Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha elõszörre elakadsz, akkor így kapásból nem tudok mit mondani, de ha mondasz egy missziót...hogy hol akadtál el, akkor tudok segíteni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most kb 2 óra max, és meglesz Son Of Sparda, és már remegve várom a többi fokozatot, mert kegyetlen ki akarom próbálni, hogy legendary-nal nehezebbek -e.
Legendary azért a legenehezebb, mert nem erõssek az ellenfelek, hanem egyszerûen nem hagynak mozogni vagy ütni.
Nekem eddig az volt a legizzasztóbb.
Fõellenségek egyeltalán nem voltak problémássak, mert elején Devil Hunter-ben kiismertem már õket, nekem ennyi elég is volt, és már tudtam, hogy mit hogy tegyek.
Néhány fontos dolog.
1-2-rõl már biztos volt szó, de lehet nem így...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah kigyós csajnál is van egy faxa trükk, ami nem is trükk, csak elõször nem is vettem észre!!!
Amikor felrepül és lecsapódik a földbe, akkor 2 lehetõség szokott lenni:
Elsõ, hogy lefúrja a csápjait, és egy sorfalat csinál maga elé, na itt csak meg kell kerülni, és a földön lévõ kinyílt virágban ütni a csajt...
Namost a második a lényeg!!!
Elõször felrepül, és becsapódik, de úgy hogy a csápjaival egy kupola alakot vezs fel, és alá menve üthetjük a kis rózsaszínû bocsóját.
DE!!! ITT FEL LEHET UGRANI HOZZÁ, ÉS UGYANÚGY KÉNYELMESSEN ÜTÖGÉLNI, MINT AZ ELSÕ ESETBEN AHHOGY A FÖLDÖN FELVETT POZICIÓJÁBAN VOLT....A BOGYÓ FELETTI RÉSZHEZ KELL DUPLA UGRÁSSAL FELUGRANI.
Meg van az a másik fõellenség, Agnus, vagy ki....
Az a szitakötõ vagy mi a rákom....Ez pofonegyszerû ha lehet, hanem át változva, de ütni kell megállás nélkül, és ennyi...mert ha jól ütögéljük, akkor a legtöbb támadássát lockolni tudjuk, és ha megszédül, akkor 2-3 ütés, és megfogást neki....
A béka szörny az nevetséges...mindössze mindig ugrásra készül, akkor csak oldalt el kell ugrani az útjából...
A kis csajokat, amik a csápjain lógnak (LEGENDARY-t kivéve) ha egyre koncentrálsz, és lefekteted, akkor meg kell ragadni, és kihúzhatod a békagecit, a sötétbõl, és már megint megfogás, hogy kimosd a száját....
Az angyal, aki a kör alakú platformon jön, azt meg egyszerûen kell.
Szigonyok elõl el kell ugrálni oldalra....
Majd közelfutni, de csak egy pillanatra, és már fuss is visszafelé, mert elkezd egy kombót...Majd lecsap a földbe, ekkor minnyá azonnal CÉLOZ FORDUL SZÚRÁS FELÜTÉS GYILOK!!!!!
És már hatástalan is ellenünk....
Kõszobor röhelyes.....
Mindig csak ugráljunk gyorsan a kék körökön, amig el nem érünk egy szerkezethez, amit egy kapcsolóval aktíválhatunk...Indítás, és lebénítás...
Gyors át kell ugrani a gömbökhöz, és átváltozva lõvést leadni 10000rel....
A kezére is fel kell mászni, ez gyerek játék....
Végül csak ugrálni, és semmi egyebet sem szabad csinálni, és ha felugrottál a legfelsõ kis platformra, akkor észre fogod venni, hogy nem támad, hanem közel jön, és lentrõl lassan jön felfelé elõtted, ekkor állj a szélén középre célzás átváltozás és gyilok....
A tûzdémon, és a végbossz ellen még nem jöttem rá, arra, hogy hol lehet ellenük hatásos trükköt találni...
De majd meglesz
Tûzdémonnál annyi, hogy ha van demon csillag, akkor annak segítségével töltsd fel magad, és orrba szájba kombózzad...
Akkor 1 élet segítségével hamar ki lehet nyírni.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
@
@
@
Nemrég fejeztem beLegendary-t, ami sokszor kivett az észbõl.
És hála a kemény edzésnek, most pl a Son of Sparda röhelyes...
Asszem Human-t hagyom végére, és szólok egy haveromnak, mert a 8éves fia játszik ezzel, azt rábízom, mert ellunnám a fejem, annyi kihívás sem lenne ezekután.
Még most Son Of Sparda-ban is kb 1-1.5 ora alatt 8 szintet megcsináltam...
6-14-ig.
