energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan kell, amitõl felpörgök mint egy helikopter. <#wow3>#wow3>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
néha lehet majd iszom, változatosság kedvéért, de átállni nem állnék még akkor se ha olcsó lenne
egyébként azért olyan drága mert Coca-Cola forgalmazza
lol rajta a szöveg: "Fogyaszd, mielõtt lejár és mielõtt elindulsz az éjszakába!" <#idiota>#idiota>
...sok koffein junkie! <#vigyor>#vigyor>
Régebben meg nem tudtam aludni se tõle. Hát ezt nem értem. Talán megváltoztatták az összetételét?
Hol lehet kapni olyan másfél literes Kobrát?
tesóm vizsgaidõszakban nyomott le vagy fél litert... 1 percet nem aludt... mondjuk, h mennyire károsította vele az egészségét... hát az egy másik történet... 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Biztos elõtte nagy volt az izgalom, hogy mi lesz.
gondolod, ha úgy lenne, akkor a sok E-betûset ráírnák az olcsóbb cuccokra?😄
A múltkor megittam 1 Red Bullt, és utána felment a pulzusom +40-et.
A Burn-t is ittam már, az is gyenge. Én a Red Bull-ra esküszöm, abból ha megiszok 2-öt egyszerre, az biztos hogy ébren tart. Még ha hajnali 5-kor iszom meg, akkor is biztos nem fogok aludni legalább délig.
Olyat még nem ittam, hogy nem aludtam volna 1 percet sem.
monjduk annyira nem vészes, 1 hét koplalás sztem és le is fogyok
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
mások meg csodálkoznak hogy nem kötnek le a fogyós mûsörök, meg norbi :>
mások meg csodálkoznak hogy nem kötnek le a fogyós mûsörök, meg norbi :>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Én 190hez vagyok 74, de szerintem a 85 kilo lenne az ideális.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Rundstedt17-te hány kiló vagy 190?<#idiota>#idiota>
most nézem, hogy a colában amit iszok 15mg/100ml koffein van, az már szerintem elég sokmer kb egy korty az 2 deci, és napi 2 liternél már megteszi a hatását az is.Mondjuk igaz hogy csak koffein van benne más nem
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Amugy én is ilyen alkohol killert ittam, a hátulján van egy grafikon, és azt mutatja hogy milyen szinten visz át full részegbõl tûrhetõen másnaposba. Ja és eccerre kettot nyomtak belém, mert hogy még haza kell vezetnem de aztán inkább ottmaradtam reggel 6 ig tobbi józanodó haverral<#vomit>#vomit>
én régebben olyat ittam egy randalírozás után hogy nem az absint tól háánytam hanem ettõl:d
Acer Aspire one