Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy:
OFF
Resident 2-ben full lepörgettem mentés nélkül 1:27 perc alatt, és akkor sem adta be azt, amit eggyik helyen hallottam, hogy van egy bónusz karakter, a street fighterbõl asszem a Ryu.
Te nem hallottál valamit errõl???
Állítólag tûzgomböket lõ, és az ajtókhoz nem kell neki kulcs.
Tudom hülye kérdés, de eszembe jutott.
Meg olyat is csináltam, hogy 3x A1-B2-B1-A2-õt küldtem meg, de erre sem jött be.
Má mindegy de kiváncsi lennék rá. <#vigyor3>#vigyor3>
Resi-Silent-Alone-Devil fan vaok, gondolom ez látszik.<#whatever>#whatever>
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
V9ykn8_TZL0
PS2-õn max kipróbáltad, és utálod, ezért mondod.
PC-n meg vagy nem játszottál vele, vagy Emulátorral nyomtad.
Röviden ennyi.
OFF
Ne vedd rosz néven. De én azért elég iszonyat nyomtam mindhárom verziót, és GC-PS2 között az egyetlen eltérés, hogy PS2-ben kb a tömegnél nem 20, hanem 17 ember jön KB. Meg ps2-ben sok extra van.
PC meg pachelhetõ orba-szájba, de az irányítás, és a háttér siralmas marad. Csak karakterek (nagy felbontás miatt is) részletesebbek "szebbek".
Ezektõl független egyik kedvencem, bár régi részek sokkal jobbak voltak. De full lepörgettem õket, és GC-n természetessen nem, de PS2 illetve PC-n Professionalba küldtem mindenféle fejlesztgetés, meg vásárlás nélkül (mentés van ha kell), trükkök azok vannak rendessen benne.
Úgyhogy pc-n is elég a prof teljesítésére ez az egér-bill irányítás, de sokkal nehezebb.
PC-n csak akkor tudja valaki Prof-on teljesíteni (szerintem), ha megküldi valaki párszor Normál-t vagy Konzolon begyakorolta már.
Mert rengeteg olyan trükk létezik, amivel szinte könnyû a teljesítése.
Én sokszor simán késsel mentem, mert tök felesleges volt a fegyver, viszont oda is kell figyelni. (pl az összes fõellenséget késsel megöltem, google-n vannak példavideók)
Még lehetne mesélni....<#vigyor3>#vigyor3>
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha bugot tapasztalsz, akkor a te gépedben van a hiba, vagy a programot futtatod rosszul.
Ha pl húzod a gépedet, akkor elõfordulhat, hogy kifagy, vagy ha jobban leterheled, akkor a kevés FPS-re nem akadni fog, hanem bullet-time effectet csinál, amíg nem áll kb. 40FPS-re.
(#311-ben linkeltem)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ilyen volt a RE4 is jobban céloztam gamepaddal mint az egérrel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
-billenytûzeten tolom,akinek polip keze van hajrá!
Errõl az ex-gaugeról lenne szó.Próbáljátok ki...Üssetek és az ütés lenyomása után gyorsan töltdetek..Akkor elméletileg azonnal kell kapkatok ingyen feltöltött kis darabkát valahogy igy:
Instant rev
Timefreezer
Egyértelmû a mûködése, amikor elkezd visszaszámolni akkor ALT+TAB-al kilépsz és elindítod ezt a kis programocskát és a Stop countdowntime-ra nyomsz, és visszalépsz a játékba, és már nem telik le az idõd. 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
a helm breaker hiányzik nero arzenáljából
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2,6 Ghz Celeron
1,5gb Ram DDR 266Mhz
128mb Connect 3d radeon 9600
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
-Honnan ismered a kombóat?Valami linket tudnál adni?
-Elég körülményes ez a töltögetés...Nem lehet valahogy harc közben töltögetni?mert megállni tölteni éd után mrgindulni,nem nagyon lehet a Smokin' sick stylet elérni szerintem ha állsz 50 ellenség között és töltesz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én csak szinplán nyomkodom az ütést azt annyi.
Next PC upgrade: 2022
És akcióban így néz ki.
akkorát lõ hogy majdnem elesik.
Következõ lecke.kard töltés ex-charge.3szintje van.
a q betût kell használnod.megnyomod.hosszan.látod h a csík felment a bal felsõ sarokban.felmegy egy darabig aztán megáll.ekkor mégegyszermegynomod és felvillanik az 1szint piros jele.Képekben.
A qbetû megnyomása.
A kard 1.esre töltve egy erõs csapásd de nem tudsz vele tornado kombót.
Kard 2. szinten és kis töltöttséggel
Maxra töltve.
Ha feltöltötted akkor mászkálhatsz vele nem fog lemenni a csik csak akkor ha ütsz vele.
És a kard kombók.Mûködik vele a felütás is.Tehát lockolod az ellenséget(space) és lefelé a lefelé iránygombot és a kardot hosszan.ha nem tartod az ütés gombot elég ideig akkor csak az ellenfél repülfel,ha úgy csinálodahogy írtam akkor nero utánaugrik és a levegöben csapkodhatod az ellent.Mellesleg a levegöben a spacet lenyomva és utána a devil bringer(kéz,elkapás) felránthatod magadhoz az ellenfelet és azt csinálsz vele amit akarsz.Képen:így kell kinéznie.
A charged kardal való elõre csúszás és irdatlan sebzés vele.Lockolod az ellenfelet.A neked hátra levõ iránygom és hosszan az ütés gomb majd felengeded.Képen.
ezzel mindent letarolsz.
ha így sem megy akkor gyertek el hozzám azt megmutatom.Akit érdekel még kombó annak megírom.Én mát atomic szintre is felvittem a stylt csak kevés az ellenfél.
pisztoly:nyomd meg a lövés gombot hosszan majd tarsd míg nem kezd el világítani a kezed majd lõjj.2hatalmasat tudsz lõni.
kard:2szer gyorsan kis szünet majd megint gyorsan a kard gomblyát egy nagy kombóhoz
a q betûvel fel tudod húzni a kard erejét.nyomogas hosszan egymás után.miután feltöltötted nyugodtan szaladgálhatsz nem megy le a kard ereje csak akkor ha csapkodsz vele,mindegy h ellent vagy a levegõbe.ezzel is van sok kombó.ha vkit érdekel akkor leírom.