849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#209 málnához hasonlítanám, vagy nem is tudom, egy próbát megér, más az íze.
tescos cuccnak meg olyan tutifrutti ize van hogy wow :D
-
Rundstedt17 #208 milyen izű a burn?jobb mint a red bull? -
#207 Erre én is felfigyeltem a napokban, mindjárt át is ugrok a Sparba.Kíváncsi vagyok mihez képest lesz az 50% engedmény:) -
#206 én tegnap 3 burnt vettem 930ért -
#205 azért 123 ft redbull big
-
Rundstedt17 #204 Én tegnap vettem igaz gondolom nem akciós helyen valami cba ba szóval alapból 2,5 dl 279ft volt:D.A cukormentes 259 ft de az kinek kell.Nagyon jó,csak nem olcsó:D -
Takezó #203 mindenképp, de ez nyilván ízlés kérdése: ) -
#202 jaja -
#201 éleggyen a topikkkkk!!!! -
#200 tekkk -
blackgamer #199 elvileg, de lehet magasabb az alapár
mindenesetre ha valaki vesz holnap, megírhatná hogy mennyiért sikerült -
#198 a hellnek van egy kicsit savanyú utóíze deh jó -
#197 a redbull télleg ilyen olcsó? -
Rundstedt17 #196 jó akkor a hellt ajánlod íz szempontjából? -
Rundstedt17 #195 jót nevettem kössz -
blackgamer #194 vége a vizsgaidőszaknak, visszaesett a fogyasztás, muszáj túladni a készleteken :)
-
#193 ha jót akarsz akkor veszel c-elestet vagy hogy hívják -
Phat Smoker #192 ígyvan, a red bull a sznoboknak való! :D -
Takezó #191 tesco value 99ft, 2,5 dl
hell (általában) 130ft, 2,5dl
nem szar bombát meg red bullt kell venni:) -
Rundstedt17 #190 hülyeség van pofájuk jó sok pénzt elkérni értük egy gagyi 3dl van 200ft legalább. -
Takezó #189 íjj, megpróbálok leszokni, csak meglehetősen nehéz így vizsgaidőszakban:\ -
#188 mindenkit kiütött a taurin? -
qper #187 Auchanban lehet kapni ilyen noname cuccot 1.5 lityis kiszerelésben kb. 160 Ft-ért, az íze teljesen megegyezik a kistesóéval (Red Bull és tsai), viszont a pohár szélére ráragad valami gyanús sárgás anyag, szóval sztem túlzott mértékben ne fogyassz mert ki tudja mi lehet benne... -
#186 Ilyet énis láttam egyszer. Mondjuk én tombolán nyertem :D -
Bmx01 #185 1 szer láttam a Plus-ba másfél literes energiaitalt,csak nem vettem akkor most meg nics, nem tudjátok hól lehet még kapni ien nagyobb kiszerelésűt hipermarketekbe ????? -
#184 Nem vagyok hülye... Csak valamitől fent kell maradni még az 5. napon is :)
És használni használ. Egyébbként meg tista marad a tudat tőle.
Bár egysze 2 ilyet ittam egymás után, és koffeinmérgezéssel végigaludtam az éjszakát, tehát túlzásba se kell vinni. -
#183 valamiben meg kell halni figyelj, csinálj videót ahogy megcsinálod felforralod és lehúzod egybe egy levegővel és ízlelgesdd is graulálok az agyszüleményedhez azért hülye az ember ne legyen nah mindegy mi szilveszterkor zöld abszintot kevertünk metaxával és red bullal szoval ott a pont -
#182 Energiaitalok. A legjobb a saját keverék: 2deci kávé, 3deci feketet tea, 3deci kapucsínó, 2deci kóla, fél deci rum... Felforralni, lehúzni egyben. Nem egészséges, de eléggé felpörget! ÉS az élet sem egészséges :D -
#181 hát nemtudom detox az fix -
#180 persze egy kicsit gyorsabban bekerulsz a korhazba semmi gond -
#179 jó párosítás-.- keverj hozzá még abszintot és mégjobb lesz -
#178 vettem 2 hellt, meg egy literes colát :D -
#177 én wiener extra energia italt szoktam fogyasztani. :) -
#176 haverom is okos a gyerek vett 2 rekesz vagy hogy monnyák kobrát aztán azzal itatja a macskáját megegyfolytábn azt issza a végén valamiizé lesz a gyerekkel a -
#175 hetente megiszok párat, ha nagyon kész vagyok. Pár óráig feldob, azzal az energiával meg már elvagyok estig:) -
#174 én mondjuk csak az íze miatt iszom nálam ezek nem mindig hatnak -
#173 nemtom ien szart én meg nem innék :) és mitől van gusztustalan ize, meg sárga, zöld, neon, vilagitorozsaszin szine? biztos az is a koffeintol meg taurintól meg apja f....tól :) -
Takezó #172 Nézd, felnyomja a vérnyomást, az egyértelmű, így rövid időn belül sokat tényleg nem szabad inni. Amit én mondok, hogy hosszabb élettani hatása nincs, tehát ha minden nap megiszom 4-et, nem lesz tőle általánosságban magasabb a vérnyomásom.
A halálos dózis amúgy 5-30 g koffein esetében, na ezt vesd össze azzal, hogy mennyi van egy doboz ilyen szutyokban. -
blackgamer #171 ezért => [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1175156910&no=141]#141[/URL] -
Takezó #170 ez igaz, dehát oda nyilván írnak mindent:)
Olcsóvér: miért nem célszerű?