3093
-
#2325 vanni van.egy kjó gép kell h mennyen rajta vmi jól.és nem is műxik minden gameval. -
#2324 Jólműködő emu vanmár ps2-höz, legalábbis úgytudom. -
Cyberdevil #2323 Egyetértek. Én is, sőt, szerintem még jópáran végigtolnák az első-második részt PC-n. :) -
#2322 Amúgy rákom se tudja, hogy ki ez a szemüveges faxi, meg mi ez a főellenségnél a forgásos attack, De nézzétek, régen milyenek voltak a fegyók, milyen igényes animációk voltak.
Mint a Digimonoknák.... -
#2321 Te jószagú atyaúristen.
Már derégen volt, most tök új játéknak számítana, mert frankón nem emlékszek már semmire, de azt tudom, hogy nagy durranás volt, és szerintem szebb, mint utána a 2-3.rész. és a története, meg a helyszínekben az összes többit verte, és veri mindmáig!
Nagy tiszteletet a DMC1-nek!
Devil May Cry....7és fél perc csendet kérünk....a tisztelet jeleként...
Remake-et PC-re....Remake-et PC-re..... -
#2320 Jah én nem vágtam le egyiket sem.
Nálam az élete végéig fent marad, ezért csodálkoztam, mert régebben mikó nyomtam, akkor leestek.
Monnyik Yellow-Normal-on mentem....
Lehet ebben különböznek. -
#2319 Jah.
Jól jöhet még a bugocska...
:P
De én szemtől szembe gondoltam... -
#2318 én a jeges kutyust mindíg buggal nyrom ki.Menjetek jobb oldalra teljesen hátra.Van egy cm-es kis hely ahova beállsz és nem tud támadni rád és jegeket sem estet rád.csak pisztollyal lövöd.Én havernak átadtam a gépet h csak nyomogassa a lövés gombot míg kaját csinálok magamnak. -
#2317 jah, ha nemhasználja a "plafonrólleesőjégdarabok" támadását, akkor gyorsan megvan, azt a fejét kell először levágni ameikkel azt csinálja. -
#2316 Néztem 3 fejű kutyust item használata nélkül ki lehet nyírbálni... -
#2315 Akkor Yellow.
Jah és ha kell valakinek segítség, akkor küldje el a mentését, megcsinálom ahhol nem tudja, és visszaküldöm, ha van ilyen.
Ha közbe van megoldás analog joy-hoz, azt szívessen venném.
Még keresztgombok is megtennék, csakhogy most éppen a menüpontok jönnek be rajta.
Analog, meg ellentétessen megy.
JOBB bal Fel le meg van cserélve.... -
#2314 Hát nézd, amelyik szimpatikusabb :D
Yellow -nál egy yellow orb felhasználásával folytathatod abból a teremből ahol meghaltál. Ha az elfogy akkor pálya elejéről of course
Gold-nál örök ilyen continue van, plusz gold orb felhasználásával rögtön onnan folytatod ahol kinyírtak, nem pedig a terem elejétől -
#2313 Elkezdem majd devil 3-at. billentyűvel.
Melyiken kezdjem
GOLD vagy Yellow.
Melyik nehezebb? -
#2312 Bloody Place, és összes szint kivégzése 80:09:32 alatt. -
#2311 Végre.
Dante meghajol Dante előtt. -
#2310 Azért ezektől független én megtettem amit ígértem.
Most pedig küldöm a képeket!
PC-s Dante (Level 101):
-
#2309 Ez érdekes lesz!!!!
---->
Bazz de gáz ez konzolos nálam végén Dante FEKETE volt!!!!
Amugy ettől független ügyes, de ti is azt mondtátok, pl DMC3 is keményebb PC-n.
Na akkor monnyátok valakinek, hogy próbálja meg ugyanezt PC-n.
Én azért még mindig állítom, ha ezt valaki télleg megcsinálja PC-n, annak biztos jópár napja rá fog menni!!!
Nekem MAJDNEM 1ÓRA elég lett.
Csak volt 101. szint!!!!!!!!!!
-
#2308 Ok.1 piill és nyomom -
#2307 de valaki 1 mentést plssss -
Cyberdevil #2306 Állat a gyerek. :D -
#2305 első
utolsó
a köztieket megtalálod sztem :D ha jól számolom 2 óra. -
#2304 anélkül vitték végig pedig :S -
#2303 mondom jóópáááraaan már végigvitték :D de írd be jútúbra hogy "Bloody Palace" :D
Bloody Palace Nero [level-level]
iylen formában van egy nagyon jó végigjátszás ^^ -
#2302 OFF
Addig fogadjátok szeretettel ezt a számomra legdurvább zenét!!!!!
Anime Libera
ON -
#2301 ANGELO-nál kifagyott egyszer a gép nemrég.
Én nem viccelek.
A DMC fan jelzőt, nem dicsekvésből mondtam ezelőtt, hanem télleg az vagyok.
és okkal aszhiszem....
De más játékkal viszont nem szoktam foglalkozni néhányat gyors 1x max lepörgetek, ha van 2-3 órám azt ennyi.
