Firefox: 30 százalékos piaci részesedés Európában
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nekem van az az érzésem, hogy az a táblázat, meg az írt adatok nem állnak össze? Firefox 28% finnországban... de 2 10% alatti eredmény nem adhat 28-at....
Az Adtech mérései szövegben: Nagy-Britanniában 10,63% a FF használata.
Az ábrán a FF: majdnem 30% UK-ban.
Az észak-írek ennyire megdobják az átlagot?? 😛
Az ábrán a FF: majdnem 30% UK-ban.
Az észak-írek ennyire megdobják az átlagot?? 😛
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Beállítások| Tabbed Browsing| Display Options| Show tab closure buttons
Legördülõ menüben ott vannak az opciók, van olyan is, hogy a tab stripen legyen, ez az, amit te keresel.
Legördülõ menüben ott vannak az opciók, van olyan is, hogy a tab stripen legyen, ez az, amit te keresel.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"ha az egyikben megnyitok egy pdf-et, akkor amig az le nem töltödik és meg nem nyilik addig azegész ff használhatatlan lesz..."
PDF Download
PDF Download
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A FF még mindig sokkal biztonságosabb(a koli géptermében meg is van tiltva az IE használat, helyette mindenki FF-ot használhat<#vigyor3>#vigyor3>), és kényelmesebb, én 1.5.11-et használok, próbáltam a 2-t is, abban csak 1valami nem teccett, ott minden lapfülön külön van a bezárásgomb, szerintem sokkal kényelmesebb az 1-es verziónál használt 1 bezárógomb szélen(fõleg 5-15 lap bezárásakor), azt be lehet valahogy állítani a 2-es verziónál? mert én annó nem találtam 😞<#kerdes>#kerdes>
AMD Athlon X2 AM2
Nézzük a jó oldalát: nem leszel függõ 😄DD
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Én az IE7-et nem használom, mert:
1. Mire a kattintástól betöltõdik lemegy a nap
2. Mire behoz normálisan egy oldalt felkel a nap.
1. Mire a kattintástól betöltõdik lemegy a nap
2. Mire behoz normálisan egy oldalt felkel a nap.
Nana. Ezzel vitatkoznék. Nekem pl egy laptopom van, amiben 512 ram van és integrált vga. Na most a firefox sokszor képes < 100 mega ramot is megenni néhány oldal megnyitásakor és ezt bizony már megérzem ha nem csak netezni akarok.
Aztán azt sem vágom, hogy hiába van több fülem, ha az egyikben megnyitok egy pdf-et, akkor amig az le nem töltödik és meg nem nyilik addig azegész ff használhatatlan lesz...
Ezektõl függetlenül az ff még mindig jobb mint az explorer.
Aztán azt sem vágom, hogy hiába van több fülem, ha az egyikben megnyitok egy pdf-et, akkor amig az le nem töltödik és meg nem nyilik addig azegész ff használhatatlan lesz...
Ezektõl függetlenül az ff még mindig jobb mint az explorer.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
nekem tök mindegy ha néhány százalékkal több a proci meg a memória használat
a mai procik mellett ez teljesen elenyészõ
a mai procik mellett ez teljesen elenyészõ
Sztem eléggé lelassul a firefox a kiegészítõktõl. És több procit is használ a scrollozáshoz, mint az IE7. 😊
Ettõl függetlenül ff-ot használok, de eléggé épphogy.
Ja, és tabletpc-t nem igen támogatja az ff, még kiegészítõkkel se úgy, ahogy kéne.
Ettõl függetlenül ff-ot használok, de eléggé épphogy.
Ja, és tabletpc-t nem igen támogatja az ff, még kiegészítõkkel se úgy, ahogy kéne.
és ha ismernék az emberek mennyi fincsi kiegészítõ van firefoxhoz amivel rengeteg idõt lehet megspórolni és még kényelmes is 😊
pl: gmail manager , automatikusan jelszó a beállított idõközönként ha új levél érkezik egy kattintás és már ott is van gmail levél fiókjában az ember
tanítható helyesírás ellenõrzõ
morning caffe egy katintás az ikonra és bejön minden oldal ami bele van téve
és a kedvencem a colorful tabs: a fülek eltérõ színûek
és még sok sok finomság 😊a többi böngészõ elbújhat
pl: gmail manager , automatikusan jelszó a beállított idõközönként ha új levél érkezik egy kattintás és már ott is van gmail levél fiókjában az ember
tanítható helyesírás ellenõrzõ
morning caffe egy katintás az ikonra és bejön minden oldal ami bele van téve
és a kedvencem a colorful tabs: a fülek eltérõ színûek
és még sok sok finomság 😊a többi böngészõ elbújhat
Jaja, megszoktuk az MS-tõl, hogy ha szar is a termék, erõvel rá lehet kényszeríteni a népre. Éljen. Persze azért sem <#nyes>#nyes>
← ElőzőOldal 2 / 2