Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd meglátjuk.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elsõ jelenet (misszió) bámulatos hozza a laza dante stílust, a graf a toppon van és a jelenetek is jobbak, mint eddigi részekben!
Bárki bármit mond...Csalnak-e a játékban a grafika, és a szabadságérzettel, vagy sem ez szerintem önnmagáért beszél.
Már a videók nézegetésében is örömét leli az ember és 200-at ver a szive, háátmég játék közben. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Aki teheti nyugodtan vegye meg, mert megéri. Egyetlen hátránya, hogy jó ha vesz mellé az ember egy joy-t, és azt némi idõveszteség árán beidomítja, mert utána olyan élményben lesz része, amit nem fog elfelejteni.
MONNYUK ÉN BIZTAM EBBEN A SOROZATBAN, MERT EDDIG SEM VOLT RÁ PANASZ, CSAK ELÕSZÖR NEM TUDTAM, HOGY LÁTVÁNY TERÉN MIT KAPOK, DE EZEK AZ ANIME-S EFFECTEK DURVÁN MEG VANNAK JELENÍTVE EZZEL A NEMTUOMMILYEN GRAFIKUS MOTORRAL.
A KARAKTEREK MÉG AZ ASSASSIN CREED-BEN LÁTOTTAKNÁL IS SZEBBEK.
HÁLA A RÉSZLETES TEXTÚRÁKNAK, AMI RITKASÁGSZÁMBA MEGY MÉG MOST 2008 KÖZEPÉN IS!
Itt van Dante-ról kép:<#eljen>#eljen>
Chilstreammel menni fog remélem normálisan!<#whatever>#whatever>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
(sony álláspont)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GOW stb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt nem hiszem el.
A képen az X360-as joy-on aktív a középsõ gomb az a zöld X jel!
Basszamegakurvaélet miafasznak kellettmegkeverni kedves Capcom.
Most a tököm sem tudja beállítani a jobb alsó ravaszt, semmilyen funkcióra!!!!!!!!!
A demo jo volt ezt miért kellett basztatni????????????<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
kicsit szokatlan a proud soul rendszer
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nekem xboxra van meg a játék és ott nagyon jó nagyon imádtam. //már végigvittem a legerõsebb majd a plusz mégerõsebb fokozaton 😊
Csak annyi lenne a kérdésem hogy miben több A PC-s verzió?? ha több.. Van benne valami jó új mód vagy hasonló ??
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Bár észrevettem hogy a jobb alsót nem engedi beállítaní, hanem egy gec lista jön be mindig. gondolom ez játékból kilépve a fõmenüben már lehet.
Csak én ingame állítottam.
De nem értem.
KB így néz ki.
Nyomd RBt oldalirányba és LS+A gombokat.
Csakhogy LS-re eleve elkezd kalimpálni a kezével.
Az a "cukkolás".
Jah kezdtem sejteni, hogy "Úgy kell lõni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.", csak nem vágom, hogy a kijelzett gombokat nyomva (sõtt a többit is kipróbálva) sem csinál semmi oldalazást!!!
Nem értem, hogy milyen módon kell azokat a gombokat használni!
Próbáltam összevissza de semmmi.
De az miért baj?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Úgy kell lõni, a HUMAN -ba, hogy közben félreugráljak.
Na ez nem megy. HELP ME<#vigyor3>#vigyor3>
Next PC upgrade: 2022
Nekem nehéz megszokni az a sok kombinációt, de annyira nem vészes.
Fákjúal!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A kombókkal még gondban vagyok, de majd megtanulom mind.
A videót csak gyorsan összedobtam, töltöm fel.
Addig egy kedvenc kép:

Gépigény; gugli.
Honnan lehet letölteni?
Nekem x sebességgel jön!
Estére / reggelre lentvan.
Én most töltöm!
Mé nem megy a krekk?
Vedd meg!
Gépre volt, erre is van!
Hülye warezhuszár!
Neked van, de nem mindenkinek!
Anyád!
Tied!
Megmondalak a modiknak!
Én vagyok a modi...
STB.
Beszéljünk inkább a játékról. Oké? Persze ez csak indítvány!
http://www.freetvmaci.info/
amugy meg válaszolva elöbbihez: végülis a sztorit annyira nem vágom, majd valaki elmagyarázza... a játékmenet lényegében pedig egy üsd lödd csapd kombokkal és látványosan, ezzel kb elmondtam a lényeget 😛
Looking back at the results it is hard to be anything but impressed, as the Radeon HD 4850 really took it to the GeForce 9800 GTX. Games such as Crysis, Supreme Commander and Unreal Tournament 3, saw the Radeon HD 4850 match the GeForce 9800 GTX in terms of performance. While the Radeon HD 4850 was clearly faster in Devil May Cry 4, Quake Wars and World in Conflict even with anti-aliasing enabled, which was most impressive.
Ha gyorsabb volt mint a 9800GTX akkor annyira nem mehet rosszul rajta
nekem csak estére lesz lent
Fákjúal!