Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Ne, gamepad 😊

Viszont szégyen ide, szégyen oda, kicsit megtorpantam 😊

Itt járok:

Aki járt már ezen a helyen, gondolom rögtön vágja hogy hol is van ez. 😊
No a lényeg az hogy ezen a piros izéken ugyebár fel lehet ugrálni, és ezáltal visszajutunk oda, ahonnan jöttünk. De nem oda ahonnan elõzõleg jöttünk, hanem 1 olyan helyszínre, ahol már vagy 25x voltam. Ha innen elindulok, eljutok addig a folyosóig, ahol a helyére kellett pakolni azt a 4 pengés lófaxt. 😊 Tehát körbe körbe mászkálok.

Látom itt a rács mögött van 1 olyan kék szarság amit ugyebár szarrá kell csapkodni, és akkor ált. valami ajtó kinyílik. 😄 Node hogy jutok be én a rács mögé? Szétverni nem lehet etc.. Akkor mi a megoldás? 😊

Törölt felhasználó
Az a baj, hogy ezen a részen oda akar lock-olni ami levan zárva 😞
Rage47
nekem is nehéz volt a 3.
bill.-vel játszol? állítólag úgy is elég jól lehet haladni, haverom úgy játszotta végig a 3-at is... nekem viszont nagyon durva volt bill.-vel, állítólag jobb gamepaddal.
DarkSector
Vagy az miatt emlékeztet, mivel a Devil úgy született meg (HÁLISTENNEK!), hogy elkezdték elkészítení a Resident 4 részét akkoriban, és ezzel nagyon elmentek már a stílustól.
Mert újjítaní akartak , de túl sok lett, és ezt kiadták új néven egy új játék formájában, ami az elsõ megjelenésekor lenyûgözte az embereket, és sokakat függõvé tett.

Ezt régebben 1 cikkben olvastam...
Akkor még nagyban kentem a száját a "lávapóknak".
Meg az a jelenet, mikor a kis fekete cirmos ellen kellett hatásossan fellépni (ez egy gerárd szerû lény volt) de mintha füstbõl állt volna az egész állat....na azis egy állati rész volt.<#vigyor3>

Nem hinném hogy meg fogod unni, mert jönnek faxa helyszínek, faxa ellenek, és még faxább BOSSFIGHT-ok.
És ez nem sok játékról mondható el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

serito
Engem inkább a Resident Evil-re emlékeztet a stílusa. Lehet, hogy csak a karakter hasonlósága miatt. Gamepaddal irányítva szerintem tökéletesen kezelhetõ. Nekem nagyon bejön, mindent "autóra" tettem de azért magamtól is csinálok pár combo-t. Így 1 óra játék után még nem unom, talán késõbb sem lesz így ....meglátom. <#idiota><#nyes>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

DarkSector
Nem hülyeség.
DMC 4-nek nincs olyan nagy igénye.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háát úgy hogy ha kiszeded a PoP-ból a mászókázós részeket, akkor egy langyos DMC-t kapsz.

DarkSector
Naná hogy Dante a sirály, szar is vóna ha Nero megalázná...<#vigyor3>

DarkSector
Jah asszem volt 5 fokozat, abból az utcsó egylövés/kill, de ez marha nevetséges volt, mikor egy pisztollyal végigrohantam.
Na de az egyel az elõtti, ami asszem a 4. fokozat volt, az durva, mert kurva sok kellett, mire levetted monnyuk egy sima ellenfél életét.
Na monnyuk az nekem megvan VOB-ba lerögzítve a teljes végigjátszás!!!<#hawaii>
Még régebben DVD-felvevõvel rögzítettem PS2-rõl!

Bence94
a gamepados irányítás plusz a kamerakezelés.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Seth
POP meg DMC hogy jön össze?

