energiaitalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Nem tudom, nekem inkább Taurin kéne, állítólag az erõsebb. Régen mindig a Taurinra fogták az energiát. Burnt azt is ittam és semmit sem ért.
Nekem olyan kell, amitõl felpörgök mint egy helikopter. <#wow3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Aquir
izé, az instant kávéban, ami ilyen granulátumféle (ez gyakorlatilag 100% kávé?) mennyivel kevesebb koffein van mint ezekben? magyarul ezekben mennyivel több van mint egy normál ilyen kávéban? ill. mennyiben tér el a normáltól az instant kávé (koffeint nézve, meg minden)? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kipróbáltam a Burn energiaitalt, vörös színe szép, vegyesgyümölcsös íze se rossz annyira, csak nekem ez is túl édes
néha lehet majd iszom, változatosság kedvéért, de átállni nem állnék még akkor se ha olcsó lenne
egyébként azért olyan drága mert Coca-Cola forgalmazza
lol rajta a szöveg: "Fogyaszd, mielõtt lejár és mielõtt elindulsz az éjszakába!" <#idiota>

Peetboy
Azt nem hiszem, hogy hozzászokott volna. Mert én ritkán iszok ilyeneket. 2-3 havonta megiszok egyet. Van amikor gyakrabban, de van amikor fél évig egyet sem iszom.

talán hozzászokott a szervezeted és nagyobb dózis kell, hogy hasson!
...sok koffein junkie! <#vigyor>

Peetboy
Hát ja, tegnap megittam 7 dl Red Bullt, és semmit nem éreztem utána.
Régebben meg nem tudtam aludni se tõle. Hát ezt nem értem. Talán megváltoztatták az összetételét?
Hol lehet kapni olyan másfél literes Kobrát?

Dynamic
Hát, nem tudom...Lehet, hogy én már hozzászoktam, de úgy alszom 3 Redbull után is, mint a bunda😊
úúúúúúúúúúúúúúú... kell!
tesóm vizsgaidõszakban nyomott le vagy fél litert... 1 percet nem aludt... mondjuk, h mennyire károsította vele az egészségét... hát az egy másik történet... 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Dynamic
én 170-ért is tudok😊
kobra... másfél liter -> 189HUF 😉

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

sz4bolcs
Ja a koffein meg az ilyen élénkítõszerek függõséget okoznak, de viszonylag könnyû róluk leszokni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Westyl
én energiaital függõ vagyok(tegnap mondta egy "drogszakértõ", hogy erre is rá lehet szokni), ha nem iszok napi 1et akkor már rosszul vagyok 😊 (2 éve iszok rendszeresen😄)

sz4bolcs
Elég izléstelen, annyi szent. 😄

megadja a módját! <#nyes>

😄😄 ez még a sör pohárból ivásánál is rosszabb😄
banok
te komolyan ilyen pohárból iszod?<#wilting>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Peetboy
Megmértem a vérnyomásomat. Red Bull elõtt: 123/ 59/74 Red Bull után: 105/60/65 <#nyes> Kevesebb mint volt.
Biztos elõtte nagy volt az izgalom, hogy mi lesz.

Peetboy
Most nagy Red Bullt vettem 2-öt. Most iszom az elsõt. Eddig azt érzem, gyorsabban dobog a szívem, de éberebb nem vagyok tõle. <#wow3>

nem egészen azt írnak azért rá😊
gondolod, ha úgy lenne, akkor a sok E-betûset ráírnák az olcsóbb cuccokra?😄
sz4bolcs
Miért? Koffein nem viszi föl a pulzust?

kamu.mindegyik 32 mg van...ráadásul a red bull az valami szörnyû mellékíz

Peetboy
Az lehet, hogy azt írnak rá amit akarnak a Pennysre. De Bombát azt nem veszek az biztos.
A múltkor megittam 1 Red Bullt, és utána felment a pulzusom +40-et.

pontosan ugyanannyi élénkítõszert tartalmaz a pennys, mint a redbull, úgyhogy kamu😄
Peetboy
Ma megittam 2 Bombát egyszerre, és álmosabb lettem tõle. A múltkor vettem Penny-s 99 Ft-os energia italt, az semmit sem ért.
A Burn-t is ittam már, az is gyenge. Én a Red Bull-ra esküszöm, abból ha megiszok 2-öt egyszerre, az biztos hogy ébren tart. Még ha hajnali 5-kor iszom meg, akkor is biztos nem fogok aludni legalább délig.
Olyat még nem ittam, hogy nem aludtam volna 1 percet sem.

