7 karton Playboy energiaitalt, hááááát... mit is kezdjek velük. Kísérletezzem ki mi történik ha minden nap megiszom egyet?! <#vigyor2>#vigyor2> Inkább nem. Valahova el kellene passzolnom majd õket, nem akarom ölni még jobban a szervezetemet..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az biztos, hogy az ember hozzászokik, ha sokat iszik, de csomóan nem is azért isszák, mert felpörgeti az embert, hanem mert finom az íze. Én csak bulikban iszom, mert felpörgeti az embert, és másnap nem fáj tõle a fejem. Vizsgaidõszakban persze több módszer van ami ébren tartja az embert, de én inkább alszok :D
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy az olcsó energiaitalok, mitõl lesznek ennyivel olcsóbbak. Azokba mit tehetnek?<#whatever>#whatever> Nincs is nagy bizalmam, megvenni egy 70Ft-os energiaitalt...
Az energiaital-sör kombó, hááát, nem ittam még, érdekes lehet nagyon!
Nem vagyok snob, és a pénzben sem dúskálok, de ha energiaital, akkor csakis Red Bull. Legjobb hatóanyaggal ez bír. Mondjuk nem használom napi szinten, csak a vizsgaidõszakban. Viszont akkor nagyon kell!
És próbáltam, persze más fajtákat is, de bárki bármit is mond, nem azonos a tescossal. Persze, az is koffein tartalmú, de mégsem vált ki olyan hatást, mint a Red Bull. Valószínû, több lehet a ' bikásban ' a taurin, mert igazán az hat, nem a koffein. Ugyanis ennyi erõvel, sima kávét is lehetne inni.
Azt nem is tudtam, hogy alpesi vízbõl készül :p Na, nem ezért veszem :D
Minap olvastam egy cikket, amiben errõl volt szó, meglepõdtem .
Azzal viszont nem értek egyet, ha valaki minden egyes nap megiszik egyet... Pláne, hogy egy idõ után annyira hozzászokik a szervezet, hogy csökken a hatása.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
ON:
Energia ital(Hell) +sör kombó
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Fasza, Booster a hagyományos csak eddig nekem nem volt meg, Race egész jó volt, csak naon savanyú, ma jön a Clever!!
amugy a cocaine-t én is kibasztam megkóstolás után :D
volt egy 2 hónapos periódus amikor szinte majdnem mindennap ittam, de csakis az íze miatt...jó h meguntam és áttértem az ásványvízre, üdítõre
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azért csíp, mert amikor a rendes kokaint 'beveszed', akkor az ínyednél jön ki ez a csípõs érzés. Ez ihlette ezt a frenetikus italt...:)
ízre elég jó, kicsit lágy közepes szénsavval, jól nézki a doboza, gondolkodtam h az autóba bekellene tenni fellógatva a visszapillantóra cd helyett...

http://www.youtube.com/watch?v=XnCNRmXfAFY
Nekem a Bomba, Monster Lo-Carb, 9MM, Watt a kedvenceim de szeretem a Bio-t is.
2. dobozos Bomba!
3. Hell
4. XL
5. Get Up
6. Red Bull
7. 9MM
8. Kick
9. Áfonyás XL
10. Spirit
+ 1, 11. Shell V-Power
Az 5 legrosszabb:
1.Maxx