3093
  • Bucser
    Egyébként meg sok hülye van itt aki ízlésekről vitatkozik ami köztudottan hülyeség mert mindenkinek más az ízlése...
  • Bucser
    semmi köze a pophoz...
  • Bucser
    27 vagyok és bejön a játék. Miről is beszélünk?
  • gregtom6
    oks,thx.
  • Seth
    nem nyomsz irányt,akkor csak simán elkapja
  • gregtom6
    és hogy kapod el úgy a kézzel,h ne üsd meg?
  • Seth
    Elkapod az ellenfelet és hagyod hogy a többi azt üsse,nem téged. Sok sikert hozzá
  • gregtom6
    A 913# hsz-emre help pls.
  • Prince23
    Így van. meg némi prince of persia feelinget is éreztem, de hamar meghalt bennem az az érzés.
    PoP 4ever! na az egy barom jó játék. Az a játék, stilusán alapjául, már közelebb áll a pop a dmc-hez. Inkább PoP, ezerszer.
  • wedge31
    Valojában nincs is egy kategoriában ezekel a DMC inkább egy Hack ‘n’ Slash játék.
  • Prince23
    Egyetértek. Ennek a játéknak meg van a maga stilusa, és ez ami nekem nem jön be. Még kiírni se, ha másoltról lenne szó. 2 órát játszottam vele. Az eleje sem hatott meg, csak az INTRO-ja!
    Rokker punkos 10-en éveseknek tuti bejön a gamma :D persze most nem "népírtásról" beszélek
  • gregtom6
    Képzeld én játszottam az Assassin's Creed-el,a Stalkerrel és a Witcherrel,és nem élveztem annyira mint a DMC-t. Eleve végig sem vittem az utóbbi 2-t,mert meguntam.
  • gregtom6
    a vízesést el kell zárni és átmenni a hídon.

A Style-t támadás nélkül hogy lehet növelni??? Secret Mission 03
  • Abu85
    Komolyabb játékokkal nem szoktál játszani?
    Ott a Mass Effect 2008-ból. Megfelelően kidolgozott küldetések és több megoldási lehetőség egy feladatra.
    De van még az Assassin's Creed, The Witcher, STALKER, Jade Empire.
  • elitehun
    mit kell csinálni miután legyőztük a dokit?
  • wedge31
    Például a ME de igaz nincs sok olyan tipusu játék mostanában.
  • DarkSector
    NA ERRŐL BESZÉLTEM!!!
    "Mindenesetre látszik, hogy konzoljáték, szóval teljesen mellőzi az összetett játékmenetet."
    MILYEN ÖSSZETETT JÁTÉKMENETRŐL BESZÉLHETÜNK 2007-2008-BAN MUTASS MÁ OLYAN AKCIÓJÁTÉKOT, AHOL ÖSSZETETT A JÁTÉKMENET.
    BOCS DE ÉN EZEKTŐL A PRIMITÍV TUDATLAN KIJELENTÉSEKTŐL TUDNÉK SOKSZOR HÁNYNI.
  • DarkSector
    Jah mert sok wow-os, meg fps online figura, még csak meg sem nézi a játékot, így eséje sincs hogy esetleg megtetszen neki...
    A szerencsésebbek meg vették a fáradságot és belekostóltak.
    Resi 4-nek is ocsmány lett az átirata, mégis mennyire faxa volt. Mert van egy hangulata a játéknak.

PC-n legutoljára az Infernal-ra emlékszem, ami a tps kategóriában kb ennyire érdekelt, mert azmellett hogy szép volt, még a pályák, az irányítás is jó volt.
    És nem naon emlékeztem ottan sem bugokra.
  • Abu85
    Jah ... nem rossz a játék. Felépítés szempontjából teljesen átlagos és lineáris a játékmenet, de a pörgés és a hangulat megmenti nálam az uninstall-tól.
    Mindenesetre látszik, hogy konzoljáték, szóval teljesen mellőzi az összetett játékmenetet.
  • wedge31
    Szubjektiv egy lista és csak egy ici-picit elfogult az összegzés
  • DarkSector
    Ezek közül max a kotor, és max a Mass effect ami jó a maga stílusában, de a többi max egyenként jók, de a kategóriájukban elhanyagolhatóak.
    Viszont a Devil ezzel ellentétben a kategória legjobbja.
    Egyedüle az általad említett Chaos Legion volt ami nekem tetszett, és enne directe nyúlásának éreztem, de azért elmondható, hogy nem volt a DMC első része veszélyben ettől a játéktól, mert a DMC-hez képest nézve még mindig lekvár volt.
    Bár el lehetett vele játszani..
    A légiók hívása jó ötlet volt.
  • Seth
    De konzolon már elérték bőven (általában 1 hét alatt :D),szóval tekintsétek ezt a pc verziót egy délutánonként unalmukban összerakott konverziónak
  • DarkSector
    milyen gombok hiányoznak?
    amúgy légyszíves egy linket ha tudsz róla.
  • Abu85
    De a Bioware ezekkel a címekkel többszáz év játéka díjat nyertek, és top eladásokat eredményeztek PC-n, míg a Capcom-nak ez nem jött össze még. Az eladásokat tekintve sem túlzottan jó a PC-s üzlet nekik.
  • cumfu
    most esik le h tuti ott van ahol a végén bemegy az ajtón...
  • cumfu
    Heló!
    Ennek a videónak tartok a végén: http://www.youtube.com/watch?v=K7rZ6EsiYY4&feature=related
    szétütöm a kék micsodát de utána nem tom hova kell menni. Tgnap 1 óraát szarakodtam vele de semmi

