3093
  • NiGhTM4R3
    Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel :)
  • armageddon666
    Normalon (PS2-n asszem easy volt) a 9. missziónál. Most szabadultam Leviathanból...

Képességeim nemigen vannak mert az élettöltők elviszik az orbokat ^^ Swordmaster LVL2-m van de most Tricksterrel megyek, azt szeretném feltápolni :S DMC4ből kiindulva hogy mass power könnyebb szinteken elég SMmel kezdtem , de rájöttem hogy itt célszerű kerülgetni ...
  • DarkSector
    Nem vaok otthon, mert a videóbol emlékeznék rá, de mivel 1-1.5 éve már nem játszottam vele kb ezért most nem tudok mit írni, majd este hazaérek, és megmondom.

De ha ennyire nehéz, akkor elárulhatom, hogy a denevér alak az iszonyat könnyűvé teszi a dolgokat.
    Vagyis én ezt használtam sokszor Dante Must Die-ban, de nemsok kell, hogy beguruljak, és lezuzzam pc-n billentyűvel, mert ezt nem akarom elhinni, hogy ennyire nehéz lenne így pc-n.

Ja de sajnos, DMC4 sincs még befejezve...
    Áááá
    mindegy...lehet nekiállok, és megmutatom a mentésemben majd.
    Hol tartasz a játékban?
    Van 5 fokozat, és mindegyik 20 misszio-s.
    Te kb hol vagy?
  • DarkSector
    Jah és meg szeretném kérdezni, hogy a ki hol hány felszedhető Holy Water-t talált eddig, mert én eddig 3-at találtam, és egy negyediket meg mintha láttam volna, de az elérhetetlen helyen, de lehet hogy csak egy lámpa volt.

Én kastélyba erdősnél, és dante-val az ugrálós résznél, mikor egy csőben ugrálsz itt ezt a hármat találtam eddig.

Holy Water
    1 - a kastélyban, mikor szemben állsz a főbossz képével, akkor jobbkézfelől a kapcsoló felett az erkélyen.
    2 - erdőben, mielőtt leugranál a hegyről, ballra ugoj tovább a nagy fához.
    3 - ott van, mikor mész visszafelé dante-val, leugrasz a kapcsolóhoz, ami aktívál egy kék dobbantót, na ekkor a pirossal kell visszamenni és valahol oldalt ki kel térni az egyik platformra, kb a cső közepén, és a gerenda csúcsára kisétálni.
  • armageddon666
    akkor mond el hogy a drága hölgy ellen mit kell tenni? :P mert esélytelennek látom xD

Vergil ellen elvoltam mert messzire gyengus és voltak hibák a védelmében mikor lehetett csapkodni. bár még csak az 1. harc volt a 2 vagy 3ból ^^
  • DarkSector
    az a gáz, hogy DMC3 akkor nehéz, ha nem tudod mit kell mi ellen használni.
    Énnekem Dante Must Die is lazán ment, amin nem szenvedtem annyit, mind legendary-n.
    Kitaláltam, hogy kinek mi a gyenge pontja, és ennyi.
    A 3-ban sokkal "butábbak" és "tehetetlenebbek" az ellenfelek és hidd el hogy sokkal könnyebb ha kevesen vannak az erős szörnyek.
    De mondom ha lenne joy működőképes, akkor megmutatnám.
  • armageddon666
    - A spórolósdi nekem sem jött be ^^ illetve 1 nehézségen még elmegy de most 3dszor (illetve negyedszer is mert SoS és LDK-t szinkronban nyomom xD) már kezd uncsi lenni :D igazából az erdő az amit valamiért utálok, a kastély vagy mi az egy fokkal jobb, csak valahogy mindig ott van bennem az érzés hogy msot el fogok tévedni -.-

- Ellenfelekből kicsit több jobb lett volna :D illetve több Boss. Szal addig okés hogy Neroval és Dantéval is leverjük őket. Ez tetszett is mert valamilyen szinten más megközelítés kell hozzájuk :D meg ugye Nero nem tudta megölni őket csak a békát. Szal Danténak kellett tisztogatni ^^ De a lépcsős szinten valami mások jobbak lettek volna :S az valami próbaterem vagy mi is volt. Lehetett volna akkor a szintek között bátorság, erő és ész próba vagy valami hasonló, és ezekhez teljesen eltérő bossok. Akár nem is kellett volna megszemélyesíteni őket. (Mondjuk ha nem szól be nekik valamelyik Fehérhajú akkor úgy már nem is vicces :P)

- Kyrie sztem nagyon sablonos. Tipikus "csak azért van hogy a főhősnek kelljen valamiért küzedni, és mikor halálán van eszébe jusson és egy ordítás kiséretében hatalmas erőhöz jusson" karakter :D
  • NiGhTM4R3
    Srácok, nektek mi nem tetszett a DMC4-ben?

