3093
-
#1125 Jah én is régebben mikor sok fps-t játszottam pc-n, akkor csak néztem a végén, hogy lemegy egy fél perces videó, max és utána credits, és dobhatod ki a játékot, vagy mehetsz multizni.
A sok mászkálós játék után nagyon gáz volt, amikkel ps-en nyomtam előtte.
Ott ha végignyomtam valamit, akkor 80%-a tartogatot azért bónuszokat a végén.
Ami kicsit megdobta azért a szavatosságát a játéknak. -
#1124 Menj és próbáld ki.
Mit akarsz itt egérrel irányítani?
Szerintem ha egy fél órát kipróbálnád, akkor elfelejtenéd az egeret.
Mert ez nem fix kamerás mint resi 4. -
#1123 Van jo par regebbi jatek is amiben a credits kozben/utan kaptal egy kis extrat, teljesen fejlesztofuggo dolog... na persze meg attol hogy mennyi idejuk van a jatek befejezesere :p -
#1122 Na vajon miért? -
#1121 én viszont úgy látom hogy újabban egyre többen és többen van ilyen kis extra. -
#1120 jo nem fogok ilyesmirol vitatkozni, inkabb elhiszem neked... -
#1119 PC-n legritkább esetben van vmi a credits után, pukk,visszadob a főmenübe -
#1118 nem konzolos, gondolom o ott talalkozott ilyesmikkel :p -
#1117 Technikai kérdésem van. A játék pár perc után magától kilép, vagy egyszerűen resetre vágja a gépet. Minden alapon, más játékkal semmi gond. Tipp?
-
#1116 Tényleg? O.o hh konzolos? onnan ered? na mind1.
Konzolt én kizárólag az ilyen, meg a verekedős gémek miatt vennék x) Ezek nagyon nem jönnek PCre :S -
#1115 Nekem az alap beállítás elég jól kézre áll, de szerintem holnap (ma:)) veszek egy kontrollert, mert azért azzal az igazi és már fillérekért lehet kapni. Max eldobom ha végigtoltam és szétmegy, mához úgyse fog kelleni :D -
#1114 nekem ami a legjobban bevált:
w-ütés
a-lövés
s-ugrás
d-devil bringer(a kéz)
shift-lock on
space-exceed
c-devil trigger
e-taunt
ennyit használok..
Danteval q-fegyóváltás
space-kardváltás -
#1113 alapbeállítást megszoktam és azzal játszok:) -
#1112 Nekem 6600GT-vel, 3.0pentium, 1giga ram-al 1024x768-ban megy szépen, aa meg v sync nélkül. Így is elég szép szerintem és a framerate is 50 felett van szinte mindíg. -
#1111 Tudtommal sm3 alatt nem megy, ez meg sm2-es. -
#1110 x1300pro 256mb 800x600 minden low .. -
dániel222 #1109 azé mer nem jó vagy azé mer még minimumon se menne?? -
#1108 nemérné meg -
dániel222 #1107 minimumon eldöcögne a 128 mb 2.0 pixel shaderes Asus A9550-semmel???mer a többi cucc az rendbe lenne de a VGA-t nemtom.pls gyors választ.am jó game?megérné letölteni? -
#1106 én csak az ugrás lövés special gombokat kevertem meg.. anno a 3nál átállítottam hogy egyszerre lőjek és kardozzak vergillel :)
nem tudtam megszokni az eredetit -
ShaiHulud #1105 hat akkro irany a controlsba aztan nezd meg megegyszer:) dantenal ujra bekell allitani oket, mar ha nem a defaulton jatszod. -
#1104 gilgamesh? -
#1103 De van valami, nem tudom mi a neve, meg írta is, hogy megkaptam. -
ShaiHulud #1102 mert lehet meg csak 1 van?:P boss killek utan kapsz ujakat, illetve tavolsagibol 2 van alapbol is. -
#1101 A fegyvert Danténál mivel tudok váltani, mert valami LB gombot ír, de hiába nyomkodtam végig a controlleren mindent egyikre sem csinálta? -
ShaiHulud #1100 jobb kezzel iranyitas a kurzorgombokkal.
neronal:
Q-loves
W-ugras
E-melee
A-devil trigger
S-exceed
D-devil bringer
Z-taunt
SPACE-lock-on
Bal SHIFT-change target
I,J,K,L - camera
dantenal meg pluszban TAB-ranged weapon switch, R-melee weapon switch
asszem nem maradt ki semmi.
-
#1099 Billentyűzetről kicsit nehéz irányítani ezt :)
Tudna valaki mondani egy általa bevált beállítást, aki keyboard-dal játszik ? -
#1098 Ez is konzolos dolog egyébként, hogy a credits-et végig kell várni,mert akadnak meglepik,bónuszok, szóval szokjatok hozzá :) -
#1097 Én először végigvártam :D mint mindennél újabban (HL2 óta talán? bár lehet hogy már előtte is) csak akkor meg nem jött össze... aminek kellett volna szal nem volt semmi. Most hogy megoldottam, jött a credits és lenyomtam start gombbal :\ skip mondom. Hát, nem jött össze. -
#1096 hy help kéne : Dante-val megyek a 13. pályán a dzsungeles részzn mikor ien fekete füstgomolyagok vannak. Ott mi a cél mit kell csinálni mert bolyongok össze vissza de semmi -
#1095 Nem, ez csak aszsem iylen "közönségcsalogató" kép :))) -
gregtom6 #1094 Ha végigjátszottuk,lesznek benne új skinek???
(képeket nézzétek meg:)
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc41.jpg
http://www.gamestar.hu/kep?pic=apix/0802/dmc42.jpg
nézzetek a képekre mindenképp. -
gregtom6 #1093 bírom h az érdekes vidiket csak a credits után teszik be. általában mindenki ki nyomja,csak a tapasztaltabbak nem:) -
gregtom6 #1092 Minek egér hozzá??? Sztem csak rosszabb lenne tőle. -
#1091 hmm... cseles... na még1szer akkor xD -
ShaiHulud #1090 vegig vartad creditset? csak utana jatsza le. -
#1089 végülis megnéztem mert hiába
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!védtem meg Kyriét az idő lejártáig
nem adta be nekem ezt a videót :S pedig megnézném HDben. Lehet hogy Human nehézségnél nincs ilyen? -
ShaiHulud #1088 en a 3t is es ezt is billentyuzettel jatszottam:P semmi gond nincs vele. -
#1087 jah... én a 2 tabos gamepaddal szopok azért :S szal jólenne hogyha kéznél lenne az exceed... így nero nem az az imba gyerek. -
#1086 Ennél a játéknál nem lenne túl okos dolog. Kb 10 gombos egér kéne xD