3093
  • Kicsi Tibi
    Ömm most tartok ott mikor Credo átváltozik angyallá.....meg tudnátok mondani mi ellene a taktika?
  • Kicsi Tibi
    Végre megvan a game ::DDDDDD tegnap raktam fel már a béka boss után vagyok xDDDD
  • DarkSector
    igen...
    bocs csak közbe el kellett mennem és kiment a fejemből, hogy előtte elküldjem
    minnya megy de télleg!
  • Lullaby
    Várom
  • DarkSector
    nemgond.... minnya megy a mentés.
  • Lullaby
    Youtube-on vannak fent videók (néztem hogy tudnék tovább jutni, de nem lettem okosabb xD ). Azt megnézem végig így nem maradok ki. Jobb mintha el sem jutnék addig (o:

Köszike *:
  • DarkSector
    bazz
    valami miatt én a pap elleni harcra gondoltam végig.
    nemtuom hogy tértem rá át...de valszeg megkavart valami.
    :P
    fél óra kb és küldöm
    de az a gáz hogy akkor nem látod majd ami utána van.
  • DarkSector
    nem mindig.
  • Lullaby
    de nem is olyan olcsó cucc hogy mindig nyomkodd (;
  • armageddon666
    úgyértettem hogy kaki hogy túl imba XD kurvasokat levesz a boss HPjából :\ és nem kell skill a használatához -.-
  • Lullaby
    öhh... én azokról a sugarakról beszélek ami a képen is van :3 pap bácsi már rég meghalt, de ezeken a vackokon nem bírok túljutni ><"
  • Lullaby
    vagy is is xD
  • DarkSector
    Holy water nálam eléggé bizonyított, szerintem iszonyat hatása van.

Jah időzítés.
    háát akkor nálam valami gáz van, mert hiába figyeltem ki a mozgásait, soha nem volt elég időm, hogy odahúzzam magam, és leüssem a levegőből.
    mikor odahúzom magam azonnal elmegy, mielőtt üthetnék.
  • armageddon666
    holy waterrel kaki :\\\

amúgy nem mákon múlik hanem időzítésen.
  • DarkSector
    ha kell küldhetsz, de holy waterrel semmit nem kell küzdened.
    búraleüt, és menüből használsz egy holy-t
  • DarkSector
    holy water-rel nem megy????!!!!!!!!!
  • Lullaby
    Pedig nem megy... épphogy elérek a feléig, neki megyek egy sugárnak és visszacsúszok az elejére....

Küldök mentést, meg tudod nekem csinálni?
  • DarkSector
    egyszerű
    a képen látható esetben dupla ugrás.
    két egymás feletti lézernél csak futás.
    két egymásalatt ugrás, és len és fent van 1 akkor csak épphogy nyomd meg az ugrás gombot, és kissebbet ugrik.
  • Lullaby
    Na most tényleg elakadtam, ez már 17.-ik próbálkozásra sem megy, a feléig sem bírok eljutni s: Csúszok mászok ugrálok, de vagy begyorsulnak vagy meghalok.... Tud valaki segíteni? $:

• DarkSector
    jah mert vagy támad, vagy elhúz arrébb, és érdekes ezt mindig amikor felé húzod magad.
  • Lullaby
    xD
    Egyszer volt olyan hogy 1 mm-nyi(!!) élete volt és mégis elvert végül, akkor kezdtem igazán morcos lenni.
  • DarkSector
    Igen ez a legelbaszottabb rész.
    Én is akkorát szenvedtem, mert ez nem ügyesség kérdése, hanem szerencse!!!!!!!!!!

Ha nem akarod a sok bosszúságot, akkor üsd le a búrát mindig, és Holy Water-rel szedd le sa magas lóról!
    Ezt a szihológusom tanácsolta,legjobb taktikaként.
  • Lullaby
    Eddig is ezt csináltam, de végre 7.-re sikerült xD Kicsit elfáradt a kezem....
  • PeeTeR
    ugras kozben huzd oda magad a demon kezzel, ahogy a szornyeket is fel tudod kapni.
  • Lullaby
    Az a baj hogy ha a burát eltöröm, utána sehogy sem tudok odajutni hozzá. Mire odaérek hogy na most elgyepálom, újra nyomja a burát ><
  • PeeTeR
    ha a bura lenn van akkor tudod igazabol sebezni. utogessed meg aztan ha lepottyan akkor adj a testenek a demon kezzel egy fincsi olelest
  • Lullaby
    11. missziónál elakadtam a végén Őfelségével. Mi a taktika ellene? A buráját szét tudom verni de utána alig tudok odaférkőzni hozzá s:
  • PeeTeR
    ja amugy most toltam vegig es nem gondoltam volna hogy vegig fogom jatszani. demo -val okorkodtem, aztan gondoltam elkezdem a FULL -t is dehat alig tudtam megallni hogy ne jatszak vele. 10h alatt sikerult vegigtolni kisebb nagyobb gorcsolesek kozepette de szerencsere YouTube -on ott a segitseg szal igy nem sokat tokoltem egyhelyben :)
  • PeeTeR

hat gondolom volt mar de... :D
  • Slipy
    THx:)
  • DarkSector
    XD
  • Bence94
    start-futtatás-dxdiag-hang és ott lesz.
  • RAZOR27
    passz, itt ebbe a topikba volt vkinek ugyanez a problémája, arra írták.
  • Slipy
    És azt a beállítást hol találom?
  • RAZOR27
    Izé, nem bunkó stílusba írtam :D
  • RAZOR27
    Hardware-es gyorsítást lődd ki a pics*ba
  • Slipy
    Senki se tud segíteni?
  • Kicsi Tibi
    DMC
  • Bence94
    szégyelld magad
  • Slipy
    Sziasztok!

Olvastam már a fórumon a DMC4el kapcsolatos hang problemákról de nem találom a hangbeállításokat(mmint a hangosításon kívülieket).
    Sajna nekem sincs hang és így eléggé gányos a játék....bár nagyon szép :P

Plíz vki HELP!
    Előre is thx