Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Élménybeszámolót inkább hagyom, mert megmondon õszintén egyik részével sem játszottam a játéknak, de most nagyon kíváncsi lettem.
Egyébként valaki dióhéjban elmondaná mirõl is szól?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
-Processzor: Intel Core 2 DUO (2.6 GHz)
-Op. rendszer: Windows XP
-Videókártya: nVidia GeForce 9600GT 512MB
-Ram: 2.0 GB
(tudom hogy leírták a rendszerigényét de gondoltam inkább megkérdezem mert így biztosabb). Elõre is köszi a válasz.
Processzor órajel: 3000 Mhz
Memória: 1024 MB
Video memória: 256 MB
Op. rendszer:
-Windows XP
-Windows Vista
Videókártya: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Processzor: Pentium 4 @ 3 GHz
Hang: DirectX Compatible
Egyéb: Keyboard & Mouse
Ajánlott rendszerkövetelmény
Processzor órajel: 3400 Mhz
Memória: 2048 MB
Video memória: 512 MB
Op. rendszer:
-Windows XP
-Windows Vista
Videókártya: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
Processzor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Hang: DirectX Compatible
Egyéb: Keyboard & Mouse
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
na de ON: lásd elõzõ elõtti kérdés...
gregtom6 nyomj 1 playtDXDXDX
Csak azzal ellentétben ezt lehet h akkor meg is veszem!<#mf2>#mf2>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Itt 10-edike a megjelenés. Sztem ha ma jelent volna meg,már itt is megjelent volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!