3093
  • adammmmmmm
    Miért ez a sorrend? Azt tudom hogy a 3 az a legelső az első kettő nem jelent meg pc-re szal nem tudom miről szól de mért van a 2 a 4 után?
  • Prince23
    Én csak annyit mondtam h csőlátás a köbön...

amúgy már túl vagyok azon a részén... 3. missionél tartottam, bent a kastélyban, csak közben már uninstalláltam.
    ez a pénzét nem éri meg.
    Igen, tudok mondani ettől jobb játékot, ami lekött sokáig: Mass Effect.
    Csak hát ugye a kettőt nem lehet eg ylapon említeni. Csak válaszoltam a kérdésedre, h mondjak vmi olyan játékot........
  • Rage47
    ja sztem erősebb Dante, a bossokat sokkal gyorsabban lekaszaboltam vele:D először hiányzott Nero démonkeze, de meg lehet szokni...

nemtom volt-e már, a DMC sorozat időben így néz ki, 3-1-4-2
  • gregtom6
    azzal lett jó,h kihúztam a gamepadom. Jó lenne gamepaddal is,csak nem pont úgy vannak rajta a gombok mint egy ps2 gamepadon,szal majd veszek újat.
  • DarkSector
    Kicsit nehéz kitalálnom, hogy mire gondolsz, de billentyűbeállítás csak a launcher menüben a controls, illetve belépsz gémbe akkor rálépsz legfellül start-ra és a belépés után a "kis" főmenüben is lesz egy opció ahol megtalálod ezeket az OPTIONS menüpont alatt:

• gregtom6
    de a launchernél csak ilyenek vannak: dmc 4 dx9 + dx 10 és controls(gamepad) meg quit. erre hiába megyek rá,csak a beállításokat tartalmazza. a játékban meg átvette a gombokat és tutorialban is rs-t meg A-t írkál.
  • Neoncsoves
    az árra keress rá google-n.
    Egyébként meg szerintem simán rá lehet dugni mert tudtommal USB-s a kontroller :-|
  • DarkSector
  • DarkSector
    Bemész játék könyvtárában a DX9 és DX10 mellett ott lesz a Launcher vagy milyen ikon ez hozza be az indítás előtti menüt.

X360-as kontroller az x360-hoz van mint a neve is jelzi, a PC-s X360-as joy az már más színben, és más felirattal "márkával" található meg.
    Eredetihez asszem USB átalakító kell.
    De nem értelek, mert egy sima 2 analóg karos és 4 ravaszos PC kontroller ugyanúgy untig elég ehhez, nem is értel miért az X360-as kontrolleren lovagol mindenki, hiszen a PS kontrolleréhez volt elsősorban szabva, és ez úgy a legjobb.
    Énnekem pl ez van
    Saitek p2600, ami ps2-es másolat, nem kisméretű, és ezzel nekem olyan mintha régebbei részekkel nyomnék PS2-őn.

X360-on nehéz lenne, mert a bal analog fent van a "keresztgombok helyén.
    Amit !!ÉN!! kényelmetlennek tartok.

de te döntesz.
  • Maxtreme
    No túlvagyok a 18-dik misszión, ez kicsit durva volt :-D
    Mikor Dante-t "megakptam" mint játszható karakter, az első 1-2 map után azt vártam hogy mikor lehetek újra Neroval. Aztán ahogy kiismertem az öreget, már bánom hogy Neroval kell folytatnom a játékot xD
    Eszméletlen milyen kombókat lehet vele nyomni :-D
  • gregtom6
    Rámentem h controller settings az autorunban,és innentől a játék úgy indul el,h az xbox360 kontrollere szerint írja a gombokat. Hogy állítsam vissza billre????
    és mennyibe kerül egy xbox360 kontroller pc-hez?külön úgy kell kérni,h pc-hez legyen?
  • Rage47
    jah, azért gondolkodni is kell ebben a game-ben, mégha első ránézésre nem is tűnik úgy
  • DarkSector
    Jah meg ügyességi rész mellesleg szerintem van benne rendessen, meg taktika...bármilyen hihetetlen is, mert az ellenségeket, illetve főelleneket, azért nem könnyű leigázni, és jobb azért ha nem egygombos auto kombózással indulunk neki a storynak.
  • DarkSector
    Pedig ott végigugrálva az összesen, amit egymás után bead eljuthatsz az ajtóig.
  • ShaiHulud
    ezt a jatekot az fikazza, aki annyira bena, hogy nem tudja kezelni a karaktert/elakad a fejtoroknel/elakad az ugyessegi reszeknel. ezek jobban tennek ha magukba neznenek es befele iranyitanak az utalatot:D
  • DarkSector
    Allul adagold a kapcsolót.
  • DarkSector
    Jah hülye vaok UT2007 éppenséggel nem PC-s...de asszem azelőttiek igen.
  • DarkSector
    Igen.
    Vagyis majdnem, mert ugye konzolon se ennyi felbontás se DX10 nincs.

