3093
  • berlinboy6329
    Én próbálok kombózni mint atom,közbe töltöm azz Exet is midnen csapás után(billel),csak ha látom az ellent és éppen támad,én meg egy csapást viszek éppen véghez,nem tudom megszakitani és elugrani....Gamepaddal se lehet?mert elég zavaró,hogy látom h támad de nem akar elugrani..D?C3ban csak ugy repked,ha azt akarom akármit csinál közben ha el akarok ugrani elugrik..Itt nem....most kicsit szüneteltetem a játékot mert TLDK-n 3. missziónál az a rengeteg frost szétszopat....
    Item....Ha tuddsz angolul a misszió/módválasztóban vnnak leirások,használni eg gém közbe esc és item...Asszem...
    És Trigger heart.
  • NiGhTM4R3
    Jó látni hogy nem csak én vagyok így vele.

Amúgy, ti használtok sok kombót? nekem billel csak az alapok mennek, tehát ahol már 3-4 gombot kell nyomni az felejtős.
    Így meg kissé egyhangú.

Az item-ekről írhatnátok, mert arról semmit nem tudok. Használni lehet/kell őket?Mire,hogyan?

Azt hogy lehet fejleszteni, hogy Yamato szelleme tovább maradjon aktív?
  • Klemice
    tauntolni is kell - beszólás vagy mi
  • DarkSector
    Na most lett meg mindkét karakter összes kombója.
    és még maradt kb 100.000 XP, ami gondolom már semmire nem hazsnálható.
  • DarkSector
    Na akkor sorjában.
    előszö a harmadiknál miért nem növekszik nekem a styl csík, hiába tartom oda az ellenfeleket, védekezésképpen.
    Ez nem nehéz, hanem egyszerűen nem értem hogy mit kell csinálni.
    A többit majd később.

10secret sem okoz gondot szerintem.
  • DarkSector
    Jah elhiszem...
  • armageddon666
    Eeeez semmit nem bizonyít... csinálj egy képet amin ott állsz a TV mellett, kezedben személyivel, és egy monitort is vigyél a TV mellé amin jól látszódjon ez a topic ezzel a hozzászólással, és vigyorognod kell a képen...

persze ez sem 100%-os biztosíték mert ugye Photoshop csodákra képes ^^

nem komoly ám :D grat hozzá :D
    ---

DarkSector: írd be youtube keresőjébe hogy DMC4 100% vagy valami hasonló, és rájösz hogy biza rengeteg kocka van :D
  • Klemice
    ugye van kettő ami pandorával gyűrhető le
    az első és a negyedik elég könnyű
    így már megvan egy orb :)
  • DarkSector
    Azt már tudom, hogy a 3.nál nem szabad ütéssel, és lövéssel styl pontokat szedni, és ha megragadod az ellenséget, és pajzsként használod, úgyis lehet őket megöletni, de a stylis csíkom nem megyy, mert lassan támadnak...
  • DarkSector
    Jah de te is X360-on nyomod gondolom...

Amúgy a Secret missionokat leírhatnád légyszíves, hogy mit kéne csinálni...
  • DarkSector
    Én elhittem volna...
  • Klemice
    direkt fénykép mert a printszkrínnek nem hinnétek
  • Klemice

szvsz én is szarrá játszottam magam
  • DarkSector
    Láttam a neten egy hülyét, aki konzolon szarrá játszotta magát a dmc4-el!
    LOL
  • DarkSector
    Na ez a felejthetetlen...Überelhetetlen...szoundtrekk!!!!!!!!!
    DMC3 Battle theme
  • DarkSector
    Ezekközül az első.
    De a legeslegjobb a 3.részben a 2. misszio elején, majd pedig végig harc közben megy...
  • DarkSector
    Csak simán üsd, és amikor lehet akkor átváltozva...ennyi.
  • armageddon666
    Shall Never Surrender
    Devil Never Cry

nem is tudom melyik tetszik jobban :D
  • szeve81
    Sziasztok!