PSN ID.: Beegabor

gabo91
jó képek. köszönjük

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Bence94
én már felkészültem a játékra it unokatesóméknál prince of persia sands of timeot játszok 😄 ha az ment ez is fog igaz annyi csata nincs mint a dmc-be<#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

alma2
Amikor mar azt hiszi az ember, nincs olyan ... ember aki ebben a rem egyszeru jatekban elakadna, mindig ertetlenul all a nagy kek, piros gombok, pokhalok elott, hogy miert is torik meg ezzel a szep egyseget amit a grafika tukroz. Olyan szuk terben jatszodik a jatek, hogy klausztrofobias lesz az ember. 10 perc jatek utan, egy ut van, de meg arra is mindig rakozelit a kamera, meg a terkepen is szinesen jelzi az utat, kozben szuntelenul mondogatja magaban az ember, hogy itt meg a 2 eves kishuga is csukott szemmel vegig megy, uncsi, akkor jon valaki es elkialjta magat, apu segits, elakadtam ! 1 perc turelme sincsen, hogy gondolkodoba essen, vagy lenyomna azt a par gombot ami a jatekohoz kell, mellekesen elotte fel perccel kiirt, hosszasan magyarazva lassuk be van akinek szuksege van egy forumhoz ehhez, egy kozosseghez aki segit rajta. Ha itt nem kapna valaszt, nem adna fel, akkor az irott sajto olvaso kozonseget szorakoztatna a hozzaszolasaval es ki is varna, mig valamelyik ujsagban ket honappal kesobb jon a segitseg a nyomorult raszorultakon rovatban megkapna a valaszt - nyomd le kerlek a j betut. Remelem a valo eletben is ilyen eletkepes egyed vagy.
Egy vagy a sok kozul akinek azt koszonhetjuk, hogy egyre lejjebb megy a jatekok szinvonala, egyre egyszerubbek a jatekok, az iranyitasuk, egyre szajbaregosabbak a tutorialok, es meg sorolhatnam. Koszonom, hogy megnyugtattal, itthon is elnek ilyen emberek, nem csak a tengerentulra jellemzo ez. Lehet, hogy bunko es lekezelo ez a hozzaszollas, de sok tizezer ember oromet ronjtak el a jatekokban, mert az ilyenek a celkozonseg mint te...."ide kepzelheti barki a sajat nevet"
Ha azt hiszed mind ez kitalacio, vegyel elo egy 15 eves Cov magazint, olvass bele az ujsag vegeben a megfelelo rovatba, majd utana nezz be szinte barmelyik jatekos forumra.
Na ez kikivankozott belolem. Egy "Tajgetosz" hivo 😊

szerintem

tarti19
ha jól használod kia terep adta lehetõségeket és akombóókat akkor nem lesz túl parás, viszont azért könnyû sem😛
Igaz DAnte és NEro közt picit van eltérés , nem is oylan pici Dante javára...😄

Maxtreme
1-2 kép tõlem 😊

Nem rossz ez a cucc na. Nekem anno a 3 túl nehéz volt, ez viszont (könnyû fokozaton) pont ideális számomra 😊

DarkSector
Nagy gond nem lesz...
DMC3 4.fokozat-tól nehezebb? Csak mert nekem az is megvolt. sõt mind az 5, csak a 4. a legdurvább.
???

DarkSector
Nem hinném, mert dx9-ben is lenyûgözõ.

Shep
DX9 és DX10 között van különbség (látvány, sebesség)?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tarti19
majd rájössz😊 Bossokra nagyon gyúrjatok😛
AMõgy többet nem mondhatok el , mert akkor elveszne az élvezet😛

DarkSector
"Áthúzza"??

tarti19
gsorsan kell csinélni ,de kurva gyorsan😊
NE parázzatok így a 10. chaptertõl már lesznek kicsit komoly szörnyek de a végén ott már tökös legén legyen a talpán aki könnyen áthúzza magát az ellenefeleken😄

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindig nézd meg hová kell továbbugrani, és hogy mozognak vagy jönnek elõ a kék fények. Ha megvan az idõzítés, akkor Locckolj és nyomogasd a "lélek kart" ... bocs de nemtuommá mi a neve, amivel megragadod ezeket a fényeket, és csak ezt a gombot nyomogasd és ha jóben indulsz az elsõnél akkor tovább fog jutni. csak nyomogasd!!!

