3093
-
mikiking #1085 én msot probaltam ki a gamet....az uj grafikussal akartam,de hát ezzel is totalis maximumon viszi, 16Q vagy mien AA-val..... Nagyon nagy játék.én még nem jáccottam egyikkel sem..... most öltem meg az első ilyen nagyobb csicskát.... flanc,igen csak bejön nekem... -
#1084 ok, akkor ezt most nem nézem meg, hanem megcsinálom a végét hátha XD -
#1083 Kurva nagy játék :D Majdnem nem értem be dolgozni miatta, de már alig várom hogy reggel 6 legyen és nyomhassam tovább :D -
#1082 Igen mint mondtam nem most kezdtem, és tudom mi az a secret mission.
amikor kék köveket kapsz a teljesítésért, és 4db-ért megnövelheted az életcsík maximumát.
Meg én régebben kb sokszor megcsináltam egy 2 missiont, és onnan szereztem a piros orb-okat! -
#1081 Tessék EZ van utána -
#1080 Engem meg pont akkor hívtak mikor ment a credits előtti videó, és mire visszaültem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont leütötték a csajt :D.
Én is kiváncsi lennék van e valami utána. -
#1079 bocs... nem hiszem hogy írtam olyat ami akárcsak picit is spoiler lenne, mikor már a játékok illetve filmek jórészébe credits után beraknak valamit...
---
Klemice,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a rész megvan, az mindig ott van sztem és nem extra. Arra gondoltam hogy AZ után van-e valami hogyha AZ sikerül. Mert ha jól emléxem legutóbb nem sikerült
tessék spoilerbe raktam... bár megint nem említettem hogy mi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZ
de már ezt sem írom le mert szörnyű lenne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha kiderülne hogy credits alatt megy valami ... -
#1078 Nem, nálam nincs fent codec pack. Viszont találtam valami gyanúsat a config file-ban. Most átállítottam, mindjárt tesztelem is. -
#1077 Ezen mi a sőpoiler.semmitnem írt sztem. -
Onon #1076 nem várható olyan patch mint a resindent evil 4 hez ? amivel ment az egér is -
#1075 Vmi. hibádzik.Próbáld újratenni esetleg codec pack.bár a game nem videókat hazsnál hanem a saját grafikus erőfrrással jeleníti meg a videókat.ezért történhet h a videó szaggathat vagy vmi.de íg élethűbb. -
Tomy Lee #1074 Spoilert ismered e?????
Használd már,köszi -
#1073 A játék indítása után azonnal játszana valami introt (felülről mutatja a képet) de kb 1-2 mp múlva a kép megáll, a hang megy tovább. Szerencsére, egy egérkattintással ezt át lehet lépni így is, utána bejön a főmenü, majd a játék igazi introja ami tökéletesen működik is, akárcsak maga a játék, de ezt az elején lévő problémát meg lehet oldani valahogy ? -
#1072 #1040 -
#1071 nekem sem volt :) sőt még most sincs :D -
#1070 Human módon végigvittem, kaptam egy nagyonnehéz nehézségi fokozatot, meg egy Galeryt. de a galériában 2db ??? rész is van :S
jah és credits alatt nem húztam végig. Ha a végét újracsinálom és megcsinálom ezt a creditses cuccot akkor is kapok valami extrát? -
#1069 Gamepaddal :))
1ébként egeret nem kezel, billel meg ez a game szvsz felejtős. -
Onon #1068 egérrel lehet játszani vagy csak billentyűzeten?
