Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én cordless rumblepad 2-essel toltam, sztem kurvajo, de anyira pörögsz már h nekem a 2 mission elég egyhuzamba 😄

DarkSector
Saitek P2600

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah lehet de mostanság az only dolog nem naon kifizetõdõ.
Majd meglátjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na fél óra után nagynehezen segbe billentettem az irányítást, azt bejött ez az oldalazós gomb hogy a rák egye meg...

Elsõ jelenet (misszió) bámulatos hozza a laza dante stílust, a graf a toppon van és a jelenetek is jobbak, mint eddigi részekben!
Bárki bármit mond...Csalnak-e a játékban a grafika, és a szabadságérzettel, vagy sem ez szerintem önnmagáért beszél.

Már a videók nézegetésében is örömét leli az ember és 200-at ver a szive, háátmég játék közben. <#eljen><#worship>

Aki teheti nyugodtan vegye meg, mert megéri. Egyetlen hátránya, hogy jó ha vesz mellé az ember egy joy-t, és azt némi idõveszteség árán beidomítja, mert utána olyan élményben lesz része, amit nem fog elfelejteni.
MONNYUK ÉN BIZTAM EBBEN A SOROZATBAN, MERT EDDIG SEM VOLT RÁ PANASZ, CSAK ELÕSZÖR NEM TUDTAM, HOGY LÁTVÁNY TERÉN MIT KAPOK, DE EZEK AZ ANIME-S EFFECTEK DURVÁN MEG VANNAK JELENÍTVE EZZEL A NEMTUOMMILYEN GRAFIKUS MOTORRAL.
A KARAKTEREK MÉG AZ ASSASSIN CREED-BEN LÁTOTTAKNÁL IS SZEBBEK.
HÁLA A RÉSZLETES TEXTÚRÁKNAK, AMI RITKASÁGSZÁMBA MEGY MÉG MOST 2008 KÖZEPÉN IS!

Itt van Dante-ról kép:<#eljen>

Attelee
milyen gamepaddal tolod?
Chilstreammel menni fog remélem normálisan!<#whatever>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Kandurex
csak, hogy itt a szopórém Sony is itt van, ami pedig megjelenik rá, az nem lesz PC -n

(sony álláspont)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Jah ahhogy a többi késõbb átportolt játék sem. 😛
GOW stb.

Kandurex
sikeres mi?...atyaég, csak körbe kellene olvasni a fórumokon,...itt a warez, hol a warez játszanak, nem lesz Resident 5 még álomba se PC -n

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Na megvan az egyik hiba!!!

Ezt nem hiszem el.
A képen az X360-as joy-on aktív a középsõ gomb az a zöld X jel!
Basszamegakurvaélet miafasznak kellettmegkeverni kedves Capcom.
Most a tököm sem tudja beállítani a jobb alsó ravaszt, semmilyen funkcióra!!!!!!!!!

A demo jo volt ezt miért kellett basztatni????????????<#falbav><#falbav><#falbav>

Klemice
fú banyek ez állat
kicsit szokatlan a proud soul rendszer

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zorrobomber
<#wow3>

DarkSector
Jó neki.

DarkSector
Sokakszerint szebb.

elitehun
Most kezdte a haver letölteni!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#nyes><#nyes>
Gideon Wieth
Sziasztok!
Nekem xboxra van meg a játék és ott nagyon jó nagyon imádtam. //már végigvittem a legerõsebb majd a plusz mégerõsebb fokozaton 😊

Csak annyi lenne a kérdésem hogy miben több A PC-s verzió?? ha több.. Van benne valami jó új mód vagy hasonló ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DarkSector
Amúgy kemény az elején a "viaskodás"!!!!!<#vigyor3>

DarkSector
Gamepad.
Bár észrevettem hogy a jobb alsót nem engedi beállítaní, hanem egy gec lista jön be mindig. gondolom ez játékból kilépve a fõmenüben már lehet.
Csak én ingame állítottam.
De nem értem.
KB így néz ki.

Nyomd RBt oldalirányba és LS+A gombokat.
Csakhogy LS-re eleve elkezd kalimpálni a kezével.
Az a "cukkolás".

Törölt felhasználó
Gamepaddal vagy bill+egérrel tolod?
DarkSector
Huh...
Jah kezdtem sejteni, hogy "Úgy kell lõni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.", csak nem vágom, hogy a kijelzett gombokat nyomva (sõtt a többit is kipróbálva) sem csinál semmi oldalazást!!!

Nem értem, hogy milyen módon kell azokat a gombokat használni!
Próbáltam összevissza de semmmi.