- Nekem a Dante küldetések, elég unalmas volt visszafele menni, bár sokkal gyorsabban haladtam. :)

- Kissé változatosabb ellenfelek (mármint ami volt az változatos volt, csak lehetett volna 3-4 fajtával több)

- És ez szerintem csak engem zavar :D
    Szóval Kyrie viselkedése. Nero sokkal jobban kimutatta a szerelmét, holott úgy kezdődött, hogy az ajándékot sem adja oda az Operában - büszkesége miatt. Tehát szinte a poklot is megjárta, hogy megmentse a lányt, az meg néha csak mosolygott rá.
  • armageddon666
    hát bazz ne mond már hogy DMC3 könnyebb... eddig nem volt pálya ahol ne haltam volna meg... most hülye Lightning Witchnél vagyok de mindig megöl :\ 20szor nyomtam már continuet de egyre erősebb -.- 50%-ig nem tudom levinni... egyszerűen nem lehet követni... a denevérpáncélján átlőni nem lehet... karddal kell leszedni. de a közelmegyek forogni kezd és feldarabol... vagy tüskéket idéz a földből -.- de már megközelíteni is nezéz a villámgömbjei miatt... egy távon belül alig tudom elkerülni őket :\ aztán ha a negyed életét leviszem akkor ide oda teleportál utolérhetetlenül a szoba 2 vége közt, közben néha eltol ilyen szart ami mindenhol sebez a talajon. mondjuk ez jó időzítéssel elkerülhető. de mikor elkezd ilyen villámoszlopokat spammolni ott végem... ilyenkor mi a faszt lehet csinálni? elkerülöm őket már majdnem a közelében vagyok erre átmegy szoba másik felébe és akkor meg vízszintes szarokat lő amit át sem bírok ugrani :\

és bazz egy Special Editionös NORMAL fokozat ami original Easy bazz... hihhetetlen... kétlem hogy ennyire szar lennék mert DMC4 Son of Spardan, sőt, LDK-n sem szopok ennyit...
  • DarkSector
    DMC 3-ban csak 5 fokozat van, itt meg 7.
    Dante Must Die-t kell megcsinálnod csak és ennyi a többi lószar, bár én Dante Must Die-t is nevetségesnek tartottam.
    Itt 4. részben húzóssabb.

Ha akarod elmondhatom, hogy mit csinálj, hogy ne legyen gondod még Dante Must Die-on se!!!

Hidd el én megtaláltam a módját, hogy szinte hozzám sem értek...
  • RAZOR27
    grat, bárcsak én tartanék itt dmc3-ba, mostanság kicsit elhanyagoltam...
  • DarkSector
    47őra környékén vaok.
  • DarkSector
    Mai termés
  • DarkSector
    Nekem dmc 3 maxolása sokkal hamarabb és könnyebben ment. nem vágom hogy sok embernek miért jelent gondot dmc3, dmc4 ben eleve van Hell or Hell
  • RAZOR27
    jogos, aszthittem más stylal már megvolt (najó elismerem, elfelejtettem, hogy bloody csak a vége után van :D)
  • armageddon666
    de Bloody Palace csak végigvitel után van nem? :D hameg már végigvittem akkor minek tápoljam? :C

