3093
-
#1805 20 misszió.
Kamerát meg tudod forgatni.
legjobb gamepaddal, amin van 2 analog kar. -
#1804 hány misszios összesen? -
#1803 hm ma kezdtem el vele játszani, nagyon bejön a játék. kameranézetet leszámítva :) -
#1802 nem jött össze még mindig a fel a balra, és a le a jobbra irány az analog karon... -
#1801 Jah a munkahelyeden nagy a stressz mi?
-
#1800 Már csak a rezgést kéne aktíválni minimum itt a 4.ben... -
ricsimaster #1799 Kockulás 4ever :) munka után édes a GYILKOLÁS -
#1798 Huh keményen nyomod, akkor 15. misszót lenyomtad már LDK-ba az faxa...
GRATULA... -
ricsimaster #1797 még 5 küldi :)))))) de elöbb a dh-t akarom kinyomni a bloody place érdekel :) -
#1796 Miért te végigvitted már LDK-ban? -
ricsimaster #1795 LDK után ez a devil hunter kis lazító gyakorlat :) -
#1794 Na asszem most valóban felhúztam az agyam!!!!
Pár perce nyomtam le a 9.missziót LDK-ban....
Először nagyon akadozva ment, és kibattak velem a dögök, ....aztán kapcsoltam TERMINÁTOR üzemmódba, és sajnos szegény szörnyek...szörnyet haltak..........
Tiszta vágóhíd vót az egész....
Ime a sírkőfeliratuk....LOL Odabasz, ...mi?
Mission 9 RANK (Legendary Dark Knight)
Bizonyíték itt a videóban aki nem hisz a képnek... -
#1793 style alapján kapod leginkább -
#1792 THX -
#1791 3.rész jött csak pc-re, és ex point az meg van nagyjából szabva.
De minnél nehezebb fokon viszed annál többet kapsz az adot pályán.
Asszemm leölt ellenfelek után. -
#1790 Nem, mert van benne kihívás, és aki a sorozat rajongója, az egyértelműen buta kérdésnek fogja tartani. -
wendi1106 #1789 héé valaki megtanítana DMC-ozni úgy hogy a küldik végén akár 10000 xp-t is eltudjak érni ?
még engem az érdekelne hogy az előző részek közül melyik jött ki PC-re is mert azt vagy azokat szivesen kipróbálnám - nagyagyon megtetszett nekem ez a game most :D -
#1788 Ja, ezt a nevet adta a Chillstream-nek a mellékelt 640kb-os driver.
(Xinput illesztőprogram a Microsoft® Common Controller szoftverhez)
Nekem sem ismerte fel a GPadCfg.exe a gamepad-ot. -
#1787 nem tudom, biztos meg lehet szokni :) -
#1786 és olyan gáz az xbox kiosztás? :S én pedig jókat hallottam róla. (mondjuk megszokás kérdése sztem) -
#1785 chillből nekem a ps3 verzió a bejövős a pc-s xbox kiosztást kapott :\ -
#1784 Elkezdtem son of spardan.1 három pályán alig sebeztek meg. -
#1783 "A Játékvezérlőknél(Vezérlőpult) nézzétek meg mi a pontos neve a gampadotoknak.
Ami a fehér ablakban van név azt írjátok le."
ez az 1 hiányzott :D mondjuk nekem az updatehez mellékelt program kiírta a nevet szal ennyivel könnyebben voltam és így meg tudtam oldani ^^ de hallottam hogy van akinek nem ismeri fel :S de akkor meg van oldva ^^ Ráadásul Chillstreamre copyztad be? :P olyat szeretnék :D -
#1782 Hello!
Sikerült megoldani a DMC3 analog problémámat, hogy csak a jobb kar működött.Most már megy a bal is
Leírom, hogy hogyan csináltam.Remélem nálatok is működni fog.
A Játékvezérlőknél(Vezérlőpult) nézzétek meg mi a pontos neve a gampadotoknak.
Ami a fehér ablakban van név azt írjátok le.
Nyissátok meg a DMC3 mappában a DMCSE3.ini file-t, első soeban van a window_state ezt én átírtam 800 és 600-ra ezután nem ablakban indul nálam. Legalulra meg a többi gamepad után ezt:
#----------------------------------------------------------------------
# XUSB Gamepad (Controller)
[XUSB Gamepad (Controller)]
START = 9
SELECT = 8
CIRCLE = 1
TRIANGLE = 3
SQUARE = 2
CROSS = 0
L1 = 4
R1 = 5
L2 = 6
R2 = 7
L3 = 10
R3 = 11
L<->R = 1
A gamepad neve legyen ami a játékvezérlőknél van.
