282
Amatőr feltalálók, kreatív megoldások, barkácsolt modding, hack építése
-
hiper fizikus #282 A Rubik >>> szellemi játékok !!! -
#281 -
#280 -
#279 konyhai időzítőből panorámafotó készítő
-
#278 -
#277 led labda
-
#276 a TV mögötti színváltós LED-ekkel kiterjeszti a látott képet
link -
#275 link
-
#274 Halálcsillag
-
#273 HOW TO: Solar Spirit Lights
-
#272 CsináldMagad weboldal -
patiang #271 Nem kell a pipi és a poca -
#270 Szerintem jó dolog az, hogy kitalálják azt, hogy a mindennap használt okos- " modern eszközeinket igazi zenehallgatásra is tudjuk használni... " mindennapi használati tárgy lesz belőle... elképzelem, hogy élvezetes lehet a hangja...és nem csak a külseje gyönyörűséges. -
#269 Szerintem nem erre van, inkább az "utcán zenét hallgatok, hazaérek, rábaszom erre a szarra, azt' haddszójjon tovább!" jellegű használatra. Én is csináltam már ilyet, experssmusic telefon jack kimenete FTW! -
#268 lehet, nem vagyok egy whitefül, de akinek igénye van rá annak inkább egy kis pc jobb hangkártyával biztos jobb eredményt ad, gondolom én -
#267 Ha a kimenő jel fülhallgatóban jól szól, akkor erősítőre rákötve sem lesz vele gond, szvsz.
Persze high-end-hívő audiofilek eljátsszák majd neked, hogy sugárban hánynak a hangminőségtől, de azt nem kell komolyan venni. -
#266 Csináljunk okosmobilból hifitornyot!
jó persze, de hozza a minőséget? szerintem nem, mert a mobil eszközök nem erre vannak kitalálva
-
#265 Minden hétköznapi használati tárgyat ki lehet okosítani. Az Innovációs Techshow-n járva láttunk a játékos teljesítményét kiértékelő focikaput, a használóját felismerő okos konnektort és olcsó webkamerára épülő tanulmányi rendszert is. -
Wolfsnack #264
-
#263 hát ja, bár egy halászhajót és egy óceánjárót is durva összehasonlítani, ez pedig szerintem a Balatont se úszná át hosszában :) de azért jó hogy optimisták :) csak magas a léc szerintem -
#262 végül is a vízen való közlekedést a legegyszerűbb megvalósítani:) -
link -
#260 csak lazán :)) videó
-
#259 HEHE :DDD
-
#258 óceánjáró csónak, mire napelemekkel átér... :)
csak én nem látom benne a kihívást? :/
-
#257 -
#256 Őrült kütyük parádéja Birminghamben -
sirdond #255 ha ez tényleg nem kamu, akkor az nem semmi -
#254 agyhullámos vezérlés házilag -
k1571 #253 Átmegy a hártyán a víz, és abban a pillanatban kialakul az ellennyomás. -
axaard #252 Sziasztok!
Van egy ötletem, amiben nagyonsokan nem találjuk meg a "hibát". Az ötlet az az, hogy egy üvegtálban lévő desztvízbe belerakok egy celofánhártyával (a lényeg a félig-áteresztő hártya) az alsó végén lezárt üvegcsövet, melyben cukros víz, vagy egyéb anyag van, mellyel az ozmózis jelensége fellép.
Ha a cső elég rövid, akkor a hígított cukrosvíz kifolyik a tetején. De mi van akkor. ha a tetejére is rakok egy celofánhártyát, egy félig-áteresztő hártyát.
Szerintem ha a cső elég rövid, akkor a cső tetején ekkor tiszta víz, desztvíz fog kifolyni, miközben az oldalt lehűl. Valahol hiba a gondolatmenetben, vagy ezzel így semmi probléma? -
polarka #251 Az Alleban (Fehérvári úti csarnok mellett) is van. Én még nem néztem meg. -
#250 a budapesti Árkád plázában (Örs vezér tér) most ki van rakva egy 3D televízió, még kísérleti modell lehet mert függőlegesen csíkok láthatók, néha szaggat, de azért kijön a 3D érzés
szemüveg nélkül működik, nagyon érdekes, mert ilyet még nem láttam élőben
a földszinten van, a villamosnál lévő bejáratnál a C&A és a Hervis előtti részen
ha tehetitek nézzétek meg, rám nagy hatással volt -
#249 Nem kicsit lehet Fallout-őrült a tulaj. -
#248 sörkatapult?!
-
#247 -
#246 napelemes üdítővilágítás
-
#245 nice:) -
#244 1588 kilométer 1 liter üzemanyaggal -
#243 najó, elárulom, az egy forgó mágnes, az asztal lapja alatt pedig van még egy mágnes....