849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#249 -
#248 jaj, budin nem alzokk el :D -
#247 ja de azért ezt a kevés "mellekhatást" el lehet nézni -
#246 az biztos :l
bár én minden szénsavas redvát fosok -
Rundstedt17 #245 hát tapasztalat hogy az anyagcserét is igencsak meggyorsítják -
#244 anno olyan józanító cucchoz adtak még 1xhasználható alkoholszintmérőt is, tapasztalatból mondom, hogy tényleg józanít :D
most épp egy Kobrával együtt ülök a gép előtt :] -
#243 Látom rég nem irt ide senki, na majd én!
Eccer osztalykirándulason voltam Prágaban, megálltunk egy benzinkútnál vettem egy red bullt-t, egy hell-t és egy semtex-et. Eccere lenyomtam mindet. Lehet képzelni milyen hatása volt... kb 1 órán át futkaroztam fel alá a buszon :D tanárok aszitték vmi bajom van (belőttem magam)Ja és mellékhatás 5 percenkénti vizelési inger XD!
JA és eccer ittam ilyen 0,75 l es kamikaze-t ami állitolag noveli a szexuális ingert vagy vmi ilyesmi, de én nem éreztem semmit :(
És még van olyan hogy alkohol killer, attol meg állitolag kijózanodsz házibuli után jó volt, foleg mivel még haza kellett vezetnem! de ennek semmi tipikus energiaital íze nincs, és átlátszó a "színe". -
#242 mai adag: xl meg hell -
Rundstedt17 #241 én nem,utálom antialkoholista antidohányos vagyok -
#240 ok kus.
ma volt egy burn meg egy kobra :] -
#239 és ki szereti az alkoholt? -
Phat Smoker #238 meg az is rá van írva minden energiaitalra, hogy ne keverje alkohollal! a problémák általában itt kezdődnek, nem holmi xaros 2 doboznál amiben van 160 mg koffein, egy egészséges szervezet 300mg/nap koffeint képes tolerálni egy ideig, persze a függőség kialakulásával és az idővel növekvő dózissal számolni kell, a nem kívánt mellékhatások mellett!
-
#237 fasság ha 7 től nem halt meg 2től se fog szívrohamot kapni -
Rundstedt17 #236 én úgy olvastam interneten keresgélve hogy 2 a max ajánlott,meg a gyengébbek kedvéért a dobozra is rá van írva!2,5 dl-sre hogy 2 db a napi maximális adag.túllépni nem szabad.ennyi
-
Phat Smoker #235 hogy jött ki ez a 2 db ? -
#234 Ámen. -
Rundstedt17 #233 én azt mondom maximum 2 naponta.aki többet számoljon rá lesznek súlyos következmények -
#232 Na ez az, hogy napi megengedett adagot... napi 6-7 sztem nem megengedett.
Az, hogy nem találtál róla semmi károsat, attól még nem biztos, hogy egészséges ;)
De sztem azt mindenki elismeri, hogy jót biztosan nem tesznek ezek az energiaitalok. Mindenesetre én elmondtam egy példát, ami itt mellettem történt meg, aki akar az hisz nekem, aki nem akar az nem hisz. Innentől kezdve mindenki a saját felelősségére issza ezeket. -
Rundstedt17 #231 ja:D -
Rundstedt17 #230 nonszensz semmi káros hatása nincs ha betartod a napi megengedett adagot,legalábbis én sehol nem találtam olyan helyet ahol károsnak minősítették volna -
#229 én mégis úgy vagyok vele, hogy nem csak az energiaital miatt volt, vmivel összeakadhatott szvsz -
#228 Nem azért, mert félrenyelt. :) Nem vok doki szal nemtom. Valami valahogy odakerült. Se nem cigizik, se nem drogozik, semmi kártékony cucc. Sportember volt mindig is. Annyit tudok, hogy doki is azt mondta neki, hogy az energiaital miatt volt. Most csak ilyen ionos cuccokat ihat. Én is gondolkoztam azon, hogy hogyan tehette tönkre. Gondolom felszívódás után csinált valami anyagot, amit nem kellett volna. -
#227 lehet félrenyelt:) -
Takezó #226 Nem értem az összefüggést:D -
#225 :o
:( -
#224 Szomszédom napi 6-7-et megivott nyáron, mert melózótt orrba-szájba. Utána függő lett és elég sokat tolta utána is naponta. Most valami genny keletkezett a tüdején, ami kilyukasztotta azt. Egy határozott lyuk van most neki ott. Szerencséjére nem kell megműteni, hanem benyomnak oda egy injekciót, avval leszívják ezt a gennyet, utána meg benyomnak neki valami gyógyszert oda. Szal szegény gyerek most úgy néz ki hetente egyszer mint egy sündisznó.Talán fel fog épülni. Szóval csak óvatosan... -
#223 #218
én mondtam! :D -
Takezó #222 mondom, ha nem vagy sznob, hogy 300-ért idd uyganazt, akkor ott a Hell... -
Rundstedt17 #221 persze ha valaki tud jobbat szóljon -
Rundstedt17 #220 Nekem ízlett,semmi gumi ízt nem tapasztaltam -
Rundstedt17 #219 én nem éreztem tutti frutti ízbeütést -
Rundstedt17 #218 Kipróbáltam és jah olyan málnás SOKKAL JOBB mint a redbull szóval már áttállok burn-ra -
#217 nyelvemmel gondolkodok persze -
Rundstedt17 #216 jól van holnap majd kipróbálom és kiértékelem:D.Egy valami biztos hogy még a red bullnál is drágább ha jól emlékszek 289 ftért láttam 2,5 dlt -
Takezó #215 iiií, szerintem iszonyat fos, konkrétan gumi, de tényleg -
#214 elvitte már a zagyad a sok gandzsa -
#213 Nincs benne semmi tutti-frutti beütés.Teljesen más ízvilág. -
#212 erdei gümülcs de az alap tutti frutti beütés benne van -
#211 Nem volt semmi átverés, 137 Ft volt egy doboz.Persze a hiéna kereskedők ezt is kocsiszámra vitték, némelyik 40-50 zsugorral.De még épp időben értem oda, mert már csak pár zsugor volt. -
Rundstedt17 #210 ok kipróbálom:D.