És ennek az elején kéne lennem de nem tudom hol van:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ubs4z_NWCMA&feature=related

valaki tudna segíteni? kössz
  • raja
    Tényleg 8 óra a játék idő?
  • tarti19
    Helyes, jó látni, hogy sokaknak tetszett:P
    Igaz majdnem fél év csúszással jött meg pc-re is a stuff, de ahogy látom sokatoknak megérte...
  • Maxtreme
    Noh én is kivégeztem. Amennyire nem volt szimpi a 3 (no nem azért mert nem jó game, hanem mert nekem túl nehéz volt) ez pont annyira tetszett. :)
  • CalebJoe
    Csak egy vélemény a Capcom csak jó játékokat adott ki (kivétel a Megaman sorozat) eddig ellentétben a legtöbb PC-s céggel (kivétel a Blizzard)

pl. néhány Capcom játék:

Resident Evil sorozat: alap
    Street Fighter sorozat: alap
    Lost Planet: nagyon jó
    Devil May Cry sorozat: alap
    Onimusha: jó
    Chaos Legion: nagyon jó

Bioware:

Baldurs Gate 1,2: sose tetszett
    Neverwinter Nights 1,2: elment egynek az első rész
    Star Wars KOTOR 1: Star Wars fanoknak alap
    Jade Empire: tetszett
    Mass Effect: szép de unalmas és monoton

Ez az én véleményem és ezt sem a kisujjamból szoptam ki hanem a majdnem 20éves játéktapasztalat beszél belőlem.
  • Bucser
    A pontok átmentődnek. Azaz dantenal ujraoszthatsz annyit amennyid neroval volt.
  • berlinboy6329
    Nah elkezdtem én is..10. küldi leölnek mint a xart...A mephistok meg a Faust......Mind1....A játék hozta az elvárt szintet.Már a 3. rész is tetszett,ezzel sincs baj..Viszont az igen,hogy ha veszek egy képességet drágul a többi is :S

Most vettem egy szééééép 5250be kerülő Max-actot most azzal irtok..Elég sűrűn jön be szalnincs baj,megérte a pénzét,csak az a baj hogy venni kell hozzá exceed2-3at és mindjárt Dante :S

majd holnap nekiugrok egész idáig játszottam.Az idiőta főangyalellenség(nem boss)kikészit az idióta haverjaival...Viszont mikor elkapom a démokézzel na aaaz a kombó mindent visz.
  • Bucser
    Szerintem meg kifejezetten hiány az ilyen játék PC-re. Ez a játékstílus az egyetlen ok ami miatt hajlandó lennék konzolt venni.

Az agyatlant meg kikérem a játék nevében.. az ilyen egyszerű logikai fejtörőt nem tudod megoldani, hogy a kék zár feloldásához a kardoddal kell nyitni a kék kapcsolót akkor ki is az agyatlan?? Te vagy a játék?

Akkor mit csinálsz majd akkor amikor rébuszokban beszélnek a feliratok, hogy hogyan is kell továbbjutni??

BTW Nero-val sokkal könyebb a játék ahogy észrevettem mint a DMC 3 valaha is volt.
  • kr1szmester
    Valaki! Nem tud senki megoldást arra a "bug"ra, hogy a szereplők nem adnak ki hangot amikor beszélnek? O.o Amúgy a gamet kitoltam: fantasztikus :) jah és a hangcuccom 2.1es Logitech. Fülhallgatóval is próbáltam, de semmi. A hardveres gyorsítás meg alapgyorsításon van. kipróbáltam már mindegyiket, de nem adott ki hangot :S valaki legyen szíves :)
  • Gabe18
    A DMC akármelyik része van akkora játék mint a Mass Effect,a maga kategóriájában.Hogy ez a "kategória" neked nem jön be,az más kérdés.De ez nem a játék hibája...
    Ez erről szól,mész,kötött útvonal,nyomod a gombot mint állat,tanulod meg az új képességeket,kombókat,gyalázod le a démonokat,egyszerre hármat,mindenki pusztul... Aztán jön a 10x akkora főszörny,akit kifigyelsz,megkeresed a gyenge pontját,aztán azt is lealázod.Tetszik ez a stílus neked?Akkor a DMC egy alap játék.Ha nem tetszik akkor nincs miről beszélni...

A pc tulajok meg pont hogy örülhetnek hogy a három nagy, ilyen stilusú sorozatból legalább ezt átírták a gépre,mert a GoD of War-ra semmi esély nincs,és hát a Ninja Gaiden-re se nagyon...
  • adammmmmmm
    Nekem tetszett a 3. Főleg az a rész amikor Vergillel eggyüt lehetett harcolni.
  • Rage47
    azért, hogy végképp ne értsük a történetet teljesen:D
  • Tatyla
    hu a 3 de szar volt de az 1-et imádtam PS2-ön,a 2-re meg nem emlékszek ...
  • adammmmmmm
    Ilyenkor sajnálom hogy az első kettő nem jelent meg pc-re.
  • Klemice
    a 2 később játszódik mint a 4?