60
Def Jam Icon
  • PaPa15
    Ez egy kibaszott nagy fos játék.Kerestem benne a jót próbáltam király odabaszó kombókat keresni de szart se találtam csak hogy két buzi fasz csapkodja egymást összevissza és mutogatják ott magukat.Ráadásul minden karakter tiszta ugyanolyan semmi különség.Na azért van jó oldala tehát pár sör meg haver mellett el lehet pörögni a játékkal,de engem igazából csak a T.i What you know szám ragadott meg a többi rakat fos.
  • Fido4life
    nem lehet, ez a játék egy gyalázat lett hozzáképest, és máig nem tudom felfogni hogy hogy tudták ezt így elbaszni, hiszen a fight for new yorkon csak polírozni kellett volna egy kicsit, és ismét egy zseniális folytatás készült volna.
  • eightmiles
    Úgy van, Fight for New York! Nagyon állat game. Ez meg egy baromi régi topik.
  • Brad85
    Sztem az előző rész 100× jobb volt...
    Játszhatóbb, izgalmasabb...
    Azt sem értem miért jó hogy folyamatosan hullik szét a pálya magától :S
    Én pl tárgyat sem tudok felvenni de ebben lehet én vagyok a béna
  • trick daddy
    Def jam icon 2 ????? ( "kicsit" csunya de v-mi beta verzio )
    http://www.youtube.com/watch?v=SrsIGo_N1Fs
  • trick daddy
    csáó az icon-ban kevesebb rap-er van mint a new york-ban ??, ja és benne van david banner mert az elözö def-ben ő volt a kedvencem az enyém után :D ??
  • amdrula
    Kétlem.
  • gyutyu
    :)
  • gyutyu
    Szevasztok nem tudjátok hogy lessz e a Def jam Icon ps 2 re vagy pc re ?????
  • el bruja
  • Gil1975

látom még nincs banner,ez illene ide?:)
  • zsoltz
    csátok!nem tudjátok honnan tom leszedni a Def Jam ICON soundtrackjét?naon kellene!THX
  • Fido4life
    miért csak az ilyen noobok vannak ilyen kivátlságos helyzetben hogy next gen konzollal nyomhatják? (tisztelet a Kivételnek)
  • Zuperman
    Create new layer
  • maffia79
    senki?
  • maffia79
    Hali! Tugya valaki hogy lehet elővarázsolni a story modot mert egyszerűen nem találom!
    Előre is Thx!
  • cicai
    sajna:(
  • FoReWeR
    Ha jól tudom ez a játék nem jött ki PS2? úgye?
  • cicai
    jay-z
  • lpmaskmancick
    cséj-zí az sztem benne van,na annak a niggának szétverném a képét :D
  • Fido4life
    lol
  • cicai
    kár, basszák meg
  • kuci06
    only next-gen játék :(
    pedig jöhetne Pc-re is ^^
  • cicai
    ez a játék sose fog kijönni ps2-re?:(
  • Fido4life
    jaja én is legalább 3-szor kipörgettem, nagyszerű folytatás volt, csak azt sajnáltam benne hogy a csajokkal csak egyszer kellet tépni egymást, míg az Vendettában vagy 4-szer válthattál barátnőt..:)
  • EasyLife
    bakker próbálnám ki erre nézem h már letöröltem a demot :DD
  • Drephis
    nekem nincs meg sajna :( de a def jam fight for ny-ba minden barátnő megvolt (eléggé sokszor végigvittem)
  • Fido4life
    valaki tudna a #28-as hszre válaszolni ?
  • Örm
    Hát szerintem elég rövid volt a story mód.
  • el bruja
    hát ja, szép nagyokat repülnek:) Meg van benne vmi kombináció, asszem az LBt vagy az RBt benyomod 1más után 3szor, és ütsz akármilyet vagy rugsz 1et, szépet repül:) Az mindig bejön.
  • eightmiles
    tényleg olyan hatalmasakat repülnek egy grab+dobás után az emberek, mint a videókban? hozzáteszem, nagyon friss videókat nem láttam, és ez igy elég ratyi :\ fight for new york viszont eszméletlen jó :)
  • el bruja
    #6, de 1szerűen azér jo mert miközben fight van zenét halgacc...:D
    öööh asszem az akkor van hogyha hatalmasat ütsz...
  • Fido4life
    Milyen Barátnők vannak benne ? :D Eddig mind a két PS2-es részt végigvittem (nem is egyszer) ez is beszerzendő lesz amint lesz egy next gen konzolom...
  • Örm
    Hello!
    Mire jó a zene választás? Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy a pályákon a különböző dolgok robbanjanak, meg kinyiljanak?
  • tomeck01
    Érthető :D köszi.
  • el bruja
    kicsit érdekes a fogalmazás de talán érthető..:D
  • el bruja
    ja, lenyomva tartod az LTt,és a bal kart forgasd el lentről indulva 2szer, ugy hogy "lefelé mutasson" amikor befejezed, ezután a jobb karral csinálod ugyanezt, csak azt fentről kezded forgatni 2szer, és fent fejezed be.
  • tomeck01
    Azt tudom, hogy az LT nyomva kell tartani és az analógot forgatni, de nekem nem sikerül a zene váltás.
  • kuci06
    asszem a jobb analóg kart kell forgatni
  • tomeck01
    A zene váltást hogy kell csinálni, mit kell nyomni?