3093
  • Doom 4
    ok csácsá
  • DarkSector
    Este leszek, akkor majd meg mondom nektek, hogy mi van BLOODY PLACE végén!

Bocs DOOM4, de el kell megint ugranom haverokhoz, de 8 környékére jövök.
    Addig zúzhatsz valamennyit.
  • Doom 4
    Hát valami olyat irtál hogy megtanultál olyan technikát amivel nagy túlerővel is simán elbírsz ami jóljön a DMD ben
  • DarkSector
    Mármint milyen változást?
  • DarkSector
    MIVEL SOKAKNAK PROBLÉMÁT OKOZ!

[butálnagy]A BAJ MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN MINDENKI AKÁR SZINTENKÉNT CSINÁLJON BIZTONSÁGI MENTÉST, A JÁTÉK ÁLLÁSRÓL, MERT NEHEZEN PÓTOLHATÓ....TERMÉSZETESSEN MÁSIK WINYÓRA, VAGY ADATHORDOZÓRA[/brutálnagy]

Remélem nem felejti el senki.
  • Doom 4
    Ja igen amúgy emlitette hogy az LDK megtanított valamir a nagy túlerő ellen. Én már a 11. pályán jártam és nem nagyon tapasztaltam változást. Elárulnád mi voltl az ?
  • Doom 4
    Ok köszi
  • DarkSector
    Nincsenek egyfolytában bennt, de biztos hogy ma még benéznek...
  • Doom 4
    OK semmi baj megértem bár j lenne tudni mikor lezs itt az a valaki.
  • DarkSector
    Most nem szeretnég genya lenni, de nem tehetem.
    Én sajnos már itt az egyik kedves tagnak kénytelen voltam ugyanezt mondani, hogy sajnos ellene vagyok mindennek (mentés, csalás).

Persze itt teljessen megértem a problémádat, de kivételt nem tehetek, mert saját magamnak mondanék ellen.
    SORRY

VISZONT ITT VAN AKI tUD NEKED SEGÍTENI.
    A MÁSIK HAVERNAK IS SIKERÜLT SZEREZNIE VALAKITŐL MENTÉST.

Mégegyszer SORRY.
  • DarkSector
    Én sajnos billentyűvel nem tudok vadállatkodni, meg Devil May Cry-hoz gamepad dukál, ezért csakis gamepaddal. PS2-őn megszoktam, ezért is sikerül minden....

DMC 3-at ezért nem kezdtem még el. PC-n legalábbis.
  • Doom 4
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Újra kellet rakni az XP-t a Vistán meg a game volt most megy a Vista de hogy menjen le kellett törölnöm mindent a vinyórol. Most felraktam nézem és nincs meg a mentésem!!!! Vlakai légyszi küldjön 1 et úgy ott folytatnám ahol abbahagytam. Minden ki volt Lockolva kivéve a Hell or Hell! Dark Sector jó lenne ha elkuldenéd mert nagy bajban vok és nncs se időm se erőm ujra kezdeni az elejéről
  • The Protector
    Grat te vadállat.Én most is nyomom.Te billel vagy gamepadal nyomod?
  • DarkSector
    Képeket este küldöm
    bocs
  • DarkSector
    Jah próbáltam egyet nemrég, azt virágcsajig elmentem
    LOL
    ne vicceljetek már.
    Innentől kezdve semmi nem lehet, ami visszafogna.
    Majd este jövök azt még bloody place-t levágom unalomból.
  • armageddon666
    biztos megfingatna.
    human és heaven or hell is kell :P és akkor minden csíkról 3 kép ahogy mondtam XD én meg felnyomatom utána valahova a fullos képeket és lehet használni annak aki akarja ^^
  • DarkSector
    Gáz ilyet mondani, meg nem ide tartozik, de crekk kell tán.
  • arty
  • DanRyu
    sziasztok

Van egy nagy problémám a játék indításakor, kérlek titeket segítsetek!!!

Rossz lemez van behelyezve.
    Kérjük, helyezze be az eredeti "KPC Devil May Cry 4" CD/DVD-t.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.
  • DarkSector
    Jah bocs.
    Meglesz...

Mostanában nem nagyon játszottam, mert minden játék gagyi ami eddig megjelent, még cod4-re is ráuntam, azt vagy 2 hónapja nem játszottam vele.
    Na most Devil ha megjelenik, akkor nem azt mondom, hogy egyhuzamba küldöm, mert nem érek annyira rá, de az biztos ha van időm unatkozni, akkor nyomatom...
    Most viszont megint vége, mert ezekután max akkor fogok gépelni, ha Project Origin, Silent Hill 5, Far Cry 2, Bionic Commando.....a többi fos....

