3093
-
#1205 ne vidd le 1 rublikára hanem pl 2re és ess neki egy devil brignerrel devil triggerben és meg is öli -
Cyberdevil #1204 Kéne 1 kis segítség, elakdatm a 20. missionben, leviszem az öreg életét 1 rublikára, de akkor fogja azt a bazinagy vörös kardot és nekemront párszor. Na ott mit kéne csinálnom? -
#1203 érdekes én pálya közben találtam kettő meg egyet látok amit nem tudok felvenni -
#1202 hogyan lehet több arany orb-ot szerezni? mert küztdök 1 fő ellenség ellen és mindig csak 1 arany orb-ot kapok!valaki segítsen előre is köszi... -
#1201 nekem még 13 fragment van hátra :S -
gregtom6 #1200 Hú de jó,h én játszottam az előző részekkel is+értettem ami a blue orb mellé van írva,ugyanis én csak blue orbokat vettem, meg purple orbot,ami a devil triggert növelte egységekkel. -
#1199 zöld csillagok hp-t töltenek a lilák devil triggert töltik fel, kék orb hp csíkot ad lila orb devil trigger egységet ad az arany feléleszt ha meghalsz a holy water megöli a környezetedben lévő ellenfeleket
asszem ennyi -
#1198 air hike speed rebellion kombók charge shot -
mikiking #1197 és a többbi mire van ? -
mikiking #1196 ja és valaki leirná,hogy meik skilleket vegyem memg,meg minden ien dolgot ???? mert nemtom hogy melyek a jok stb..... igy egy listát valaki leirna sorrendben ? köfi :P devil hunterban jaccom amugy -
#1195 blue orb -
cumfu #1194 amúgy az :) maga a játék teccik de a h miről szól azt nem tom -
mikiking #1193 amugy hogy kell azt megoldani,hogy több életem legyen ?? mert csak 6 kocka van :S -
gregtom6 #1192 help!!! az előző hsz-emre. Amúgy itt is vannak skinek,mint a dmc3-ban,és a dmc4 konzolos változatában??? -
#1191 nálam előjött, de az túlmelegedés miatt volt -
Nwis86 #1190 ok, akkor nem is próbálom rávenni magam 1 telepítésre:) -
ShaiHulud #1189 szeritnem semmi koze nincs a winhez, nem csak nalunk jott ez elo. ismerek masokat is. -
ShaiHulud #1188 akkor igy elvezetes lesz nagyon:P -
Nwis86 #1187 hát vagy ez lesz vagy új win, de semmi gond nincs gépel, csak 1 játék miatt meg nem akarok rendszert telepiteni:S -
cumfu #1186 Hát ja nem vagyok képbe. A 3.al nem játszottam meg nem is tudok, ezzel meg nemrég kezdtem jáccani, és angolul sem tudok nagyon, meg a videókat sem nagyon néztem végig szal télleg nem vagyok képbe :) -
ShaiHulud #1185 nekem is volt ilyen, nem tudom miert csinalja, lehet a crack rossz. amugy a cutsceneket megtudod nezni kesobb is a story historynal vagy hol:) szal akar elis nyomhatod a cutsceneket aztan mentesz, majd megnezed menubol. -
#1184 Képben vagy nagyon :)
Nero-val kezdessz a játék elején, majd később a játék felétől Dante-t irányítod -
cumfu #1183 Heló! hülye kérdés de akk mi a neve az elején a karakteremnek? És játék közben változik? Ha igen melyik küldetésben? Ja és az 1159-es kérdésre valaki? Vagy nem érdemes a 3-al foglalkoznom az nagyon nem jó? előre is köszi -
#1182 Unlock the Bloody Palace
The Bloody Palace makes it's return.