Itt még ITEMEKET fogom maxra, RED ORB-okat, meg Lélekszámot 999999-re, meg értékeléseket.
Ezekre szavamat adom.
Ezeket nem fogom hamar megcsinálni, mert ezek már nem annyira mérvadóak, de tutkóra egy idő után meglesz.
IGÉREM.
Secret missionokat nem igérhetem, mert nem néztem még naon őket, de ezekután....? -
#2300 Amúgy szögezzük le, hogy ahhogy próbálok, egyértelműen 100%, hogy még a 20 szint is csak ritka embereknek sikerülhet.
Ha nem szenvedtek meg minimum a SUPER COSTUM-ért, akkor Bloody Place-t elfelejthetitek.
Végigvinni annélkül 1000% hogy lehetetlen!
Jah és én szavamban soha ne kételkedj, ha egyszer megigérek valamit, akkor az úgy is lesz.
Csak maradj ébren még egy kicsit. -
#2299 Te amekkora álat vagy még azt is megcsinálodXDXDXD -
#2298 De végiggurult már rajta valaki????????? -
#2297 hát egy jópáran :D
Doom 4: nekem még Son of Sparda sincs meg :{ szal rossz embertől kéred ^^
Bloody Palaceről értékelés? asszem szint alapján ossza. szal ha végigviszed mindenképp S. de ez nem biztos :D lehet hogy csak 100 szint van... de +-1 nemmind1? :D -
#2296 armageddon666 Te nem tudsz mentést küldeni a DMC 4 ből ? -
#2295 Na nemsokára nekiállok.
Én azt hallottam, hogy csak 100szint van, ezért mondtam, de majd értékelést elküldöm. -
#2294 Igen én is 19. pályán a főellenségnél buktam ki, azt hagytam genyába, de ha gondolod megmutatom.
Ha én egyszer azt mondom hogy meglesz, akkor nincs mit kételkedned.
Természetessen képet küldök.
Amúgy van youtube-on aki végigvitte? -
#2293 DMC3-ban azt vettem észre hogy egy fegyverhez kevés kombó jár ... Rebellionhoz pl van az a dash szerű, a drive meg az air hike... előlehet szedni többeT? hogy?
illetve a styleok hogy fejlődnek? simán használat során vagy missziónként? -
#2292 én 17nél megfeküdtem az 1. boss előtt szal nem rossz az azért ^^ -
Cyberdevil #2291 101 szint :O , 20-ig jutottam, asszem lenne még mit gyakorolnom :D -
#2290 youtube :D
aszondod 1 óra alatt meglesz?
kétlem...
101 szint
sok Blitz
100. szinten 500 aranypáncélos angyal :D -
#2289 Háát sajnos még nem tudom, de te ezt hol hallottad? -
#2288 nincs ott semmi :C Dantét levered oszt ennyi nem? XD
DMC3ban most vertem le Arkhamot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt tudtam hogy jön majd Vergil segíteni meg hogy Jackpot, de azthittem hogy csak videó formájában O.o bazz ahogy félHPnál megjelent gecc, aztán ahogy levertük a nagy gecit :D az nagyon durva volt. :D Jackpot! xD most viszont nemtom őt leverni -.- most picit keményebb mint eddig :K ráadásul Devil Triggerben neki is töltődik az élete -.- gyájj... kerülgetem a támadásait de nem sok sikerrel :D nagyon geciségeket művel... viszont kurvalátványos ahogy Tricksterrel teleportálgatok és ő hasonlóan teleportálgat el :D -
#2287 HI -
#2286 Jah DMD-nél annyit írtam asszem, hogy LDK-ban megtanulja az ember, hogy hogy öljön meg gyorsan sok embert, hogy ne nagyon sebezzék.
Amire szerintem te gondolsz, az majd ezután lesz HELL AND HELL-ben, ahol szinte istenszerűek a karakterek, a SUPER COSTUM-ben.
Na akkor már ha elég rutinod lesz, akkor ennyi elég lesz, hogy szinte 1x se kelljen CONTINUE-ra nyomnod.
Nekem asszem jórész főellenségek esetében kellett 1x-2x Continue-zni, de közben mindig elég volt 3 sárga fej.
DE AZÉRT MONDOM, HOGY RUTIN KELL HOZZÁ, Mert azért nem arról van szó, hogy semmit nem kell tenned, csak hátradőlsz, azt nyomkodsz 1-2 gombot, csak ahhoz képest, hogy 1HIT, nem olyan durva.
Nekem legalábbis lekvár volt.
KIVÉVE 18-19-es misszionok.
Ezekhez IDEGEK kellettek, ezért mentem műtétre. Itt nem tudod mindig a nagy erődet hasznosítani, ezért ehhez ÁLLÍTOM szerencse is kell, NAGY szerencse, hogy túléld.
Na egye fene kárpótlásként!!!!
Egy titok:
DANTE-val HELL OR HELL megléte után kb laza 1óra alatt meg lehet csinálni BLOODY PLACE-t!!!!!!!!!!!
Persze többet nem húztok ki belőlem, a többit nektek kell megnézni magatoknak.
Ezért érdemes küzdeni, meg a háttér is megér egy misét.