Lélegzetelállító felvételek a Napról
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Látom, nem tudjátok, a Napon a Napisten lakik ( meg az alattvalói a fûtõk) és Vivasvánnak hívják.
A teóriáról ( mármint, h létezhetnek élõlények szuperforró közegben) még Staniszlaw Lem is írt. Mint modja mi is ez a ~300fok Kelvin? Ûrhideg. Éppen hogy valamivel melegebb, mint a 0 fok Kelvin. Ennél hidegebb már nem lehet, de a hõmérsékletnek hol van a felsõ határa? És mit tudunk mi arról?
-Írja Lem Az igazság c novellájában, ami az Ötvenedik c. novellagyûjteményben jelent meg M.O.-on.
A teóriáról ( mármint, h létezhetnek élõlények szuperforró közegben) még Staniszlaw Lem is írt. Mint modja mi is ez a ~300fok Kelvin? Ûrhideg. Éppen hogy valamivel melegebb, mint a 0 fok Kelvin. Ennél hidegebb már nem lehet, de a hõmérsékletnek hol van a felsõ határa? És mit tudunk mi arról?
-Írja Lem Az igazság c novellájában, ami az Ötvenedik c. novellagyûjteményben jelent meg M.O.-on.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ez utott 😄😄😄
"Sõt a nasa expediciót is tervez, amely keretében egy ûrhajó megkisérli a leszállást a nap felszínére az éjszakai oldalon."
élet és víz jeleit kutatva 😄 😄
élet és víz jeleit kutatva 😄 😄
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
LoooooL😄DDDDDDDD
Sõt a nasa expediciót is tervez, amely keretében egy ûrhajó megkisérli a leszállást a nap felszínére az éjszakai oldalon.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megtaláltam a könyvtáramban; link,az nincs.
Hal Clement: A bizonyíték. A Metagalaktika 9 -ben jelent meg.
Hal Clement: A bizonyíték. A Metagalaktika 9 -ben jelent meg.
azt kifelejtettétek, hogy linuxot használnak...
jah én is hallottam róla tiszta folyékony energiából áll a testük anyagának 92%-a és szinlárd hang alkotja belsõ és külsõ vázukat <#hehe>#hehe>
A nap felszinére??????????? <#idiota>#idiota> A napnak tudomásom szerint nincs szilárd felszine, illetve nem imserek olyan anyagot ami egyáltalán meg tudná közelíteni, nem hogy érintkezni vele<#falbav>#falbav>. archkoven keresd már meg azt a linket létszives igazán kiváncsi ennék rá.
Én ezt egy hatvanas években írt novellában olvastam, azok a lények elképzelhetetlennek tartották, hogy a csillagok közelében is lehet élni, nem csak a felszínen.
én a napról jöttem, van ott élet....
A CNN múlt heti hírei szerint a Hinode ûrtávcsõ által készített legújabb felvételek valószínûsítik egy extrém körülményeket jól viselõ életforma jelenlétét a napon. A NASA még 2015 elõtt szondát akar küldeni a nap felszínére az élet jelei után kutatva.
Belinkelném az errõl szóló cikket, de sajnos most nincs idõm megkeresni.
Belinkelném az errõl szóló cikket, de sajnos most nincs idõm megkeresni.
← ElőzőOldal 2 / 2