energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg, de lehet magasabb az alapár
mindenesetre ha valaki vesz holnap, megírhatná hogy mennyiért sikerült

Olcsóvér
a hellnek van egy kicsit savanyú utóíze deh jó

Acer Aspire one

Olcsóvér
a redbull télleg ilyen olcsó?

Acer Aspire one

jó akkor a hellt ajánlod íz szempontjából?

<#eplus2><#hehe>jót nevettem kössz

vége a vizsgaidõszaknak, visszaesett a fogyasztás, muszáj túladni a készleteken 😊

Olcsóvér
ha jót akarsz akkor veszel c-elestet vagy hogy hívják

Acer Aspire one

ígyvan, a red bull a sznoboknak való! 😄

tesco value 99ft, 2,5 dl
hell (általában) 130ft, 2,5dl

nem szar bombát meg red bullt kell venni😊
hülyeség van pofájuk jó sok pénzt elkérni értük egy gagyi 3dl van 200ft legalább.

íjj, megpróbálok leszokni, csak meglehetõsen nehéz így vizsgaidõszakban:\
Olcsóvér
mindenkit kiütött a taurin?

Acer Aspire one

Auchanban lehet kapni ilyen noname cuccot 1.5 lityis kiszerelésben kb. 160 Ft-ért, az íze teljesen megegyezik a kistesóéval (Red Bull és tsai), viszont a pohár szélére ráragad valami gyanús sárgás anyag, szóval sztem túlzott mértékben ne fogyassz mert ki tudja mi lehet benne...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fantomlovag
Ilyet énis láttam egyszer. Mondjuk én tombolán nyertem 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

1 szer láttam a Plus-ba másfél literes energiaitalt,csak nem vettem akkor most meg nics, nem tudjátok hól lehet még kapni ien nagyobb kiszerelésût hipermarketekbe ?????

Fantomlovag
Nem vagyok hülye... Csak valamitõl fent kell maradni még az 5. napon is 😊

És használni használ. Egyébbként meg tista marad a tudat tõle.

Bár egysze 2 ilyet ittam egymás után, és koffeinmérgezéssel végigaludtam az éjszakát, tehát túlzásba se kell vinni.

Olcsóvér
valamiben meg kell halni figyelj, csinálj videót ahogy megcsinálod felforralod és lehúzod egybe egy levegõvel és ízlelgesdd is graulálok az agyszüleményedhez azért hülye az ember ne legyen nah mindegy mi szilveszterkor zöld abszintot kevertünk metaxával és red bullal szoval ott a pont

Acer Aspire one

Fantomlovag
Energiaitalok. A legjobb a saját keverék: 2deci kávé, 3deci feketet tea, 3deci kapucsínó, 2deci kóla, fél deci rum... Felforralni, lehúzni egyben. Nem egészséges, de eléggé felpörget! ÉS az élet sem egészséges 😄

Olcsóvér
hát nemtudom detox az fix

Acer Aspire one

nandorb
persze egy kicsit gyorsabban bekerulsz a korhazba semmi gond

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Olcsóvér
jó párosítás-.- keverj hozzá még abszintot és mégjobb lesz

Acer Aspire one

sz4bolcs
vettem 2 hellt, meg egy literes colát 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
én wiener extra energia italt szoktam fogyasztani. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Olcsóvér
haverom is okos a gyerek vett 2 rekesz vagy hogy monnyák kobrát aztán azzal itatja a macskáját megegyfolytábn azt issza a végén valamiizé lesz a gyerekkel a

Acer Aspire one

Guilty01
hetente megiszok párat, ha nagyon kész vagyok. Pár óráig feldob, azzal az energiával meg már elvagyok estig😊

You\'ll never walk alone!

Olcsóvér
én mondjuk csak az íze miatt iszom nálam ezek nem mindig hatnak

Acer Aspire one

wordsworth
nemtom ien szart én meg nem innék 😊 és mitõl van gusztustalan ize, meg sárga, zöld, neon, vilagitorozsaszin szine? biztos az is a koffeintol meg taurintól meg apja f....tól 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Nézd, felnyomja a vérnyomást, az egyértelmû, így rövid idõn belül sokat tényleg nem szabad inni. Amit én mondok, hogy hosszabb élettani hatása nincs, tehát ha minden nap megiszom 4-et, nem lesz tõle általánosságban magasabb a vérnyomásom.

A halálos dózis amúgy 5-30 g koffein esetében, na ezt vesd össze azzal, hogy mennyi van egy doboz ilyen szutyokban.
ezért => #141 <#bdead>

ez igaz, dehát oda nyilván írnak mindent😊
Olcsóvér: miért nem célszerû?
Olcsóvér
te vagy nagyon belehetsz állva vagy alkoholista vagy vagy öltönyben futkározol😄

Acer Aspire one

ColdFire
nah mivel az ingyen energiaitalom elfogyott, így már csak naponta 1 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Olcsóvér
de nem célszerû nponta olyan 5 öt bevágni

Acer Aspire one

CzGobe
Néztél már Redbull hátoldalt? Mert ott le van írva.
Amúgy ilyen élettani hatásokat nem tudok, mint Takezó^^

eom$

biztosan nem
a koffeintartalma az összes ilyen dzsuvának (kivéve üveges Bomba, az egy fos, abban még kevesebb van) 80 mg (2,5 decinként), ez valóban szûkíti a legtöbb eret, viszont az agyban tágítja õket.
Ez pedig annyira lófasz, hogy a doktorok még egy terhes nõnek is napi 300 mg-ot engednek meg. Nehogymár nekem 2 durva legyen😄

Emellett van ugye a taurin, ami csökkenti a vércukorszintet, viszont növeli a terhelhetõséget.

A koffeinnek hosszú távú élettani hatásai nincsenek.
ColdFire
nagyon remélem hogy nem igaz -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ezt hol hallottad?
ColdFire
ejpazd 😞

kettõnél többet naponta semelyikbõl se szabad inni, azt is csak akkor ha kemény fizikai munka, vagy szellemi pl. tanulás, esetleg kialvatlanság utáni nehéz nap indolokja

levitték az árát 100-ról 69 ft-ra!

ColdFire
hátõõõ, ja 😊

ColdFire

ColdFire
huwow :o
706kJ, az én féle Gripenes, repnapról visszamaradt energiaitalomban van 141kJ :o
bár elég drága...

am ez a Gripenes cucc elég jó, bár nem tudtok sehonnan sem beszerezni, nekem van még 2 karton😊

ColdFire
hali

nem tudom, de elõfordulhat hogy függõ lettem?
szinte egész nap iszom, okozhat ez valami gondot?
most gondoltam, hogy nyitok egy ilyen topikot, de látom van már.

a fenét, a legjobb a literes tiger... 300-ért egy liter, íze jó
Olcsóvér
én meg egy másfél literes viperat ittam semmit sem ér de a legjobb kettõ a redbull big és a burn

Acer Aspire one

Olcsóvér
láttam üveges burn-t

Acer Aspire one

a Spar saját italát a Blue Bear-t próbáltam ki, kicsit savanyúbb volt mint mások és az ára is 149 Ft, mentségére legyen mondva hogy cukormentes változatban is kapható

CzGobe
szerintem van íze, de még milyen, nekem nem ízlik :/ Spirite

eom$

Ittam egy ilyet ma.

Elõnye: 99Ft. Lista szerint benne van mindaz, ami a többi energiaitalban is...
Hátránya: Teljesen ízetlen.