3093
-
#965 A franc megeszi ezt a szar törést, hogy már megint kifagyott a videonál, persze az természetes, hogy a főszörny megölése után, miért is ne. Megint kezdhetem előről a pályát. -
strebacom #964 Köszi... a lényeg hogy kezdhetem elölröl.... -
#963 Csak az elejét tudod elmenteni... -
#962 csak a pontjaidat menti el a pályamentés a oálya végén van :D
darksector olvastam egyik x360-as commentedet én vettem egy sima nem controller for windows kiadású kontrollert letöltöttem a drivert azt jó meg nem kell hozzá átalakító alapból usb-s. -
strebacom #961 Feltettem én is nem rossz játék.....de most beszo...m egy kicsit, mert az elsö pálya végén jártam és föbossnál, rámentem save.. oszt jóvan kiléptem most meg indítom aztán kezdi elöröl a pályát, hogy müködik a save/load rendszere a gamenek, valaki lenne olyan szives és leirná...köszi!!
-
#960 Követed az utasításokat, az első főboss-t, tehát Dante-t a legkönnyebb kinyírni. Ha itt elakadsz, később nagy gondban leszel. -
wertz #959 Hali.Az első pályán hogy kell kinyirni a ellenséget.Vagy mit is kell csinálni.Nem nagyon szoktam játszani de ez a game nagyon bejön nekem.:) ezér szeretnék segítséget kérni tőletek nay játék fanoktol.Köszönömm előre is. -
cumfu #958 csá a mass effect-et a lenti konfiggal tolod? Ha azzal nem szaggat? Jöhet pm is az Off miatt. köszi -
ricsa008 #957 szerintem nagyon jó lett
nekem nincsenek olyan fejlett fikázó bimbóim mint itt sokaknak
remélem jön minél előbb a mass effect után ez a köv játék amit meg is veszek -
#956 Na befejeztem én is a gamet, 1,5 nap alatt kivégeztem, kát, hogy ilyen rövid volt, és ne mondja senki, hogy nehéz, mert human-on jó ha 3x meghaltam az egész game alatt. De szvsz brutális játék lett. :D -
#955 Az addig mind rendben is volna. De mivel ez láthatóan nem sikerült, mi a faxt kell itt fikázni meg szarozni?
Én sem azt mondom akkora nyomokat hagyott bennem a játék, de amire tervezték, azt a célt tökéletesen ellátja. -
#954 amilyen a játék kamerakezelése(ami egyébként alapból jó), auto célzás nélkül élvezhetetlen lenne a játék, szal egyetértek -
#953 Én csak szerettem volna megszeretni ezt a stilust. -
#952 bazze ennyi hülyét már bocsánat :)
Azt még értem ha valaki szereti ezt a stílust, felteszi a játékot, és esetleg nem tetszik neki (ilyen nem nagyon lesz) de aki alapból utálja ezt a fajta játéktípust, mi a faxnak installálja egyáltalán fel?
..és jön ide össze vissza szarozni. (azt is el lehet mondani kulturáltan hogy nem tetszik, de nem csak azokra a postokra kell reagálni amiben szintén valaki fikáz, és helyeselni)
Én ha tudom hogy nem szeretem az adott stlíust (pl 1db point and click kalandjáték topikjába sem mentem fikázni, pedig abszolút nem kedvelem az ilyen jellegű gameket.. )
Egyszerűen tiszteletben kéne tartani más ember ízlését.
Ha valami nem tetszik, nem kell vele játszani. Ennyi. -
ShaiHulud #951 nyomd meg a lock-on gombot es a devil bringert. (kez amit kilo:P) -
#950 Így van én se megyek olyan topikba ami nem érdekel vagy nem értek a témához azért hogy leszóljam a fanokat. -
Gabe18 #949 Amúgy automata célzás nélkül itt mire mennél?Mert egy FPS-be,vagy más stilusú játékba tényleg felesleges,és élmény romboló.De itt alap hogy egyes ellenfeleket folyamatossan lősz mikor távol vagy tőle.És akkor a nehezebb fokozatokról még nem is beszéltünk... -
#948 A Capcom 1979-ben az Ubisoft 1986-ban alakult, a DMC 2001-es a PoP meg 2003-as szóval inkább az Ubi nyúlhat ötleteket a Capcom-tól, kicsit régebben benne vannak a szakmában a japánok videójátékok terén csak annó nem jutottak el kihazánkba. -
savior #947 en egybol az elejen elakadtam. elvettem a koponyat a helyerol. van egy kor, amibe ha beallok, akkor elkezd keken fenyleni es a levegoben is megjelenik egy kek gomb. ha kijovok a korbol akkor nem vilagitanak. mit kell ott csinalni? -
#946 hmm érdekes, én sem járok annak a játéknak a topikjába, amit utálok... -
ShaiHulud #945 igyvan , ugy nem lehet elvezni, hogy csak nyomogatod a gombokat esz nelkul, tudni kell mit miert csinalsz es maris elvezni fogod, ha akkro sem akkor tenyleg huzas masik topicba. -
ShaiHulud #944 ezt nem ertem, mi a fasznak jar es ir egy olyan jatek topicjaba az ember, ami nem is tetszik neki? nem szanalom ez veletlen? mert meg csak azt sem mondhatjatok, hogy csak a velemenyeteket irtatok le, mert meg a mai napig visszajartok lathatoan. -
#943 byebye.