Unlockable How to Unlock
Bloody Palace Beat Devil Hunter Mode -
Nwis86 #1181 lassan idegrohamot kapok:) hónapok óta nem játszottam semmivel, crysis óta 1 játékot se kapcsoltam be, így szó szerint... most végre lenne 1 játék ami érdekel is, erre meg 2 nap alatt kb 5x vittem végig az első 3 pályát, és most is a 3. nál tartok köszönhetően annak hogy valamiért mindig kilép. De így tök hirtelen, játszok és akkor hopp kilép van hogy ki se ír semmit, néha meg kiírja, hogy exe hibát okoz... vagy hogy: az adatok amelyekkel dolgozik eltűntek... és a zseniális mentési rendszernek köszönhetően ilyenkor mindig kezdhetem előrlő az adott pályát... :(( valaki nem tudja hogy mi okozza ezt a hibát? csak videók alatt lépdes ki. (a videók meg rohad jók szóval nem akarom átlépni őket) -
#1180 valszeg Devil Hunter mert Humanon már végigtoltam és nem kaptam meg csak a Dark Knightot vagy mit. -
gregtom6 #1179 Honnan szedhető egy full mentés az összes extrával?
Am. végigvittem a játékot, túl könníű volt,az elején kellett volna Devil Huntert választanom:( -
#1178 gondolom devil hunter vagy human módban végig kell vinni a játékot. -
#1177 Na én is a végére értem, összességében jó volt az egész, de azért kár, hogy nem végig Dante-t irányítottuk, valahogy ez a Nero gyerek nem nem jött be. -
#1176 és akkor hogy hívható elő? :D -
#1175 tudtommal van -
#1174 Bloody Palace van a PCs verzióban? és hogy lehet előhívni?
Érzelgős Nero videók elmennek. Én nem vetem meg az ilyeneket :P Poénkodós Dante videókat meg imádom xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár azért a vége fele már nagyon durvák :D Szal mikor a Lucifert szerezzük meg, háát az eléggé no comment xD az operás résznél mikor Dante vs Agnus van... hát ott megfeküdtem ^^ mármint videó alatt :D de akkor is talán a legeleje volt a jó :P Első Nero vs Dante és az ottani videók :D mikor felülnek a padra harc közben :D -
#1173 sztem nem. tudtommal előröl lehet kezdeni a pályát de ugyan úgy mész majd Nero-val és Dante-val. csak annyi lessz a különbség hogy már az első pályán tudsz mindent (pl taunt-olni) -
#1172 Tényleg ha végigviszem nem lesz olyan lehetőség, hogy Thris-sel lehet játszani? Valamint El lehet majd kezdeni előröl Dante-val? -
#1171 Azt a pályát hogy utáltam. Nem emlékszem biztosan de miután bementél a templomba akkor bal oldalt van egy ajtó ott bemész és nem sokkal utánna balra lesz egy másik ajtó. Azon bemész és tovább nem emlékszem. sry -
#1170 Segítene nekem valaki?
Amikor a Glória csaj megjelenik a fagyos helyen, legyőz egy csomó szörnyet. Megmentette a faszikám a stukkerével. Ezek után bementem egy templomba, körbejártam az egészet, de nem tudom, hogy hogyan kell megcsinálni.:S Valaki esetleg tudna segítséget adni? PLS HELP ME! -
#1169 A legnagyobb baj, hogy hiányoznak a látványos akciót felvonultató átvezetők, helyette kaptunk Neros érzelgős marhaságot, meg Dantes végeláthatatlan poénkodást (ez persze jó, de hol van az akció?) Mondjuk lehet ezt csak én hiányolom :) -
adammmmmmm #1168 Sparda és néró között van kapcsolat. Az öreg fószer is mondta.
Szeriontem is az a legnagyobb negatívum hogy a pályák ismétlődnek. Meg mintha kifogyak volna a bossokból. 1 bossal 3-szor kell megküzdeni. Enyi erővel lehagyhaták volna a 19. missiont. -
gregtom6 #1167 Én tudom:) Csak ő a démonokkal volt,míg Dante az apja példáját követte. -
#1166 ja azért hasonlít Dante és Vergil mert testvérek ;)