3093
-
#1845 Osztályzatok f-e-d-c-b-a-S mint az amcsi sulikba.De az F-be nemvok bizto talán az nincs.Fejleszteni, meg az elején sztem style-okat, majd fegyvereket. -
#1844 pl. misszio végén vannak a betűk mint nálad most S volt, ezek mit jelentenek? illetve miket érdemes fejleszteni, mert én sorjába megyek ^^
általában csak 1 dolgot tudok fejleszteni mivel ilyen 1000 pont gyűlik össze kb -
#1843 Jah meg lehet szerezni.
Aki elég ideig és felső fokon űzi, a szörnydarát, az egyszerűen az elmélyében kifejleszti a képességet, és pár percre a TERMINÁTOR üzemmód képesség birtokosa lesz.
Amúgy kb 1.000.000 XP pont-ért meg is vehetitek. Vagy ha valaki a számlámra utal ennyit dollárba, akkor átadhatom a sajátomat... -
#1842 Jah ez olyan, amit nehéz leírni...
Ez a gép károsodásának megakadolyázása érdekében történik legtöbbször.....
Valami olyan érzés kerít hatalmába, hogy előbújik belőlem RAMBO és GUYVER egyesülve 1 személyben, mint power rangers csapata, és ütök rúgok harapok.... -
ManoNegra #1841 Ha ész nélkül elkezdek aprítani, mindig az a vége hogy legyaknak
Azt hittem ez valami lehetőség amit még nem kaptam meg -
ricsimaster #1840 Berágsz hogy sok a stressz mutter basztat nem sikerül a küldi sok az ellenség ilyenkor terminator mód bekapcs és elkezdesz aprítani XD -
ManoNegra #1839 Mi az a terminátor üzemmód? -
#1838 Utána visszamentem 2. szintre LDK-ban és TERMINÁTOR üzemmódban ez lett a vége!!!Ez még talán nem lenne olyan nagy eredmény, csakhogy ezt mindenféle item használata nélkül sikerült!!!
Mission 2 RANK (Legendary Dark Knight)
-
#1837 Na az elöbb volt meg a 10 szint..... -
#1836 Nyomva kell tartani, elengedni, nyomvatartani, és így pörgeti fel a kardot.
Bal felső sarokban megy a csík, és 3 egységet tudsz rátölteni, persze ilyenkor nem tudsz ütni illetve védekezni... -
#1835 Tedd fel kérdéseid... mit nem értesz? -
#1834 THX -
#1833 q-ra van téve de nem lesz piros, :| -
#1832 köszi :) -
#1831 persze a devil trigger denténél teljes átváltozást eredményez nero pedig csak a kard erejét/szellemét(vertgil DTben) idézi meg -
#1830 bár elpoénkodod de ez is megfordult a fejemben... mármint a hokizás már nem :D hanem hogy Kyrie miatt. Mikor falnakszegezték Nerot akkor fejében lejátszódik valami, utána badass vörös szemekkel Kyriéről motyog valamit :D szal lehet hogy Kyriét megtámadták és meg akarta védeni és akkor felébredt a keze démonformát öltve. Csak valamiért utána úgy is maradt.
Mikor nekiesik még az elején Danténak és veri a fejét a földön, akkor mutatják Dante kezét ahogy átalakul néha, és akkor nagyon hasonlít Nero kezéhez csak nem világít. Illetve Dante Devil Triggerje magát változtatja át míg Neronál a változás minimális, csak Yamato szellemét idézi meg (illetve azért egy kis +erőre szert tesz ^^). Szal lehet hogy Nero még nincs teljesen ereje teljében... vagy az is lehet hogy nem született féldémon? Hanem Sparda vérét felhasználva átalakították? Mint ahogy magukat is "angyalokká" csak akkor még lehet nem volt eléggé kiforrva ez a technika és ezért Nero csak olyan lett amilyen :D -
#1829 Biztos hogy van valami... mondjuk nem a kard miatt gondolom, sokkal inkább amiatt hogy 2szer is említést tett rá Sanctus hogy Nero ereiben Sparda vére folyik. -
#1828 azért mert beszipkázta a kezével az erejét -
#1827 "Neronak nem tudni miért olyan a keze. Mármint de. Féldémon, de több nem derült ki róla."
Kyrie az oka, biztos volt róla pár képe és addig hokizott amíg nem világított a keze, ámde a világítás abbamaradt. Dantéra megint beindult és ismét világítani kezdett. -
ricsimaster #1826 Hmm ahogy játszottam volt egy pár összefüggés nero és dante között.. pl. dante tesójának kardja a yamato miért lett tőle olyan erős nero? csak van valami közük egymásnak nero-nak és dante-nak tuti hogy az apja félre keféljt dantenak és így született NERO :) -
#1825 Pirostüzeskardot azt az EX gombbal kell feltölteni :D nemtom mire van rakva nálad... nézd meg a bill kiosztást.
Neronak nem tudni miért olyan a keze. Mármint de. Féldémon, de több nem derült ki róla.
Történetileg semmi köze az előző részekhez. De ha végigviszed bármelyik fokozaton, akkor kapsz a Galériába egy kis összefoglalót a többi részről.
DX10 meg tök ugyanúgy néz ki amúgy mint a DX9es változat ^^ de XPn nem lehet előhozni.