Törölt felhasználó
Lassan egy órája nem tudok továbbjutni, hátha tud valaki segíteni.

4 mozgó valamit kell a helyére rakni, eddig 3 megvan.
Látom a negyediket is, de nem jutok hozzá

DarkSector

Nekem mára ennyi JÓÉCCAKÁT...
És szép "véres" álmokat....<#vigyor1>

Klemice
az hogy kié volt a kard nem feltételezi azt, hogy a kard tulajdonosától szerezte 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

elitehun
hadjuk inkább
elitehun
hanem?
Klemice
hát nem tõle szerezte 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

elitehun
Köszi szépen.
Érdekesség (de lehet hogy csak nekem):
Nero Vergil-tõl szerezte a yamato nevû kardját
DarkSector
Jah a 2 VS kép közötti különbség érthetõ egyidejûleg a két rész ingame minõségbeli különbségére is, mert mindkét VS kép az eredeti játék ingame grafikáját tükrözi...
Ez melleslegessen egy info...

DarkSector
Azért az elsõ rész ütötte a legnagyobbat!!!!
Ha az elsõ 3 részt nézzük.
Mekkora iszonyat játék volt akkor mikor elindult az elsõ rész...!!!
Jesszusom...<#vigyor3>

DarkSector
Angolul nem sokat értek, de kb annyi a lényeg, hogy Dante jó démon, azaz egy fejvadász. 3.részben volt az ikertestvére, Vergil aki kimondottan Nero hasonmás (bár Dante is fiatalon úgy nézett ki mint Nero). És asszem Dante-t megszállta valami démoni erõ, amit Vergiltõl kopztt el, hogy végezni tudjon vele. Amúgy mindkettõ jó, csak az elsõ találkozásukon megy a kakasviadal.

Dante

Nero (Banyek de faxa kép!)

Vergil (A 3. részben miután hátra fésüli a haját, hogy meg lehessen különböztetni)

Dante VS Vergil

Nero VS Dante

Ez meg Néró odabasz verzióban....<#vigyor3>

The Protector
A fénylõ izén space billentyû+ a kéz használata(devil bringer)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hali!

elakadtam a második küldi elején, felvettem a gömböt az oszlopról és utána megyek mindenfelé, de nem tudok továbbmenni,minden ajtó zárva. Ráléptem a fénylõ izére, de nem történik semmi.
Valaki segítsen, hogy kell továbbmenni.

elõre is kösz.
elitehun
A történetben Nero-t, az Order nevû rejtélyes szervezet tagját alakítjuk, akik a vallás erejét felhasználva próbálják kiirtani a gonoszt a Földrõl. Természetesen az ilyen szervezeteket a háttérben általában sokkal gonoszabb és kapzsibb célok vezérlik. Itt sincs másképpen ez, viszont a sztori elején ezt nem tudva üldözõbe vesszük Dante-t. Õ az elõzõ részek vagány fõhõse volt, most brutális gyilkossá vált, vagy más cél vezérelte, mikor megölte a szervezet fõpapját.

Nagyon röviden ennyi a történet. (ez csak a fõszál)
eddig Dante se volt rossz sztem, a 3ban legalábbis nagyon odacsaptam vele a démonoknak 😄 de majd megelsem valahol a sztorit az eddigieknek😊

alma2
Ha az elso "bossfight" amire gondolsz a level 2 vegen van, azon nekem tovabb ment szerencsere minden problema nelkul.
Osszesen hany szint is van ? Aki tudja ne tartsa magaban.

szerintem

grebber
Történetét énse tudom jólenne ha valaki tudna adni linket ahol leirják mirõl is szól ez a sorozat!

