849
mit gondoltok az energiaitalokról?
  • sz4bolcs
    Ja a koffein meg az ilyen élénkítőszerek függőséget okoznak, de viszonylag könnyű róluk leszokni.
  • Westyl
    én energiaital függő vagyok(tegnap mondta egy "drogszakértő", hogy erre is rá lehet szokni), ha nem iszok napi 1et akkor már rosszul vagyok :) (2 éve iszok rendszeresen:D)
  • sz4bolcs
    Elég izléstelen, annyi szent. :D
  • Phat Smoker
    megadja a módját!
  • Takezó
    :D:D ez még a sör pohárból ivásánál is rosszabb:D
  • banok
    te komolyan ilyen pohárból iszod?
  • Peetboy
    Megmértem a vérnyomásomat. Red Bull előtt: 123/ 59/74 Red Bull után: 105/60/65 Kevesebb mint volt.
    Biztos előtte nagy volt az izgalom, hogy mi lesz.
  • Peetboy
    Most nagy Red Bullt vettem 2-öt. Most iszom az elsőt. Eddig azt érzem, gyorsabban dobog a szívem, de éberebb nem vagyok tőle.
  • Takezó
    nem egészen azt írnak azért rá:)
    gondolod, ha úgy lenne, akkor a sok E-betűset ráírnák az olcsóbb cuccokra?:D
  • sz4bolcs
    Miért? Koffein nem viszi föl a pulzust?
  • Rundstedt17
    kamu.mindegyik 32 mg van...ráadásul a red bull az valami szörnyű mellékíz
  • Peetboy
    Az lehet, hogy azt írnak rá amit akarnak a Pennysre. De Bombát azt nem veszek az biztos.
    A múltkor megittam 1 Red Bullt, és utána felment a pulzusom +40-et.
  • Takezó
    pontosan ugyanannyi élénkítőszert tartalmaz a pennys, mint a redbull, úgyhogy kamu:D
  • Peetboy
    Ma megittam 2 Bombát egyszerre, és álmosabb lettem tőle. A múltkor vettem Penny-s 99 Ft-os energia italt, az semmit sem ért.
    A Burn-t is ittam már, az is gyenge. Én a Red Bull-ra esküszöm, abból ha megiszok 2-öt egyszerre, az biztos hogy ébren tart. Még ha hajnali 5-kor iszom meg, akkor is biztos nem fogok aludni legalább délig.
    Olyat még nem ittam, hogy nem aludtam volna 1 percet sem.
  • D00M
    Csakis Hiro!
  • Anonim Nick
    De azt a tömeget amit felszedsz előbb át lehet alakítani izommá, (pl elmész gyúrni) a semmivel meg semmit se tudsz kezdeni :D
  • akyyy
    velem is ez volt de idén rohamosan elkezdtem hizni, szinte alig van ruhám ami felmegy rám az összes jókat amiket szerettem hordani nyáron, nem megy fel:((( meg milyen pocakom nőtt ááá:DDDD szal csak vigyázva a sok zabálással!

monjduk annyira nem vészes, 1 hét koplalás sztem és le is fogyok
  • blackgamer
    Planet Energy-t ittam most, túl édes nekem
  • nandorb
    menjetek el orvoshoz meglehet gilisztasak vagytok, enekem rossz a metabolizmusom aze akartam venni 100%Feherjet
  • Énvagyokazapád
    nálam is uez van... sajnos :[
    mások meg csodálkoznak hogy nem kötnek le a fogyós műsörök, meg norbi :]
  • sz4bolcs
    Én sem hízok, pedig jókat kajálok. Fél disznót megennék, az sem látszana meg. Hova a fenébe megy az a sok kaja? :D
  • nandorb
    meg kobaszt,sonkat,tojast napi 6x keves jatszas a pc-n
  • nandorb
    szalonnat egye
  • Énvagyokazapád
    dehát micsináljak ha nem hízok :[
  • sz4bolcs
    180 cm-hez még 16 évesen is ciki az 55 kilo.
    Én 190hez vagyok 74, de szerintem a 85 kilo lenne az ideális.
  • Olcsóvér
    egy egy literes kólában ugyanannyi koffein van mint a energiaitalban
  • ati666
    ja még van elég időd!
  • ColdFire
    én is akörüli magas vagyok, de nem gass, majd hízok :-|
  • ati666
    Rundstedt17- bocs asszem elolvastam, szal ha jól értem most vagy 100 kg
  • ati666
    fú az télleg kevés én úgyszint 16 vagyok 176 cm és 65 kg. Itt valahol olvastam a magnumos hizókúrát napi kettő magnum, garantált a hatás
    Rundstedt17-te hány kiló vagy 190?
    most nézem, hogy a colában amit iszok 15mg/100ml koffein van, az már szerintem elég sokmer kb egy korty az 2 deci, és napi 2 liternél már megteszi a hatását az is.Mondjuk igaz hogy csak koffein van benne más nem
  • Rundstedt17
    én örülnék ha fogynék a 100 kgmel:D
  • ColdFire
    mármint 1. a kor, 2. a magasság, nehogy összekeverd :D
  • ColdFire
    16, 180 körül :D
  • ati666
    55kg, az nem olyan rossz, mondjuk attol fugg h milyen magas meg idos vagy!
    Amugy én is ilyen alkohol killert ittam, a hátulján van egy grafikon, és azt mutatja hogy milyen szinten visz át full részegből tűrhetően másnaposba. Ja és eccerre kettot nyomtak belém, mert hogy még haza kell vezetnem de aztán inkább ottmaradtam reggel 6 ig tobbi józanodó haverral
  • ColdFire
  • ColdFire
    az én 55 kilómmal örülnék ha híznék :D
  • ati666
    hja annak durván szar ize volt. Nem tudod véletlenul, hogy amit te ittál annak mi volt a neve?
  • Olcsóvér
    fujj annak a józanítónek mijen íze van:dd
    én régebben olyat ittam egy randalírozás után hogy nem az absint tól háánytam hanem ettől:d
  • Rundstedt17
    végülis pozítiv mert nem hízunk el
  • ati666
    nekem olyan volt h minden 5. percben futottam üríteni, az volt a szerencsém hogy gyorsan futottam