És ez nem arról szól, hogy meggyőzem én vagy bárki az embereket arról, hogy csakis ez létezik mostantól, és nem is érdemes más játékkal játszani, hanem ha a stílus nem is igazán jön be valakinek, attól még nem kell dobálózni ilyenekkel, mint "szar konzolos átirat" meg "nem kellett volna kiadni ilyet pc-re"..
    Mert hol lenne már a pc a konzolos átiratok nélkül.

Már tudom is....
    Battlefield-UT2007-Cod-C&C-WoW tenné ki kb a PC fogalmát.

És had ne soroljam fel az átiratokat, amiket nem kissebb rajongás övez, mint a többi fent látható kiragadott címeknél.
  • DarkSector

És igen elfogult vagyok mert rajongója vagyok a sorozatnak, de ha szubjektíven vizsgálom, akkor is arra jutok, hogy ...

Grafika
    Zene
    Szavatosság
    Irányítás

Mind kimagaslóan jó....
    Én ezt így látom, de ennyi erővel a Siberia , Still life, meg hasonlóakat is ki kéne vonni a forgalomból, mert ezekszerint azok is szarok...
    De akkor én miért voltam el velük annyira, és ott ráadásul nem is real a háttér!!!
    Így kapásból ennyi.
    Én úgy érzem a sorozatról hogy nem hibái vannak, hanem egyszerűen "egyszerű"...És én ezt el nem tudnám képzelni, úgy mint mass effectet, hogy fél órát átalszok, mert csak hülye duma megy és lényegébe nem is játszok.....NEM?
  • Ironmask
    akkor most ez konzolról átírt verzio?

nekem tertszik a game akárki akármit mondd

az ötödik missziónál vagyok...
  • armageddon666
    Nemértem ezt a leszólását a játéknak :\ Szerintem nagyon fasza :c
    konzol vs pc meg nem kell ide -.-
  • DarkSector
    Mondj jobbat, ami minimum feleennyire leköti az embert, és nem undorodik a játéktól a kurvasok bug láttán, meg nem szaggatja szét a 2-3e-es gépét az embernek....stb.
    Azért mert konzolos átirat, háát jah sajnos a PC-seknek ez fáj, hogy a konzolos cuccok jobbak, azt hiába írják át, (ráadásul szerintem jobban mint az eredeti konzol verziót), akkor is jönnek a fájlalós emberek, azt szar, agyatlan , konzolos fos.
    Jah inkább legyenk büszkék a nyomorék crysis szarságokra. Sőtt az összes fps, meg mászkálós szar játék annyira gagyi kivitelezésben jön ki végleges verzióként, hogy letölti mindenki, azt már törli is, vagy max egyszer végigviszi gyors, mert ingyen vot...

De ez a játék viszont megéri a pénzét, és ha megveszed, akkor biztos lehetsz hogy nem egy gagyi rádtukmált hype-olt szarkupacot vettél, és ezt bármikor előveheted, mert ez nem arról szól csak, hogy végigsuhansz a pályákon. Legalábbis a hardcore játékosoknak többet nyújt ugyanúgy mint az eddigi részek.

