Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
chillbõl nekem a ps3 verzió a bejövõs a pc-s xbox kiosztást kapott :\

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

The Protector
Elkezdtem son of spardan.1 három pályán alig sebeztek meg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
"A Játékvezérlõknél(Vezérlõpult) nézzétek meg mi a pontos neve a gampadotoknak.
Ami a fehér ablakban van név azt írjátok le."

ez az 1 hiányzott 😄 mondjuk nekem az updatehez mellékelt program kiírta a nevet szal ennyivel könnyebben voltam és így meg tudtam oldani ^^ de hallottam hogy van akinek nem ismeri fel :S de akkor meg van oldva ^^ Ráadásul Chillstreamre copyztad be? 😛 olyat szeretnék 😄

@

Mikiller
Hello!

Sikerült megoldani a DMC3 analog problémámat, hogy csak a jobb kar mûködött.Most már megy a bal is<#wink>
Leírom, hogy hogyan csináltam.Remélem nálatok is mûködni fog.
A Játékvezérlõknél(Vezérlõpult) nézzétek meg mi a pontos neve a gampadotoknak.
Ami a fehér ablakban van név azt írjátok le.
Nyissátok meg a DMC3 mappában a DMCSE3.ini file-t, elsõ soeban van a window_state ezt én átírtam 800 és 600-ra ezután nem ablakban indul nálam. Legalulra meg a többi gamepad után ezt:
#----------------------------------------------------------------------
# XUSB Gamepad (Controller)

START = 9
SELECT = 8
CIRCLE = 1
TRIANGLE = 3
SQUARE = 2
CROSS = 0
L1 = 4
R1 = 5
L2 = 6
R2 = 7
L3 = 10
R3 = 11
L<->R = 1

A gamepad neve legyen ami a játékvezérlõknél van.
Nekem Logitech Chillstream van, de XUSB Gamepad (Controller) látszik ott, mert a driver ezt a nevet adta neki. Nálam így megy faszául.#smile]

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

armageddon666
én ezt 4 nap alatt csináltam :\ azóta nem nagyon nyúltam hozzá ^^ gémpadra várok xD mármint JOBB gémpadra 😄 aztán majd azzal folytatom -.-
fullra nem lesz meg HP miatt :\ Secret Missionök nagyon gázok ahogy pár eldugott blue orb is -.-

@

Klemice
nem unjátok még amúgy? annyira nem magával ragadó a játék 😊 jó napi 1-2 pályát nyomtok 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

armageddon666
Én viszont kocka vagyok nekem viszont csak ilyenre sikerült :\

talán majd új gamepaddal 😄

@

grebber
Hehe olvasgatom mik vannak itt combok itemhasználat.
Combot életbe nem csináltam csak csapkodok összevissza.
Itemhasználat az meg mi?
Még nagyon az elején vagyok.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Pontossan a megnevezését nem tudom, hogy ez a gyro melyik, de én mindent bevetek, és akkor sem érzem, hogy olyan könnyû lenne.
NEM LEHETETLEN, CSAK SZÖRNYEN NEHÉZ.
Ennyi idõ alatt 3.résszel már végeztem volna....<#finom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A fingató rész a dobókocka, meg azok a bizonyos helyek, ahonnét leeshetsz..., stb...
Jah meg a szopás az utcsó ellenséggel lesz.
Úgyhogy ha szerinted ilyen könnyû, akkor gondolom nemsokára végzel a LDK fokozattal...nem?<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
A gyro bladek csúny dolgokra képesek azért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Elég könnyû, amig nem érsz el a közepéig, ahol már a csordába betesz egy áramos szörnyet....
Meg nem nehéz, ha televagy az itemmel, amugy meg nehéz.
Én tudom tapasztalatból.

Mert gondolom te sem itemhasználat nélkülözése mellett viszed végig.<#crazya>

DarkSector
Én eddig ugy öltem kis ellenséget, hogy:

Jönnek néha a fagyasztósok, meg vannak valami kutyaszerû lények (nem a lávás), ezeket mind megfogással érdemes kinyírni
A lávás kutyákat is, és miután megragadod, tartsd lenyomva a célzást.
Lovagoknál felütés, lecsapás és hátulról megfogás.
Szellemeknél, felugráltam, majd speckó ütés (a kék karjával) majd megfogás, hogy leessenek bogár formába, majd lecsapkodtam a földre.
A kis hülye lények, amik egyesülni tudnak a többi kreatúrával, azokat azonnal ki kell ütni, miután kikelnek a tojásokból.

Sok helyen megy muszáj használni azokat a forgó szobrokat, mert azok naon tudnak pusztítani.

