energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ati666
<#hehe>

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ColdFire
jaj, budin nem alzokk el 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ati666
ja de azért ezt a kevés "mellekhatást" el lehet nézni <#nyes>

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ColdFire
az biztos :l
bár én minden szénsavas redvát fosok <#smile>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hát tapasztalat hogy az anyagcserét is igencsak meggyorsítják<#eplus2>

ColdFire
anno olyan józanító cucchoz adtak még 1xhasználható alkoholszintmérõt is, tapasztalatból mondom, hogy tényleg józanít 😄

most épp egy Kobrával együtt ülök a gép elõtt :]

ati666
Látom rég nem irt ide senki, na majd én!
Eccer osztalykirándulason voltam Prágaban, megálltunk egy benzinkútnál vettem egy red bullt-t, egy hell-t és egy semtex-et. Eccere lenyomtam mindet. Lehet képzelni milyen hatása volt... kb 1 órán át futkaroztam fel alá a buszon 😄 tanárok aszitték vmi bajom van (belõttem magam)Ja és mellékhatás 5 percenkénti vizelési inger XD!

JA és eccer ittam ilyen 0,75 l es kamikaze-t ami állitolag noveli a szexuális ingert vagy vmi ilyesmi, de én nem éreztem semmit 😞

És még van olyan hogy alkohol killer, attol meg állitolag kijózanodsz házibuli után jó volt, foleg mivel még haza kellett vezetnem! de ennek semmi tipikus energiaital íze nincs, és átlátszó a "színe".

Olcsóvér
mai adag: xl meg hell

Acer Aspire one

én nem,utálom antialkoholista antidohányos vagyok<#idiota>

ColdFire
ok kus.

ma volt egy burn meg egy kobra :]

Olcsóvér
és ki szereti az alkoholt?<#heureka>

Acer Aspire one

meg az is rá van írva minden energiaitalra, hogy ne keverje alkohollal! a problémák általában itt kezdõdnek, nem holmi xaros 2 doboznál amiben van 160 mg koffein, egy egészséges szervezet 300mg/nap koffeint képes tolerálni egy ideig, persze a függõség kialakulásával és az idõvel növekvõ dózissal számolni kell, a nem kívánt mellékhatások mellett!

Olcsóvér
fasság ha 7 tõl nem halt meg 2tõl se fog szívrohamot kapni

Acer Aspire one

én úgy olvastam interneten keresgélve hogy 2 a max ajánlott,meg a gyengébbek kedvéért a dobozra is rá van írva!2,5 dl-sre hogy 2 db a napi maximális adag.túllépni nem szabad.ennyi
<#idiota>

hogy jött ki ez a 2 db ?

DJ_HELL
Ámen.

Hell Is Burnin\'

én azt mondom maximum 2 naponta.aki többet számoljon rá lesznek súlyos következmények

DJ_HELL
Na ez az, hogy napi megengedett adagot... napi 6-7 sztem nem megengedett.
Az, hogy nem találtál róla semmi károsat, attól még nem biztos, hogy egészséges 😉
De sztem azt mindenki elismeri, hogy jót biztosan nem tesznek ezek az energiaitalok. Mindenesetre én elmondtam egy példát, ami itt mellettem történt meg, aki akar az hisz nekem, aki nem akar az nem hisz. Innentõl kezdve mindenki a saját felelõsségére issza ezeket.

Hell Is Burnin\'

ja😄

nonszensz semmi káros hatása nincs ha betartod a napi megengedett adagot,legalábbis én sehol nem találtam olyan helyet ahol károsnak minõsítették volna

ColdFire
én mégis úgy vagyok vele, hogy nem csak az energiaital miatt volt, vmivel összeakadhatott szvsz

DJ_HELL
Nem azért, mert félrenyelt. 😊 Nem vok doki szal nemtom. Valami valahogy odakerült. Se nem cigizik, se nem drogozik, semmi kártékony cucc. Sportember volt mindig is. Annyit tudok, hogy doki is azt mondta neki, hogy az energiaital miatt volt. Most csak ilyen ionos cuccokat ihat. Én is gondolkoztam azon, hogy hogyan tehette tönkre. Gondolom felszívódás után csinált valami anyagot, amit nem kellett volna.

Hell Is Burnin\'

ColdFire
lehet félrenyelt😊

Nem értem az összefüggést😄
ColdFire
:o
😞

DJ_HELL
Szomszédom napi 6-7-et megivott nyáron, mert melózótt orrba-szájba. Utána függõ lett és elég sokat tolta utána is naponta. Most valami genny keletkezett a tüdején, ami kilyukasztotta azt. Egy határozott lyuk van most neki ott. Szerencséjére nem kell megmûteni, hanem benyomnak oda egy injekciót, avval leszívják ezt a gennyet, utána meg benyomnak neki valami gyógyszert oda. Szal szegény gyerek most úgy néz ki hetente egyszer mint egy sündisznó.Talán fel fog épülni. Szóval csak óvatosan...

Hell Is Burnin\'

ColdFire

én mondtam! 😄

mondom, ha nem vagy sznob, hogy 300-ért idd uyganazt, akkor ott a Hell...
persze ha valaki tud jobbat szóljon<#idiota>

Nekem ízlett,semmi gumi ízt nem tapasztaltam

én nem éreztem tutti frutti ízbeütést

Kipróbáltam és jah olyan málnás SOKKAL JOBB mint a redbull szóval már áttállok burn-ra<#vigyor>

Olcsóvér
<#mf2><#duhos2> nyelvemmel gondolkodok persze

Acer Aspire one

jól van holnap majd kipróbálom és kiértékelem😄.Egy valami biztos hogy még a red bullnál is drágább ha jól emlékszek 289 ftért láttam 2,5 dlt

iiií, szerintem iszonyat fos, konkrétan gumi, de tényleg
ColdFire
elvitte már a zagyad a sok gandzsa <#wow3><#wilting>

Dynamic
Nincs benne semmi tutti-frutti beütés.Teljesen más ízvilág.
Olcsóvér
erdei gümülcs de az alap tutti frutti beütés benne van

Acer Aspire one

Dynamic
Nem volt semmi átverés, 137 Ft volt egy doboz.Persze a hiéna kereskedõk ezt is kocsiszámra vitték, némelyik 40-50 zsugorral.De még épp idõben értem oda, mert már csak pár zsugor volt.
ok kipróbálom😄.

ColdFire
málnához hasonlítanám, vagy nem is tudom, egy próbát megér, más az íze.
tescos cuccnak meg olyan tutifrutti ize van hogy wow 😄

milyen izû a burn?jobb mint a red bull?

Dynamic
Erre én is felfigyeltem a napokban, mindjárt át is ugrok a Sparba.Kíváncsi vagyok mihez képest lesz az 50% engedmény😊
ColdFire
én tegnap 3 burnt vettem 930ért

Olcsóvér
azért 123 ft redbull big

Acer Aspire one

Én tegnap vettem igaz gondolom nem akciós helyen valami cba ba szóval alapból 2,5 dl 279ft volt😄.A cukormentes 259 ft de az kinek kell.Nagyon jó,csak nem olcsó😄

mindenképp, de ez nyilván ízlés kérdése: )
Olcsóvér
jaja

Acer Aspire one

Olcsóvér
éleggyen a topikkkkk!!!!

Acer Aspire one

ColdFire
tekkk