3093
-
Kicsi Tibi #2646 Sziasztok! Feltettem a DVC 4 trialt hát nagyon megtetszett nekem a teljeset is le fogom szedni:) -
#2645 sztori tekintetébe az, legalábbis érdekesebb látni ahogy összeáll a cselekmény a végkifejletig(ami bitang jó lett). -
#2644 a 3 mégjobb :) -
#2643 Nos végigjátszottam, összességét véve jó játék volt. Sőt nagyon jó. -
#2642 nm. -
#2641 Aha....kösz -
#2640 Automata üzemmód.
Vagy megszerezted a SUPER COSTUM-öt.
Te esetedben AUTOMATA-üzemmódról lehet szó.
Mikor választasz missziont, utána a karakternél tudsz váltani sima, vagy egy automata felirattal elláátott változat legyen. -
#2639 :O....akkor jóvolna tudni hogy mitől...valakinek ötlet? -
#2638 :O csít -
#2637 Mitől van az hogy néha nemkell nyomogatni a 'Q' betűt az exceed hez hanem magától betölti és olyankor a lövés gombot se kell tartani a charged shot hoz...? -
#2636 gázos lődd és kerülgesd.
és akkor üsd, ha lejön a geci róla. -
#2635 4 az kurvaszép. nemcsak devilek terén, hanem az egyik legigényessebb játék.
1 viszont az alap. és a story is über. soha meg sem közelítették a régi részek. -
#2634 blitz bazmeg -
dániel222 #2633 Csaó.vmi taktikot írjatok má nke ma villáűmszerű izé ellen(asszem Blast-nak híjják)mert mindig megöl mind a Bloddy Palace-ban mind küldetés közben :(.Segítsetek pls. -
#2632 hi, a DMC1-ért már megéri megpróbálkozni egy PS2 emuval, eddig nekem az jött be a legjobban (2 nálam is kimaradt) de majd meglátjuk még milyen lesz a 4, ha minden igaz holnap meglesz -
#2631 Ma jön vissza a kontrollerem. most már tudom majd tovább nyomnni a kűlegendary dark knight ot :D -
#2630 Alone 5-el...:D -
#2629 játszunk... -
#2628 nemírt senki 2 napig -
#2627 Mert? -
#2626 punnyadás.... -
dániel222 #2625 zia arkSector.Ment még 1 mentés xD -
#2624 jah -
#2623 azóta megvan :D -
#2622 Akó nem értem hol akadtál el... -
#2621 :PPPPPPPPPPP -
#2620 jo közben eszembe jutott h amikorfüst volt akk is Dante volt (v nem? :S:D ez ködös...:D ) -
#2619 itt már nincs füst :D már danteval vok :D azért köszi -
#2618 Jah hogy az útvonal kell....???
Menj át az első ajtón, és jobbkézfelől ugorj le.
Ezután végén füstbe be. ezután egyenessenki a placcra, és jobbra 90 fokkal fel a lépcsőn a füstbe.
Ezután át asszem 2 helyszínt, a hídig és a híd alatt be a füstbe, ezután csak egyenest. -
#2617 Menj azon az úton ahol azelött.És emlékezz h egy magas pontról ugrottál be az erdőbe.Nah.elérsz egy heéyre ahol minden irányból zárul a terület jönnek az enemyk.Legyakod őket.balra tőled van egy magas fal amin fel kell ugrálnod.ezzel ellenkező irányba van egy lépcső és tovább a ház.rem érthető volt.De ha nem megy akkor ajánlom a youtubos walkthrough videókat. -
#2616 egyenes előre, hátra, jobbra, jobbra.
árnyékkal ellentétessen mindig.... -
#2615 vki pls help -> #2599 -
#2614 Lista szerint:
Human
Devil Hunter
Sons of Sparda
Dante Must Die
Legendary Dark Knight
Heaven Or Hell
Hell And hell
De ha engem kérdezel:
(persze függ milyen sorrendben csinázod)
Valami ilyesmit mondanék:
Heaven or Hell
Human
Devil Hunter
Sons of Sparda
Hell and Hell (helyenként meg tud szivatni)
Dante Must Die
Legendary Dark Knight -
dániel222 #2613 Mien sorrendben vannak a nehézségi fokozatok??Human a legkönnyebb,utána Devil Hunter és azután hogy következnek??
Ui.:Na megvolt Devil Hunter-n most Son of Sparda-n nyomom 5.mission de eddig nem túl nehéz.Főleg a Bloody Palace-t is igánye véve:) -
#2612 jó, tudom xD egyszer félreírtam azóta mindig így írom xD -
#2611 Hell or Hell = Hell and Hell -
#2610 Nem az, csak a többihez viszonyítva az.
Nem mindegy! -
#2609 jah kéne az 1 :D
a 2 úgyhallottam kaksi -
#2608 hát. 4 után :c nem mindenki játszott a 3mal aki a 4gyel igen XD és az embernek hiányérzete támad a játék befejeztével :D szal adva van a másik ami még kijött pcre, a 3 ^^
am létezik működő PS2 emu? o.o meg kéne szerezni az 1-t is xD -
#2607 jöhet a 3? :D