The Protector
A LDK mód elég könnyû.Csak 2 dolog tud benne megfingatni:a béke fõellenség(már kivégeztem 2xra keservesen) és a füstös banyák.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ezaz hogy nem méri azé csinálok énis képeket.
Sons of sparda-ba belenyomultam 6-ig, és majdnem ugyanilyen kemény mint ez, de úgy láttam, mintha itt sokkal több elllenség jönne.
A 7 misszióban az durva....

Klemice
kemény 😊 nem nekimész és ütöd kategória

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
Az a baj h a LDK-t nem méri a game😞
A Son of sparda fok mijen?

DarkSector
Nem fog beszólni szerintem senki.
Én sem egyhuzamba játszok a játékkal, hanem kb heti 8-10 órát.
ami nem számít soknak.
énis munka miatt.

The Protector
Itt vannak az eredményeim.Még mielött vki beszól h kocka vagyok meg vmi alig van idõm játszani reggel 5 re megyek dolgozni és du4re végzek vele.Este felégamelek csak akkor is picit fáradtan.

DarkSector
Ezt néztem de azon kivül, hogy utána nem tudtam kinyomni a videókat, semmit nem éreztem, vagyis az irányítás ugyanaz maradt.

The Protector
Ittközépen van a dmc3 hoz patch amihez jár gamepad vezérlõ progi is

The Protector
Ja behoztam az alternatív endet is.Vagyishogy tovább ment a videó a stáblista után.

The Protector
Ugyanott ahol most mindenben csak a ldk ban a nero val való gamelésnek a végéfelé.Pontosan nem tom misson mennyi.

armageddon666
Szedj le valami videókonvertálót/vágót ^^ biztos van ingyenes is. ha meg nincs akkor :c...

@

DarkSector
Jah és nem tudsz megoldást analog karra a 3.részhez, mert csinálnám azt is, de billentyûvel nekem szar.
Mert én csak úgy állok neki.

DarkSector
Hali fraps
után azt csináld
hogy tedd be Windows Movie Maker-be a történetbe, és Filmfájl mentése....
Itt a végén a minõségnél én ki szoktam választani a középsõt, ahol lehet állítaní MB-ra bizonyos keretek között.
És ez aránylag kiváló minõségben kis méretbe konvertálja, ami szuper ha fel akarod tölteni, vagy csak elraktározni, és nem fontos a képméret esetleg...
Én így szoktam...ha akarod kipróbálhatod...<#eljen>

Elfesztett mentésedben hányadik missionál tartottál?

The Protector
Nah.Ok.Én 5giga videót csináltam már a gameból(azért ekkora mert fraps nem tömörít)Majd nyomatok képet.Nagy dmc-s vagyok a 3at is mikor kijött végig is vittem.Majd tezsek képeket.

DarkSector
Eddig ennyi van meg nekem <#confused>

DarkSector
Énis szinte mindig 2 külön vinyora teszem a mentéseimet, ha valami beütne.
Régebben voltak olyanok, hogy halogattam biztonsági mentéseket, és egyszercsak katt.
De most eredeti helyet kivéve, még 2 másik külön vinyon is rögzítem, meg így teszek minden nehezen pótólható, vagy egyeltalán nem pótolható cuccommal.

Mint RE4-nél a mentésem full-ban (kivéve mercanaries-ben 1-2 csillag hiányzik.)

DarkSector
Háát az durva...
Azért majd a te eredményeidet is nyomasd be légyszíves.
Nem fontos, nem a rank miatt, csak kiváncsi vaok rá.
elözõ 4-et már ne természetessen, mert azt nem mutatja a gép, ésn ezért csinálok printscreen-el képet gyors, mert nem mutatja a menüben a ranglistán ha kilépsz.
De így legalább van róla képem. hogy ha valaki nem hiszi el.
Videót meg csak 1-2 S rankról készítettem ha valaki hitetlenkedne...
😛
Azt sajnálom, hogy az elsõ véletlenül sikerült 55másodperces rekordomnál nem volt még fent a fraps, ezért ott csak kép maradt emlékül.

DarkSector
Jah Bloody Place az lehet én egész játékra értettem bocs.

armageddon666
eh... tényleg... nem azt a mentést hanem... okok 😄 vágom xD nekem van külön mappám mentéseknek ^^ 2 napja ürítettem ki... 1-2t hagytam csak meg.

@

RAZOR27
Nekem totál ugyanez volt legutóbbi reinstallnál, csak épp 6 féle játék mentése veszett el....ciki 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ffxi
Nem autosave kérdése, hanem másolás-beillesztés 😊

Fákjúal!

armageddon666
sztem azt szégellte hogy elfelejtett menteni 😄 mondjuk azt sem kell mert azért az emberek általában megszokták az AutoSave áldásos hatását xD

@

ffxi
Mért kell szégyelni? Melyik WIN-nek nem kell a reinstall 1 idõ után? 😛

Fákjúal!