(asszem DMC3 az nem lesz annyira sem kimaxolva mint DMC4 :S)
  • RAZOR27
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Trickster a legjobb stílus szvsz.De ajánlom, hogy bloody palace-on skillezd ki 3as szintre, nemmondok semmit, de szükséged lessz rá , ad egy nagyon fasza mozdulatot amivel jóval könnyebb lessz a játék
  • The Protector
    a wing talismant kel megszerezni oda.youtubra pötyögd be h dmc4 walkthrough és a missio sorszámát.Így könnyebben megtudod mintha leírnánk.
  • armageddon666
    oh:D akkor pisztoly nélkül kell menni :P és úgy a kihívás :D
  • BGYI
    Hy
    1X is kösz a segítséget Protector, a gyro bladekkel kicsit előrébb járok...még épp hogy megkaptam a 2. kék ereklyét és a képtárban való újra hentelés után kiértem a sírhoz, amivel szemben szintén egy gyro van és miután a szarkofágot szétkaptam vele a helyén 1 kis aranyszinű köt van, ahonnan mindig visszapattan.. itt kérnék segítséget mindannyiatoktól
  • DarkSector
    Már alig várom, mert nagyon kiváncsi vagyok, meddig birom majd, mert kurva nehéznek hangzik, higy 1hit neked több hit ellennek.
    Viszont Heaven or Hell a legklönnyebb, mit ahhogy a 3.részben is, annál a Human is nehezebb sokkal.
    Lényegébe a Heaven or Hell, az egy jutalom, mintha halhatatlan kódot kapnál, vagy ilyesmi.
    Megfogod a putyit, és végigsorozod az ellenséget.
    Másodpercek kérdése 1 szint.
  • DarkSector
    Jah úgy értettem.
    Trainerrel az is 20-asra megy akkor.
  • armageddon666
    ha mindened megvan már....
    ...
    ...
    ........................Hell and Hell
  • DarkSector
    Természetessen mint mondtam mindenki saját ügye, de akkor mindent beadagol, és akkor nem lesz már semmi cél a játékban, plusz még felmegy 1-2 csaló, hogy nézzétek nekem full-on van és kemény vaok...
  • DarkSector
    De háát pl így ha mindened megvan már...
    Ha minden megvan, akkor már attól kezdve céltalan, ezért figyelmeztettem mindenkit a mentések kérése végett.
    visszaolvastam, köszi dark, remélem bejön
    azaz
  • DarkSector
    mármint LOST FOREST
  • armageddon666
    má nemazé de nem ezzel kezdtem? -.-
    Hali! Egy kis segítség kellene. Ott járok a 8. pályán, ahol háromfelé ágazik az út. Az elágazásnál van egy szobor, melynek a talapzatán három színű kőtábla van. Na itt mit kell csinálni, mert akármelyik úton megyek tovább, a küzdelem után visszadob az elágazáshoz vezető kapuhoz?
  • The Protector
    Nero nem Vergil.A nevét sem tudja.Még én is megismerem a tesóimat nemhogy Dante.
  • armageddon666
    Nero feketében van... ahogy a neve is mutatja :C
  • armageddon666
    Vergil =/= Nero... Neronak jelen infók alapján annyi köze van Dantéhez hogy féldémon és fehér haja van -.-

Megint DMC3ztam picit, aztán sikerült ráéreznem :D Rájöttem hogy a trickster nem is olyan rossz style ^^ kiváncsi vagyok 2es szinten mit tud majd. Most győztem le Vergilt :D vagyis

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szal legyőztem. mondjuk elhasználtam 2 vagy 3 élettöltő csillagot meg egy holy watert amit valahol a földön találtam... de utána jött a videó és elég durván elbánt velem -.- most a démon belsejében vagyok... és egyelőre ennyi :D majd még játszom vele XD
  • reaper4
    igen. csak mivel nero is kékben volt és ugy nézett ki, meg vergil ezért gondoltam. thx
  • Klemice
    jaja
  • RAZOR27
    Beowulf azért nézi(lol) dante-ak, mert ugyanaz a vér folyik az ereiben.
  • Klemice
    ja és a 4 olaszországban játszódik ha jól tudom
  • The Protector
    Vergil és nero nem ugyanaz.Vergil az a dante testvére,ugyanúgy néz ki mint dante egy videóból kiderül mikor beáll a hajadantesra és visszatolja hátra.Nero teljesen új karakter.Még csak utalás sincs nero létezéséről
  • reaper4
    szívom magamba az infót :). de azt nem értem, h a 4be nero nak hívják, a 3 ban meg akkor vergilnek? ( tök ugyanúgy néznek ki ezért gondoltam ,h ua-ok.) mert ugye a 3ban az a kutya cucc vergil-t(v nero-t) nézi (ha lenne szeme xD) dante-nak.
  • RAZOR27
    "Nameg" akart lenni