Segitségeteket szeretném kérni , Devil Hunter módban nyomom és jelen pillanatban Danteval vagyok és ott akadtam el ahol ismét meg kell ölni a kigyonőt.Isszonyat sokat püffölöm de alig vesz le az életerejéből , amúgy nem igazán vágom a kombokat inkább a kitartásomnak köszönhetem ,hogy idáig eljutottam de az ujjaim már félholtak.
    Elöre is köszönöm a segitségeteket.
  • ManoNegra
    fotósopp
  • Klemice
    ugyan ez a super characternél.. hiába infinite DT mindig tölti a kardot maxra magától és szopóka :\
  • armageddon666
    Mi a fene ez a Terminator ? XD

Automatát azt véletlen nyomta be végefele és mivel egyszuszra végigtoltam onnan ezért úgy maradt... lévén szar a mostani gamepadom jólesett olyan lángos karddal csapkodni :D de azt kell hogy mondjam nagyon gáz :S nem is azért mert csökken az élvezet, mert nem, hanem hogy nehezebb lett! legalábbis Sanctus ellen... nem azt csinálta a karakter amit akartam :S
  • Klemice
    tehát akkor sebezhetetlen lesz dante?
  • DarkSector
    1-el lejjebb....
  • DarkSector
    Az emlegetett TERMINATOR MOD!!!!!!!

• DarkSector
    Jah vágom bár én automatát nem használok.
    majd a kezdőknek esetleg jó lesz. de nekem mennek a kombók is azé vettem joy-t...
  • armageddon666
    "In the game Devil May Cry 4 by Capcom, Dreadnaught is a Royalguard level 4 technique used by Dante, in which he turns into an invincible demon for a short period of time proportional to how much energy he's built up from Blocking attacks."
  • Klemice
    royal guarddal szenvedtem feltöltött a csík és nyomkodtam egyet össze vissza előhozta :D
  • armageddon666
    gondolom páncél^^
  • Klemice
    http://www.youtube.com/watch?v=GrQuXrFRkwY

ilyet hoztam elő múltkor lvl 4 royal guarddal :) ez amúgy mire jó?
  • armageddon666
    üss egyet és nyomd meg az Ex gombot -.- fel kell töltődjön ha minden képesség megvan...

autómatán meg csak csapkodj és magától fog feltöltődni.
  • DarkSector
    A a bizonyos idő gondolom egy kombótol függ, de az hogy saját magától tegye, az automatic-ban van csak.
  • DarkSector
    Megvan minden mozgás véve, de nem naon vettem észre hent közben.
  • DarkSector
    Én nem vettem eddig észre.
  • armageddon666
    nemnem... ha jól időzítesz egy nyomással betöltődik egy slot. Sőt! Ha Max-actot megveszed akkor tökéletes időzítés esetén egyből mind3 betöltődik...

(Automaticon nem kell semmit nyomni tök magától töltődik)
  • Rage47
    nem egy skill miatt töltődik újra, ha jól időzítesz?
  • DarkSector
    jah Autómata üzemmódban...
  • armageddon666
    vagy nyomkodnod kell mint egy motornál :D *wreeem...wreem...wreeeeeeeem* és így feltöltődik, vagy ütés után ha jól időzítesz egyből töltődik egyet.
  • DarkSector
    Jah én nem is láttam eddig d-nél kissebbet...
  • DarkSector
    Nem fontos...
    Ezt nem kell figyelembe venned, mert én is csak 1-2 helyen tudtam megcsinálni, de azért, mert így sikerült, de nem ezért mentem az adott pályákon, hanem más cél érdekében.
    Amúgy az a gáz, hogy ezeket a rangokat nm jegyzi meg a gép.
    Ha most nem csináltam volna képet, akkor ennyi.

Asszem a 7 fokozatból az első 4 osztályzatát jegyzi csak meg!!!!

Ez meg semmi plusz nem ad, csak az, hogy magadnak bizonyíthatsz, hogy minnél jobban, hamarabb, stb tudod teljesítení a pályát...

Jah és a betűk növekvő sorrendben ezek lehetnek az értékeléskor (ugyanez van a kombónál is, csak ott van 2S illetve 3S):
    D->C->B->A->S (az S a legjobb amit el lehet érni.)

Föntröl lefelé osztályoz:
    Kapsz osztályzatot:
    az időre, a stylus pontokra, a felszedett RED ORB-okra, és végül a nagy osztályzat, a 3 átlaga!