Meghalt Kaszás Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez itt egy közösség és páran úgy érezték,hogy részvétüket fejezik ki.
Akinek meg nem tetszik az magára vessen.Érte biztos nem fog topik nyílni...
Lehet, hogy lentrõl látjuk másképp
lehet, minden összeforr
ott az égi messzeségben
hol a kékség átkarol.
Lehet, hogy szánalmasan fáj még
az, hogy nincs mi átölel
az a végtelen nagy kékség
nem enged még közel.
A dal meghallgatható a Verspatikában!
Nyugodjon békében Kaszás Attila 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Minden jó színészünk meghal. <#sir>#sir>
Nyugodjanak békében.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
<#sir>#sir>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nagyon sajnálom.
Nyugodjék békében.
(nem tudom elhinni hogy kepesek vagytok egy ilyen topikban is vitetkozni. hiaba az SG az SG marad)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nyugodjék békében.
Voltam zárás előtt. _______________
És aki még nem tudná, egy másik kedves színészünk is elhunyt a napokban..Szintén ismert szinkronszínész, és nagyszerû mûvész volt:
Elhunyt Kocsis György
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Nyugodjon békében<#sir>#sir><#sir>#sir>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem hiszem el....
Mi van mostanában a nagy színészeinkkel? Mintha sorra hullanának! 😞
Nagyon fogynak a színészeink! Múltkor Szakácsi Sándor, most Kaszás Attila...mi lesz itt emberek 😞
<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.\"
Egyik ismerõsömnek mikor volt az agyvérzése kb 10éve, megmûtötték(nemtudom hány órás volt), telerakták ilyen csövekkel, másnapig még életveszélyes állapotban volt, aztán felépült.
\"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.\"
Downhill!!
nem errõl van szó....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Downhill!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"