Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
igazabol nem akartam direktbe neked cimezni, de most mar batran megteszem :)
szerintem
Hány fejezet egyébként a játék?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
újra kérnék egy kis segítséget a játékhoz, ugyanis elakadtam.
a 4.küldetésben a 4.gyro blade-et nem tudom a lezárt részrõl kiszabadíani a folyosó végén.
légyszi valaki irja meg, hogyan kell.
elõre is kösz
Lady: Are you crying?
Dante: It's only the rain.
Lady: The rain already stopped.
Dante: Devils never cry.
Lady: I see. Maybe somewhere out there even devil may cry when he loses a loved one. Don't you think?
Dante: Maybe.
Aztán Dante megnyitotta a "Démonvadász irodát" és ez lett a neve: "Devil May Cry"
Aztán az elsõ részben(ami valójában a második) haldoklik egy (ex)démon csaj Dante karjaiban, és elsírja magát, akkor mondja neki Dante, hogy azért sír, mert ember lett, hisz: a démonok/ördögök nem sírnak.
Eztán átnevezte az irodát: "Devils Never Cry"-ra.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
kivégeztem a 7est fúú harmadszorra..
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nem vagyok jó angolból a szavakat értem de ebben az összetételben nem pontosan.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Next PC upgrade: 2022
Csak arra kell emlékezni hogy az elõzõ "kalandjaid" során mivel nem tudtál mit kezdeni :)))
Next PC upgrade: 2022