Virtua Tennis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, ez jól hangzik, csak egy gondom van vele, a szerváit én is max erõvel tudom visszaütni, de ez nem befolyásol semmit. Kettõt lép oldalra, és üt a returnömre egy olyat, hogy csak nézek. Tökmindegy, hogy jobbra, balra, röviden, hosszan, pörgetve vagy nyesve ütöm a returnt.

Szerintem a dolog kulcsa az lesz, amit írtam, ha megcsinálod az advanced fokozatot az akadémián, és megjelenik az expert, utána bekeményít a játék.

Reloaded változattal szerintem csak úgy, ha van hozzá új crack is, de errõl fogalmam sincs. Nekem a CloneDVD verzió van meg, az nem kéri a lemezt.

Ha vkinek sikerült már elõhoznia a játékból a patch segítségével a deapth of field et az írja le hogyan csinálta pls...!
Patch et miként kell felrakni, hogy ne kérje az eredeti DVD -t? (reloaded változat) A másik,hogy a patch ben van írva, higy a config.ini be át lehet írni egy 0 át 1 esre és akkor lessz Depth of Field geforce 6+ os kártyáknál. A gond csak ott van hogy nekem nincs config.ini m csak vt3.ini amiben vannak a grafikai beállítások.Ezért gondolom hogy a patch létrehoz egy config.ini t csakhát nem sikerült még normálisan felrakni a patch et.Pedig már a file archive ot is leszedtem de az is csak egy sima crack ahogy én láttam.Elindul vele csak hát nem tudom csinált e vmit.Verziószámot hol lehet egyébként megnézni a játékban?
Waczkor
1.1 peccs fent van és egy ideig nem lépkedet ki,de mostanában megint elkezdte😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
(kilépkedésre az AA kikapcsolása és/vagy az 1.1-es peccs megoldás)

Forza.

Waczkor
Én 3.helyen voltam,mikor elindultam a hajós versenyen.Én Blake-et kaptam,vagy 5x kezdtem újra és úgy voltam vele,hogy lehetetlen megverni.Aztán rájöttem,hogy hova kell állnom,hogy a szerváit max erõvel tudjam helyezni.ELõbb-utóbb kiismerhetõ,hogy melyik oldalról hova fogja ütni.Scriptelt az egész.Elsõre azt néztem,hogy tök abszurd helyekre ütötte a labdáimat,aztán ezeket megjegyeztem és mielõtt odaért volna az általa ütött labda,már elõtte eltudtam helyezkedni és megütni izomból.Ja és a skilljeim messze nem haladták meg az itt leirtakat.Tennis Academy-n normal szintig vittem,kis fejlesztõ játékokat kb 3 as szintig,de ott se mindet.

Amúgy a Blake is szemét,mert iszonyat erõseket üt,ha nem tudod egybõl hozni a labdamenetet és ha 1szer elvetõdsz,akkor már bukta.

Nekem szerencsém volt,mert kilépeget a játék és azért külön elmentettem a hajós meccs elõtt és azt másolgattam vissza<#buck>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

ööö... jól elvagyok itt magamban, bocs, hogy ennyit dumálok, de közben arra gondoltam, hogy nem biztos ez a 6. szezon, lehet, hogy inkább azon múlik, hogy hány feladatot csinálok meg a tenisz akadémián. Ugyanis asszem akkor lett az egész sokkal nehezebb, amikor megkaptam az expert feladatokat. Persze ez sem biztos. Na, most már befogom.

Hmm, valahol azt olvastam, hogy a 6 szezon elejétõl automatikusan emelkedik a nehézségi fokozat. Ezek szerint ez lehet a gondom, mert én a 6. szezonban kerültem elõször a 16-ba. (Rendszerint csak minimális számú versenyen indultam, inkább gyakorolgattam helyette.)

Most kezdhetem elõrõl az egészet, bár most éppen nem vagyok túl motivált. 😊

Na, nekifutottam újra, és meg is lett az eredménye, ezúttal 6-0-ra kaptam ki a hajón, természetesen megint Ancictól. 😊)) (Elõre körbevettem magam puha tárgyakkal, így anyagi kár nem történt...)

Én most átlagban 23-24. szint körül vagyok lényegében mindenben (a tenyeresem 27, a szervám 25, a fonákom 23, a röptém 21, a lábmunkám pedig 22 körül mozog), de úgy látszik ez kevés. Vagy én vagyok kevés. (Pedig általában jól mennek az ilyen játékok, a Virtua Tennis korábbi részei sem okoztak soha gondot.)