Holnap meg gyors megcsinálom a többi 5-öt.
Viszont kegyetlen fura, hogy max 4-5 ellenség jön egyszerre....Azt fõellenségek is meg vannak oldva, mert mindegyik ellen találtam megoldást, ezért azok hamar meg is voltak...Dante-t csak úgy csapkodtam a földhöz...<#vigyor5>#vigyor5>
És nekem volt, hogy monnyuk pálya felénél dolgom volt, és nem kapcsoltam ki, vagyis ment a számláló, ezek 5-10percek lehettek, csak sok kicsi sokra ment, de az a lényeg, hogy meglegyen, nem is annyira az idõ.
Haverodnak meg GRATULA...<#eljen>#eljen>
Nekem sokidõ azt tudom legelején ment el, mert monnyuk erdõsnél, amikor pl Dante-nak ki kell jutnia a ködbõl, vagy amikor a titkos erdõbõl kell kijutni, ott meg az irányokat nem tudtam, és egyenként kellett megnéznem, de mondom ez részlet kérdése.
Én ennek is örülök.
ez tartalmazza
Devil Hunter
Son of Sparda
Human
LDK-nál most öli She-Vipert a kockás pályán (19).
emellett Bloody Palace-zett egy keveset, asszem belenézett Heaven or Hellbe illetve Dante Must Die-ba 3. pályán van (DMD aszondja olyan mintha Turbo belenne kapcsolva, mintha gyorsabb lenne)
@
@
Ezután nincs lehetetlen...
Chuck ellen Dante kurvagyenge.
Chuck az univerzum ura.
Chuck Norrisz Foréver....
---
Sikerült kinyírni Nevant :K Cerberus jó tipp volt... meg hogy mikor a földet villámozza akkor lõjek a levegõben és fennmaradok (soxxor használtam mégis kiment a fejembõl :S). Nagyon durva a gitár 😄 Most Agniékkal és Nevannal megyek xD fegyónak az elmaradhatatlan E&I és a bejövõs Spiral 😄 és végre LVL2 Trickster XD
@
Gondoltam megpróbálom, mert alig volt már életem, és venni sem tudtam...erre amelyik szinttõl a legjobban tartottam...<#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Loagok ellen ugrálni kell, és néha megfordulni és egyet lõni pisztollyal, ha fel van tunningolva...
És így nem tudnak közrefogni mind a 30-40-en
A 3 lovag az meg relatíve....
A Mission 11-ben Neroval fent vagyok egy szinten, ahol egy szinte zárt erkélyszerûség van, középen egy piros oszlopos valamivel. Ide kellett felugrálni, de miután legyõztem a három "lovagot", utána merre kell menni, mert a két szélén engedne csak tovább, ahol nem tudok átugrani a közeli falrészekre. Na it mit kell csinálni?
Aztán szerintem Legendary.....
Trickster legjobb esetben is csak LVL2 lenne mostanra :S szal így nehéz.
@
Nemnehéz kifektetni.Megkell jegyezni a támadások elött miket mond, lekell csapni rá amikor alólad tör fel a villám (ezért mondtam, hogy trickstert kell lvl3-ra) , villámlépéssel elékerülsz és agni/rudrával vagy cerberussal pofáncsapod amíg nem támad megint, akkor ugorj el, de ha ügyesvagy még elötte legyengítheted.Meg a végénél kell vigyázni amikor sopntán "elszáll" az ereje, ha közelmész leszipkázza az életed, ilyenkor csak pisztollyal kell és ugorj el elõle.
Yesss!! <#igen>#igen>
Ha lesz Steamen és ócsób mint boltban akkor köv gémek lehet megvételesek lesznek 😄
Elolvasva a cikket... hát nemtom mennyi a valóságalapja, de LOVE CAPCOM!
(és kezdjék el DMC5-t ^^ 4 után játszódjon és tudjunk meg többet Neroról, de Danténak több szerepe legyen és ne kelljen mindent 6szor végigmászni xD)
@
@
link
Próbáljátok ezt meg itt a 4.részben.<#vigyor5>#vigyor5>
Sõtt nem is kell mindenhol verekedni, sokkal kevessebb megkötés van mint 4-ben.
Mire elsõ 3-at megcsinálod, már kiismered annyira a játékot, hogy simán lenyomod DMD-ban.
És ezek természetessen a tápot igénylik, mert táp nélkül is lehet, de így könnyebb.
Ha tápolni akarsz, akkor azt tudom, hogy van egy hely.
Egy alagútszerûség, amiben van egy ugrás magasságában egy "lyuk", ha ide beugrasz, akkor itt idõre kell piros orbokat összeszedni, na én régen itt tápoltam, ki-be kell ugrálni----ki és be---ki és be----
Már DMC4 ben is megtaláltam a jó kis táphelyet.
