energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Egyszerû fekete tea... -.-
Divatcsapatok OLÉ!
SZT POWA!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Most ez a nagy divat ilyen wellness makik között. Csak egy baj van vele, hogy 10 pezsgõtabletta 7300Ft...
#15: bizony, 100 forint örül mozog, még éjjel-nappaliban is.
Ezért hullanak el azok akik pl discoban beszednak minden szart és ráisznak nem keveset...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
csak néha ezeknek az italoknak olyan az ízük, mint a fém
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha visszagondolok arra az 1.. akármi nevû pezsgõtablettára, amibõl ugye 1 pohár 40Ft-ra jön ki... nos, délben megittam egy pohárral elsõ nekifutásra, és éjjel 2-ig mint akinek kitámasztották a szemhéját. Onnantól csal reggel meló elõtt 😄
Egy jó buli kezdete 😉
Szeressük a zacskós tejet
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mondjuk az is számit mit reggeliztés vagy éttél mielõtt iszod az enerdzsít 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
(nem tapasztalat<#ravasz1>#ravasz1>)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van a HAAS féle, 10db tabletta 360-ért. Na ez szart se ér 😊
Van a plussz aktív, az 20db 1000-ért. Ez már egy fél redbullal talán felér tablettánként.
Meg van egy olyan, amit eddig csak egyszer tudtam venni tescoban, valami 1-es volt a márkanevében. Az is 20db-os, 800-ért, de az üt 😊 2x annyi a cucc benne, mint a plusszban. Szerintem ez éri meg a legjobban, mert ugyanúgy, vagy még jobban felpörget mint a redbull, és lényegében 2dl-re 40Ft ár jön ki, ami "némileg" kedvezõbb, mint a 250ft-os redbull.
sose nyomd fullba a kretént
tesco the best 😊 amúgy penny market meg más ilyen helyekre is érkezik néha 1-2 raklap energy drink
de totál ismeretlen márkák, magyar felirat nélkül, azokat megkóstolom néha
amúgy amire én esküszök az a: jól cukrozott tea (citrom nélkül) és hozzáöntve kávé
koffein + cukor = házi energy drink <#vigyor4>#vigyor4>
van ám gyûjteményünk..haverral kipróbálunk minden újjat.. 😊
Azért napi szinten nem innám...
sose nyomd fullba a kretént
gyógyszerre miért nem lehet inni? szted?
a szervezet cukorból nyeri az energiát..
a koffein a hormonokat stimulálja..
én rendszeres fogyasztó vagyok.
bringázok..tekerés közben néha jólesik meginni 1 dobozzal..pótolja a tekerésre elhasznált energiát..)
(Hell & XL) ezeket szeretem a legjobban.
nekem semmi bajom nincs tõle..100ftot simán megér 5-6 óra fentlét..
meg a bringázáshoz is jól jön..
a Felpörögve filmbõl is láthatod h fokozza az adrenalin szintet->jobban teljesítel..
kinek hogy..nekem izlik..
másnak nem így járt 😄