3093
  • Klemice
    ez viszont nagyon off.. pakolás közben megtaláltam a magic the gathering battlegrounds című csodát amivel nagyon jókat játszottam, nem tudom ismeri-e valaki
  • Klemice
    buster her eggsack
  • DarkSector
    Igen azért is merült feledésbe, a DMC mellett, de ennek régen (meg részemről most is) akkora hangulata volt!
    Azok a légiók, amiket megidézhetsz, meg a szörnyek, amiket említettél.
    És az ilyen cuccoknál engem őszintén a legjobban a videók illetve átvezetők érdekelnek, a story szempontjából.

Én sajnos csak most jutottam nemrég hozzá PC-n.
    Régebben viszont. 2003 májusa környékén, mikor megvettem PS2-re, akkor nem tudtam végignyomni, és ez sajnos még mindig megmaradt bennem, hogy ezt mindenképp be kell fejeznem.
    Régen ugye az volt a nagy szám benne, hogy eszméletlen nagy tömeget volt képes megjeleníteni, és mozgatni.Mármint az ellenségekből. Még ha nem is különböznek egymástól, akkor is faxa egyszerre kb 30-40 ellenséget aprítaní..

Régen így voltam PS1-en a koudelka-val.
    Szerintem az is iszonyat durva játék volt!
    Csak sajna a 4 lemezből a harmadiknak kb a közepéig jutottam el.
    Bár azt valszeg már nem tudom bepótólni....

• wertz
    Hali meg van esetleg valakinek a 7 missio mentése.??Mert én ott egy istenért nembírom kinyírni a főellenséget:(:(:(KÖSZÖNÖM
  • armageddon666
    Meggyőztél ^^ illetve
    Onimusha 3-mal tudtam játszani akkor DMC3 sem fogja bántani a szemem? :D
  • DarkSector
    Igen ehhez képest kimondottan rondának hat, a DMC3, de még mindig simán elég ahhoz, hogy szarrá játszd magad vele.
    Én örülnék az első 2 résznek is.
    Még ha egy az egyben változatlanul tennék át pc-re.
  • Seth
    Egy baj van ezzel a játékkal, hogy rettentő monoton. Én inkább egy Dynasty Warriors-hoz, Warriors Orochi-hoz hasonlítanám, abban kell ellenfelek hadával végezni. A boss-ok viszont jók ^^
  • armageddon666
    Én sztem DMC3-t fogom nemsoká játszani ^^ Eleinte nem akartam mert öregecske már, meg valahogy a nagyonfiatal Dante fura volt, de youtuben 1-2 videó után megtetszett :D
  • DarkSector
    Akinek tetszik a 4. rész, játszott a 3. résszel is és esetleg még mindig vevő az ilyen stílusra de éppenséggel nem riad vissza a gyengébb látvány végett (ami azért nem is gyenge, inkább egyszerűbb), az EZT próbálja ki.
    Ez a Devil May Cry első része után megjelent koppintás, ami számomra egy elégé nagy gém volt régen. Énszerintem most is faxán el lehet lenni vele, meg a légiókkal, amiket megidézhetsz!!!
    Bolti ára kb 900FT!!!

• armageddon666
    ezt most meg is találtam, de megnézés után rájöttem hogy nem ezt láttam. Sztem bizony a 4hez láttam, csak nem tudom milyen címen, mert arra ezzel a móddal nem lehet rákeresni :S
  • Klemice
    amúgy a google a barátod

