Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont szégyen ide, szégyen oda, kicsit megtorpantam 😊
Itt járok:
Aki járt már ezen a helyen, gondolom rögtön vágja hogy hol is van ez. 😊
No a lényeg az hogy ezen a piros izéken ugyebár fel lehet ugrálni, és ezáltal visszajutunk oda, ahonnan jöttünk. De nem oda ahonnan elõzõleg jöttünk, hanem 1 olyan helyszínre, ahol már vagy 25x voltam. Ha innen elindulok, eljutok addig a folyosóig, ahol a helyére kellett pakolni azt a 4 pengés lófaxt. 😊 Tehát körbe körbe mászkálok.
Látom itt a rács mögött van 1 olyan kék szarság amit ugyebár szarrá kell csapkodni, és akkor ált. valami ajtó kinyílik. 😄 Node hogy jutok be én a rács mögé? Szétverni nem lehet etc.. Akkor mi a megoldás? 😊
bill.-vel játszol? állítólag úgy is elég jól lehet haladni, haverom úgy játszotta végig a 3-at is... nekem viszont nagyon durva volt bill.-vel, állítólag jobb gamepaddal.
Mert újjítaní akartak
Ezt régebben 1 cikkben olvastam...
Akkor még nagyban kentem a száját a "lávapóknak".
Meg az a jelenet, mikor a kis fekete cirmos ellen kellett hatásossan fellépni (ez egy gerárd szerû lény volt) de mintha füstbõl állt volna az egész állat....na azis egy állati rész volt.<#vigyor3>#vigyor3>
Nem hinném hogy meg fogod unni, mert jönnek faxa helyszínek, faxa ellenek, és még faxább BOSSFIGHT-ok.
És ez nem sok játékról mondható el.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
DMC 4-nek nincs olyan nagy igénye.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na de az egyel az elõtti, ami asszem a 4. fokozat volt, az durva, mert kurva sok kellett, mire levetted monnyuk egy sima ellenfél életét.
Na monnyuk az nekem megvan VOB-ba lerögzítve a teljes végigjátszás!!!<#hawaii>#hawaii>
Még régebben DVD-felvevõvel rögzítettem PS2-rõl!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Egy vagy a sok kozul akinek azt koszonhetjuk, hogy egyre lejjebb megy a jatekok szinvonala, egyre egyszerubbek a jatekok, az iranyitasuk, egyre szajbaregosabbak a tutorialok, es meg sorolhatnam. Koszonom, hogy megnyugtattal, itthon is elnek ilyen emberek, nem csak a tengerentulra jellemzo ez. Lehet, hogy bunko es lekezelo ez a hozzaszollas, de sok tizezer ember oromet ronjtak el a jatekokban, mert az ilyenek a celkozonseg mint te...."ide kepzelheti barki a sajat nevet"
Ha azt hiszed mind ez kitalacio, vegyel elo egy 15 eves Cov magazint, olvass bele az ujsag vegeben a megfelelo rovatba, majd utana nezz be szinte barmelyik jatekos forumra.
Na ez kikivankozott belolem. Egy "Tajgetosz" hivo 😊
szerintem
Igaz DAnte és NEro közt picit van eltérés , nem is oylan pici Dante javára...😄
Nem rossz ez a cucc na. Nekem anno a 3 túl nehéz volt, ez viszont (könnyû fokozaton) pont ideális számomra 😊
DMC3 4.fokozat-tól nehezebb? Csak mert nekem az is megvolt. sõt mind az 5, csak a 4. a legdurvább.
???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMõgy többet nem mondhatok el , mert akkor elveszne az élvezet😛
NE parázzatok így a 10. chaptertõl már lesznek kicsit komoly szörnyek de a végén ott már tökös legén legyen a talpán aki könnyen áthúzza magát az ellenefeleken😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom a negyediket is, de nem jutok hozzá

Nekem mára ennyi JÓÉCCAKÁT...
