60
Def Jam Icon
-
#20 Zámbó Árpi vs Kozsó milyen meccs lenne?
Vagy Sebeők vs Döglényzolee -
#19 snoop dogg-ot viszont asszem szét lehet verni benne ha az megfelel -
el bruja #18 ő sincs benne...:D -
#17 eminem bennevan? :D:D őt szivesen szétverném vkivel =) -
#16 kár... -
#15 sajnos csak Xbox360-ra és Ps3-ra van :( -
#14 Ez csak konzolra van? -
el bruja #13 nincs benne sajna... -
#12 ő nincs benne (asszem :P ) pedig jó lenne egy 50 Cent vs The Game menetet lenyomni 8) -
#11 én a def jam fight for ny-al nagyon elvoltam főleg a karakter fejlesztését/kreálását birtam :P -
#10 monnyuk 50 centel? :D -
el bruja #9 Én bárkivelv szeretem szétverni Sean Pault... -
#8 de sokkal jobb érzés Game-el szétverni Sean Pault, mint valami kitalált emberrel :D
Amúgy szerintem az a játékban a baj, hogy a játékmenet nagyon lelassult, a fight 4 ny sokkal jobb volt :/
De a grafika brutális :D -
el bruja #7 Ha meg te vagy földön, ő csinálja a kombinációt, és az ő száma megy. Egész ötletes sztem, hangulatos játék:) De persze tudsz alkotni saját embert is nem muszáj híres rapperekkel verekedned. -
el bruja #6 nem... itt hiphop v. rap "ikonokkal" kell harcolni... pl. tudsz lenni Lil Jonnal és szétverheted Sean Pault ha így kívánod.Az az 1ik legjobb a játékban sztem hogy amikor kiválasztod hogy kivel vagy, ki kell választanod 1 számot emberednek. Pl.ha Young Jeezyvel vagy, kiválaszhatod azt a számot, amikor Akonnal csinált duettet. Bunyó közben ha lenyomsz gyorsan 1 gombkombinációt, a te zenéd megy, de ezt persze az ellenfél +akadályozza, szal akkor kell mikor földön van.
-
#5 ez nem valami tekken átirat afroamerikaiakra -
blackgamer #4 ha már nyitod benyöghetnél néhány képet is -
el bruja #3 Meg a zene nagyon jo benne persze. -
el bruja #2 Jaja, sztem egész jó játék, szép graffal. -
#1 Hello!
Játszott már valaki ezzel a játékkal? A képek, és a videók alapján egész jónak tűnik.