Most meek rádiót halgatni (hallgassátok a z-rádiót), aztán a képeket elküldöm...
    pár perc, mert utána el kell mennem, és este leszek, úgyhogy írj kb fél 3-ig ha valami esetleg kell még.

Szerinted majd legközelebb mit csináljak Blody Place-t????????
    :P

Megfingatna szerinted?
  • armageddon666
    nice
    grat :D kocka :D
    viszont félreértettél. Nem a menüből kéne kép. Ott még tudsz nyomni egy Confirm-t és akkor Full méretben látod. Ott kéne 3-3-3-3-3 screen minden szalagról :D
    De ráér még. Majd ha kinyomtad Humant meg Heaven or Hellt is... van 20 perced ^^ XD (nemám)
  • DarkSector
    Armageddon666!

Használd egészséggel.
    Eredeti BMP verziót holnap feltöltöm a többivel együtt.
    Ha van még valami, akkor szólj ....megoldom.

Light From The Demon Blade (TELJES VALÓJÁBAN)
  • DarkSector
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!LEHET GRATULÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!

!!!HELL AND HELL LEDARÁLVA!!!
    DEVIL HUNTER + SON OF SPARDA + DANTE MUST DIE + LEGENDARY DARK KNIGHT + HELL OR HELL === 73:09:23 !!!

Yamato menü FOREVER!!!!!

• DarkSector
    Tévedtem nem gyerekjáték.
    Mert minden erőmet beleadva, a 18-as szinten egyszerűen nem tudsz érvényesülni.
    Kicsit könnyű darálni, de hihetetlen vigyázni kell, a 3 élettel!!!!!!!!!!
    Persze nekem kb 1 óra után sikerült....
  • DarkSector
    Kérdés ezekután, hogy ez a Hell or Hell hol helyezkedik el a ranglétrán, mert nekem előző 4 nehezebb volt.
  • DarkSector
    Capcom na ne vicceljetek!!!
    Nero brutális erőt mutatott fel.

Dante SEBEZHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Persze én azzá tudtam tenni, mert ruha által hihetetlen erős lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizonyíték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

13.Misszió, mikor felismertem Dante milyen erős lett!!!!!!!
    Nézzétek az időt!
    És mindenkit kinyírtam.
    LOOOOL

• DarkSector
  • Doom 4
    olvasom a kommenteket de csak a 2235 nél tartok de megyek mert kezdődik a NARUTO !!!!!
  • The Protector
    Akkor te tehetsz róla.ezt a hibát a menyország kapujánál Isten fel gogja hántorgatni és felelned kell tetteidért.
  • DarkSector
    Na ezaz...
    Te tehetsz róla...:P
  • armageddon666
    ez nemigaz :D miattam kezdte el Dark így hívni XD előtte nem is tudott erről hogy van ilyen :D mikor meséltem róla hogy lesz ilyen is akkor kezdett el ráhajtani xD
  • The Protector
    Ez a te srad DarkXd.Mindenki miattad hívja hell or hellnek.Ezzel a súllyal fogsz a szívedben élni.
  • DarkSector
    Jah így hirtelen nem látom sehunn..
    De nem baj legalább meglepi lesz.
  • armageddon666
    ggörgess lejjebb linkeltem a képet :D
  • DarkSector
    Basszus nem Hell or Hell, hanem Hell and Hell.
    összekeverem mindig.
  • DarkSector

Én Hell or Hell-re lennék kiváncsi
  • The Protector
    Humanos kép sztem a legjobb.Nero és Dante egy padon ül köztük 1 m távolság.
  • DarkSector
    Jah és ezzel a ruhával hamarabb túl leszek az unalmas gyenge részeken, + még 100óra alatt akarom hogy meglegyen!!!!
    most 77 asszem.
  • DarkSector
    Természetessen mindet, de én mindig a választható legdurvábbon megyek, és végére a ratyi nehézségeket....Ezért is megy fullon, mert mindig bevetettem magam a sűrűjébe.
  • armageddon666
    kösziii, szedem is :D Humant meg fogod csinálni? mert akkor az ahhoz járó kép is kéne ebben a felbontásban, illetve majd Hell and Hell után amit kapsz :D meg Heaven or Hellen végigfuthatnál xD