3093
  • raven87

Egy ilyen hibaüzenetet kaptam indítás után.
    Szerintetek mi lehet a baj?
  • Blekk Síp
    Jó, oké megoldottam gyökér vagyok belátom...
  • Maxtreme
    Végülis sikerált a dolog, azóta már 2 misszióval előrébb vagyok. Hát nem volt 1xű :)))
  • Blekk Síp
    Hát ezt nem hiszem el:

http://www.youtube.com/watch?v=uLwwKalxBXw&eurl
  • Blekk Síp
  • Blekk Síp
    Persze, de már kezdem azt hinni, hogy a bill-el van a gond, mert levegőben nem tudok még1-et ugrani a 2 pont között.

Elvileg így kellene nem?
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uLwwKalxBXw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uLwwKalxBXw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Rage47
    itt egy video róla, ha vkit érdekel
  • Klemice
    ugrasz devil bringer devil bringer ugrasz és fenn is vagy
  • armageddon666
    Én ahoz képest hogy először játszom 3D-s játékot gamepaddal egész jól ment :D billel nem mertem megpróbálni ^^ pedig például Prince of Persiát meg Onimushát billel nyomtam.
  • Seth
    Falról ugrást ismered?
  • Seth
    Na most jönnek majd azok a hozzászólások, hogy ez egy fos játék mert ennél meg annál a résznél nem tudnak átjutni,mert szar az irányítás.
    Itt jegyzem meg hogy még joy-jal is leestem párszor, billentyűzetről nem csodálom, hogy 5x annyi bosszúságot okoz
  • armageddon666
    Na végigvittem... kb 8 óra játékidő lehet ^^ végülis nem néztem meg. jó volt :D tetszett nagyon ^^ vége is :D meg minden ^^
  • Blekk Síp
    Uccsó kép és abbahagyom, de tényleg nem tudom mit csinálok rosszul.

http://images.netbag.hu/20080711/18220296397.JPG
  • Blekk Síp
    Tudom, space+L, de a 2.ról nem tudok tovább ugrani... Na mind1 még próbálkozom.
  • Klemice
    ugrasz előre és devil bringer
  • Klemice
    énmegcsináltam az ugrás gombbal kell vacakolni 1sugárlenn 1sugár fenn-> röviden nyomod meg a többinél hosszan ahol meg több sorban jön ott air hike
  • Blekk Síp
    Itt sehogy sem bírok a 2. szarságról átugrani azon a falon, vmi TIPP?

• Shep
    Elvileg 20 küldetés van, tehát gondolom nem igényel túl nagy matematikai műveletet, hogy kiszámold :)
  • The Protector
    Hy.Vki megmondaná hogy mennyi van vissza a gameból?
    Most tartok a 10 fejezetben.Danteval még nem voltam.Most vittték el acsajt vmi kyrea-t.
  • Maxtreme
    Na asszem én most hagytam abba a játékot.
    Aki ezt a részt Danteval meg tudta csinálni, fogadja elismerésem.

Anno Neroval is szenvedtem itt 1 sort, de most még kissé durvult is a helyzet. Már kb 40x megpróbáltam, nem igazán ment..
  • elitehun
    azon már tuljutottam. az után mit kell csinálni azzal a forgó bizbasszal?
  • The Protector
    Be kellett menni egy nagy ajtón!
  • elitehun
    ez előtt mkit kellett csinálni hogy ide eljuss?
  • Seth
    Itt semmit, haladj másfelé. Sztori szerint aktiválódik majd ez a cucc ( csak egy ilyen ugró platform,hogy leröviditsd az utat,ha kolbászolsz )
  • sonka18
    Hali!

Itt mit kell csinálni?

• Seth
    Szerintem még írja is, hogy arra kell menni amerről a nap süt. Nézd az árnyékot ,az alapján be tudod már határolni merre kell haladni
  • Prince23
    Látom nincs crack-je... ez h lehet? a gbw-ön
  • killecske
    Hali

Valaki nem tudja a választ a #741-re?
  • armageddon666
    Nekem bejön ez a stílus ^^ látványos darálás :D sajna nem sok ilyet láttam PCre :S emellett viszont van egy fasza története is, jó karakterek, jó graf ^^ más nem is kell
  • Seth
    1-2 nem volt PC-n, max a 3. részt láthattad
  • alma2
    Hogy a jatekorol is szo essen reszemrol, az elozo reszeit konnyeden atugrottam. Talan a 2-ot lattam de olyan ocsmany volt pc-n, hogy nem volt az a kulso inger, kenyszer ami ravett volna, hogy leuljek ele huzamosabb ideig :)
    Jott a negyedik resz demoja, a golden axe ota nem jatszottam ilyen agyatlan kaszabolossal gondoltam egybol, ami nagyjabol helyen is van. De valahogy tenyleg az aprosagokban, a reszletkre figyelve jon elo a jatek sava borsa, igy konnyen magaval tudja ragadni az embert.
    --
    Szerintem osszehasonlithatatlan a prince sorozattal teljesen mas tema, illetve jatek stilus a ketto. Ott inkabb ugra-bugra, ugyesseg kell itt meg mindig marad az agyatlan kaszabolas combokkal.
    Igy nem mondanam, hogy az egyik jobb mint a masik, kinek melyik stilus jon be jobban. Mindketto remekmu a maga kategoriajaban.
  • alma2
    A ket szo kozul csak az egyiket ismerem, de latom nem tudsz felulkerekedni onmagadon. Gondolom lattal mar igen sok filmet ami kb arrol szol, hogy az ember a sajat kis vilagaba menekul, akar teszi ezt a sajat nyelvezetevel akit senki nem ert, vagy eppen jokat tarsalog a kepzelt barataival, ellensegeivel.
    Ajanlom figyelemedbe a k-pax cimu filmet, tizedik nezes utan remelem azert felig-meddig sikerul felfognod mi volt a mondani valom :)
    Na de nem offolom jobban szet a topikot. Elvegre ez nem az ingyen hivhato lelki serultek gyujtohelye :)

• Seth
    Menteni a pálya végén,mielőtt kezdenéd a következőt. Pálya közben hiába mentessz
  • cumfu
    Heló! mgöltem azt a tüzes micsodát! Utána vagyok amikotr a képernyőt zétlövik az jelenti h vége a pályának? A hidasnál elmentettem e mire betöltöttem a pálya elejétől kezdtem a játékot. Hlehet menteni? Ja és játék közben kilépni a játékból? Erre még nem jöttem rá. (Alt+F4 azt csá) :D
  • armageddon666
    Miután a kígyónőt megöltétek menjetek vissza az épületbe, és a kamera odazoomol ahova menni kell ^^ (na speciel itt többet baszakodtam mint ami utána jön fejtörő -.- nem tudtam rájönni hova menjek xD)
  • macleod2005
    Na elakadtam én is, itt:

innen merre, hogyan?
  • Attelee
    Na bazz!A video beszurást még gyakorolni kell!Na majd kitöeli a nagyokos!
    Szoval a Secret missziok 1-4 igitt!!
  • Attelee
  • Attelee
  • keepernext
    már adom is holnapután megyek dolgozni odajöhetsz érte
    Pavag
    igen tudok székelyföld rulez......