videó

ezt kellett volna tenned
  • armageddon666
    3mal nem játszottam így nemtom. Hogy 4ről vagy másikról láttam-e azt nem tudom, már SGn linkelték egyszer csak nemtom melyik topicban :S
  • Klemice
    ami a 3ban extra volt ugye?
    nem találtam még ilyet a 4ről sajnos
  • armageddon666
    Valaki tudná linkelni youtuberól vagy bárhonnan azt a videót amiben a Motion Capturet (asszem azt) mutatják a játéknak. Szal mikor a csávó ugrál meg rángatják kötélen, és azt veszik fel, és építik be a játékba. Huhh remélem értitek mire gondolok :S
  • Klemice
    banyek.. te már a 3. vagy aki kérdezi ma a második :S
  • ShaiHulud
    midnig ugy menj hogy a hatad mogott legyen az arnyekod:P irja is az oszlopnal korbe az egyik tablan. kis talannyal.
  • skygt90
    hali ! a 8.mission-ba amikor van egy hely aminek a közepén egy szobor van és onnan 3 fele lehet menni...de akármerre megyek mindig csak a szörnyek jönnek...azt hiszem Lost Wood , vagy Lost Forest annak a helynek a neve...és egyszerűen nemtudom mit kell ott csinálni...ha valaki tudja légyszives segítsen .
  • elitehun
    Ja kell egy kicsit melózni a szóakozásért ;);)
  • Klemice
    hát én nagyot csalódtam mikor nekikezdtem dantenek de már jó :)
    semmi skillel meg semmi fegyverrel gyenge volt
  • elitehun
    ez meg a másik...
    De akkor is Dante a jobb
  • Klemice
    ráadásul neroval ott a DB amivel ha jól elkapod csomó hp-t le lehet venni a bossoknál
  • Klemice
    jó bazze de általában minden megoldódik egy nap alatt mert felteszed a kérdésed ezek után visszamész játszani
  • armageddon666
    milyen nehézségen tolod? Nem olyan nehéz az :\
  • armageddon666
    van olyan hogy mondjuk Y Y ... Y Y Y Y . (nálam így van mikor gyorsvágásokat csinálok. csak nem Y mert ... na mind1 ez részletkérdés)

ezt úgy kell hogy csapsz 2-t, és mikor a 2. csapás véget ért nyomod a maradék 4-t. szal nem csak nyomogatni kell a gombokat.

Nekem az Excalibur nem akar összejönni sehogysem. Egyszer nagy nehezen összejött :S meg van még 1-2 ilyen képesség ami biztos jó de nincs időm használni xD most már úgyis Dantéval vagyok megint szal mind1 egyelőre. De asszem nyomok Table Hopper meg Excalibur helyett Charge Shotokra. Pisztoly nagyon gáz Neronak :S így hátha használhatóbb lesz.
    Jópár órája nem leltem a kiutat...
    Most azzal az angyallá alakult seggel nem bírok :(
  • Klemice
    ne írj olyan probléma ügyében amire csak aznap nem jössz rá
    Közben rájöttem :)
  • Klemice
    válaszoltam is rá..
    Én itt akadtam el, tudtok segíteni?
  • Klemice
    megesik az ilyen :S pedig a 3ban ment minden mint a karikacsapás
  • Gunner
    Nekem is kombókkal van bajom, néha összejönnek, királyak, de nemtudom egyszerűen megismételni őket. Nézegetem Skill list-et, de hiába csinálom úgy, nem jön össze :(
  • zolo
    Van magyar leírás kombókhoz? Németet tanulok, és így 1-2 alap kombó után a többi már nem megy:(( pl. a Shuffle -t hogy kell megcsinálni?
  • ManoNegra
    Azt nem tudtam, hogy a kezem jelzi. Köszi!
  • ShaiHulud
    elofordulhatnak vagy 4-5 helyen, es midnig random hogy eppen hol. de a kezednek jeleznie kene. idovel rajosz hol lehetnek.
  • ManoNegra
    Hi

Nem tudjátok, hogy a 4-ik titkos küldetésnél hol vannak az eldugott orbok? 90-et többnyire megtalálok, de utána nem ott van. Kösz.
  • skygt90
    hi! valaki letudná nekem írni a sorozat történetét ? az 1.résztől a 4.ig ? sajna nemvagyok jó angolból és nemtaláltam sehol leírást róla :S
  • Klemice
    kinek a pap kinek a paplan
  • armageddon666
    És ha úgy jön össze hogy levisszük? Mert én 3ból 2szer így öltem meg csak sosem tudom hogy xD Erőszakosan csakazért is rámentem és csapkodtam és egyik pillanatban (de melyikben?) összejött és kiütöttem a ritmusából.
  • Cyberdevil
    Köszi, de időközben megoldottam, a vége elég jól sikerült a "nyálas" részek ellenére. :)