Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Az az angol szöveg mit jelent??
a sorok végén???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudom, de én PS2-õn nyomtam, azt tuom és nálam azt az 5 fokozatot adta be, és az utcsó egy mindenki egylövésre meghal baromság, ami inkább fejlesztésnek jó, az orbok miatt, mintsem játékra kihívás céljából.

A Dante Must Die-nál meg az elején már a kaszásokat is kemény leütni, mertütögéled õket, és nem meghalnak, hanem valami magic veszi õket körül, amitõl 2x vagy 3x többet kell ütni õket, és ez felfelé a szinteken még keményebb, de viszont itt vannak trükkök, amivel ha jól taktikázol, és ügyes vagy, akkor sértetlenül vagy kissebb életveszteség mellett megoldhatod, nemúgy mint itt a 4-ben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

" EASY - A brand new mode for Devil May Cry 3 beginners.

NORMAL - Easy mode from the NA release of Devil May Cry 3.

HARD - Normal mode from the NA release of Devil May Cry 3.

VERY HARD - Hard mode from the NA release of Devil May Cry 3.

DANTE MUST DIE - This mode remains unchanged from the original Dante Must Die
mode from the original Devil May Cry 3.

HEAVEN OR HELL - This mode also remains unchanged from the original Heaven or
Hell mode from the original Devil May Cry 3."

szal elvileg neked meg nehezebbnek kellett tunjon a 3😄

DarkSector
Jah az a "playstation-on könnyebb volt úgy tudom...", gondolom azért, mert nem lehet használni rendessen analog joy-t.

bocs tevedtem. ugy volt hogy a japan verzio hard fokozata lett az us verzio normalja, aztan a pc-s Special Editionben rebalancoltak a difficultyt (mondjuk hogy milyen iranyba azt nem tom)

DarkSector
<#ejnye1>
Nem szabad lámázni, elsõre mindenki megakadhat...

Nick01
Ha ennyire láma vagy akkor mi a faxnak jáccass?! jácc olyan játékkal,amivel tudsz bazdmeg aztán maradj meg magadnak!

DarkSector
Mint mondtam PS2-õn nyomtam, de Very Hard talán nehezebb a Dante Must Die-nál is?
Akkor PC-n nem 5 fokozat van???

ezekszerint nem pcn jatszottal vele? playstation verzio sokkal konnyebb votl ugy tudom, pc verzioban votl very hard fokozat, szal valami nem koser nalad ha megis pcn jatszottad volna.

DarkSector
Devil4-ben mi ismétlõdik, ami a 3-ban nem?

dmc3 eljutott nalam odaig hogy vegig toljam very hardon is es belekezdjek dante must dieba is. dmc4 ebben elbukott, mert egyszeruen annyira ismetlodo minden benne, hogy nincs kedvem megegyszer neki allni. raadasul bossharcok se tul komplikaltak, finoman szolva.
azonkivul nero harcstilusaban is tul keves a variacios lehetoseg a 3ban szereplo dantehez kepest, igy ez is monotonna valik. pedig neroval valo harc is tetszett, devil bringer jo moka.

DarkSector
Jah..
Jut eszembe...miért nem rezeg a joy-om???
Bent vezérlõpultban rezeg, de játékban nem, pedig az az igazi....<#vigyor1>

DarkSector
Na megnéztem az elsõ szintrõl a videót.
A fokozatok így néznek ki:

EASY
NORMAL
HARD
DANTE MUST DIE
HEAVEN OR HELL (ez ami kis gyerkõcöknek esetleg kihívást jelent, ezért nem is értettem soha, hogy ez miért az utcsó fokozat!!!)

Na szóval a vérpisi2 fokozat a Dante Must Die a 3.részben.
Mindenhol az idõre kapott osztályzat szerepel (csak amelyik S-re sikerült)

Level 1 : 3 perc 55 másodperc
Level 2 : 6 perc 58 másodperc
Level 3 : 9 perc 26 másodperc S rank
Level 4 : 15 perc 16 másodperc S rank
Level 5 : 23 perc 46 másodperc
Level 6 : 2 perc 12 másodperc S rank
Level 7 : 20 perc 32 másodperc
Level 8 : 10 perc 6 másodperc S rank
Level 9 : 14 perc 20 másodperc S rank
Level 10 : 10 perc 17 másodperc S rank
Level 11 : 12 perc 6 másodperc
Level 12 : 16 perc 58 másodperc S rank
Level 13 : 14 perc 24 másodperc
Level 14 : 14 perc 27 másodperc S rank
Level 15 : 16 perc 25 másodperc S rank
Level 16 : 20 perc 27 másodperc S rank
Level 17 : 15 perc 39 másodperc S rank
Level 18 : 27 perc 25 másodperc S rank
Level 19 : 21 perc 47 másodperc
Level 20 : 5 perc 24 másodperc (értékelés lemaradt a videóból!)

