3093
  • armageddon666
    akkor végigérsz a story mód... 1/4én :DDDD és még vannak a bónusz szintek XD
    majd végigvitted ha:

Human
    Devil Hunter
    Son of Sparda
    Dante Must Die
    Heaven or Hell
    Hell or Hell
    Legendary Dark Knight
    -szinteket is kivégezted :DDDD ezekből az első 4 a "toplistán" is megjelnik ^^ szal azoknak SSS-nek kell lenniük :D

aztán ott van még a Bloody Palace amit végig kell vinned, NEM super characterrel... ez 101 szintet jelent :D ha nagyon alapos akarsz lenni akkor Dantéval és Neroval egyaránt végigtolod ^^ persze videóra kell venned és feltenni youtubera... aztán próbálkozhatsz időrekord felállítással is...

Ha ezek meg vannak, na AKKOR kijátszottad a Devil May Cry 4-t. Jöhet a 3 ^^
  • dániel222
    Nem human hanem Devil Hunter xD.És akkor végigérek a sztori módon xD
  • armageddon666
    Az már nem Holiness hanem Sanctus Diabolica
    taktik? [repeat]Snatch, Snatch..Hit, Hit..Snatch..Hit, Hit..DT..Buster[/repeat] mikor meg Spardával támad (nagy kard) akkor eltod kapni félúton ^^ vagy csak kerülgesd és mikor épp felveszi a pajzsot "The savior is here!" akkor van egy NAGYON RÖVID (de tényleg) delay amikor nem támad, nem mozog, és támadható. Ha ekkor megütöd akkor stunnolódik és mehet a Buster akár DT nélkül is.
  • Klemice
    az nem kijátszás ha végigviszed a human módot
  • dániel222
    Sziaszotk.Már majdnem kijáccottam.Az utolsó küldetésben viszont nemtom megölni Holinesst.Valami taktikát írjatok már ellene pls mer már nagyon ki szeretném jáácani.
  • DarkSector
    Igen többiek észrevették csokolom...csokolom.....#2592
  • soulhunter
    én nemtom, h a többiek mé nem vették észre, h a 3. részhez kérted a segitséget...

simán rá az ugrora, majd kicsit balra, aztán ha jol csinál (magyarul: az ugrás plafonján, ahonnan márcsak vissza eshetsz) balrát nyomsz, akkor majdnem az előtt az ajto előtt fox érkezni, ahol bár már jártál, de most másképp visz tovább majd az ut...
    amugy ha jol emléxem, most szerezted + a 3 águ villát, és most kell menned abba a terembe, ahol csupa csupa szörnyike fog várni, és kinyilik majd legfelül 1 ketrec, aztán fel kell venni ugy,h majd a villát belevágot a fogaskerékbe

dmc3 topicban van 1 link, ahol az összes pálya az elejétől a végéig láthato (amolyan fan-oldal szerüség, pályánként külön linkelve)
    én is használtam, ha csak körbe-körbe járkáltam a pályán (pl. ahova most te is kérdeztél)
  • 22Barna22
    helo. :S 14es küldiben mikor azt mondja hogy (forditva) "juss át az erdőn a lehető leghamarabb" merre kell menni :( legyőztem Danteval azt a repülő gyiksárkánynénit és utána kell ezt csinálni de nem tom merre menjek. pls help össz-vissza mászkálok. [utáljaazerdőt]
  • DarkSector
    Jah igen...XD

jobb balll
  • Klemice
    helyesírás :)
  • DarkSector
    Mármint ha szembeállsz a szoborral ahhogy bejössz az ajtón.
  • DarkSector
    bal.
  • Klemice
    jobb bal
  • DarkSector
    Vagyis ballra bocs.
  • DarkSector
    Nem fontos csak közlekedés végett van.
    ott csak menj legfellül jobbkézfelől a lándzsáért.
  • DarkSector
    Menj egy kapun keresztül, ess le jobbkézfelől.
    Itt egyenessen, majd a lépcsőn fel ami L alakban jobbra található, majd tovább amíg nem érkezel el a patakhoz, ahol a kis híd van, na az alatt kell bemenni a magic füstbe.
  • DarkSector
    ugorj fel és a csillár felfüggesztésénél.
    Középen egy akciogomb.
  • DarkSector
    Jah szuper costum nem super karima
  • adammmmmmm
    Hogy érted hogy szuper kari?
  • The Protector
    Ti a hell and hell-t super karival vittétek végig.?
  • Cyberdevil
    Elvileg készül egy. :P
  • dániel222
    Köszi a helpet.Megoldottam.De most is kéne 1 ksi segítség xD.Ez a 3. részhez kapcsolódik és bocsánatot kérek az offolásért de ott még nem válaszoltak.A 4. küldetésben van 1 nagy terem.Aktiváltam a fogaskerekeket és van 1 piros ugró vmi a terem közepén de nemtom merre kell menni.Segítsetek pls

Ui.:Bocs az offért
  • zolo
    nincs is FAQ xDD
  • Cyberdevil
    Walkthrough vidik mehetnének a FAQ-ba.
  • The Protector
    Javaslom h youtubon nézz walkthrough videót róla.úgy egyszerűbb.
  • zolo
    Addig kell menni míg nincs meg a helyes út.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy hídon kell kijukadnod, és balra kell leugrani az erkélyről, és úgy kell továbbmenni. Legvégül a növénykertben levő épülethez jutsz vissza.

Nememléxem a helynevekre, de azért így is lehet érteni :)
  • RAZOR27
    Tessék itt az összes blue orb darabka.
  • dániel222
    Hello.Eddig tudtam menni segítség nélkül xD :( Most akadtam el h mindenfelé lilás füstök vannak és nem tudok menni semerre.ott mit kell csinálni??Am ez már akkor ven mikor Dantéval megyek.Asszem 12-s vagy 13 mission.inkább 12.Na ott mit kell csinálni??
  • DarkSector
    Háát nem nagy szám.
    Nincs mit csodálkozni. te most játszol vele először, én meg már sokadszorra.
    Kis gyakorlással te is meg tudod ezeket csinálni majd.
    amúgy szívessen.
  • dániel222
    Am mennyit jáccol te ezzel??Láthattad nekem még a könnyebb küldetéseket is legalább fél óráig kellet csinálni és max A-ra sikerültek.Nagyon király vagy.
  • dániel222
    Köszönöm szépen.Örök hálám.Lehet majd még jövök xD
  • DarkSector
    bizonyítéknak egyeztheted, ha bemész a ranking opcióba, és egy et rányomsz arra a piros Sbetűre, és akkor ezt láthatod viszont.
  • DarkSector
    Na megcsináltam gyors neked a mentést, nézd privátot, és remélem nem lesz panasz, a begyüjtött kis bónusz obrb-ok miatt, meg hogy így vittem végig neked....

További jó szórakozást.

• DarkSector
    jah vágom. csak nem nehéz, nem azt mondom, csak én egyelőre még nem éreztem kéztetést, hogy kihajtsam ezek miatt, de kitufja majd egyszer.
  • Klemice
    igen
    legegyszerűbben úgy lehet elérni hogy megkeresed az összes orbot begyakorlod a helyüket 90-95%orbot összeszedsz és az már S
  • DarkSector
    Vagyis minden S szinten van a ranglistákon?
  • Klemice
    acsívmentből csak a 10000 szörny slay hiányzik magyarul 99%
  • DarkSector
    Jah ez NERo.
  • DarkSector
    ok holnapra visszakapod, de lehet ma este.
  • DarkSector
    THX grat.