3093
  • RAZOR27
    Vergilre gondolsz valszeg.Jah, ő Dante ikertesója(kedvenc)
    Gondolom a pattogó csaj Lady akart lenni.Pedig ő azért nem nehéz ellenfél, deviltrigerbe széjjel lehet sebezni.
  • hentesferi
    Jaja közben , rájöttem , kicsit tényleg erős volt az "esküdt" szót használnom :D Erős kölyök az biztos :) Megvan , amúgy miért írtam az "esküdt"-et , mert kevertem a 3-an lévő másik csávóval :)( aki azt hiszem a tesója is , de lehet valami nagyon buta tévhit :D ) Csak sajnos , azt nem tudtam végigjátszani...mert csak egy kicsit emlékszem , de valami csajt kellett volna megölnöm , aki összevissza ugrált , pattogott , áhh egyszerűen nem ment... több napi próbálkozás után se... ezért abbahagytam :) Lehet most újra elő kéne vennem :) Lehet már jobban menne...
  • DarkSector
    de erős kölyök.
  • RAZOR27
    Ahogy mondod :D
  • Lullaby
    Vén róka, Nero meg csak egy 'kölyök' :D
  • RAZOR27
    Azért Dante nem veszi olyan komolyan Nerót, legalábbis nem mutatja ki.
  • DarkSector
    Én is túlzásnak tartom, lévén hogy akkor találkoznak először!
  • armageddon666
    esküdt ellenséget csak én érzem erős túlzásnak? :D
  • hentesferi
    Hi ^^

Lenne 2 tanácsom :) Az öregnél , amikor már alig volt élete , én se tudtam megölni , de nem holy watert használtam , hiszen olyan n00b voltam... a legvégén jöttem rá , hogy amit vettem életet , fellehet használni , ha nyomok egy escapet ... :D Szóval , egy trükk , amikor már alig van élete , és "nem lehet megütni" akkor , változz át yamatová vagy mivé :D és kezd el csapkodni ezerrel , az beválik , eltűnik az a pirosas aura körülötte , és agyon lehet verni :D

a szobrosnál pedig : Amikor először csap , akkor amikor már látod , hogy alig hogy elérjen a csapás , gyorsan elugrassz , nyomsz egy devil bringert , és felütöd a kezét , utána pedig a másik kezével fog csapkodni , ott meg nagyon jól kell időzíteni , és amikor átmegy feletted a keze , gyorsan devil bringer , és kész is :D

Én nagyon sokat , a szobornál szenvedtem , még amikor ugrálni kelett a letört lebegő beton darabokon :D De aztán meglett :)

Jó lenne 5. rész , de nem tudom mivel folytathatnák :S Azért a vége , nagyon ott van

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor , a 2 esküdt ellenség Dante , meg Nero , összehaverkodik :) És nagyon jó a befejezés , ahogy öszzejön Nero , meg Kyrie... ennél jobb befejezést , nem is vártam =)
  • DarkSector
    Vagyis bocs!!!!!!
    asszem Nyx a nicknév gs-on!!!!!
  • DarkSector
    Nem kurva gázos, meg a másik is, de mint barátunk mondta holy a barátod, vagy ha trükközöl, és elkezded lövöldözni, akkor asszem leblokkol, és alá tudsz sétálni.
  • DarkSector
    igen
    és igen...
  • Lullaby
    Nekem se ment de holy water a barátom... xD