Na ez összessen: 281 perc 50 másodperc

Na zuzza szét nekem a 4 részt valaki legalább ennyi idõ alatt, és a 3.részben nem is siettem, mivel nem az idõ volt a fontos, hanem hogy sikerüljön.

Amúgy most néztem a 3. végét, ééésss....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott is a végén van egy szint ahol újra egymás után végig kell menni az összes leölt fõellenségen!! Csak ugye már el is felejtettem, oly rég volt már...😄

Megszereztem azt az új szamuráj-szerû kardot, és utána merre kell menni?
Visszamentem a palotába, aztán a pálya legelejére gondoltam hátha ott lesz valami, de nem. :S

Szóval most merre?

armageddon666
Lehet 😄 vagy csak sok hasonló gémmel toltad elõtte, vagy épp a korábbi részeivel 😛 vagy csak simán elszoktál ettõl a stílustól és a 4 ezért ilyen nehéz neked 😄

@

armageddon666
Én viszont most tolom 3-t a 4 után és tényleg az van amit SHaiHulud írt (bár még elején vagyok. Most találkoztam elõször Ladyvel ^^ lelõtt a lány :S 2szer is O.o)

igazából korábban is én írtam hogy komplexebbek a harcok xD

szal 4-ben, fogod, odamész és ütöd ezerrel. sebzõdni alig sebzõdsz 1. 2 fokozaton...
3-ban csomószor védik az ütéseket, már ha egyáltalán közel jutunk... mert ha közelmegyünk megcsapnak elég durván, kivéve ha fegyóval vagy legyengítettük, vagy pedig marha skillesek vagyunk és ütés után egybõl elugrunk ^^ én maradok az elsõ megoldásnál 😄 bár ez lassabb...

DMC4ben nehéz:
-Blitz
-Chimaera Assault
-Angelo Agnus
-Sanctus Diabolico

DMC3ban amit eddig tapasztaltam:
-a sima ellenségek is faszán odacsapnak... sokkal gyorsabban mint Scarcrowok a 4ben. Arról nem is beszélve hogy változatosabbak. Szal ez a Seven Hell alapellenség ez... hát nem tetszetõsek ^^ erõsek :S (vagy csak még nagyon nincsenek képességeim -.-) Feketével elvagyok ha nincs segítségük más színbõl 😄
-bossokkal (meg bosshp-s nem bossokkal) nonstop szívok... elsõre még egyik sem sikerült 😄 Ja de, a soklábú... de csak azért mert az nagyon béna volt :\ De HellVanguard elején nagyon megfogott... Cerberussal is szívtam (mikor tetõröl jégdarabok esnek az rengeteget vesz le :S), a 2 karddal 2dszorra sikerült végeznem 1mm HPm maradt. de azért egyszer elkapnak az más dupla dmg... (nem jön össze akkor 3dszorra egymással nyiratom ki õket ^^)

@

zolo
Van a tüzgömbös rész, értem? Azután belépsz a folyosótol ráccsal lezárt részbe. Az ajtótól jobbra van eegy lépcsõ, és ott a GyroBlade,a 3., amit végig kell csapkodnod a folyosón, a végén kitörve a kék páncélt , hogy a 4. -hez hozzáférhess. És utána mind kettõt visszaviszed, és mehetsz a Bosshoz.

Legendary módon a béka felidegesít. Teljes élet+Gold Orb+VItal Star L, és még így sem tudtam legyõzni, mert egyszer sem fárad el hogy elkaphassam, és amikor pirosra vált akkor túl gyorsan ugrál:S

http://flickr.com/photos/zolika90/

DarkSector
😛 na mivan akkor én valami láktos devil 3-at vettem régen ps2-re, hogy mindenki szenved a 3.résszel???<#vigyor5>

DarkSector
Ebben egyeltalán nem értek 1-et.
Devil 3 közel ennyi idõbe nem telik végigvinni, mert ott lehet hogy elsõre soknak tûnik, mert kergetõzöl, és csak keresed a továbbvezetõ utat, de az elsõ végigjátszás után már végig lehet rohanni a játékon, és sokkal kevessebb helyen fog meg a játék, mint itt.
Ott rengetegszer csak fogtam magam és elfutottam az ellenség mellett.
Holnapra megnézem neked, hogy mennyi ideig tartott a legnehezebb fokozat, mert megvan videóba rögzítve...Vob fájlokba vettem fel...és érdekes, hogy egy DVD-re ráfért!!!!!!!

armageddon666
Durva DMC3ban a Normál mód O.o 7. pályán vagyok és már többször haltam meg mint DMC4ben Human és DevilHunter fokozaton együttvéve XD