The Protector
Én voltam de azóta win reinstall volt.Most végigvittem humanon és devil hunteren.Megint a 4 . missziónál tartok LDK-ban.Nehéz behozni.Azért se tettem képet róla mert szégyelltem h reinstalloztam a gépet és elfelejtettem menteni.

Klemice
jah nevannal kurvára beszoptam anno, de utána már kiismeri az ember

RAZOR27
Nevan fighthoz pl megkelllet figyelni 6 féle támadást, hogy kitudj térni elõle, meg a végén elkellet kerülni amikor eljátsza hogy megsérült és leszipkázza egy valag hp-d.

RAZOR27
Most nemazért, de a srác bloody place-t kérdezett, és a 3ban azért ügyesebbek a trashek, nemhogy a bossok.

DarkSector
DMC3 azért könnyû, mert a fõellenségekkel, meg szörnyekkel kedvedre játszadozhatsz, mert annyira gyengék ehhez képest.

DarkSector
Végigvitted mindkettõt a legnehezebb fokon, mert én 3-at igen...és 4-nél meg már LDK sokkal nehezebb és több idõt igényel, hátmég ha valaki ISTENNEK képzeli magát, és merészkedik a HELL OR HELL-be na ha azt kinyomtad, akkor mond hogy DMC 3 nehezebb ettõl.

DarkSector
Nem rontottam el, hanem nem akartam hogy könnyû legyen, és hamar végigtóljam. Már volt elözõ résszekkel tapasztalatom ahhoz, hogy ott kezdjek.
És utána meg megintcsak nem akartam kicsit nehezebbet, hanem gondoltam próbára teszem magam ebben az LDK üzemmódban.
És kellõen nehéz.
Szerintem hogy itt valaki érvényesülni tudjon, ahhoz rendessen kell gyakorlat, és aki most játszik elõször a sorozattal, annak ez lehetetlennek fog tûnni.

RAZOR27
Az attól függ mennyire ismered ki az adott stílust szerintem.Én Trickster stílusba nemfull hp-val elvittem egy valag szintre, csak egy sajnálatos áramszünet vetett véget neki kb másfél óra után xD, váltottam qiuicksilverre, neméltem túl a 20. szintet.... (bár dmc3 ról van szó ami nehezebb kicsivel szvsz, de majdnem ugyanaz)

armageddon666
Ott rontottad el hogy Devilen kezdted. Humanon végigtolod akkor kiismered a pályákat+már lesznek képességeid, így a Devil Hunter könnyebb lesz, vagyis a LDK megint könnyebb lenne 😄 ha meg lesz az új GamePad akkor lehet nekiállok.

Vajon mennyi esélyem van nem full HPval BloodyPalaceban illetve nehezebb szinteken majd? :S

@

DarkSector
Jah azt is írta már itt régebben valaki, hogy õ már a 13.missziónál tart, azóta gondolom tovább ment már.
Bár nem tudom hogy mikor kezdhette, és naponta mennyit játszott vele, de iszonyat idõigényes.
Nálam 33óra van eddig, és ezelõtt csak 1x vittem végig a játékot, mivel Human-on nem is akartam idõt húzni.
És ugye nem minden próbálkozást mentettem el, vagyis szerintem kb 100óra lehet amit kb a 3-4 hét alatt a devilre tudtam fordítani...

armageddon666
XP alatt Proud Soult értetek? Akkor asszem Son of Sparda elõtt tápolok LDK mission 2 alatt xDDDD

@

DarkSector
Nem ár durván felkészülni, mert elégé hosszú és izzasztó harcok vannak.
És jobb ha összeszedsz minden használható dolgot az ellenfelek sebezhetõségérõl, gyenge pontjairól, mert mindenre szükség lesz.
Gyüjtögetésre elég a 2 missziót gyötörni (ebben a módban), mert kb 20e pirosat ad, és kb 10-12e XP-t.

hát hallod te nem lehetsz semmi 😄 én a LDK módba érvényesülni nem tudok XD és melesleg ennyi xp pont nekem is jól jönne 😄
DarkSector
Baszom most gyûrtem le az angyalt LDK módban, az már 200-at ver a szívem, ezért most pihenek 1-et.
Eléggé lassan lehet haladni, volt a 7-es misszióban a közepefelé, mikor szerény számításom szerint TÖBB MINT 100 ellenfél támadt rám ott, ahol az a nagy terület van az erõben, mikor leugrsz a hegy tetejérõl.
Minden szint elég nagy felkészülést igényel. Nekem most van benne 32 órám, úgy hogy elõször DH-ben kezdtem, és utána minnyá ide az LDK-ba jöttem...

Eddig LDK módban ezek lettek az eredményeim...:
<#crazya>

Mission 1

Mission 2

Mission 3

Mission 4

Mission 5

Mission 6

Mission 7

Mission 8