Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
taktikázni kell hogy mit viszel magaddal milyen stílust választasz
mondjuk a végén úgyis ebony&ivory+ kalina ann noman rebellion és beowulf swordmasterrel vegyítve 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bár még mindig nem értem a különbséget (értem mit ír csak ... na midn1 😄) asszem a Gold jobbnak tûnik xD
nehézséget amúgy DMC3-ban hol lehet állítani? vagy már a Gold meg Yellow is az? Csak mert ez nem illik az ilyen Dante Must Die szerû elnevezésekbe xD
@
Choosing Gold will allow you to continue from the exact point your weak-ass gaming skills ultimately failed you if you have a Gold orb. It will also allow you to continue from the last checkpoint an infinite amount of times. Yellow requires you to use a Yellow orb to continue from the last checkpoint.
es igen dmc3 hardon nehezebb mint dmc4 devil hunteren. szal ebben is rossz pont a dmc4nek. dmc3t en dante must die nehezsegnel hagytam ott, az mar nem igen akart sikerulni, meg ott mar unalmas is votl.
@
yellow: ott támadsz fel, ahol kampecolsz (kb mint a yellow orb funkcioja)
amugy játsz vele, ha 5x-6x meghalsz, akkor felajánlja magátol az easy modot, azzal nyomd végig 2x, akkorra tuti minden maxon lesz, és hálle lujja, nyomhatod normálon, akkor kb easynek fog tünni az is, aztán bird végignyomni hardon 😄 a bestia azért elég huzos, kell oda azért szentelt viz, legalábbis hard-on 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
amúgy jópofa 😄 Dante nagy arc ^^ DMC4ben érettebbnek tûnt 😄 az arc animációja nem az igazi de ezt leszámítva fasza lesz érzem 😛 csak jussak túl a legelején xD
Gold meg Yellow választható kezdésnél. Ezek mik? olyan mint a Human és a Devil Hunter?
@
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
srácok ne hajtsatok a bónusz karakterekre annyira mert büntetésnek kiírja ha használod...
így S helyett C-t ad A helyett D-t :\
de nagyon pöpec azt sem tudom mi van csak tölti az EX-et meg nyomat mindent 😄
@
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
másrészrõl mindenáron bal analógra rakja a mozgást, a billrõl csomó gombot nem ismer fel, szal ez asszem felejtõs lesz a kurvaéletbe pedig úgy játszottam volna vele :\ faszomkonzolport abból is a szarabb :\ mert nem hiszem hogy ennyire inkompatibilis lenne gamepaddal hogy a 2 analógot felcseréli, de ha mégis, akkoris a kibaszott billrõl a space ctrl shift egyéb geciket faszért nem lehet beállítani?! faszom most gecire felkúrtam magam -.-
@
Erre nem is gondoltam, jólvanna aki a stratégiához van szokva annak furcsa itt minden.
@
ja és csak 1024*768ban megy -.- meg lehet csinálni hogy a monitor 4:3as aránnyal jelenítsen meg? mert TFT és így széthúzza a képet :S ha igen hol?
@
Fejlesztettem a karakteremen azt, ha "duplán ugrok" akkor egy kék kör jelenik meg alattam. Annak van valami funkciója? Eddig nem vettem észre semmit, azon kívûl hogy látványosabbak az ugrások vele 😄
Parancsikon létrehozása az asztalon, jobbklikk, tulajdonságok, és futtatás 640x480 felbontásban.
Így elindul, természetesen nem ebben a felbontásban.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ott hogy csináltátok? a feléig eljutok, és ott mindig van egy hely ahol a tüskékbe ütközök és leesek. Kezdhetem elõlrõl.
Próbáltam úgy is, hogy várok kicsit amíg zuhanok és utána használom a démoni kézt, de így is tüske.
ezzel asszem elmondtam mindent 😊
pedig nincs sok orig játékom, nekem elhihetitek 😛
addig marad a tört, mig az meg nem jön 😞
@
néztem videót Bloody Palacerõl O.o 100. szint: 40db Alto Angelo bázz 😄DDD 101. pedig Dante ^^ és elég jól tolja... váltogat stílusai meg fegyverei közt O.o
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jól jönne egy patch akkor.
próbálkozok secret missionokkel eddig csak 2 van meg váá..
Hmmm elég büszke vagyok rá 😊
amúgy az a normal sokkal könnyebb volt mint ez a normal :S... 3 vs 4
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
komolyan mondom olyan gyenge vagy hogy csillagot kell használnod ha nincs felnyomva a karid.. :S
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"