@

armageddon666
nemvágom holvagy de ha jól veszem észre a GyroBlade a gondod. Nem kötelezõ megütni karddal, így nem megy olyan messzire, precízebben irányíthatod. Remélem jól értettem a gondodat és segítettem ^^ (ez a pattogás ellen jó)

@

soulhunter
ha beledöglök, akkor se tom onnan kicsapni... amugy ezen már tul vok, szétkaptam azt a kék izés ajtot, aztán ennyi... csak pattog a szobában, v épp nem fér ki, és még az emeleten se találtam semmit, ami jo lenne akármire is... aztán ha kimegyek a "hosszu teraszra", akkor se jutok sehova, csak 1 ajtohoz, ahonnan ismét nemtok kezdeni semmit...

nah, akkor asszem kérnék szépen 1 végigjátszás videot erre a pályára, mer gözöm sincs, mit hova mettõl meddig és miért...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

reaper4
a tûzgolyós résznél lépsz arra a helyre ahol 1 emelvényen van 1. azzal végigcsattogsz ,de nem lököd be a helyére, hanem továbbmész balra. ott lesz 1 kék varázslattal lezárt hely (asszem pont oda érsz a folyosón). na ezt a varázslatot tudod feltörni a cuccal és az mögött lesz a másik.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

soulhunter
tehát jol értem-e, mer nem értem 😊

összegzés:
van 1, ahol kicsapja a keritést, és végigcsapom a folyoson (ahol az a tüzgömböcska lövöldözik rám a falbol...

a másik meg a másik irányba, ahova el kell csapkodnom 1 másikat csak ugy brahibol, h ki tjam kapni onnan a helyérõl?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

reaper4
az 1ik az 1ik szárnyon van ahol kinyílik a kerítés. a másik pedig a másik szárnyon, de oda kell vinned 1et, mert csak azzal tudod kiszabadítani...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

soulhunter
wááááááá

kezd a tököm telelenni 😊
hát v én nem találom, h honnan a rákbol kell kiszedni a 4. olyan pörgettyüs izét, amiket ugye oda kell csapkodni, h meglegyen a 4 (annál a lila feliratu könél), v fogalmam sincs, mé mentem vissza már totálisan a legelejéig, és már kb 2 orája azzal tökölök 😄

jol láttam, h ott van a rács mögött, ahol ugrálgatni kell a tüskék alatt? mellette a falban van 1 olyan ütni valo izééé... és oda h ugorjak?

v az majd késõbb kap szerepet? v honnan csapjam ki? mer tök poén volt, amikor felpörgettem, aztán végigcsaptam a folyoson, és csak mentem utána, és rahedli enemyt kaszált le helyettem, de HOL VAN A 4.???
mer ha az 1. ajton megyek be (balra leágazás), akkor ott is van 1, de onnan meg nincs kijárat, ahonnan kicsaphatnám...

wáááááááááááá 😄

Talán ne a casual tömegnek kitalált devil hunteren játszd.

Son of spardan már kezd érdekesedni a dolog, DMD már-már játszhatatlanul nehéz (de csak már-már).

Nehezebb szinten az ellenfelek és a bossok is új szopatós mozdulatokat tanulnak, teljesen más lesz a cucc dinamikája.

DMC azon játékok egyike ami csak nehezebb fokozaton mutatja meg magát. (szavatosságról: és már vagy 2 hónapja szenvedek a DMD-vel, közepénél járok...)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

soulhunter
bocs, rég jáccottam vele 😊

Igen az lesz, csak nem értettem mit kell csinálni vele.
Thx

Klemice
amúgy a devil bringer sem tetszene ennyire ha a bossokat nem lehetne ennyire megkombózni vele .. :\ de azt is ha ellövöd párszor utána meg deivl triggerben párszor akkor már nem az igazi :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

jah 4 elonye a grafika es a devil bringer, kb ennyi. jah meg a BOOBS.

Klemice
hát igen.. van különbség a két game között ezek szerint a szépség a játékélmény rovására ment?
nero devil bringere nélkül simán dante-val kalandozva nem kötne le minket a cucc lásd a dantes küldetéseket :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a 3 hardon nehezebb mint a 4 devil hunteren. raadasul a 3 jobb is, mert az kb 2 hetig tudott lekotni, a 4 meg csak 2 napig, amig vegig vittem devilhunteren.

ahogy valaki irta is lejjebb, 3 ban sokkal komplexxebbek a boss harcok, 4 ben nagyon egyszerusodtek, eleg ha mondjuk nevan-t emlitem😊

4 szep volt jo volt, de 3 jobb es nehezebb is. ezvan.

Klemice
van ez így 😊 szerintem lehetséges nekiállok humanon Sre csinálni..

DarkSector
Jah akkor is gáz....Max az elsõ 2 szintet tudom elképzelni, hogy sikerüljön valakinek, de azon is meglepõdnék, meg dobnék a tiszteletére 1 szaltót.