engem a szobor idegesít fel a végén. Másik kezét nem bírom elkapni és agyonver ><
  • Kicsi Tibi
    Én tegnap jutottam el az öreghez mikor a csajt meg kell menteni de úgy kiakadtam mert kevesebb mint 1 csík élete volt és nem tudtam mit csinálni mert nem lehet megütni....vagy csak én vagyok balf*sz?:D
  • hentesferi
    Jah igen :) Ezért majd most , ki próbálom a dark knighton is vagy mi :) ha az nehézségi fok egyáltalán. Amúgy te a GS-es DarkSector vagy ?
    Szerinted várható 5. rész ?
  • DarkSector
    jah human-on könnyű.
  • hentesferi
    Sajnos szerkeszteni nem tudok , de már rájöttem :) Sikerült kijátszanom... Hát 10/10 a game szerintem... főleg a vége... nagyon el lett találva , de szerintem nagyon könnyű volt :S Sokkal könyebb , mint a 3... Egész game során, csak a legvégén akadtam el , de arra is rájöttem utána ... nah mind1 :) Remélem lesz 5 , de nem valószinű :S Kicsit rövid lett szerintem. 11 óra 47 perc alatt sikerült a végére jutnom. Nah mind1 , ezért vannak még a modok :)
  • hentesferi
    Sziasztok újra :)

Sajnos , elakadtam pont a legeslegvégén... megöltem az az öregembert , megmentettem a csajt , és most végeznem kéne azzal a rohadt nagy bossal , de hogy öljem meg ? alig tudok mozogni...Annyira rájöttem , hogy , ha üt , akkor nyomok egy devil bringert , és akkor a másik kezével üt , de aztán ?:) Előre is köszönöm a segítséget :)
  • armageddon666
    énis joyyal toltam, de ott 2szer ugyanaz az irány, akkor itt 2szer ugyanaz a szám... illetve az a szám ami épp ki van választva.
  • DarkSector
    jah nemtuom mert joy-al nyomom.
    akkor 2x ugyanaz a szám. THX a javításért.
  • armageddon666
    sztem meg 2szer ugyanaz a szám.
  • DarkSector
    van középen egy 5.
    az irányokkal ezt úgy lehet, hogy valamelyik irányt 2x nyomja meg az ember.
    Gondolom itt akkor az 5-ös gomb lesz az.
  • hentesferi
    Köszönöm a segítséget , de közbe meglett :) Bill.el nyomom , és az 1-2-3-4-el tudom váltani a stílust :)
  • DarkSector
    jobb bal fel le.
  • Klemice
  • Klemice
    d-pad
  • hentesferi
    Hi all

Nekem egy kérdésem lenne . Most Dante-val vagyok , de nem tudom , hogy lehetne váltani stílust :) ( PC-n ) Tricmaster vagy min van most :) Előre is köszönöm a válaszokat.

• Kicsi Tibi
    oks megnézem köszi:)
  • Lullaby
    ott én is elakadtam, de youtube-on van sok videó ami segít. (mondjuk mikor megnéztem, rájöttem hogy tényleg nem volt nehéz csak elkerülte valahogy a figyelmem)
  • DarkSector
    pedig egyszerű
  • Kicsi Tibi
    Én lost woodsos résznél voltam most léptem ki annyira idegesített:D
  • Lullaby
    Kicsit összetettebb, jobban oda kell figyelni mikor mit nyomsz. Jó erős is, vele a békát és a tüzes akármit semmi perc alatt megborítottam míg Neroval csúsztam össze-vissza xD
  • DarkSector
    persze tudni kell hogy melyik szörny ellen melyik fegyverével vagy mozgásával kell menni.
  • DarkSector
    sokkal több mozgása van, és a fegyvereivel együtt ultra erős tud lenni.
  • Lullaby
    de jó a stílusa xD
  • Klemice
    nincs devil bringer-e amire az eddigi pályák épültek ennyi :)
  • Kicsi Tibi
    Na tegnap megcsináltam a Nero-s részt de így Dante annyira nekem nem tetszik.....
  • Kicsi Tibi
    ok köszi:)
  • RAZOR27
    Esetleg megpróbálhatod még elkapni a kardját(és visszatoszni belé egy szép vízszintes gerelyhajítással xD ) amikor dobja, bár jó időzítés kell hozzá.Nem sebez sokat, de borzasztó epik :D
  • Bence94
    elugrálni előle amikor ő támad és devil brintgerrel próbálkozz és még alakulj át te is mert úgy könnyeb.