És szép "véres" álmokat....<#vigyor1>#vigyor1>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Érdekesség (de lehet hogy csak nekem):
Ez melleslegessen egy info...
Ha az elsõ 3 részt nézzük.
Mekkora iszonyat játék volt akkor mikor elindult az elsõ rész...!!!
Jesszusom...<#vigyor3>#vigyor3>
Dante
Nero (Banyek de faxa kép!)
Vergil (A 3. részben miután hátra fésüli a haját, hogy meg lehessen különböztetni)
Dante VS Vergil
Nero VS Dante
Ez meg Néró odabasz verzióban....<#vigyor3>#vigyor3>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
elakadtam a második küldi elején, felvettem a gömböt az oszlopról és utána megyek mindenfelé, de nem tudok továbbmenni,minden ajtó zárva. Ráléptem a fénylõ izére, de nem történik semmi.
Valaki segítsen, hogy kell továbbmenni.
elõre is kösz.
Nagyon röviden ennyi a történet. (ez csak a fõszál)
Osszesen hany szint is van ? Aki tudja ne tartsa magaban.
szerintem
Next PC upgrade: 2022
Amúgy elsõ bossfight-nál megáll a videó alatt mint demo-ban azt kijön, memória hiba...de sebaj.
Még egy kép ingém messzirõl:
A gyenge pontja a jateknak a texturak, nagyon picik, kis felbontasuak, na meg a poligon szam is igen alacsony. A most kolcsonkert meg a kozep kategorias kartyak ala joval besorolhato (ati 3650-en - 11000 Ft )is vigan megy max reszletezettseggel 1280-ban (no aa, e8400). De a tobbi mind igaz, bar kicsit streil kornyezet, de gyonyoruen kivetelezve, az atvezeto animaciokat vegre ujra erdemes vegignezni, nem nyomja el az ember. Nagyon jol van optimalizalva, csak picit buzlik belole a konzol atirtat. Kezeli az egeret rendesen a menuben, es jatek kozben sem kell kilepni, ha valamit allitani szeretne az ember. Szamomra a jatek alatt futo buta zuzos kamugitar zene picit kiabrandito, az intro alatt tatott szajjal, nyitott fullel hallgatott izgalmas esemenyek utan. De ez van 😊
Az elso "foszorny" kaszabolasa szinten mesesen latvanyos. Bar mar egy haromnegyed eve erlelodik bennem a mondat, hogy sajna a nextgen konzolokra irt jatekok egy majdnem mai pc-n igen viccesen neznek ki, meg a turbo gombot is kinyomhatnam akar 😊 Sot nem is tapasztalaom, hogy javulna hatvanyzottan a jatekok kinezete, mint anno pl xboxon vagy ps1-en. Remelem azert van valami titkos tartalek a konzolokban, mert nem szeretnem meg 3-4 evig ezt a grafikat bamulni az atiratokon 😊
De a jateknal maradva, elso 2 kuldetes utan, ha leszamitjuk a csunya butagyerek biztos , piros kort teszek az ajtora, addig nem mehetsz tovabb mig le ne csapod bohocokat cimu teleregenyt. A konzol szukos memoria kapacitasa miatt minden masodpercben tolto uj helyszinkez /kb 1 sec-et tolt/ Igen jo osszkep fogadja az embert. A kategoriajan belul 9/10.
szerintem
vagy a levegõben maradva folyamarosan kinyírni õket.. De nem biztos... Rég volt már boxon az a rész meg nem is biztos h ugyanaz
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A masodik Secret küldetésben nem tudjátok mit kell csinálni?
Bedobb egy lezárt részre ott jönnek az ellenek de ha megölöm az összeset akkor FAILED..
Valamit 5x kéne megcsinálni de mit? 😊
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Akkor Dante rossz ember?
Akkor tán dém...<#kuss>#kuss>..<#vigyor5>#vigyor5>
Asszem inkább Dante helyében lennék...<#vigyor5>#vigyor5>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!