Csakis Hiro!

De azt a tömeget amit felszedsz elõbb át lehet alakítani izommá, (pl elmész gyúrni) a semmivel meg semmit se tudsz kezdeni 😄
akyyy
velem is ez volt de idén rohamosan elkezdtem hizni, szinte alig van ruhám ami felmegy rám az összes jókat amiket szerettem hordani nyáron, nem megy fel😞(( meg milyen pocakom nõtt ááá😄DDD szal csak vigyázva a sok zabálással!

monjduk annyira nem vészes, 1 hét koplalás sztem és le is fogyok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Planet Energy-t ittam most, túl édes nekem

nandorb
menjetek el orvoshoz meglehet gilisztasak vagytok, enekem rossz a metabolizmusom aze akartam venni 100%Feherjet

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Énvagyokazapád
nálam is uez van... sajnos :<
mások meg csodálkoznak hogy nem kötnek le a fogyós mûsörök, meg norbi :>mások meg csodálkoznak hogy nem kötnek le a fogyós mûsörök, meg norbi :>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sz4bolcs
Én sem hízok, pedig jókat kajálok. Fél disznót megennék, az sem látszana meg. Hova a fenébe megy az a sok kaja? 😄

nandorb
meg kobaszt,sonkat,tojast napi 6x keves jatszas a pc-n

nandorb
szalonnat egye

Énvagyokazapád
dehát micsináljak ha nem hízok :[

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sz4bolcs
180 cm-hez még 16 évesen is ciki az 55 kilo.
Én 190hez vagyok 74, de szerintem a 85 kilo lenne az ideális.

Olcsóvér
egy egy literes kólában ugyanannyi koffein van mint a energiaitalban

Acer Aspire one

ati666
ja még van elég idõd!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ColdFire
én is akörüli magas vagyok, de nem gass, majd hízok :-|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ati666
Rundstedt17- bocs asszem elolvastam, szal ha jól értem most vagy 100 kg

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

ati666
fú az télleg kevés én úgyszint 16 vagyok 176 cm és 65 kg. Itt valahol olvastam a magnumos hizókúrát napi kettõ magnum, garantált a hatás
Rundstedt17-te hány kiló vagy 190?<#idiota>
most nézem, hogy a colában amit iszok 15mg/100ml koffein van, az már szerintem elég sokmer kb egy korty az 2 deci, és napi 2 liternél már megteszi a hatását az is.Mondjuk igaz hogy csak koffein van benne más nem

én örülnék ha fogynék a 100 kgmel😄

ColdFire
mármint 1. a kor, 2. a magasság, nehogy összekeverd 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
16, 180 körül 😄

ati666
55kg, az nem olyan rossz, mondjuk attol fugg h milyen magas meg idos vagy!
Amugy én is ilyen alkohol killert ittam, a hátulján van egy grafikon, és azt mutatja hogy milyen szinten visz át full részegbõl tûrhetõen másnaposba. Ja és eccerre kettot nyomtak belém, mert hogy még haza kell vezetnem de aztán inkább ottmaradtam reggel 6 ig tobbi józanodó haverral<#vomit>

ColdFire

ColdFire
az én 55 kilómmal örülnék ha híznék 😄

ati666
hja annak durván szar ize volt. Nem tudod véletlenul, hogy amit te ittál annak mi volt a neve?

Olcsóvér
fujj annak a józanítónek mijen íze van:dd
én régebben olyat ittam egy randalírozás után hogy nem az absint tól háánytam hanem ettõl:d

Acer Aspire one

végülis pozítiv mert nem hízunk el<#ravasz1>

ati666
nekem olyan volt h minden 5. percben futottam üríteni, az volt a szerencsém hogy gyorsan futottam