DarkSector
Nem mondod...<#vigyor3>
De az miért baj?

jó most nagyon okos vagy! Ne kötekedj nem azért írtam.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

ffxi
Silent Hill sorozat Konami-s

Fákjúal!

ha nem szolsz akkor minek irsz forumra?

Törölt felhasználó
Az elején asszem oldalazva kell ugrálni.
DarkSector
Baszom az elsõ pisztolyos kombót sem tudom kivitelezni és DMC fan...ez durva. a joy-ommal van gond, vagy rosszul értelmezem a feladatot?

Úgy kell lõni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.
Na ez nem megy. HELP ME<#vigyor3>

DarkSector
Resi 5 és silent hill 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grebber
Remélem pc-n sikeres lesz és capcom ráébred hogy a Resident Evil 5 is kell pc-re!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
jó hír

zorrobomber
sztem annyira nem lesz népszerû topik meg remélhetõleg a release se lesz problémás

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Elsõre nehéz volt, ezért váltottam gamepadra amit nem nagyon szeretek, de itt kimondottan jó.
Nekem nehéz megszokni az a sok kombinációt, de annyira nem vészes.
ffxi
Pedig ez is 1 indítványozás volt<#szomoru1> Hamar leszavaztad<#nevetes1>

Fákjúal!

elitehun
Nehézkes az irányítás? (gondolok itt a kombókra kamerakezelésre stb.)
zorrobomber
Vagy ne!

Hát csávó.reég nevettem ilyen jóóót 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Törölt felhasználó
4. küldetést kezdtem el, eddig nagyon bejön. Iszonyat szép videók, és pörgõs játékmenet.
A kombókkal még gondban vagyok, de majd megtanulom mind.
A videót csak gyorsan összedobtam, töltöm fel.

Addig egy kedvenc kép:

ffxi
Vagy nyissunk neki off topikot<#buck>

Fákjúal!

Dante73
Következõ 2000hsz-t megspórolandó;
Gépigény; gugli.
Honnan lehet letölteni?
Nekem x sebességgel jön!
Estére / reggelre lentvan.
Én most töltöm!
Mé nem megy a krekk?
Vedd meg!
Gépre volt, erre is van!
Hülye warezhuszár!
Neked van, de nem mindenkinek!
Anyád!
Tied!
Megmondalak a modiknak!
Én vagyok a modi...
STB.

Beszéljünk inkább a játékról. Oké? Persze ez csak indítvány!

http://www.freetvmaci.info/

nem szólt hozzád senki!!!

zorrobomber
burzsuj kari megvan de a gugli büdös <#idiota> mindegy no flame <#whatever>

hát ilyen burzsuj karin miértne menne el... amugy is elég kicsi a gépigénye, nekem AMD 3800+ X2-vel, 1 giga rammal meg egy 7600 GT-vel sztem szépen muzsikál maxon sem röcög 😊

zorrobomber
pff, szívesen <#banplz>

kurva vicces vagy iq ninja
amugy meg válaszolva elöbbihez: végülis a sztorit annyira nem vágom, majd valaki elmagyarázza... a játékmenet lényegében pedig egy üsd lödd csapd kombokkal és látványosan, ezzel kb elmondtam a lényeget 😛

ffxi
Most már mind1 hogyan muzsikál. Mert már megrendeltem<#lookaround>

Fákjúal!

zorrobomber
preview tesztben nyomattak már vele devil may cry 4-et

Looking back at the results it is hard to be anything but impressed, as the Radeon HD 4850 really took it to the GeForce 9800 GTX. Games such as Crysis, Supreme Commander and Unreal Tournament 3, saw the Radeon HD 4850 match the GeForce 9800 GTX in terms of performance. While the Radeon HD 4850 was clearly faster in Devil May Cry 4, Quake Wars and World in Conflict even with anti-aliasing enabled, which was most impressive.

Ha gyorsabb volt mint a 9800GTX akkor annyira nem mehet rosszul rajta

képeket tegyetek már be
nekem csak estére lesz lent

zorrobomber
detto

én nem warezzal szerzem meg!!!! Torrent <#crazya>

ffxi
ATI 4850-ssel Devil May Cry 4 futni fog rendesen? Úgy értem, hogy ATI nem naon kap támogatás a konzol portokhoz. Pl. Lost Planet stb..

Fákjúal!

zorrobomber
Warez ne legyen már, minek?? Annak is megvan a fóruma...nem itt. Más. Játékmenetet mihez tudjátok hasonlítani? Elõzõ részek elõismerete nélkül élvezhetõ a sztori?