153
Test Drive Unlimited - PSP
-
marcinger #153 Hol találtál ilyen letöltés dolgot? Linket tudnál adni? -
#152 Sziasztok valaki tudja véletlen hogy hol lehetne letölteni egy Maserati grand turismo -t mert az a kedvenc verdám és szeretnék vele menni egy kört vagy többet is néztem külföldi oldalakat is regisztráltam rá de akkor se engedte letölteni. Pedig nagyon imádnám. Üdv. -
#151 Itt meg tudod venni. -
marcinger #150 Ezt nem a Psp topikban kellet volna kérdezned? Mellesleg én sem tudom én eredetivel nyomon. -
brayen68 #149 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy psp memóriakártyára, hogy lehet játékot feltölteni, vagy valaki tud-e magyar használati utasitást, hozzá mert nekem nincs. -
Lambo fan #148 nem adná el valaki? Előre átutalom a pénzt amennyit kér érte, aztán postázná nekem?
üdv,
ádám -
Rambó95 #147 thx marcinger
-
marcinger #146 Szolnok. 12990 vagy 11990. -
Rambó95 #145 melyik media markban és mennyiért?
-
marcinger #144 Itt van, de a Media Marktban is láttam már. -
Lambo fan #143 valaki nem adná el nekem PSP-re a játékot? sehonnan sem tudom beszerezni. Jo állapotu kéne. mondjon egy árat.
cimem: [email protected] -
marcinger #142 Audiból csak a TT van. Alfa Romeo 8C Competizione, Aston Martin DB4 Zagato, Aston Martin Vanquish S V12, Cadillac XLR-V, Chevrolet Camaro Z-28, Chevrolett Corvette C1 1957, Chevrolet SSR, Chrysler Firepower Concept car, Chrysler ME FOUR-TWELVE, Dodge Viper SRT-10 Coupe, Ford GT, Ford Mustang GT, Ford Mustang GT-R Concept, Ford Shelby Cobra Concept, Ford Shelby GR-1 Concept, Jaguar XJ220, Koenigsegg CCR, Lamborghini Countach 25th Anniversary, Lamborghini Gallardo coupe, Lamborghini Miura P400SV, Lamborghini Murciélago coupe, Lamborghini Murciélago roadster, Shelby Cobra Daytona Coupe, Volkswagen W12 ezek tuti benne vannak. A Ferrarik meg a motorok nincsenek. -
pizsti #141 én 40 valahány %-nál tartok de má unom mert most visszaküld minden olyan idöméröhöz ami bronz!És mien autok vannak benne letudnád irni?Mert én audi A3 meg meg S4 ilyeneket nem láttam benee! -
marcinger #140 Elvittem a gamet 99%-ig. Valakinek sikerült a 100, mert megvan az összes ház az összes autó és megnyertem az összes versenyt de csak 99%nál járok. A Chryslerrel 470et mentem egy versenyen szélárnyékban. -
marcinger #139 Szerintem a játék közben, de lehet hogy az Optionsban van valami. -
petikemény #138 Kössz.És ezeket mikor kell beírni a játékban? az elején a főmenüben?
-
marcinger #137 Ez az igaz, hogy csak simán Test Driveot ír de szerintem ez az mert Test Drive Unlimited nincs. -
petikemény #136 ok kössz .És sok sikert a versenyhez -
marcinger #135 Találtam egy oldlaon egt olyan cheatet ami felold minden autót és pályát. Késöbb adok egy linket (11 óra után)mert most horgászversenyen vagyok. -
marcinger #134 Valakitől halottam, hogy lehet de mivel nekem nincs PS2őm így nem kerestem. -
petikemény #133 És kóddal se lehet előhozni a motorokat ? -
marcinger #132 Szerintem a Ps2es változatba nincsenek motorok. -
petikemény #131 Hi nem tudjátok mikor lesz elérhető ps2-őn a motorok? -
#130 ezer koszonet -
#129 Nem lett volna pedig nehéz megtalálni a PC-s topicot. Teljesen maxon sztem nem bírná elég folyamatosan, a videókártya gyenge kicsit. A többi rendben van. De viszonylag jól elfutna, de maxon sztem nem. -
#128 tudom,hogy psp oldal,de fontos.help. -
#127 hali.megkerdeznem,hogy ha megvennem a gamet akkor az x1650pro-m birna-e maxon,1024x768 high,cpu 3.4 ghz p4,2gb ram ddr2 pc800,sata2 wd 160 gb.help -
#126 az x1650-esem 256mb gddr3(1400mhz) -
#125 hali.megkerdeznem,hogy ha megvennem a gamet akkor az x1650pro-m birna-e maxon,1024x768 high,cpu 3.4 ghz p4,2gb ram ddr2 pc800,sata2 wd 160 gb.help -
madgp #124 Az jóóó sok. Lassan egyébként én is kijátszom, már 78%nál járok. Érdekesen megugrott ez a "mutató", amikoris megcsináltam azt a II Viaggio Grande versenyt és megkaptam a házakat..végre. Már nem vot hová rakni a sok autót. Jó nagy baromság h eladni nem lehet őket. -
marcinger #123 A toplistán a legjobb helyezésem a megtett útban van ahol 32. vagyok és 2614km-et mentem. -
marcinger #122 Van valami trafipaxos verseny ahol talán 321el kell menni. Nem biztos, hogy felkerült a toplistára mert versenyen volt. -
#121 Nem gyenge! Hanyadik vagy a toplistán? És hogyan csináltad/hol? :) -
marcinger #120 A Chryslerrel 457et mentem. -
marcinger #119 Nállam a Koenigsegg CCR 445nél nem megy többet. -
gybee #118 én 450et mentem kerek perec a Koenigsegg CCR-el az egyik challange-be amikor 300Km/-h körül kellett menni a trafinál. -
madgp #117 Persze. Hiszen szélárnyékban a lényeg h jelentősen kisebb a légellenállás, így a kocsiból is többet lehet kihozni ;) -
marcinger #116 Igen az biztos, hogy gyorsabban gyorsul de gyorsabban is megy? -
#115 Nem tudom, PS2es verzióban mintha gyorsabban menne picit (ha versenyben autok mögött mész, mintha hamarabb beérné öket) + lehet master pontokat kapni a slipstream-ért... :-D -
marcinger #114 Ezt a képet a pc topicból loptam.[IMG][/IMG]
Nem tudom ez PSPn is így működik? Gyorsabban gyorsul szélárnyékban de vajon hogy itt gyorsabban megy e?