Képességeim nemigen vannak mert az élettöltõk elviszik az orbokat ^^ Swordmaster LVL2-m van de most Tricksterrel megyek, azt szeretném feltápolni :S DMC4bõl kiindulva hogy mass power könnyebb szinteken elég SMmel kezdtem , de rájöttem hogy itt célszerû kerülgetni ...
@
De ha ennyire nehéz, akkor elárulhatom, hogy a denevér alak az iszonyat könnyûvé teszi a dolgokat.
Vagyis én ezt használtam sokszor Dante Must Die-ban, de nemsok kell, hogy beguruljak, és lezuzzam pc-n billentyûvel, mert ezt nem akarom elhinni, hogy ennyire nehéz lenne így pc-n.
Ja de sajnos, DMC4 sincs még befejezve...
Áááá
mindegy...lehet nekiállok, és megmutatom a mentésemben majd.
Hol tartasz a játékban?
Van 5 fokozat, és mindegyik 20 misszio-s.
Te kb hol vagy?
Én kastélyba erdõsnél, és dante-val az ugrálós résznél, mikor egy csõben ugrálsz itt ezt a hármat találtam eddig.
Holy Water
1 - a kastélyban, mikor szemben állsz a fõbossz képével, akkor jobbkézfelõl a kapcsoló felett az erkélyen.
2 - erdõben, mielõtt leugranál a hegyrõl, ballra ugoj tovább a nagy fához.
3 - ott van, mikor mész visszafelé dante-val, leugrasz a kapcsolóhoz, ami aktívál egy kék dobbantót, na ekkor a pirossal kell visszamenni és valahol oldalt ki kel térni az egyik platformra, kb a csõ közepén, és a gerenda csúcsára kisétálni.
Vergil ellen elvoltam mert messzire gyengus és voltak hibák a védelmében mikor lehetett csapkodni. bár még csak az 1. harc volt a 2 vagy 3ból ^^
@
Énnekem Dante Must Die is lazán ment, amin nem szenvedtem annyit, mind legendary-n.
Kitaláltam, hogy kinek mi a gyenge pontja, és ennyi.
A 3-ban sokkal "butábbak" és "tehetetlenebbek" az ellenfelek és hidd el hogy sokkal könnyebb ha kevesen vannak az erõs szörnyek.
De mondom ha lenne joy mûködõképes, akkor megmutatnám.
- Ellenfelekbõl kicsit több jobb lett volna 😄 illetve több Boss. Szal addig okés hogy Neroval és Dantéval is leverjük õket. Ez tetszett is mert valamilyen szinten más megközelítés kell hozzájuk 😄 meg ugye Nero nem tudta megölni õket csak a békát. Szal Danténak kellett tisztogatni ^^ De a lépcsõs szinten valami mások jobbak lettek volna :S az valami próbaterem vagy mi is volt. Lehetett volna akkor a szintek között bátorság, erõ és ész próba vagy valami hasonló, és ezekhez teljesen eltérõ bossok. Akár nem is kellett volna megszemélyesíteni õket. (Mondjuk ha nem szól be nekik valamelyik Fehérhajú akkor úgy már nem is vicces 😛)
- Kyrie sztem nagyon sablonos. Tipikus "csak azért van hogy a fõhõsnek kelljen valamiért küzedni, és mikor halálán van eszébe jusson és egy ordítás kiséretében hatalmas erõhöz jusson" karakter 😄
@
- Nekem a Dante küldetések, elég unalmas volt visszafele menni, bár sokkal gyorsabban haladtam. 😊
- Kissé változatosabb ellenfelek (mármint ami volt az változatos volt, csak lehetett volna 3-4 fajtával több)
- És ez szerintem csak engem zavar 😄
Szóval Kyrie viselkedése. Nero sokkal jobban kimutatta a szerelmét, holott úgy kezdõdött, hogy az ajándékot sem adja oda az Operában - büszkesége miatt. Tehát szinte a poklot is megjárta, hogy megmentse a lányt, az meg néha csak mosolygott rá.
és bazz egy Special Editionös NORMAL fokozat ami original Easy bazz... hihhetetlen... kétlem hogy ennyire szar lennék mert DMC4 Son of Spardan, sõt, LDK-n sem szopok ennyit...
@
Dante Must Die-t kell megcsinálnod csak és ennyi a többi lószar, bár én Dante Must Die-t is nevetségesnek tartottam.
Itt 4. részben húzóssabb.
Ha akarod elmondhatom, hogy mit csinálj, hogy ne legyen gondod még Dante Must Die-on se!!!
Hidd el én megtaláltam a módját, hogy szinte hozzám sem értek...<#crazya>#crazya>