Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mitis vásoroltam kutyámmajma??
Ne okoskodj huzz vissza homokozni kis láma<#mf2><#mf2><#mf2><#violent><#violent><#violent>

Van olyan jo ez a játék,mint a PoP (gyengébbek kedvéért,Prince Of Persia) 2.vagy 3 .részek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

elitehun
én is gamepaddal tolom de az az érdekes hogy nem azzal kardozik meg lõ amivel kéne mert felcserélte a lövést és a kardozást<#szomoru1> mondjuk igy nekem jobb is mert többet kardozok és kevesebbet lövök. egyépként a játék 10/10 mindenre.<#email><#email><#email><#email>
Samsung Le37m86-om van (fullhd), és jelentkezett egy olyan probléma, hogy a Devil May Cry 4 nem indul el, illetve elindul, csak a tv egy olyan hibaüzenetet ad, hogy nem támogatott üzemmód. Mit tudok csinálni, hogy jó felbontással induljon? Elõfordult már ez a probléma a Cryis-nál is amikor nem 1920x1080-ban akartam futtatni. Ja és hdmi->vga átalakítóval csatlakozik a gépem a vga bemenethez. Segítsetek légyszi
Evin
Ezért kár volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Maxtreme
Bocsánat, rossz postot idéztem 😊
A 775-re akart menni ofc 😊

Seth
Most ezt miért nekem mondod?

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Tudod normális ember a boltban sem vásárol a olyan élelmiszert, amit nem szeret.
Persze te lehet nem ezek közé tartozol. Ennyi <#mf1>

piff XD 😄 Amúgy akkor senki sem tud megoldást a hangproblémára? :S
Seth
Akkor akár le is hülyézhetlek....ennyi 😊

neked ahhoz semmi közöd úgy gondolom.
És kipróbáltam mer ez egy szabad ország és megengedik,hogy feltelepítsem.
És van egy véleményem és leírom mer azt is szabad.
Ennyi<#mf1>

hát nekem sincs beszédhang az Assassin's Creed-nél 5.1-röl átkapcsoltam sztereora és volt itt meg semmi

Maxtreme
"Mondjuk sosem szerettem az ilyen fajta játékokat"

Akkor már csak azt nem értem hogy egyáltalában miért telepítetted fel?

Na kipróbáltam. 5 perc játékidõ, uninstall.
Mondjuk sosem szerettem az ilyen fajta játékokat,hogy az ember keze szakad le annyit kell nyomkodni,a grafika elég jó ja,és delete.

Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek úgy, mint nekem, hogy nincs beszédhang, csak nagyon halk. Ez volt az Assassin's Creed-nél is néhány embernek, azt úgy oldottam meg, h Start menü/Futtatás:dxdiag/Hang:hardveres gyorsítás szintje-alapgyorsítás
ha így be volt állítva jó volt, de most nemtudom mit kéne tenni. Pls help 😊
nah ez kurvajo jatek volt, nero ftw.

Evil
Nagyon nagy játék bár az irányítást szokni kell attól még nagyon nagyot üt.
Grafra sincs semmi panasz nagyon jól megvan csinálva 1280x1204ben 8x aa val minden super maxon dx9 ben 60-100 fps egy amd x2 3800+ , HD3850 512mb és 2gb rammal, szerintem egy ilyen kinézetû játékhoz képest kiváló teljesítmény.

Nah megvan! 😊 Azzéélve elégetném azt, aki ezt a részt kitalálta. Egy pár évet biztos elvett az életembõl... 😊
Klemice
gyerekek örülve fogtam neki a dantés mission sorozatnak
csak nekem tûnik úgy hogy nero után dante ereje egy fricska?
nagyon gyengusra sikeredett, vagy nem tudom, nem állt rá a kezem a kombókra

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jaja és azon a szinten, ahol az a madárfej van még ne ugorj oda, max az orb-ért, utána már csak 1 van és kész. Hajrá! 😊 Én addig meg szo**ok az erdõben. 😊
Törölt felhasználó
Akkor csak az ugrás a megoldás?
Próbálkozom még...
Jah, az tényleg elég gáz. Én gamepad-dal tolom és nem olyan egyszerû, mint ahogyan kinéz... Sõt 😊 Nekem csak úgy sikerült, hogy abbahagytam, kiléptem, majd vissza és elsõre ment. Asszem kicsit lehiggadtam, mert elõtte koppant párszor a kontroller a földön-falon-szekrényen. 😊
Törölt felhasználó
Ez volt nekem is a tippem, de nem tudok feljutni az emeletre.
Fél órája azzal a "piros ugródeszkával" szenvedek...
Ha a vízeséses hídra gondolsz, akkor a fõteremben lévõ képnél (tudod, amit betörtél a csillárral) találod az utat. Közvetlenül a festmény mellett mindkét oldalon van egy-egy ajtó. Sztem bármelyiket használod mindkettõ elég gyorsan oda vezet a hídhoz.
Törölt felhasználó
Én ott akadtam el, ahol az üveg mögötti faszit elkaptam.

