energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drága kategória:Burn
Olcsó kategória:Hell
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
tablettánként külön 30mg koffein 800 mg taurin és vitaminok (tutti-frutti ízû) 120 Ft hm 😊
Amúgy kipróbáltam ezt a kerozint... szerintem megvan a legrosszabb ízû energiaital. Annyira semmilyen ízhatást vált ki, ami már rossz. Nemtom jobban megfogalmazni 😊
mondjuk nem a legolcsóbb megoldás, de végre valami, ami nem a régi lejárt (redbull-koppintós) lemez :-)
kóstolta már valaki?
az üveges egy citromos ásványvíz, de ugyan annyi taurin meg koffein van benne mint egy redbullban
a dobozos egy normál energiaital, csak annak is ásványvíz az alapja és szõlõcukor van benne. (csinos volt a csajszi, uh hagytam magam kiokosítani :-)) ízre amúgy "vegyigyümi" ez is, de nincs az a sz@r utóíze mint a legtöbbnek, meg talán valahogy "lágyabb" is, uh. nekem bejött.
p
Acer Aspire one
Minõségi minden ami a boltok polcain kapható,az nem minõségi ha valamit agyonhirdetnek a médiában,és fizetnek a szórakozóhely tulajoknak a coca colás manusok hogy csak burnt áruljanak..
De nem akarok senkit meggyõzni nem is értem miért megyek bele,talán hogy néhányan világosabban lássanak.
Érdekes cikk errõl: Itt
Van sok sok olcsó és jó energiaitalok,persze ahány ember annyi ízlés,én már annyit ittam,meg vodkával csúnya arányban hogy már mindet szeretem kb,cask a nagy pet palackosakat nem,azok mások valahogy és dobozból más inni..
De most kerozin és xl rlz..
Napi mennyit isztok és milyen idõközönként mert van hogy én egyszerre kettõt is letolok ha nagyon fel akarok ébredni reggel,szal kb 7tõkor 2 du-n is 1 ha nem sokat aludtam.
Amúgy egész egészséges ahogy így utána olvastam az összetevõinek persze szintetikus meg minden de..
Sztem az egyik legolcsóbb+ízre is nagyon jó.
Ha viszont nagyon olcsón akarok kijönni,akkor Kobrát veszek😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az összetevõ lista ugyanaz mint a többin, de valahogy érezhetõen jobban felpörget. Elõször azt hittem csak én érzem így, de aztán többen is megerõsítették, hogy jobban "hat" mint a többi...
Ízre mint a többi és szép piros színû,ergo nemrossz😊
Amúgy a redbull azért ilyen drága mert rengeteget költenek marketingre,reklámokra miegymásra,de egy 250ml-s bármilyen energiaital elõállítása 10-20Ft..
Általába 400mg taurin és 32mg koffein van 100ml-ben.A taurin segít a cukort a sejtekbe juttatni,ezáltal nõ a fizikai teljesítõképesség, csökken a vércukorszint,Méregtelenítõ és antioxidáns hatással is rendelkezik.
Én sokszor ittam már energiaitalt alkohollal,vagyis inkább xl-t kalinkával.Bulikra eleve másfél literes elõre bekevert 1rész vodka 2 rész energiaitallal mentem,kicsit erõs de üt mint az istennyila😊5-6óra alatt elszopogatva nem vészes.ami pozitívum hogy én eddig ettõl még nem voltam másnapos,nem hánysz tõle,és hát persze üt.
A szívet megterheli de ha nem hetente tolod akkor nem para,nekem eddig nem volt belõle bajom pedig már 15-25ször már volt így ebben az évben.
viszont a megnövelt bevitel serkenti az agyat, illetve az állóképességnek is jót tesz, ha pedig mondjuk mézzel viszel be ásványi anyagokat, az segíti a gyorsabb beépülést
Van ahol csak 60mg-ot irnak az instant kv-ra, és a kólára is csak 11mg-ot... Teára is van 25mg, gondolom más fajtával mérve.. higítástól is eléggé függ, szal nem feltétlen a 100ml-re vetítés a legjobb irányadó.
Szal egy 250ml-es energiaital (80mg) kb ugyanott van, ahol egy instant kv.
Ami miatt az energiaitaloktól jobban nõ a teljesítõ képesség, az a jelentõs cukortartalom (ennyit a light-ról 😄 ). Illetve a taurin tartalom miatt is, de ez elég ködösen bizonyított.
Ehhez képest egy deci kóla pl 18mg. Egy deci tea kb 50mg (fajtától is függ).
Vagyis lehet a Red Bull hiába kerül 2x annyiba, abban is csak ugyanaz van mint a 99 Ft és 160 Ft-os italokban.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM