3093
  • gregtom6
    hosszú videók nélkül sztem nem érne egy játék se sokat,ez meg pláne nem(pörgős videói miatt) Pálya elején sokat tölt, h ne küldetésenként kelljen kivárni,h betöltögessen.
    Az igazi negatívum sztem az,h ismétlődnek a pályák, valamint Nero-t nemtom minek kellett egyáltalán kitalálni is,mellette tiszta öregnek néz ki Dante. a részek nem egymás utánisága is egy nagy negatívum(3,1,4,2)vhogy úgy érzem,h az állítólag elrontott 2. részt már nem akarják folytatni,helyette az előzményekre koncentrálnak. Nero-hoz visszatérve semmi köze Spardához, sokáig abban reménykedtem,h kiderül ő Vergil álnéven:) sajnos nem így van(bár még nem vittem végig) Történetileg nekem a 3 tetszett a legjobban, Vergil és Dante 2 erős ellentétű szereplő,de mégis hasonlítanak.
  • JackSparrow88
    Maga a játékmenet sztem elég király, viszont pár negatívum még : egyrészt nekem nemtom mér de k*rva sokáig tölt( amikor a beállításoknál az exit-re mek akkor, amúgy meg 1.5 GB RAM-om van) meg az eddigi videók a pálya elején is elég hosszúra sikeredtek, sztem nem sok ember képes őket "nyugton" végignézni, na mind1, más hibát eddig nem találtam benne...
  • Shep
    Ok, kösz szépen.
  • Klemice
    az omen meg a grief pont fordítva
    omen hátra grief előre
  • ShaiHulud
    megkell venni ugye a 2 speckojat a skilleknel aztan gunslinger style kell, majd jatek kozben ESC-t nyomva a skill list(vagy abiliyt list vagy miaz) lathato hogy milyen combokat, skilleket tudsz eppen.

de bazookara valtani ugy tudsz hogy nyomva tartod loves gombot majd jobbra illetve balra mozgatod tetszolegesen 3 szor aztan a lasergun modot meg ugy hogy a bazookabol ketszer korozol jobbra vagy balra a cursorral meg mindig nyomva tartva (ezek igy elerhetok a gunslinger style nelkul is)

ezekhez mar gunslinger style kell:

omen: az lock-on + elore+ style specko gomb
    forgo penge: lock-on + hatra + style specko gomb
    repulo raketaveto mod: style specko gomb majd ezuten sima lovessel egyesevel lodozod a raketakat addig amig elnem talalnak vagy elnem rakod ugrassal, style specko gombbal pedig kilovod az osszes raketat amitol nullazodik a kis extra csikod.
  • Shep
    Na várjál és mivel választom ki, hogy mit lőjön ki?
  • cumfu
    Heló! LEszedtem a dmc3-at a 4 legnagyobb örömére de felraktam és hibaüzenettel kidob, még el sem indul. A legújabb vga driver van fenn, és egy játéknál sem fordult elő ilyen probléma. Azért ide írok mert valszeg sokan játszottak itt a 3-al is. Valaki jó lenne tudna valami tippet adni. (am RELOADED vezió, amikkel nem szoktak problémák lenni)
  • ShaiHulud
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pandora ugy mukodik, hogy ahogy lodozol vele(crossbow, bazooka, lasergun, beulos alap lovese, forgo penge dobas modokban) ugy no egy kis sav az eleterod kornyeken, azt hasznalja el amikor a beleulossel nyomod a gunslinger speckot es egyszerre losz ki jo sok raktetat, illetve akkor is amikor a labaval kinyitja es aoeben sebez(omen).
  • ricsimaster
    Egyszerüen társítottam a hangfálját media player-be, aztán fogtam és behúztam movie makerbe, majd lementettem.
  • Klemice
    stinger után nyomva kell tartani a kard gombot talán
  • Shep
    Biztos én vagyok a bamba és nem találom, de merre van pl. a 3-ban million stabs néven futó kombó leírása, mert Dante néha megcsinálja, csak éppen nem tudom mivel csalom elő. A rakétavetős beleülős akármit, hogy tudom rendesen használni, mert 1 rakéta kilövése után kikapcsol, vagy fejleszteni kellene és akkor többet is lő?
  • ssk3
    és hogy?
  • Klemice
    javaslom emellett az igekötős igék helyes használatának átismétlését
  • ricsimaster
    Lol rá jöttem, hogy lehet kimenteni a zenéket :D
  • Klemice
    mission 18at láttam royal guarddal.. a nagy piros tűzgolyókat védi ki wáá brutális
  • Seth
    Ahhoz már tehetség is kell :)
  • Klemice
    vagy royal guard :) persze danteval
  • Seth
    Nem tudsz. Félreugrassz
  • Ironmask
    hogyan tudok védekezni???
  • JackSparrow88
    aha, ok thx. azóta már sikerült...
  • rage
    Space+Iránygombok oldalra (A vagy D)+ ugrás, vagyis K
    Oldalra kell gurulni.
  • Klemice
    devil hunterben több élete van az ellenfélnek ergo style-osabb lesz a játék mint humanban :) nagy előrelépés mondva a 3ból okulva
  • JackSparrow88
    Most lett meg a game de már az elején elakadtam amikor harcolni kell a másik énemmel v. kivel. Azt nem tom amikor azt mondja nyomjam a space-t aztán meg vmi ls-t meg a k-t. De ezt h kell mer nemtom sehogyse....
  • Shep
    Roppant ötletes dolgok ezek és tuti van rengeteg olyan függő is aki még végig is játsza ezeken a fokozatokon is :)

