energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
bár én minden szénsavas redvát fosok <#smile>#smile>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
most épp egy Kobrával együtt ülök a gép elõtt :]
Eccer osztalykirándulason voltam Prágaban, megálltunk egy benzinkútnál vettem egy red bullt-t, egy hell-t és egy semtex-et. Eccere lenyomtam mindet. Lehet képzelni milyen hatása volt... kb 1 órán át futkaroztam fel alá a buszon 😄 tanárok aszitték vmi bajom van (belõttem magam)Ja és mellékhatás 5 percenkénti vizelési inger XD!
JA és eccer ittam ilyen 0,75 l es kamikaze-t ami állitolag noveli a szexuális ingert vagy vmi ilyesmi, de én nem éreztem semmit 😞
És még van olyan hogy alkohol killer, attol meg állitolag kijózanodsz házibuli után jó volt, foleg mivel még haza kellett vezetnem! de ennek semmi tipikus energiaital íze nincs, és átlátszó a "színe".
ma volt egy burn meg egy kobra :]
<#idiota>#idiota>
Az, hogy nem találtál róla semmi károsat, attól még nem biztos, hogy egészséges 😉
De sztem azt mindenki elismeri, hogy jót biztosan nem tesznek ezek az energiaitalok. Mindenesetre én elmondtam egy példát, ami itt mellettem történt meg, aki akar az hisz nekem, aki nem akar az nem hisz. Innentõl kezdve mindenki a saját felelõsségére issza ezeket.
Hell Is Burnin\'
Hell Is Burnin\'
Hell Is Burnin\'
én mondtam! 😄
tescos cuccnak meg olyan tutifrutti ize van hogy wow 😄