Klemice
ha megnézed akkor látszik hogy az elsõ 4 nehézséget veszi fel a ranglistába 😊

DarkSector
Na S rankokat felejtheted...Legendary-ban minden S-re csinálni...jah persze....

DarkSector
Nem...TLDK

DarkSector
Nem én lehet hogy fura dolgokat mondok, de komolyan mondom, hogy a devil 3 nekem semmi gondom nem volt.
Nem, nem azt mondom, hoyg röhögve elsõre NO DAMAGE -al sikerült, de monnyuk sehol ennyit nem tököltem, mit a papnál itt a végén.
Bárcsak fel tudnám tenni a videókat, amiket felvettem, mert ott láthatnád, hogy miképpen, és mennyi idõ alatt sikerült végigvinnem.
És sokan tévedésben voltan esetleg vannak, mert azt hiszik hogy a 3.részben a legutolsó szint a legnehezebb...😄 Hát nem az utolsó elötti.
Mert az utolsó fokozat 1 HIT oda vissza, csakhogy azt piszollyal végig lehet szaladni...😛
Tehát az utolsó elõtti ahol aaz ellenség körül elõször a védõmezõt kell leütni, és az ám volt a nagy meló.
Legalábbis akkor azt hittem...

Mármint itt a devil 4 ben ellehetetlenít a játék, hiába akarok valamit tudatossan megcsinálni (Lásd finall boss.)
A 3-ban viszont a végén ha a final bossoknál tartunk, egyszerûen röhögve kerülgettem a fickót, és tudtam, hoyg mikor mit szabad lépnem ellene, és mikor elkerülnöm.
Itt meg szinte a véletlenen múlt, hogy leessen a földre a pap. sõtt most már hogy tudom, a végén a piros karddal hogy kell megállítani, most már asztmondom az kutyafüle ahhoz képest, mikor le kell bányászni a levegõbõl!

IGEN, mert a final boss-nál EGYETLEN nehéz pont van, mikor a burok eltûnik, és egyszer meg kell ütni, utána azonkívül a többi része pofon egyszerû de addig szinte megdögölhet az ember akkor sem tudja kezelni a dolgot.

zolo
De...de...

Klemice
100%-os mentés azt jelenti hogy az összes cuccot unlockolod a my historyban aminek része a clear all stages in xy mode in S rank

armageddon666
7 nehézség
20 map
6 boss (Savior nem számít)
Ebbõl 4db 3szor van 1 játékban, egy meg 2szer. (Savior nem számít)
Bloody Palace 101 szint.

Sztem nem kell S hogy 100as legyen :C vagy ha igen akkor elég a 99 is xD

@

Klemice
lnd? nem LDK?

zolo
Hát abból kiindulva, hogy LND = Son of Sparda 3szor annyi ellenfélllel, könnyû lesz azis, csak a bossoknál fogsz izzadni. Mert LND-ben is keresztülvágok a tömegen, úgy ahogy kell, akk meg kevesebb ellenfél nem kihívás :/

LND, az kihívás xDD

armageddon666
Én csak megemlítettem mint lehetõséget... elõbb törlöm le én is minthogy más tollával ékeskedjek ^^

@

Klemice
még nincs 100as mentés 😛 majd lesz az is.. egyenlõre meguntam .. jobb dolgom is van annál hogy egy pályát 100x végigvigyek hogy S rank legyen, nomeg a rakat nehézség 😊

DarkSector
Melyik szint volt nehéz?
Mert ott azért annyi trükköt találtam, hogy az egyik helyen tudtam gyorsan orbokat szerezni, és feltölteni magam élettel a küldetések kezdete elõtt.
Asszem az a hely, amikor egy barlangba vagy, és egy lyukba kell beugrani (SECRET MISSION), ott ad mindig orb-okat....

armageddon666
nem lehet hogy olyan sorrendben játszottál hogy 1,2,3 sok kihagyás, 4? 😄 ez megmagyarázná a sorrendedet 😄

4 amúgy Devil Hunteren sem annyira nehéz. 1-2 helyen szivatós csak. Kockás rész meg Sanctus Diabolico. Szal a vége.

Son of Spardaról még nemtok mit mondani ^^ Bár lehet hogy olyan nehéz hogy beleõszülsz és úgy fogsz kinézni mint Dante 😄 vagyis son of Sparda... HÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHHÁHÁÁHHÁ (nagyon szar volt? 😄)

@

zolo
Nem vagyok az a fajta aki csal 😉

DarkSector
A mentés az eléggé gyáva dolog...legalább ez az egy játékban ne csaljon az ember, majd a farcry-ban, meg a bioshock-ban lehet örök lõszert, meg GODMOD-ot, de itt ne....