849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
Rundstedt17 #369 na ugye az is lényeges,na meg ki tudja mi a szarral tartósítják az a vacak red bullt:D -
Borg #368 Ja, riboflavin (sárga) helyett alluravörös a szinezék :D -
Rundstedt17 #367 jah igen az aszkor na én meg külön vettem:D -
Rundstedt17 #366 hát jah nem könnyen felelhetők:) -
karajjj #365 van benne c-vitamin... :D -
Rundstedt17 #364 egészen pontosan BURN:
-Víz
-Cukor
-Savanyúságot szabályozó anyagok:citromsav és nátrium-citrát
-szén-dioxid
-taurin
-glükuronolakton
-koffein
-tartósítószer:kálium-szorbát
-színezékek:karamell és alluravörös Ac. inozitol
-teobromin kivonat
-guarana kivonat
-vitaminok:B3,B5,B6 és B12
-aszkorbinsav
hm fura én több különbséget látok... -
karajjj #363 elsőt a lidlbe találod feltehetőleg, második nálunk a pennybe van asszem, de láttam már kisboltban is, a harmadik meg asszem aldiba van -
Rundstedt17 #362 A felső 2-őt még életemben nem láttam,az alsót már egyszer-kétszer.Na akkor majd azt. -
Borg #361 Nézzük csak az összetevőket:
Redbull:
* víz
* szacharóz
* glükóz
* nátriumcitrát – E331
* szénsav
* taurin (0,4%)
* glükonorolakton – E575 (0,24%)
* koffein (0,03%)
* inozitol
* B-komplex vitaminok (pantoténsav, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin)
* aroma
* színezőanyagok (szulfitos-ammóniás karamell, riboflavin)
Tesco:
Carbonated Water, Sugar, Glucose-Fructose Syrup, Citric Acid, Taurine (0.4%), D-Glucuronolactone (0.24%), Acidity Regulator (Trisodium Citrate or E331), Flavourings, Colours (Sulphite Ammonia Caramel, Riboflavin), Flavouring (Caffeine), Inositol, Preservative (Sodium Benzoate or E211), Niacin, Pantothenic Acid, Vitamin B6 and Vitamin B12.
Hoppá, hol is az ég és föld különbség? :D Gyk egyetlen különbség van, a tartósítószer, amit a redbullon nem sorolnak fel, de nyilvánvalóan kell legyen benne valami.
Az árkülönbség pedig gyakran akár 4x.
A Burn pedig abban különbözik, hogy a fentiek mellett ginzeng és guarana is van benne. Szóval egyik 19, a másik egy híján 20, de a Burn legalább VALAMIBEN kiemelkedik :) -
karajjj #360 ezek ihatóak
-
Rundstedt17 #359 ok,teszek velük majd egy próbát. -
karajjj #358 a hell szerintem simán iható, de azis azért nem 100 forint, mert nagyobb a reklám :D
keresek neked mindjárt párat, amit inni szoktam -
Rundstedt17 #357 mondanál példát?
igaz ezért mondtam hogy próbáltam a legjobb minőség ár kombinációt megtalálni.a hell 140ft még elmegy... -
macskajajj #356 44 http://href.hu/x/83nb -
karajjj #355 nekem van pár kifejezettem finom a 100 forintos kategóriában is, ezért nem fizetek háromszor annyit -
Rundstedt17 #354 nekem az íz a döntő....szar izűt akkor se fogok inni legyen akár ingyen is. -
karajjj #353 akkor olvasgass még egy kicsit róla, vagy legyél hülye, és fizess ki a drágábbat! -
Rundstedt17 #352 Az igaz hogy a hatékonyságuk ugyanaz de hogy miféle szinezékek és mesterséges kisérőanyagokkal az nem mindegy...az ízvilág meg egyenesen döntő.a francot nem vok otthon -
Rundstedt17 #351 persze hogy ki.Az olcsó gyümölcsleveknél például az olcsóság abból fakad hogy édesítőszert használnak,nemcsak cukort ugyanez igaz az olcsó üditőkre...itt is van valami tutira -
karajjj #350 számomra a burn az ihatatlan, de látom nem vagytok otthon a témában
semmit nem spórolnak ki belőle, még a redbull előállítása se kerül többet, ugyanaz van benne mindegyikbe, csak hát nem pont egyforma az ízük, de semmivel sem jobb egyik sem a másiknál...
a drágáknál a reklámot kell megfizetned! -
sKeezo #349 valamit csak kispórolnak belőle ha ilyen olcsó.. -
Rundstedt17 #348 oké hogy van benne de az íze elég rossz.. -
sKeezo #347 én is így vagyok, de ha sok vizet iszok, akkor se tudok aludni... -
macskajajj #346 http://href.hu/x/83nb -
Rundstedt17 #345 Legjobb Minőség/ár alapján.
Drága kategória:Burn
Olcsó kategória:Hell
-
Rundstedt17 #344 hát jah nem is csoda literre adják 150 ért vagy még annyiért sem:D... -
karajjj #343 érdekes, ha sokat iszok, aludni se tudok tőle... -
sKeezo #342 kobra lófasz.. cukros víz -
karajjj #341 én most a kobrára vagyok ráálva, a másfél liter kitart nekem 3 napig is -
#340 most má' igen -
popla #339
ezt ismeritek?
www.be-drinks.com/game01
p -
Tom Tom #338 Sztem a kerozin sok drágább energiaitalnál jobb 89 ftért bőven jó az..ma vettem 18at auchanba,alig tudtam leszedni a legfelső polcról mert már csak ott volt.. -
#337 én pl. Szegeden a Nagyá-ban lévő Coop-ban vettem xD -
sKeezo #336 Hol lehet kapni? kéne az aktivitás a versenyekre :) -
#335 lol -
#334 egyszer 7-et beleraktam fél liter vízbe és megittam. nem voltam álmos. -
#333 Igen. keress rá (első találat 139Ft-ot ír) -
Borg #332 120ft? -
#331 "BANG!" 10 db pezsgőtabletta
tablettánként külön 30mg koffein 800 mg taurin és vitaminok (tutti-frutti ízű) 120 Ft hm :) -
Borg #330 Én pár napja vettem az auchanban, 99Ft volt.
Amúgy kipróbáltam ezt a kerozint... szerintem megvan a legrosszabb ízű energiaital. Annyira semmilyen ízhatást vált ki, ami már rossz. Nemtom jobban megfogalmazni :)