Történet... Max annyi hogy a pirosruhás csávó akivel az elején megküzdesz, az a korábbi részek főhőse. Dantének hívják, és ő is egy féldémon. Apja a legendás démonharcos Sparda, aki szembeszállt a saját fajtájával hogy segítsen az embereknek. Van egy testvére Danténak, akit úgy hívnak hogy Vergil. Ő az 1-ben és a 3-ban tűnik csak fel asszem. Illetve "feltűnik"... hát jelentősebb szerepe van azért ennél :D legalább is a 3-ban.
Van még 2 hölgy Dante mellett akik a 4-ben csak átvezető videókban tűnnek fel. A szőke lenne Trish, ő azthiszem egy démon akit talán Mundus a démonkirály teremtett Danta anyjának a mintájára hogy tőrbecsalja Dantét, de ebben nem vagyok biztos :S A nagyágyús csaj pedig Lady. Ő a 3-ban tűnik fel (ami időrendben a legelső). Ő egy démonvadász. Más nem jut eszembe róla ^^ 3mal msot játszom, de új gamepadig szüneteltetem. -
#1824 ja és xp alatt sehogysem lehet dx10-t elindítani? -
#1823 Pl. maga a játék történetét mivel előtte lévővel nem játsozttam :)
Neronak miért olyan a keze? Láttam videokon mikor a kard pirossá válik, az mi vagy azt hogy kell :)
-
#1822 Mivel nem nagyon vannak ilyen kérdések ezért nemhiszem hogy megérné :D De mond mit nem értesZ?
(egyedüli ilyen FAQ-ba illő kérdés talán a Lost Woodsos fejtörő...) -
#1821 megy. Bár meg kellett hekkelnem a játékot (szerencsére nem túl bonyolult módon xD) hogy jó legyen de sikerült. Nálam annyi volt a gond hogy a jobb és a bal kar fel voltak cserélve, az irányuk jó volt.
extrák nélküli Driver... ugye a gamepadod mellé kaptál egy Driver CDt. Az felteszi a meghajtóprogramot a gamepadhoz, hogy működjön egyáltalán, és utána feltesz egy ilyen Profiler cuccot. Na ez utóbbi arra lenne jó hogy mondjuk játékonként más kiosztással játszhass (asszem). Csak éppen ez szutyok ^^ legalábbis nekem sosem működött, bugos volt, etc. Úgy látszik nem csak Saiteknél van ilyen, mert SoulHunter Logitechje mellé járó ilyesmi program is gondokat okozott :D
Saitek honlapjáról szedd le a legújabb drivert ami nem tartalmazza ezt a külön kis softwaret és akkor hátha megjavul.
Win XP 32bithez driver
ha nem ilyen oprendszered van akkor Saitek.com ott Drivers és megtalálod sztem :D -
#1820 Nem csinál valaki faq-t a játékról? Játszogatok vele, de sok mindent nem értek :D -
#1819 Extrák nélküli driver, az mi?
És neked megy az analog kar? -
#1818 extrák nélküli drivernél nincs egyszerűbb :P nekem is Saitekem van és már jóideje a hülye profiler cucca nélkül rakom fel mert az nagyon gáz :S -
#1817 Nálam DMC4-ben eddig faxa, úgyhogy mivel 3-at ps2-őn 1x már kijátszottam fullra, ezért ennyire nem akarok bekavarni, mert ennyit nem ér meg.
Max ha lett volna, valami egyszerűbb megoldás... -
#1816 hivatalos oldalrol szedd le az uj drivert anélkül a baszakodo kalibrálo-irányitopult nélkül
(logitech gaming software v mi a rák a neve, szal amiben minden játékhoz külön profilt állithatsz be)
nálam anno az is bekavart, de aztán csak megoldottam, h ne tegye fel, és azota jo minden minden játékban, leszámitva DMC4ben ezt a tök zavaro kameraforgást, ami harcok után is megmarad, és villámjáratban nyulhatok jobb analog karhoz, h megfogjam :( -
#1815 Arra viszont valszeg akkor nincs megoldás :S más driver esetleg , vagy valami mellékelt kis programmal állítgatni rajta valamit :S -
#1814 NO PROBLÉM. Nálam is volt már hogy elnéztem... -
#1813 DMC3-ról van szó az analog problémát illetően, és Saitek p2600-asom van.
Itt 4.ben csak annyi a gáz, hogy nem rezeg. -
#1812 hopppsz... lehet, h vissza kellett vna olvasnom 10 hsznél többet? :D -
#1811 Neki is DMC3-ban van és ha jóltom neki is ugyanolyan a gamepadja mint neked XD illetve nem mert asszem nem Cordless. de majd megmondja :c -
#1810 nekem DMC3 ban vtak ilyen tüneteim, akkor az segitett, h a tesco-s gamepadom lecseréltem az aláirásomban lévőre...
akkor még 13e volt, de még midnig müxik, és 2 duracellel birja 1 honapig, ha napi 5-6 orát játszok (márpedig akkortájt az MW-t nyomtam rendesen, néha még többet is) :) -
ricsimaster #1809 72 óra körül -
#1808 Eddig is működött nekem, csak ha balra jobbra nyomom, akkor nem csinál semmit, ha meg fel le, akkor megy jobbra-ballra.... -
#1807 Már működik a bal analóg és fel vannak cserélve az írányok? -
#1806 Elfelejtettem mondani, hogy képet légyszíves...
Jah és mennyi időd van a játékban, mármint amennyit számontart???