282
Amatőr feltalálók, kreatív megoldások, barkácsolt modding, hack építése
-
#242 238-ra ment -
#241 gondolom fogalmad sincs mi van a videón... -
Jahudka Rudolf #240 Nem találtam olyan fórumot itt,ami ötletes találmányok ról van. -
Jahudka Rudolf #239 Meg akartam nézni a feltöltött képet,és nem tudja betölteni,ezt adja ki:
404 nem található -
#238 :D:D:D -
#237 javaslat: ne használj ékezeteket a fájlnévben. -
Jahudka Rudolf #236 [IMG][/IMG] -
Jahudka Rudolf #235 Nem bankrabló ötletem van,nem bűnözés hanem egészségmegtartás -
Jahudka Rudolf #234 Más célból irtam ezt be most -
#233 Na, vajon miért? -
Jahudka Rudolf #232 Nem pénzkeresés éppenséggel a célom,hanem az a difi,hogy sehol nem használnak ilyet még -
#231 Akkor csináld! Biztosan kurvasokat keresnél vele! -
Jahudka Rudolf #230 Lehetne szabályozott forgásgravitációval extrán fölnyomni az ember tűréshatárát,a mai korban bedig nagy haszna lenne -
#229 Inkáb nézelődök neten, az könnyebb. :D Már így is elég közel vagyok, hogy rájöjjek, de valahogy mégis olyan távol. -
EnxTheOne #228 Akkor csak azt tudom ajánlani, hogy vegyél valami "gépész mérnők szakirodalmat". :D -
#227 Welcome to the internet. :) -
#226 Frankó egy oldal! :D Biztos hasznos, de amennyit én angolul tudok az egyellő a nullával sajnos. :/ -
EnxTheOne #225 a "fizika" topikba adtam egy linket, de akkor már ide is :D
sinza.forumotion.com -
#224 Najó. Rajongok 1 a késekért és még az ehez hasonló mechanikus szerkezetekhez, ezért nagyon komoly lenne ha egy ehez hasonló, működőképes állapotban virítana a polcomon. :) -
#223 "...és azóta hívják "kacska kezű"-nek" -
#222 Mondjuk engem is érdekel, milyen mechanikája van, hogy a zsinór meghúzására kificcen, aztán mégegyszer meghúzva ugyanúgy visszahúzódik... -
#221 "Szeretném megtartani magamnak, hogy mire kell, de nagyon fontos lenne. Köszi."
-Ez nagyon veszélyesen hangzott. -
#220 Hi
Remélem a valaki visszanéz még erre a fórumra. Segítségre lenne szügségem. Ezt a a kést szeretném megcsinálni. Meglehet rajta húzni egy zsineget és a penge egyből előugrik úgy, hogy egy citromot is átszúr vele és nem húzódik vissza mégha a falba böködi is az ember. Látni lehet 0:30nál, hogy ha meghúzza kijön, és ha megin akkor vissza. Szóval ezt akarom és megcsinálni. Szeretném megtartani magamnak, hogy mire kell, de nagyon fontos lenne. Köszi. -
Candi #219 Érdekes felhajtóerő-kiaknázási lehetőség a cikloizével. Fura, hogy csaknem egy évszádig elfelejtették ezt a technikát, és most újra leporolták a régi találmányt. -
Candi #218 Sztem ez még durvább, az ürge jól oldalbarúgja, mégis talponmarad. Komoly az egyensúlyérzéke :) -
EnxTheOne #217 nekem kell egy ilyen, csak kár hogy lassú és hangos. Elektromos motoral jó lenne :D
http://www.youtube.com/watch?v=lezLpOmdZUw&feature=related -
BaltásRém #216 Okés:) -
#215 "Hidd el, a mozilla értelmezni fogja a visszaper-jelet."
Nem a mozilla nem értelmezi ha beírom címsorba, hanem a szöveget linkké átalakító kiegészítője.
Másrészt csak viccnek szántam. (Végre van ilyen kiegészítő is, pont a fórumra való, ahol sokszor nem fáradnak linknek betenni az adott címet, erre itt ez sem működik :p) -
BaltásRém #214 Hidd el, a mozilla értelmezni fogja a visszaper-jelet.
Megaztán jön az ilyen szöveg rögtön mittommelyiktől : "Nyugi. Van aki nem informatikusnak vagy programozónak születik :)"
Biztosan te még életedben nem írtál el semmit, és ezt büszkén viseled, és te bizonyára jó informatikus lehetsz emiatt. Az nem érdekel senkit hogy a mastergy.fw.hu ,bmpgrav.fw.hu, meg a tukorgravirozas.fw.hu -n miket hoztam össze úgy, hogy most véletlenül visszaper jelet írtam.
-
uwu #213 Ha jobban belegondolok van benne valami.
Csak varázsolni kell megtanulni.
Ha ez megvan onnan már pofon egyszerű, a naprendszert alkotó anyag nullponti energiájából, akár egy ceruzaelemet is fel lehet tölteni. Nincs más hátra, mint lecsapolni annyi naprendszert amennyi elemre szükségünk van, mivel nagyon sok naprendszer létezik nem lehet gond. Tényleg ez a jövő energiája -
uwu #212 Ja persze:D
Akkor te a szaharában se halnál szomjan, mert legalább két vízmolekula van még ott is meinden köbméter levegőben.
Felesleges ezen kattogni, mert a kétszeresen lehetetlen a dolog. -
#211 -
Candi #210 Nyugi. Van aki nem informatikusnak vagy programozónak születik :) -
Candi #209 Nem lehet kinyerni semennyi pluszt. Ha bármilyen minimális mértékű pluszt ki lehet nyerni valamiből, akkor megfelelő körülményeket biztosítva a kinyert energia megnövelhető, adott esetben akár többmilliószorosára is (bár ilyen helyzetben nincs értelme számokkal dobálózni). -
#208 jólvagy?
visszaperjel url kódban?
hát hogyan alakítsa most ezt át a firefox kiegészítője linkké?? hm? :| -
BaltásRém #207 sziasztok
nemtom..talán ideillik : http:\\mastergy.fw.hu
számítógpvezérelt otthoni tákolmányok
-
uwu #206 Minden olyan elmélet ami a nullponti energia kinyerését próbálja meg előadni csak áltudományos maszlag. Természetesen a világító, csipogó gépek amik "működése" ezen "alapul", az is kamu.
A nullponti energia definívójából adódóan nem kinyerhető.
Ha valaki mégis igazán tehetséges varázsló lenne, és ezt ez energiamennyiséget valós energiává változtatná, az annyira nagyon-nagyon kevés, hogy nem menne vele semmire. -
#205 emberi szintetizátor interface -
#204 A Peswiki alapján: adott egy 1-3 kV-os szinuszgenerátor, aminek a jelét feltranszformáljuk (előtte bekötünk egy soros LC-körből, diódából, szikraközből álló elektronikát - hogy egzotikusabbá tegyük a dolgot), elszállítjuk x távolságra, ott letranszformáljuk.
Az elv nagyjából egy magas feszültségű távvezetékrendszerre hajaz.
Hogy ebből több energia jöjjön ki mint be (ezt állítják ugyanis), nem hinném (két transzformátor = két veszteségi forrás). -
#203 Kapanadze generátorról hallott már valaki?