Győzike ismét visszatér a képernyőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én személy szerint nem szoktam átkapcsolni ha 1mód van rá 😊
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
izé, ezen már majd 20 éve túlvagyunk, szerintem.
TV lassan arra halad azon az úton hogy ítéltek kivégzése is nézõk elõtt zajlik. (Lásd anno Arnold Schwarzenegger filmet ami pont ezt a témát vetíti elõ)
Másik hasonló történet (az emberi butulásra):
Idiocracy
úristen, ezek szaporodnak
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
szerintem alapvetõen félreérted. õ kap pénzt, hogy játsszon. nem fordítva.
Mielõtt valaki beugatna, hogy hogy képzeli ezt egy "holmi" cikkíró, közölném vele, hogy ez IRÓNIA <#nezze>#nezze>
Igaz, a kutyát nem érdekli, amit most írtam, de csakazértis magyar szórakoztatóipar <#mf1>#mf1><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#violent>#violent>
Azért ne hasonlítsuk a Romantikban elõadott botladozást Ozzy Black Sabbath-beli teljesítményéhez. Az hogy mindketten szerepeltek valóságshow-ban még kevés a párhuzamhoz, akkor már legyen magyar Paris Hilton.
Hogy mi????
Nem mintha Ozzy a szívem csücske lenne, de mióta kapta ezt a titulust? Kezd nevetségessé válni ez a "tenyésszük ki a magyar tv-celebrity réteget" project, fõleg, hogy a színvonal messze a béka segge alatt van.
Azért az már egy ország szégyene, hogy az egyik legnézettebb mûsor egyben az egyik legjobban lenézett és rühellt mûsor is.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
tán kötelezõ nézni ezt a kretént?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem tudtam mi hiányzik az életembõl 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
és rögtön utána meg jön a rettegés foga. hurrá
Pfffff....<#levele>#levele><#violent>#violent>