Egyébként kövezzetek meg (ugyan még ennek nem értem a végére), de a 3. szerintem sokkal hangulatosabb volt.
  • elitehun
    én már az eleje óta "devil hunter" módban játszok mert az elején még nem tudtam hogy az a nehézségi fokozat xDxDxD
  • Seth
    Igen, ha D Hunteren végigviszed,akkor megkapod a Son of Sparda nehézségi fokozatot, ha azt is akkor Dante must die illetve a Heaven or Hell nehézségi fokozatot(mindenki meghal egy ütéstől,ellenfél illetve irányított karaktert is beleértve). Ha Dante must die fokot is végigszenveded akkor megkapod a Hell and Hell fokot,ahol egy ütést bekapsz fekszel viszont az ellenfél a Son of Sparda nehézségen van, rendes életerővel :)
  • armageddon666
    Jaa hogy ilyen? Az más. Olyanból is rémlik valami csak már nem tudom mi :D De ilyen überbrutál fokozat pl. Doom3-ban volt. Mondjuk az ilyeneket nem értékelem :S

Most viszont számomra meglepő dolog, hogy elkezdtem "Devil Hunter" módban a gémet :D Ha így végigviszem akkor kapok egy Son of Sparda módot? mert az összegzésben minden misszió után 4 értékelésnek van hely, és egyelőre csak 3 nehézség van :S
  • adammmmmmm
    Fharenheit? Abban volt? Hát valamről akkor lemaradtam.
  • rage at work
    Remek...éljenek a konzolátiratok... :)
  • ShaiHulud
    load gamenel mindig legelolrol kell kezdeni az adott missiont.
  • rage at work
    Azt látom, hogy a játék bizonyos chekpoint-oknál menti magát, de amíg nem lett vége a küldetésnek, nem mertem kilépni még manuális mentés után sem, így megkérdem, hogy ez esetben legközelebb az utolsó chekpointtól, vagy a küldetés elejétől kell kezdjem ?

Gondolok arra, hogy megakadok egy fejtörőnél, ott elmentem, hogy majd kéőbb visszatérek rá, jó lenne ilyenkor nem az egész küldetést elölről játszani.
  • raja
    köszi
  • ShaiHulud
    majd danteval
  • raja
  • raja
    Ezekethogy lehet kinyítni
  • DarkSector
    Jah lehet, de ezek közül én cod 4 ben láttam extrát, de én nem csak arra céloztam, hogy egy plus 2 perces videót, hanem extrákat, mint a plusz nehézségi fokozatok extra tárgyak, hogy legyen valami amiért nekiáll újból az ember.
    Resident sorozatok pl tele voltak ilyenekkel.
    Akkor PC-n hogy említsek csak egyet gyors: FAHRENHEIT
  • balee4
    12 van összesen a secret missionokból. Van amelyiket asszem több pályán is megtalálsz.
  • cumfu
    Heló! tegnap újrakezdtem a játékoth értelmesen jáccak vele. Minden pályán van melléküldetés?
  • armageddon666
    ez nehéz kérdés :P de megpróbálom összeszedni (csak sok játék eléggé felejtős lett végülis szal nem emléxem mindre)

FEARben volt asszem valami
    Preyben az biztos hogy volt
    HL2-ben csak minimális kis jelenet de volt
    CoD4-ben asszem kaptunk rendesen egy +küldit.
    aztán más nem nagyon jut eszembe. pedig majdnem biztos hogy volt még. HL2 óta végigvárom creditseket xD
  • DarkSector
    Mik azok a játékcímek, amikben egyre többet van ilyen?
    néhány példa?