Nekem Logitech Chillstream van, de XUSB Gamepad (Controller) látszik ott, mert a driver ezt a nevet adta neki. Nálam így megy faszául.#smile]
-
#1781 én ezt 4 nap alatt csináltam :\ azóta nem nagyon nyúltam hozzá ^^ gémpadra várok xD mármint JOBB gémpadra :D aztán majd azzal folytatom -.-
fullra nem lesz meg HP miatt :\ Secret Missionök nagyon gázok ahogy pár eldugott blue orb is -.- -
#1780 nem unjátok még amúgy? annyira nem magával ragadó a játék :) jó napi 1-2 pályát nyomtok :) -
#1779 Én viszont kocka vagyok nekem viszont csak ilyenre sikerült :\
talán majd új gamepaddal :D -
#1778 Hehe olvasgatom mik vannak itt combok itemhasználat.
Combot életbe nem csináltam csak csapkodok összevissza.
Itemhasználat az meg mi?
Még nagyon az elején vagyok. -
#1777 Pontossan a megnevezését nem tudom, hogy ez a gyro melyik, de én mindent bevetek, és akkor sem érzem, hogy olyan könnyű lenne.
NEM LEHETETLEN, CSAK SZÖRNYEN NEHÉZ.
Ennyi idő alatt 3.résszel már végeztem volna.... -
#1776 A fingató rész a dobókocka, meg azok a bizonyos helyek, ahonnét leeshetsz..., stb...
Jah meg a szopás az utcsó ellenséggel lesz.
Úgyhogy ha szerinted ilyen könnyű, akkor gondolom nemsokára végzel a LDK fokozattal...nem? -
#1775 A gyro bladek csúny dolgokra képesek azért. -
#1774 Elég könnyű, amig nem érsz el a közepéig, ahol már a csordába betesz egy áramos szörnyet....
Meg nem nehéz, ha televagy az itemmel, amugy meg nehéz.
Én tudom tapasztalatból.
Mert gondolom te sem itemhasználat nélkülözése mellett viszed végig. -
#1773 Én eddig ugy öltem kis ellenséget, hogy:
Jönnek néha a fagyasztósok, meg vannak valami kutyaszerű lények (nem a lávás), ezeket mind megfogással érdemes kinyírni
A lávás kutyákat is, és miután megragadod, tartsd lenyomva a célzást.
Lovagoknál felütés, lecsapás és hátulról megfogás.
Szellemeknél, felugráltam, majd speckó ütés (a kék karjával) majd megfogás, hogy leessenek bogár formába, majd lecsapkodtam a földre.
A kis hülye lények, amik egyesülni tudnak a többi kreatúrával, azokat azonnal ki kell ütni, miután kikelnek a tojásokból.
Sok helyen megy muszáj használni azokat a forgó szobrokat, mert azok naon tudnak pusztítani. -
#1772 A LDK mód elég könnyű.Csak 2 dolog tud benne megfingatni:a béke főellenség(már kivégeztem 2xra keservesen) és a füstös banyák. -
#1771 Ezaz hogy nem méri azé csinálok énis képeket.
Sons of sparda-ba belenyomultam 6-ig, és majdnem ugyanilyen kemény mint ez, de úgy láttam, mintha itt sokkal több elllenség jönne.
A 7 misszióban az durva.... -
#1770 kemény :) nem nekimész és ütöd kategória -
#1769 Az a baj h a LDK-t nem méri a game:(
A Son of sparda fok mijen? -
#1768 Nem fog beszólni szerintem senki.
Én sem egyhuzamba játszok a játékkal, hanem kb heti 8-10 órát.
ami nem számít soknak.
énis munka miatt. -
#1767 Itt vannak az eredményeim.Még mielött vki beszól h kocka vagyok meg vmi alig van időm játszani reggel 5 re megyek dolgozni és du4re végzek vele.Este felégamelek csak akkor is picit fáradtan.
-
#1766 Ezt néztem de azon kivül, hogy utána nem tudtam kinyomni a videókat, semmit nem éreztem, vagyis az irányítás ugyanaz maradt.