849
mit gondoltok az energiaitalokról?
-
#449 A kéket ittam. A piros "csípős"-ről elképzelésem sincs milyen lehet :) -
#448 Én ittam. Egyedi íze van, nem is tudom mihez hasonlítani. Nem a hagyományos tuttifrutti ízvilág, de édes ez is. A boltos azt mondta szerinte jobb mint a Redbull. Hát szerintem nem :) -
Borg #447 Nemtom, állítólag most fogják bevezetni gyorsulási versenyeken meg itt ott reklámozva. -
5m0k3sh0w #446 nem. hol lehet kapni? -
Borg #445 Ilyet ivott már valaki? -
#444 Új energiaital kis hazánkban!
DarkDog.
Már a nagyobb sportrendezvényeken megy a promó, állítólag 1-2hét és kereskedelmi forgalomban! :)
Amúgy ték! :D Méghozzá a négyes a kedvenc számom! -
sKeezo #443 félévente megyek kontroll-ra, és eddig csak javult a szívem :) -
sKeezo #442 én 2 éve napi 2-5 dobozzal megiszok, szívbeteg vagyok(már műtöttek régen), és normális a vérnyomásom. -
#441 "minden éjjel körülbelül négy doboz energiaitalt ivott" -
Rundstedt17 #440
Gyilkolt az energiaital
Valószínűleg energiaital váltott ki szívinfarktust egy brit élelmiszer-áruházi eladónál.
A 40 éves Alredo Duran minden éjjel körülbelül négy doboz energiaitalt ivott, aminek következtében szívmegnagyobbodása lett, így a szíve a végén már nem volt képes elegendő vért pumpálni a szervezete ellátásához - derült ki a boncolás során.
Amerikai kutatások kimutatták, hogy napi két doboz energiaital fogyasztása már egy hét után is mintegy 10 százalékos vérnyomás-emelkedést vált ki. A kutatók nem javasolják a szívbetegeknek az ilyen jellegű innivalók fogyasztását.
A gyártó szóvivője a Daily Mailnek nyilatkozva cáfolta, hogy bármi köze lenne a terméküknek a halálesethez. "Soha senki nem bizonyította, hogy bármilyen veszélyes mellékhatása lenne a termékünknek" - mondta.
Az ominózus 2,5 decis energiaital mintegy 80 mg koffeint tartalmaz, ami egy csésze kávénak felel meg. -
#439 Köszönöm szépen.. keresgélek majd! :D -
sKeezo #438 mixxed-et lidl-ben, Go-t ilyen büfékben, kisboltokban
Bulldoser-t profiban szoktam látni -
#437 Szép gyűjtemény! :) Most jövök Ausztriából, de semmi jót nem tudtam hozni! Egy kis fémdobozos: bor, Almdudler, LemonSoda, RedBull Cola, Radler!
Kérdezném, h. honnan szerzek Bulldozer-t és Mixxed Up-ot? Illetve érdekelne még a T5, SpeedIn, Go és Flash beszerzési forrása! :D -
Phat Smoker #436 rendben, elhiszem! ;) -
karajjj #435 olvass már visszább, pont ugyanezt írtam le, de akkorsem szeretem a tescosat, olcsóbban is vettem már finomabbat...
és hidd el, hogy azt a szart észrevenném, bármiből iszom :D -
#434 eddig ezeket próbáltam:D
kép -
Phat Smoker #433 észre se vennéd a különbséget, ha redbullos dobozból innád a tescosat ;)
a redbull a sznoboknak készült, kik hajlandók közel 4x-es árat kifizetni csupán a brandért, holott maga a lötyi tartalma ugyanaz, mint a "filléres" noname társaié. -
sKeezo #432 én megiszom akármelyiket, nekem mindegy milyen :) -
karajjj #431 a natura a zöld színű, az ilyen természetes alapanyagokból van -
krisz940122 #430 hát a doboz alapszíne fekete de a nagy W betű más színű.ebből van piros zöld meg mit tudom én milyen színű.na ez talán zöld volt DE NEM BIZTOS!a lényeg hogy szar íze volt.lehet hogy rosszat választottam.a legjobb a HELL és a Planet Energy (penny market) és a tescos is jó. -
karajjj #429 szerintem az ihatatlan szar :D -
#428 A Tesco gazdaságos is egész finom,majdnem ugyanolyan mint a Red Bull. -
#427 Az fekete! :)
Ma vettem egy fehéret! :D Az cukormentes! -
krisz940122 #426 rá volt írva az hogy 18 és bekarikázva :D -
karajjj #425 haver nagyon dícsérte a zöldet, hogy talán a legjobb amit ivott... -
#424 A zöld WATT a "Natura", kóstolj bele a sárgába "Isotonic", hátha bejön! :)
Amúgy mit értesz "18 karikás" alatt? :D -
krisz940122 #423 múlt héten ittam ilyen zöld színű (nem biztos hogy zöld) 18 karikás WATT-ot.130 Ft.úgy kellett lenyomni annyira szar volt.én maradok a pennysnél az nekem ízlik nameg a hell -
#422 vodka redbull vagy whiskey
-
karajjj #421 redd bull+ballantines :D -
geo91 #420 energiaital? csak pezsgővel :) -
#419 mondjuk a B! + fehérbor kombó igen jó szokott lenni :) -
Rundstedt17 #418 rám nem is nem hatnak:D.jah deh amelyiktől fostam egészen 3-ig fent tartott mert voltam vagy 6 szor..... -
#417 Sajnos már nem úgy hatnak a szervezetünkre ezek az italok, mit anno! Nálam pl. már konkrétan semmit nem ér!
S igen, az anyagcserém is rendben, csak akkor fosok tőle, ha alkohol mellett fogyasztom! -
karajjj #416 áhhh, én megiszok egy üveggel egy nap alatt, de akkor felvagyok hajnal kettőig... :D -
Rundstedt17 #415 az anyagcseréd rendben?:D -
#414 Napi félliter? Csak én nyomok le alkalmanként 1,5litert egy/két óra alatt?
Mielőtt az egészségemet fitogtatná valaki... nagyon is rendben van, s mint említettem: ALKALMANKÉNT! -
Rundstedt17 #413 tigert már ittam úgy nagyba,jó volt csak utánna elkopott a wc:D -
karajjj #412 szerintem az se fog tetszeni neked, másfél liter napi félliterjével sok, mert túl hamar kimegy belőle a szénsav, úgy meg cukroslötty íze van :D -
Rundstedt17 #411 ok megnyugodtam.jövöhéten első dolgom lesz kedden lechekolni a kobrát:D -
Rundstedt17 #410 nehogy azt mondd hogy az jó:D.....