De persze előítéletekkel nem is nagyon fog menni.

És néhány kérdés:
    Mi nem agyatlan???
    Játszottál te mostanában új játékokkal???
    Ebben például pont ez a lényeg a gyilok.

Egy UT3-at miért játszanak "millióan"?
    Vagy egyébb multis cuccokat, pedig azonkívül, hogy szép az UT2007 naon egyszerűnek mondható más tekintetben, mégis tovább elvan monnyuk az ember vele, mint single játékokkal mostanában.
    És Devilben nincs multi és mégis ugyanazt hozza ki az emberekből.

Ja és ha gondolkozni akarok, akkor majd tetriszezek. én legalábbis.

Még egy utolsó dolog.
    Manapság vajon a faxább multis játékokon kívül PC-re még hány játékért adnál, illetve adnátok ki pénzt a boltban???
    Na és ha már megvannak a címek, akkor nézd illetve nézzétek végig, hogy azokból hány konzolos átirat van?

tán 90%?

Ha van ellenérved, akkor nyugodtan írd meg kiváncsi lennék rá....
  • Rage47
    mivel ez konzolos game...
    ahhoz képest nagyon jó átirat
  • DarkSector
  • tarti19
    SAjnos az van sárcok hoyga ti PC-re várt gémetek már átirt vagy másodlagos célplatform lesz a konzolok mögött... Vagyios már ezt éljük:D
  • HeadHunter86
    Nekem se. Agyatlan üsd vágd konzol fos. Kár az ilyet kiadni PC-re.
  • Prince23
    Hát nekem nagyon nem jön be ez a játék stilus. Sz@r konzolátirat!
    Grafika nem nagy szám. Csőlátás a köbön, köszönöm ebből nem kérünk :D Uninstall
  • armageddon666
    Tulajdonképp... Ki is ez a Nero? :S volt rá célzás hogy "Benne van Sparda vére" de nyíltan nem mondták. Szal ki lehet ezt deríteni valahonnan, vagy csak tippelgetni lehet?
  • killecske
    Megoldva...
  • killecske
    Hali

Mikor Dante ellen kell menni nincs ellene vmi tuti taktika mert alig tudtam megsebezni és vígan megölt?
  • kalama
    Hy most kezdtem el jáccani a devil may cry sorozattal és naon bejött de van 1-2 problémám:

1. h tok több életet szerezni
    2. h tok több oan kék izét szerezni amitől Nero erősebb lessz
    3. van valami tippetek a secret missionokra?
    4. van valahol érthető sztori leírva mert ne mtom miről szól mármitn az egész sorozat plz.
  • kalama
    ütögesd a kék kör alakú valamit amin körbe kék körök vannak XD szal azt a valamit lent
  • Prince23
    Itt mit kell csináni?
  • elitehun
    lesz devil may cry 5? (én nagyon remélem)
  • elitehun
    na tovább jutottam legyőztem a békát is:D:D köszi szépen a segítségeteket tényleg nem kellett volna
  • Bence94
    na itthon vagyok kipróbáltam hát nagyon üt mostanáig játszottam
  • Rage47
    Én is vévigjátszottam(sajnos). Kb. 8 óra volt, nem tűnt hosszúnak, mert végig élvezetes volt a játékmenet.:) Nagyon jól összerakták pc-re ezt a játékot, remélem a következő rész is jön majd pc-re.
    Nem találtam nehéznek, amit nem nagyon nem tudtam, azon meg gondolkodtam, vagy utánanéztem egy végigjátszásban.
    Ja, és bill.-vel játszottam, sztem azzal is nagyon jól lehet boldogulni, ellentétben az előző résszel.
  • cumfu
    ha a Q-t nyomom az mire való?
  • raven87
    Király, akkor kuka. :( Tiszta gáz h semmi új játék nem megy. :(
    Akkor inkább Tekken-ezek. :)
  • Maxtreme
    szvsz azzal a cpuval ne nagyon próbálkozz.. (SSE2 nélkül ez nem fog menni)