Komolyan nem értem. Mi a baj a japán anime-vel? 1000-szer magasabbszintű animációkat csinálnak mint arra a Disney-Pixar együtt valaha képes lesz. Történeteik/karaktereik agyonütik a legdúrvább hollywood-i remekeket is.
Valamint a manga nem stílus. BTRW: nem tetszik a combo játék nem kell játszani. szerintem hatalmas fun leülni játszani vele (szigorúan jól beállított gamepaddal úgy hogy ismered a rendszert és nem csak buttonsmashelsz).
Mondom ezt úgy hogy alapvetően kőstratégia és szim fogyasztó vagyok + Armed Assault. -
#942 Neked ez a játék nem tetszik, másnak meg talán pont a te kedvenc játékod. Törődj bele! Nem tudom miért kell ezen lovagolni.
Egyébként kár volt beírnod is, mert mindenki tisztában van azzal, hogy nem tetszhet minden játék mindenkinek. -
#941 Ja tréning akkor már te is végigvitted biztos ha így beszélsz róla ugyanis elég durván kell benne kombózni néhol, még a gamepad-dal is szétment a kezem néhol méghogy ez tréning.
Az automata célzás meg mindig is benne volt a DMC-ben, megint semmi alapja a sok hülye hozzászólásnak.
A PoP-nak köze nincs ehhez a stílushoz inkább a God of War-hoz az meg lealázza a kis herceget keményen. -
ShaiHulud #940 ez mind szep es jo de ez csak szubjektiv, nekem pl baldurs gate 1-2 alap rpg, nem igen volt azota olyan ami megkozelitette. persze dmc is alap. de baldurs gate-t leszolni az nem szep dolog, foleg ha vegig is vitted 1-2 + kiegeket is (amit ketlek). -
Gabe18 #939 A "tréning" az nálad mit jelent? -
#938 mondom nem kell ide járni -
#937 én is kiállok a véleménye mellett. abszolút tréning az egész... -
#936 egyszerű ha nem tetszik a game nem akkor nem kell a forumát nézni. -
keepernext #935 Szerintem téged itt ezek megesznek ezért.
Hát hogy gondolod,hogy leszólod az ő király játékukat?
Én egyetértek amúgy........ -
bgabor #934 Teljesen egyetértek. Öcsémnél megnéztem ezt a játékot full grafikán, rögtön tudtam, hogy magamnál fel se rakom. Mekkora egy halom szemét ez az egész japán manga stílus. Ez még nyakonöntve a konzolos irányítással, kamerakezeléssel, automatacélzással, mentési rendszerrel.
Minden vonatkozásában ócska.
Értem én, hogy ízlések és pofonok, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet szeretni ezt a trash-t. -
#933 Ez azé-rtt van mert elfordultak a konzolos irányba... nem éri meg pc-re fejleszteni
DMC 4 is csak azért jött ki PC-re fél év múltán , mert lecsöngetett szerződés van rá -
adammmmmmm #932 Ha te szereted az ilyet akkor nem. De aazok az emberek akiket ismerek és játszottaka popal azoknak sem tetszik hogy rajzfilmes lesz az egész. Nekem meg hányingerem lesz ha egy mesével kell játszanom (persze lehet hogy valakinek ez jön be. izlések és pofonok). De ez már tényleg off szóval befejeztem. -
#931 és akkor már elcseszett? -
#930 Egyet kell h értsek vele. Túl rajzfilmszerű lesz... de ez már off -
#929 Te meg már a jövőbe is látsz, jó neked -
#928 Én nem is vitatkoztam... csak leírtam véleményemet. -
adammmmmmm #927 Akkor nem jön be. Kész. Most min megy a vita. Mindenkinek meg van az izlése szóval ezen hülyeség vitatkozni.
A POP 1,2,3, szerintem is jó volt de a 4-et elcseszik a cell shaderes dologal. -
#926 Épp ezt írom, h van stilusa, és leírtam, h nem jön be nekem...