Az bosszant leginkább, hogy tutira meg lehet verni az ürgét, csak nem tudom hogyan. Az õ szervái egyszerûen foghatatlanok, nem alakul ki labdamenet, mert miután nagy nehezen visszaköhögtem a lasztit a szerva után, rögtön jön egy gyilkos keresztütés, amit már csak futva érek el, és onnantól kezdve végem. A saját adogatásom más tészta, ha sikerül max erõvel jó helyre küldeni, akkor azokat a pontokat meg tudom nyerni, de ez nem mindig jön össze (Én ugyanis nem vagyok gép...)

Ha valakinek sikerült leverni az ipsét, ossza meg velem a részleteket, köszi.

Ettõl a hajós résztõl már én is hányok, nyertem kismillió grandslamet, rendre 4-0-ra nyerem az összes meccsem, de a hajón esélyem sincs. A saját adogatásomat még csak-csak hoznám (bár az se mindig sikerül), de az övénél sanszom sincs. Szerintem rendesen elkúrták ezt a részt, rohadtul nincs kedvem megint végigküszködni egy évet, hogy eljussak odáig, és azt nézzem, hogy az a telekinetikus majom, hogy éri el a lehetetlen labdákat...

Ráadásul azt sem igazán értem, hogy miért mindig ugyanaz a 4 ember játszik ellenem folyton. Az utóbbi 2 évben csak Monfils, Grosjean, Haas és Ancic ellen játszottam, se Federer, se Nadal, se senki más. A hajón pl mindig Ancic vár, aki ugye valójában sehol sincs egy Federerhez képest.

Fura, hogy régen játszottam egyhuzamban ilyen sokat egy játékkal, de régóta nem is bosszankodtam ennyit. (És akkor még finoman fogalmaztam...)

Amiga
20 évig lehet nyomni a karriert.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

xeth004
Nah nálam ugyanez volt most 20 perce...<#wilting> Már azt hittem, hogy megtört a jég és rájöttem a nyitjára, mert lazán nyertem sorra a köröket. Aztán nálam is pont 3 után taktikát váltott és onnantól meg sem bírtam szólalni, úgy lemosott<#falbav><#boxer><#gun><#violent>

pff... van ilyen. Nálam egyszer olyan volt egy 4 körös mérkõzésen, hogy 3-at zsinórban megnyertem, õ meg utána zsinórban megnyerte mind a négyet 😛
xeth004
Ahham értem😞 Mert most tizenakárhanyas vagyok, és így.... hát 1x 2x már majdnem oldalbarúgtam a monitort. Egyszerûen félelmetes, hogy miket adnak vissza. Volt olyan, hogy totál kiszorítottam az ellenfelet a sarokba, szinte már kisétált a képernyõrõl, és akkor az ellenkezõ sarokra iszonyat élesen, iszonyat erõvel kicsaptam. El is toltam a billentyûzetet, hogy kész itt vége, ez a meccs már az enyém, és az utolsó pillanatba még nem elkapta a szemét r*banca... A hirtelen meglepetéstõl persze hiába kapkodtam, már nem találtak vissza az ujjaim a billentyûkre<#falbav>

hát pedig ez fontos mérkõzés! Csak itt lehetsz elsõ rangú játékos, és csak akkor játszhatod ki... azaz akkor írja ki a credits-et 😊 Csak legyél minimum 6-os rangú, és akkor már nem olyan nehéz... én is annyi voltam amikor nyertem ott.
xeth004
Várjunk csak, ez a hajós verseny nem valami sima bajnokság? Tehát az extrémnek számít? Mert én már ezen verem magam már vagy 1 hete de 2 game-nél többre sose vittem.

xeth004
Akkor az jó. Bár nem igazán fogok már sokat tréningezni sztem mert 25-ös szintnél nem lehet tovább nyomni<#szomoru1> Legalábbis nálam ott beállt, amelyik 'skála' elérte a 25-öt az bepirosodott és már nem megy tovább...

