energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre ha valaki vesz holnap, megírhatná hogy mennyiért sikerült
hell (általában) 130ft, 2,5dl
nem szar bombát meg red bullt kell venni😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
És használni használ. Egyébbként meg tista marad a tudat tõle.
Bár egysze 2 ilyet ittam egymás után, és koffeinmérgezéssel végigaludtam az éjszakát, tehát túlzásba se kell vinni.
Acer Aspire one
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Acer Aspire one
You\'ll never walk alone!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A halálos dózis amúgy 5-30 g koffein esetében, na ezt vesd össze azzal, hogy mennyi van egy doboz ilyen szutyokban.
Olcsóvér: miért nem célszerû?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Amúgy ilyen élettani hatásokat nem tudok, mint Takezó^^
eom$
a koffeintartalma az összes ilyen dzsuvának (kivéve üveges Bomba, az egy fos, abban még kevesebb van) 80 mg (2,5 decinként), ez valóban szûkíti a legtöbb eret, viszont az agyban tágítja õket.
Ez pedig annyira lófasz, hogy a doktorok még egy terhes nõnek is napi 300 mg-ot engednek meg. Nehogymár nekem 2 durva legyen😄
Emellett van ugye a taurin, ami csökkenti a vércukorszintet, viszont növeli a terhelhetõséget.
A koffeinnek hosszú távú élettani hatásai nincsenek.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
706kJ, az én féle Gripenes, repnapról visszamaradt energiaitalomban van 141kJ :o
bár elég drága...
am ez a Gripenes cucc elég jó, bár nem tudtok sehonnan sem beszerezni, nekem van még 2 karton😊
nem tudom, de elõfordulhat hogy függõ lettem?
szinte egész nap iszom, okozhat ez valami gondot?
most gondoltam, hogy nyitok egy ilyen topikot, de látom van már.
Acer Aspire one
Elõnye: 99Ft. Lista szerint benne van mindaz, ami a többi energiaitalban is...
Hátránya: Teljesen ízetlen.