147
-
#107 hát csak az összefoglalót néztem de legközelebbire nagyobb koncentrál ás kell
bazz Brady nem dobot TD-t, vége a sorozatnak
remélem a többi rekord döntés marad -
#106 bazdmeg majdnem megvertek ijjjja -
#105 HÓHÓHÓÓÓÓÓÓ hogynyertünk áá -
#104 az eredményt nézve sima meccs volt
5 TD nem semmi -
#103 ha jol emlékszem már bejelentették a közvetítést
amugyis a 10 hét után lehetöség van a meccs közvetítések cseréjére -
#102 remélem adják majd -
lord nihilus #101 huhh, az kemény dió lesz...:D -
#100 kiváncsi leszek, hogy lesz-e negatív hatása a szünetnek.....v ugyanúgy folytatják mint a szünet előtt.... :D
sztem a Buffalo ellen simán hozzák......én leginkább a Pittshburg meccsre leszek kiváncsi..... :D -
#99 Hajrá hajrá -
#98 remélem kipihenték magukat a fiuk
kövi feladat
Buffalo
-
#97 csak Tom lenesérüljön inkább senkise -
lord nihilus #96 Hazaérve végre megnéztem a meccset. Hát mit ne mondjak...örülök a győzelemnek, de most igazán kidomborodtak a csapat hiányosságai offenseben és defenseben egyaránt :( -
#95 véleményem a meccsekről
a baffalo nagyon kemény lesz, féltem a játékosokat a sérüléstöl
phili meccset simán hozni kell főleg hazai pályán,a phili amúgy is erősen gyengélkedik
baltimor, hát láttam a steelers elleni meccsüket ha igy játszanak akkor semmi esélyük a pats henger ellen
steelers????????, hát sötét ló - nagyon jók erőszakosak és kegyetlenül brutálisak, ha ezt megússza a csapat akkor már sinen lesznek ( félek nagyon itt is a sérüléstöl)
jets miami egybe irom kötelező győzelem ennyi
giants háááát - tudnak baromi jól játszani és tudnak borzalmasan csapnivalóan is
az a fő gond hogy innentől kezdve mindenki a Pats-ot akarja megverni -"főleg majd a miami"- nagyon fel fogják szívni magukat a csapatok -
#94 jók a cikkek és a képek -
#93 Egy kis fan klub -
#92 de az Brady jobb -
Zenszkij #91 Ez az Addai magasan a liga legjobb running backje, de ez sem volt elég Bradyék ellen. Gratula! Én a Colts helyében azért jobban támogatnám a dobásokat is, Manning nagyon jó kis quarter back! -
#90 NYERÜNKKKKKKKKKKKKKKKKK -
#89 hátralévö game
Nov 11 pihinap
nov18
NE @ BUF 1:00 PM Tickets CBS
nov 25
PHI @ NE 8:15 PM Tickets NBC
dec 3 hétfö esti
NE @ BAL 8:30 PM Tickets ESPN
dec 9
PIT @ NE 1:00 PM Tickets CBS
dec 16
NYJ @ NE 1:00 PM Tickets CBS
dec 23
MIA @ NE 1:00 PM Tickets CBS
dec 29 szombat
NE @ NYG 8:15 PM Tickets NFL NETW
-
#88 lehet hogy én láttam rosszul
de valahogy nem volt a Pats támadásában meg az az igazi átütöerő
vagy a colts ennyivel erösebb mint a többi?
a rájátszásban a colts ellen ezaz erö nagyon sovi lesz, sima vereségbe fut bele a Pats -
#87 kurva nagy lesz alig várom -
#86 ma lesz a nagy meccs....
remélem küzdelmes meccs lesz, de Pats győzelemmel...... -
lord nihilus #85 kiderült h a mi kis Bradynk és Casselünkben egy Michael Vick veszett el -
#84 Redkins ellen nagyon nyertünk -
lord nihilus #83 jah a végére egész szoros, bár eléggé visszavettek a mieink -
#82 nagyon jönnek felfele -
#81 naná, hogy nem. A Defense lassan kiöregszik az offense mint olyan meg nem létezik... -
#80 Brady viszalibbent egy kicsit játszani dobott ehy TD-t -
#79 Brady már nem is játszik -
#78 áááá nyerni fognak basszátok meg már 42-7 re vezetnek ez a Miami nem az a Miami ami tavaly volt -
#77 ez már megalázás -
#76 Hát ha az idei Miami ellen nem tudnak nyerni akkor körberöhögöm őket:) -
#75 Brady Moss páros megint alkot -
#74 remélem vége lesz a miami fobiának -
#73 ez egy curva nagy TD volt -
lord nihilus #72 talán holdfényteam vagy sportmánián lehet -
#71 msot kezdödik az ismétlés a sport 2-n
érdemes megnézned végig -
#70 tegnap este láttam vmennyit, meg ma S1 ismétlésből is.....a 3. negyed elejéig láttam aztán bealudtam :D de látom nyertek.... :D
Amúgy nemtudjátok, hogy Mo-ban lehet vhol venni mezt (leginkább Brady v Dillon mez érdekelne)?? vagy külföldről lehet csak?? -
#69 sztem is kiváló meccs volt
2x is meg kellett néznem sőt ha maeste az s2 ujra adja akkor lehet meg1x megnézem
csak az a hullámvölgy nem tetszett, sz ilyene akár egy meccs is eluszhat -
lord nihilus #68 A Dallas elleni meccs íme, a meccsről annyit h jó volt ;) nem fogjátok megbánni ha letöltitek...:D