á, nem hiszem, a credits csak akkor jön be, ha elsõ leszel, és akkor van vége a karrier módnak. De nem teljesen van vége! Utána még tovább is lehet fejlõdni, és játszani...
xeth004
Nem bánnám ha korlátlan lenne, hogy minél tovább lehessen fejlõdni. Én szinte inkább csak a practice-eket nyomom, csak az érdemesebb bajnokságokra nevezek, épp ezért tartok attól hogy egyszercsak huss vége a játéknak és maradok mondjuk 40-es a 'listán'<#rolleyes>

sztem ameddig akarod, nekem legalábbis nem zárult le, de én mondjuk állandóan mentem a versenyekre... szinte egyet sem hagytam ki, csak akkor amikor pihennem kellett 😄
xeth004
A World Tour-t meddig lehet nyomni? Van valami határ, hogy bizonyos év elteltével befelyezõdik és ahanyadik vagy éppen annyi maradsz? Vagy addig lehet nyomni amíg akarod, amíg elsõ nem leszel?

Na, elsõ lettem, bejött a credits, én vok a champion! Jeee... más néven kijátszottam a Carrier módot. De elvileg van még meccs amin játszhatok... Nagyon jó game, bejött, pedig nem sok sportjátékkal játszottam eddig
jaja, oda én is elmentem, még 9-es rankon 😄 Egy nyamvadt pontom azért lett xD
lobig
én most éppen 2. vagyok a ranglistán, de az évete megrendezett versenyen, ami egy hajónzajlik, mindig nullára vernek... <#boxer>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Áá, 4-es Rank, már nem sok van vissza 😊
examinee
Pár hete már leirták...

Nekem nagyon lassú a meccs, mitõl lehet(kártyám:NVIDIA GEFORCE 6200)?
Egyébként tudja valaki mikor jelenik meg itthon XBOX360-ra?
Nekem nagyon lassú a meccs, mitõl lehet(kártyám:NVIDIA GEFORCE 6200)?
Egyébként tudja valaki mikor jelenik meg itthon XBOX360-ra?
[HUN]FaTaL
de azért köszönjük😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
már visszább volt😊

http://goo.gl/gd6Zi5

guruzone
Na szevasztok. Végignéztem legalább 20 angol és német fórumot de sehol nem találtam megoldást arra amire (szerényen jelzem) rájöttem 😊.

Megoldás a Billenytûzet/Gamepad-kombinációs 2 fõs játékra.

Vegyél gamepadod mellé vagy kérj kölcsön egy olcsó, akár ócska de mûködõ gamepadot. Így látni fogja a Virtua Tennis 3 legalább az egyiket, plusz a billenytûzetet is.

Abból jöttem rá a megoldásra, hogy be volt dugva a logitech kormányom és a jobbik gamepadom egyszerre, és igy kedvenc teniszjátékom felajánlotta a lehetõséget, hogy billenytûzet mellett játszhatok kormánnyal is😊))

Sok sikert!

Megnéztem a memória használatát,456mb csúcsértéket-t ír a feladatkezelõ,szal a videókari a hunyó...egy sima 6600-s nem ártana neki,egy 7600gs-sel meg fullon menne.
elekati
Mostmár gyors a game csak nem tok Court game-be nyomni😄

elekati
csÕSZTÖK! jÓ A game csak nekem kurva lassú!
és miért nem tudok court game-be játszani?

examinee
azt tudom, de irtam hogy neten szeretném.

Lehet multizni, egy gép elõtt.

Az egyik billel, a másik gamepaddal lehet.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

examinee
Srácok: valmi multi patchet nem adnak ki? hogy lehessen multizni? (DIP)

Köszi a patch elérését, most már jónak tûnik: nem lép ki..

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hmuda
És megint bejött. Amint beírom a problémát a fórumra, azonnal megoldódik. Azért kösz. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Most modnom, hogy nem ilyen egyszerû a dolog. 😛

Volt, hogy miliméterekre volt a saroktól és mégis failed lett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lobig
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_virtua_tennis_3.shtml

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
egy picit vagy balra húzod vagy jobbra az irány és akkor a sarokra szervál, be köll gyakorolni. 😊

Hmuda
Hát az egy dolog, de van egy pár sarok és akárhová lövöm, mindig failed. 😛

a sarokba szerválsz... gondolom 😊
Hmuda
Hmm, ezt a "Serv into the corner" feladatot hogyan is kellene? Csak mert a töltõ képernyõ szövege nem valami sok segítség.

ugyanúgy kilép

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sziasztok, az a kerdesem, h ez a patch mar crackelt v. csak eredeti jatekra rakhato?
koszi
lobig
nekem is müxik a patch, köszi!

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"