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Ok már tudom. Dante rossz...
DarkSector
Háát akkor ezeket a textúrákat jól használhatják, mert testközelbõl is mitang élessek és tiszták.

Amúgy elsõ bossfight-nál megáll a videó alatt mint demo-ban azt kijön, memória hiba...de sebaj.

Még egy kép ingém messzirõl:

elitehun
eddig nem játszottam efy devil may cry-al sem azért kérdezem, hogy Dante az rossz és Nero a jó? vagy mivan?
alma2
Hogy valami koze legyen a valosaghoz is a mondokanak 😊
A gyenge pontja a jateknak a texturak, nagyon picik, kis felbontasuak, na meg a poligon szam is igen alacsony. A most kolcsonkert meg a kozep kategorias kartyak ala joval besorolhato (ati 3650-en - 11000 Ft )is vigan megy max reszletezettseggel 1280-ban (no aa, e8400). De a tobbi mind igaz, bar kicsit streil kornyezet, de gyonyoruen kivetelezve, az atvezeto animaciokat vegre ujra erdemes vegignezni, nem nyomja el az ember. Nagyon jol van optimalizalva, csak picit buzlik belole a konzol atirtat. Kezeli az egeret rendesen a menuben, es jatek kozben sem kell kilepni, ha valamit allitani szeretne az ember. Szamomra a jatek alatt futo buta zuzos kamugitar zene picit kiabrandito, az intro alatt tatott szajjal, nyitott fullel hallgatott izgalmas esemenyek utan. De ez van 😊
Az elso "foszorny" kaszabolasa szinten mesesen latvanyos. Bar mar egy haromnegyed eve erlelodik bennem a mondat, hogy sajna a nextgen konzolokra irt jatekok egy majdnem mai pc-n igen viccesen neznek ki, meg a turbo gombot is kinyomhatnam akar 😊 Sot nem is tapasztalaom, hogy javulna hatvanyzottan a jatekok kinezete, mint anno pl xboxon vagy ps1-en. Remelem azert van valami titkos tartalek a konzolokban, mert nem szeretnem meg 3-4 evig ezt a grafikat bamulni az atiratokon 😊
De a jateknal maradva, elso 2 kuldetes utan, ha leszamitjuk a csunya butagyerek biztos , piros kort teszek az ajtora, addig nem mehetsz tovabb mig le ne csapod bohocokat cimu teleregenyt. A konzol szukos memoria kapacitasa miatt minden masodpercben tolto uj helyszinkez /kb 1 sec-et tolt/ Igen jo osszkep fogadja az embert. A kategoriajan belul 9/10.

szerintem

Gideon Wieth
ha jól emlékszem talán akkor a levegõben kell ötöt földhöz vágni
vagy a levegõben maradva folyamarosan kinyírni õket.. De nem biztos... Rég volt már boxon az a rész meg nem is biztos h ugyanaz

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BlastR
Hali
A masodik Secret küldetésben nem tudjátok mit kell csinálni?
Bedobb egy lezárt részre ott jönnek az ellenek de ha megölöm az összeset akkor FAILED..
Valamit 5x kéne megcsinálni de mit? 😊

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

DarkSector
Vajon meghúzza a ravaszt?
Akkor Dante rossz ember?
Akkor tán dém...<#kuss>..<#vigyor5>

DarkSector
Szarügy...
Asszem inkább Dante helyében lennék...<#vigyor5>

DarkSector
<#rinya>

Shep
Á hihetetlen, hogy a magyar felirat miatt nálunk csak õsszel lesz, pedig már be volt készítve a pénz is. Lehet, hogy így elmarad a vásárlás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem csak belölünk áll a világ.Szerintem meghozza azt amit a capcom szeretne.

Next PC upgrade: 2022