-
#1067 Most vittem végig.Geccijó lett.Nagyon klafa.csak azt sajnálom h human fokozaton vittem és semmi kihívás nem volt benne.viszont a a 2.Dante elleni harc pokolian nehéz volt.Csak a végén jöttem rá h lehet megfingatni.addigra 3 élet orbot lőttem el. -
#1066 esc-item-kiválasztod ami kell aztán enter -
#1065 Hogy kell ilyet használni? Mert jólenne tudni hogyha van ilyen? -
ShaiHulud #1064 egyszerse -
#1063 ti mennyire haszánltok életerő-növlőt bossoknéál?Nálam rendszerint elfogy néhány S és M(max össz. 3) -
cumfu #1062 ok köszi -
#1061 Igen érdemes.Itemekt vehetsz belőle.A zöld csillagok,ruha szerint méretezve töltik fel az életedet,minél többet veszel annál drágább.A nagyon drága kék megnöveli az élet csíkodat egy rublikával.A gold orb feltámaszt ha meghalsz.A secret missionokatis csinálgasd mert törött kék orbokat kapsz amiből 4db-ot összerakva lessz 1 nagy és az +élet.Rem érthető volt.Gyüjtögesd az orbokat.Inkább legyen szar a végén az időd de orbjaid legyenek. -
cumfu #1060 ok de a pirosszarokat érdemes gyüjtögetni? Valamire jók? Nekem inkább életerő és fegyver kéne. De nem tudom a többi lehetőséget mit jelentenek. -
adammmmmmm #1059 A sok piros izéből a karaktered életét tudod fejleszteni majd (meg azt hogy meddig tudjon démon lenni). Szerintem szedjed mert minél többet találsz annál erősebb lesz a karaktered és annál jobb pontozást kapsz a páj a végén. -
#1058 Nekem nem volt :) -
#1057 a 7. küldetésre legyen level 3 charged shot, majd meglátod miért -
cumfu #1056 Heló! az 5.küldetésné tartok. Valaki tudna tippet adni mit érdemes fejleszteni hogy ütőképes legyek? mert nem vagyok valami nagy angoltudású sem. Ja és ha sok piros démon izét szerzek akk több pontom lesz abból is h fejleszteni tudjam a karakterem? Eddig nem nagyon gyüjtögettem. Előre is köszi -
ShaiHulud #1055 spoiler tag luxus mi? amugy meg most lett leirva. -
sonka18 #1054 hi all!
Lehalt az Xp nem tudtam semmit megmenteni!Valaki olyat keresek aki a Chapter 6 mentését át tudná küldeni!Jah és humanba kezdtem!Köszi! -
Balinthun #1053 Credo-t hogy kell megölni amikor angyal?? Mert küzdünk de úgy lever hogy momentumom sincs... -
ShaiHulud #1052 agyatlan gombnyomogatassal jutottal el eddig?:D
controlsnal megtalalsz mindent amugy:P
devil trigger = miutan megkapod yamatot es megjelenik a hp csikod alatt egy ujabb sav(kis kek bogyok) tudod hasznalni a "devilformodat", egy eteri kekes demon alak jelenik meg feletted es imitalja amit te csinalsz, ezzel nagyobbakat tudsz utni, illetve egyeb specko uteseket, alternativ animaciokat erhetsz el.
devil bringer= nero demon karja, amivel magadhoz tudod huzni az ellenfelet illetve magad hozza (snatch) es amivel elkaphatod oket es a foldbe dongolheted (buster) tutorial elmagyarazta, mit hogy kell hasznalni szal innentol user error, ha meg midnig nem tudod mivan. -
#1051 és ezeket a dolgokat hogyan tudom használni?,mert most így hirtelen nem vágom...
ezekre gondolok,devil trigger,devil bringer -
#1050 11. pályán a vén szar, hogy lehet legyűrni, mert 2x felütöttem, de utána hiába ütöm le róla a burkot hátrál és a szar rakétáitól nem tudok közel férkőzni hozzá. -
#1049 közelmész devil trigger vagy devil bringer -
ShaiHulud #1048 ussed csak szepen, aztan amikro o utne azt keruld el, ahogy egyre tobbet utod a pajzsa elkezd szint valtani, piros utan valamikor elejti majd, akkro kell odamenni raverni parat es elkapni a devil bringerrel, hogy jol foldbe gyomoszold (nem art tartogatni erre a devil triggert mert akkro nagyobbat kap) aztan idovel elfogy a hpja:)
lenyeg hogy ismerd ki az o tamadasait, hogy eltudd kerulni. -
Tomy Lee #1047 Oksa,akkor elvileg nekem is menni fog.thanks,máris lebonyolítom a cserét
-
#1046 itt tartok most... valaki tudna segíteni,hogy hogyan lehetne legyőzni ezt a dögöt?,mert mindig kinyír...
http://www.youtube.com/watch?v=XakWul8ZjSg&NR=1