62
  • Penge4
    "az én oldalamon meg van a 30 % + - 2 %"

Ja, általában a webfejlesztők olyan böngészőt használnak, ami követi a w3c szabványt.

"Én köszönöm szépen elvagyok a kis Maxthonommal, tud plugineket is, de alapvetően minden fontosabb funkció integrálva van benne"

Meg tudja majdnem az összes biztonsági rést, amit az IE.
    Persze ezt nem kötözködésből mondtam, használj, amit akarsz, csak azért jó, ha tisztában vagy vele.
  • QuippeR
    elnézést, nem néztem, hogy a "tabbrowser preferences" nevű plugin is fent van nálam. ha azt letöltöd, akkor állítgathatsz.
  • Natsuto
    Én köszönöm szépen elvagyok a kis Maxthonommal, tud plugineket is, de alapvetően minden fontosabb funkció integrálva van benne .

Ettől függetlenül nem baj, ha az FF jön fel (meg az Opera), ráfér már az MS-re egy kis verseny a böngészők terén is.
  • BCs design
    http://statgep.hu/stat/honlapkeszites.sx
  • BCs design
    az én oldalamon meg van a 30 % + - 2 %
    http://statgep.hu/stat/honlapkeszites.sx
  • Penge4
    "Adataink kereken 30 milliárd bannerklikkelésen alapulnak és megerősítenek egy hosszú távú folyamatot" ->

Akkor még rá lehet számolni 1-2%-ot a Firefoxra, mert az Adblock az egyik legnépszerűbb extension.

"és még sok sok finomság :)a többi böngésző elbújhat"

Az nem is vitatéma, hogy az IE-től jobb, kb olyan, mitha egy helikoptert és egy lovaskocsit hasonlítgatnál.

"sokszor képes < 100 mega ramot is megenni néhány oldal megnyitásakor és ezt bizony már megérzem ha nem csak netezni akarok."

Erre találták ki az Operát.
  • A1274815
    Hmm... Érdekes bolygón lakhatsz (1-2 sec nappal, 10sec-1min éjszaka), vagy nem kéne folyton a naplemente vége és az éjszaka kezdete között lévő 2 másodperces időközben kéne netezned, lassú modemen keresztűl, modemre kötött Észak-Koriai szervereken.

Nállam az IE 7 kb. 1 másodperc alatt bent van.
    A lap megnyítási sebessége meg inkább a hálózati kapcsolattól függ, mint sem a procidtól, operációs rendszeredtő, böngésződtöl.
  • LADA Kalina
    neked hanyas verzió van? mert megnéztem az 2.0.0.3 angolt is abban se találtam :(
  • LADA Kalina
    Magyar nyelvű FF2m van abban sajnos ilyet nem találok, a a lapok beállítási lehetőségei sajna elég szerények :(
  • GVG
    én Operát használok:D

(de az ff is király...amúgy az is fentvan:))
  • whitehawk
    Csak nekem van az az érzésem, hogy az a táblázat, meg az írt adatok nem állnak össze? Firefox 28% finnországban... de 2 10% alatti eredmény nem adhat 28-at....
  • Tetsuo
    Az Adtech mérései szövegben: Nagy-Britanniában 10,63% a FF használata.
    Az ábrán a FF: majdnem 30% UK-ban.
    Az észak-írek ennyire megdobják az átlagot?? :P
  • QuippeR
    Beállítások| Tabbed Browsing| Display Options| Show tab closure buttons

Legördülő menüben ott vannak az opciók, van olyan is, hogy a tab stripen legyen, ez az, amit te keresel.
  • AranyKéz
    "ha az egyikben megnyitok egy pdf-et, akkor amig az le nem töltödik és meg nem nyilik addig azegész ff használhatatlan lesz..."

PDF Download
  • LADA Kalina
    A FF még mindig sokkal biztonságosabb(a koli géptermében meg is van tiltva az IE használat, helyette mindenki FF-ot használhat), és kényelmesebb, én 1.5.11-et használok, próbáltam a 2-t is, abban csak 1valami nem teccett, ott minden lapfülön külön van a bezárásgomb, szerintem sokkal kényelmesebb az 1-es verziónál használt 1 bezárógomb szélen(főleg 5-15 lap bezárásakor), azt be lehet valahogy állítani a 2-es verziónál? mert én annó nem találtam :(
  • assdf
    Nézzük a jó oldalát: nem leszel függő :DDD
  • jin
    Én az IE7-et nem használom, mert:
    1. Mire a kattintástól betöltődik lemegy a nap
    2. Mire behoz normálisan egy oldalt felkel a nap.
  • assdf
    Nana. Ezzel vitatkoznék. Nekem pl egy laptopom van, amiben 512 ram van és integrált vga. Na most a firefox sokszor képes < 100 mega ramot is megenni néhány oldal megnyitásakor és ezt bizony már megérzem ha nem csak netezni akarok.
    Aztán azt sem vágom, hogy hiába van több fülem, ha az egyikben megnyitok egy pdf-et, akkor amig az le nem töltödik és meg nem nyilik addig azegész ff használhatatlan lesz...

Ezektől függetlenül az ff még mindig jobb mint az explorer.
  • BCs design
    nekem tök mindegy ha néhány százalékkal több a proci meg a memória használat
    a mai procik mellett ez teljesen elenyésző
  • BandiG
    Sztem eléggé lelassul a firefox a kiegészítőktől. És több procit is használ a scrollozáshoz, mint az IE7. :)
    Ettől függetlenül ff-ot használok, de eléggé épphogy.
    Ja, és tabletpc-t nem igen támogatja az ff, még kiegészítőkkel se úgy, ahogy kéne.
  • BCs design
    és ha ismernék az emberek mennyi fincsi kiegészítő van firefoxhoz amivel rengeteg időt lehet megspórolni és még kényelmes is :)
    pl: gmail manager , automatikusan jelszó a beállított időközönként ha új levél érkezik egy kattintás és már ott is van gmail levél fiókjában az ember
    tanítható helyesírás ellenőrző
    morning caffe egy katintás az ikonra és bejön minden oldal ami bele van téve
    és a kedvencem a colorful tabs: a fülek eltérő színűek
    és még sok sok finomság :)a többi böngésző elbújhat
  • echo
    Jaja, megszoktuk az MS-től, hogy ha szar is a termék, erővel rá lehet kényszeríteni a népre. Éljen. Persze azért sem