Def Jam Icon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy kibaszott nagy fos játék.Kerestem benne a jót próbáltam király odabaszó kombókat keresni de szart se találtam csak hogy két buzi fasz csapkodja egymást összevissza és mutogatják ott magukat.Ráadásul minden karakter tiszta ugyanolyan semmi különség.Na azért van jó oldala tehát pár sör meg haver mellett el lehet pörögni a játékkal,de engem igazából csak a T.i What you know szám ragadott meg a többi rakat fos.
Fido4life
nem lehet, ez a játék egy gyalázat lett hozzáképest, és máig nem tudom felfogni hogy hogy tudták ezt így elbaszni, hiszen a fight for new yorkon csak polírozni kellett volna egy kicsit, és ismét egy zseniális folytatás készült volna.

eightmiles
Úgy van, Fight for New York! Nagyon állat game. Ez meg egy baromi régi topik.

Sztem az elõzõ rész 100× jobb volt...
Játszhatóbb, izgalmasabb...
Azt sem értem miért jó hogy folyamatosan hullik szét a pálya magától :S
Én pl tárgyat sem tudok felvenni de ebben lehet én vagyok a béna
trick daddy
Def jam icon 2 ????? ( "kicsit" csunya de v-mi beta verzio )
http://www.youtube.com/watch?v=SrsIGo_N1Fs

trick daddy
csáó az icon-ban kevesebb rap-er van mint a new york-ban ??, ja és benne van david banner mert az elözö def-ben õ volt a kedvencem az enyém után :D ??

Kétlem.

PSN: berghold

:)
Szevasztok nem tudjátok hogy lessz e a Def jam Icon ps 2 re vagy pc re ?????
<#eljen>
Gil1975

látom még nincs banner,ez illene ide?:)

Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

csátok!nem tudjátok honnan tom leszedni a Def Jam ICON soundtrackjét?naon kellene!THX
Fido4life
miért csak az ilyen noobok vannak ilyen kivátlságos helyzetben hogy next gen konzollal nyomhatják? (tisztelet a Kivételnek)

Create new layer

maffia79
senki?

maffia79
Hali! Tugya valaki hogy lehet elõvarázsolni a story modot mert egyszerûen nem találom!
Elõre is Thx!

cicai
sajna:(

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ha jól tudom ez a játék nem jött ki PS2? úgye?
cicai
jay-z

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

lpmaskmancick
cséj-zí az sztem benne van,na annak a niggának szétverném a képét :D

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Fido4life
lol

cicai
kár, basszák meg

kuci06
only next-gen játék :(
pedig jöhetne Pc-re is ^^

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

cicai
ez a játék sose fog kijönni ps2-re?:(

Fido4life
jaja én is legalább 3-szor kipörgettem, nagyszerû folytatás volt, csak azt sajnáltam benne hogy a csajokkal csak egyszer kellet tépni egymást, míg az Vendettában vagy 4-szer válthattál barátnõt..:)

bakker próbálnám ki erre nézem h már letöröltem a demot :DD

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Drephis
nekem nincs meg sajna :( de a def jam fight for ny-ba minden barátnõ megvolt (eléggé sokszor végigvittem)

help

Fido4life
valaki tudna a #28-as hszre válaszolni ?

Örm
Hát szerintem elég rövid volt a story mód.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hát ja, szép nagyokat repülnek:) Meg van benne vmi kombináció, asszem az LBt vagy az RBt benyomod 1más után 3szor, és ütsz akármilyet vagy rugsz 1et, szépet repül:) Az mindig bejön.
eightmiles
tényleg olyan hatalmasakat repülnek egy grab+dobás után az emberek, mint a videókban? hozzáteszem, nagyon friss videókat nem láttam, és ez igy elég ratyi :\ fight for new york viszont eszméletlen jó :)

#6, de 1szerûen azér jo mert miközben fight van zenét halgacc...:D
öööh asszem az akkor van hogyha hatalmasat ütsz...
Fido4life
Milyen Barátnõk vannak benne ? :D Eddig mind a két PS2-es részt végigvittem (nem is egyszer) ez is beszerzendõ lesz amint lesz egy next gen konzolom...

Örm
Hello!
Mire jó a zene választás? Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy a pályákon a különbözõ dolgok robbanjanak, meg kinyiljanak?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Érthetõ :D köszi.
kicsit érdekes a fogalmazás de talán érthetõ..:D
ja, lenyomva tartod az LTt,és a bal kart forgasd el lentrõl indulva 2szer, ugy hogy "lefelé mutasson" amikor befejezed, ezután a jobb karral csinálod ugyanezt, csak azt fentrõl kezded forgatni 2szer, és fent fejezed be.
Azt tudom, hogy az LT nyomva kell tartani és az analógot forgatni, de nekem nem sikerül a zene váltás.
kuci06
asszem a jobb analóg kart kell forgatni

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

A zene váltást hogy kell csinálni, mit kell nyomni?
Winz
Zámbó Árpi vs Kozsó milyen meccs lenne?<#hawaii>
Vagy Sebeõk vs Döglényzolee <#awink>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Drephis
snoop dogg-ot viszont asszem szét lehet verni benne ha az megfelel

help

õ sincs benne...:D
kas123
eminem bennevan? :D:D õt szivesen szétverném vkivel =)

Drephis
kár...

help

kuci06
sajnos csak Xbox360-ra és Ps3-ra van :(

toysoldier
Ez csak konzolra van?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nincs benne sajna...
kuci06
õ nincs benne (asszem :P ) pedig jó lenne egy 50 Cent vs The Game menetet lenyomni 8)

Drephis
én a def jam fight for ny-al nagyon elvoltam fõleg a karakter fejlesztését/kreálását birtam :P

help

Oldal 1 / 2Következő →