3093
-
Kicsi Tibi #2686 Ömm most tartok ott mikor Credo átváltozik angyallá.....meg tudnátok mondani mi ellene a taktika? -
Kicsi Tibi #2685 Végre megvan a game ::DDDDDD tegnap raktam fel már a béka boss után vagyok xDDDD -
#2684 igen...
bocs csak közbe el kellett mennem és kiment a fejemből, hogy előtte elküldjem
minnya megy de télleg! -
#2683 Várom -
#2682 nemgond.... minnya megy a mentés. -
#2681 Youtube-on vannak fent videók (néztem hogy tudnék tovább jutni, de nem lettem okosabb xD ). Azt megnézem végig így nem maradok ki. Jobb mintha el sem jutnék addig (o:
Köszike *: -
#2680 bazz
valami miatt én a pap elleni harcra gondoltam végig.
nemtuom hogy tértem rá át...de valszeg megkavart valami.
:P
fél óra kb és küldöm
de az a gáz hogy akkor nem látod majd ami utána van. -
#2679 nem mindig. -
#2678 de nem is olyan olcsó cucc hogy mindig nyomkodd (; -
#2677 úgyértettem hogy kaki hogy túl imba XD kurvasokat levesz a boss HPjából :\ és nem kell skill a használatához -.- -
#2676 öhh... én azokról a sugarakról beszélek ami a képen is van :3 pap bácsi már rég meghalt, de ezeken a vackokon nem bírok túljutni ><" -
#2675 vagy is is xD -
#2674 Holy water nálam eléggé bizonyított, szerintem iszonyat hatása van.
Jah időzítés.
háát akkor nálam valami gáz van, mert hiába figyeltem ki a mozgásait, soha nem volt elég időm, hogy odahúzzam magam, és leüssem a levegőből.
mikor odahúzom magam azonnal elmegy, mielőtt üthetnék. -
#2673 holy waterrel kaki :\\\
amúgy nem mákon múlik hanem időzítésen. -
#2672 ha kell küldhetsz, de holy waterrel semmit nem kell küzdened.
búraleüt, és menüből használsz egy holy-t -
#2671 holy water-rel nem megy????!!!!!!!!! -
#2670 Pedig nem megy... épphogy elérek a feléig, neki megyek egy sugárnak és visszacsúszok az elejére....
Küldök mentést, meg tudod nekem csinálni? -
#2669 egyszerű
a képen látható esetben dupla ugrás.
két egymás feletti lézernél csak futás.
két egymásalatt ugrás, és len és fent van 1 akkor csak épphogy nyomd meg az ugrás gombot, és kissebbet ugrik. -
#2668 Na most tényleg elakadtam, ez már 17.-ik próbálkozásra sem megy, a feléig sem bírok eljutni s: Csúszok mászok ugrálok, de vagy begyorsulnak vagy meghalok.... Tud valaki segíteni? $:
-
#2667 jah mert vagy támad, vagy elhúz arrébb, és érdekes ezt mindig amikor felé húzod magad. -
#2666 xD
Egyszer volt olyan hogy 1 mm-nyi(!!) élete volt és mégis elvert végül, akkor kezdtem igazán morcos lenni. -
#2665 Igen ez a legelbaszottabb rész.
Én is akkorát szenvedtem, mert ez nem ügyesség kérdése, hanem szerencse!!!!!!!!!!
Ha nem akarod a sok bosszúságot, akkor üsd le a búrát mindig, és Holy Water-rel szedd le sa magas lóról!
Ezt a szihológusom tanácsolta,legjobb taktikaként. -
#2664 Eddig is ezt csináltam, de végre 7.-re sikerült xD Kicsit elfáradt a kezem.... -
#2663 ugras kozben huzd oda magad a demon kezzel, ahogy a szornyeket is fel tudod kapni. -
#2662 Az a baj hogy ha a burát eltöröm, utána sehogy sem tudok odajutni hozzá. Mire odaérek hogy na most elgyepálom, újra nyomja a burát >< -
#2661 ha a bura lenn van akkor tudod igazabol sebezni. utogessed meg aztan ha lepottyan akkor adj a testenek a demon kezzel egy fincsi olelest -
#2660 11. missziónál elakadtam a végén Őfelségével. Mi a taktika ellene? A buráját szét tudom verni de utána alig tudok odaférkőzni hozzá s: -
#2659 ja amugy most toltam vegig es nem gondoltam volna hogy vegig fogom jatszani. demo -val okorkodtem, aztan gondoltam elkezdem a FULL -t is dehat alig tudtam megallni hogy ne jatszak vele. 10h alatt sikerult vegigtolni kisebb nagyobb gorcsolesek kozepette de szerencsere YouTube -on ott a segitseg szal igy nem sokat tokoltem egyhelyben :) -
hat gondolom volt mar de... :D -
Slipy #2657 THx:) -
#2656 XD
-
#2655 start-futtatás-dxdiag-hang és ott lesz. -
#2654 passz, itt ebbe a topikba volt vkinek ugyanez a problémája, arra írták. -
Slipy #2653 És azt a beállítást hol találom? -
#2652 Izé, nem bunkó stílusba írtam :D -
#2651 Hardware-es gyorsítást lődd ki a pics*ba -
Slipy #2650 Senki se tud segíteni? -
Kicsi Tibi #2649 DMC -
#2648 szégyelld magad -
Slipy #2647 Sziasztok!
Olvastam már a fórumon a DMC4el kapcsolatos hang problemákról de nem találom a hangbeállításokat(mmint a hangosításon kívülieket).
Sajna nekem sincs hang és így eléggé gányos a játék....bár nagyon szép :P
Plíz vki HELP!
Előre is thx