A híd megnyílt de nem találom az oda vezetõ útat, lassan 2 órája 😞
Hi. Nekem is elkéne egy kis segítség. Annál a résznél, amikor nem Nero-val kell menni, hanem átvált Dante-ra. Kijutottam a kastély-szentély szerû épületbõl, mielõtt letelt volna az idõ. Vissza fele kell menni, de az erdõs résznél elakadok. Csak bolyongok össze-vissza. Ha tudja valaki merre kell menni, plíz írja le. Thanx!!! 😊
Maxtreme
ejj vazze ha már itt elakadtok, mi lesz késõbb :-D

Van bent 1-2 érdekes rész😊 No nem túl bonyolultak, de könnyen megtorpanhat az ember. Fõleg akkor ha nem emléxik arra hogy ahonnan jött, miket hagyott magamögött 😊

Törölt felhasználó
Ez hanyadik mission?
Seth
Ahogy mondod ,miután a hidat leengedted vissza a kikötõ elejére

Törölt felhasználó
Én is ott akadtam el, de amit Protector mond azt nem értem.
The Protector
A devil bringerrel visszaugrasz és egy deszka aljú stégre rámész és tovább.Onnan ismered meg h szörnyek fekszenek rajta és ha bemész akkor kelnek életre

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na ráérezteem a játékra! de elakadtam ott ahol a hidat lenyitom ott visza kell menni a kikötõbe? vagy a géptõl el lehet menni valahova?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

lol amúgy a föld felett lebeg dante,jól van megcsinálva az árnyék alatta😊

hát nem segít neked senki? az elsõ és a 3. részben egy homokórát tartó bikafejû szobortól lehetett az ajtónyitó gombbal. Itt nemtom h minél lehet,de vhogy tuti lehet.

Klemice
ha elolvasod a leírást akkor lejön belõle hogy a árnyékkal átellenes "kapun" kell bemenni

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

elitehun
jó éjszakázást
gabo91
Fullos egy játék, hangulat 10/10 grafika 10/10 stb. 10/10 ma nem alszok... (max. ha elakadok és megunom)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Inkább segítenél! Ez az elsõ dmc amivel játszok 😛
nem vagyok benn a témába és akkor mi van

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

heló! ebbe a játékba nem lehet valahogy egeret varázsolni? A tutorial 2. részébe milyen bill kominációk kell nyomi? Elõre is köszi

bekokálok😄 megöltem pár lovag szerüséget, kaptam egy anima szart és pályavége... na most mi a lfsz van? mert a lezárt ajtón nem tudok kitörni sehogy?! help!
Maxtreme
Pff na végülis meglett.. Hát aki itt nem akad el annak respect 😄
Ez de 1 beteg rész 😊)))

elitehun
és hol lehet vásárolni?
NeBby
Dx10 be lehet valahogy futtatni 1280×768 as felbontásba?
Mert Dx9 be van olyan felbontás , de 10 be nincs szvsz ez elég nagy baromság.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Maxtreme
Srácok. Itt kb mi a szart kell csinálni? 😄

Mert az marha jó dolog hogy mind a 4 elágazó végéhez érve 1 kis sötét arénába jutok ahol legyilkolászok pár dögöt, node hogyn tovább? 😊

valamint vehetsz vörös orbért újabb kombókat(ütéseket) és asszem devil triggereket,amik a maximális ''démon''csíkot növelik meg az életed alatt. És javaslom ha újabb területre érsz néha menj vissza is, így igen sok extra küldetést kaphatsz(1. és 3. dmc-ben volt ilyen,sztem itt is)

hát a régi részekben így volt,és neten nézem h itt is így van:
vital star élettöltõ
devil star démonforma töltõ(az életed alatti szakasz)
Untouchable érinthetetlen vagy egy ideig
holy water eltünteti a képernyõn éppen jelen lévõ összes démont
sárga orb ha meghalsz,akkor egy sárga orbbal egybõl feltámadsz
kék orb 4 szilánk alkot 1 kék orbot, megnöveli az életcsíkod
vörös orb fizetõeszköz
röviden asszem ennyi😊

elitehun
és mit lehetett vásárolni?
Az eddigi részekben lehetett sztem ebben is lehet.

de mondjuk a kérdésem lényege nem ez volt,hanem h hány órás a játékidõ legnehezebb fokozaton😊