535
-
MTbc #295 Hali jó a játék de elakadtam valaki segítsen mit kéne csinálni?
"Win the point from behind the baseline"
"Win the point with a drop shot"
Thanks. -
Csaba #294 Aha, akkor ki is próbálom a tournamentet, aztán majd megírom, mi lett a 2 terminator ellen. :-) -
#293 Ja, ez a 2 terminátor nem a 'world tour' módban van, hanem a 'tournament'-ben. Ott van kb. 6 ellenfél, és amikor azokat lenyomtad, egyfajta bónuszmérkőzésként beadja ezek közül a csodajátékosok közül az egyiket, vagy ha párosba mész akkor mindkettőt. És, ha megvered őket elvileg választható karakterek lesznek. -
donpedro #292 A turbo fokozattal kapcsolatban még annyit, hogy ez csak egy-két meccsre igaz! Pl anno, amikor bekerültem az 56-ba, akkor elindultam a French Openen, és az első körben kihullottam 4-0-val, még pontot sem csináltam, ha jól emlékszem. Kicsit gyakoroltam, és 4 héttel később simán megnyertem a wimbledoni tornát. Kétlem, hogy az egy pontnyi skill javulás eredményeként lettem hirtelen ennyivel jobb, sokkal inkább a gép vett vissza. -
donpedro #291 Az, hogy mikor lőnek le a pályáról, az erősen véletlenszerű. Ha nagyon jók a skilljeid, akkor egy idő után már mindenki brutális, bár nem verhetetlen, de közel van hozzá. Folytasd ugyanazt a karriered, és csodálkozva fogod látni, hogy egy idő után a gép újra verhetetlenné válik.
Az megfigyelhető, hogy általában akkor biztosan laposra vernek egyszer, amikor ugrik egyet a szint, tehát mondjuk a világranglistán éppen beférsz az első 100-ba, és először indulsz 100-as versenyen, akkor a gép rendszerint turbo fokozatra kapcsol.
Ami az ászokat illeti, általában 2-3 ászt ütök meccsenként, legalábbis nagyjából ez az átlag, volt jobb és rosszabb is. -
ricsa008 #290 Én hülye
kössz -
#289 Ahova installáltad a gémet.Ott van a vt3_save vagy vmi ilyesmi. -
ricsa008 #288 A mentéseket merre lehet megtalálni??? -
#287 Na akkor berakatom ha már mondtátok,hogy a fölső jobb -
Csaba #286 Nemhogy nem vertem meg őket, de még a nevüket sem hallottam, pedig végigvittem a world tour-t.:-)
Amúgy nagyonnagy játék, hihetetlen jó labdameneteket lehet nyomatni vele.
Az utolsó meccsem Federer ellen volt, és hát 6-1-re lemostam elsőre.
Mondjuk nem nagy szám győzni, csak mindig pontosan valamelyik sarokra kell jó erősen célozni.
Persze volt pár meccs, amit lehetetlen volt nyerni, mert a gép olyan erővel ütötte vissza a labdát, hogy csak nézte az ember, de szerencsére nem ez a jellemző hosszútávon. Meg is lepődtem, hogy milyen könnyű volt az utolsó menet. Amúgy nekem egy bizonyos Nalbadian nevű illetővel gyűlt meg a bajom, mert ő volt az, aki állandóan izomból ütött irtó erőseket.
Az is tetszetős, hogy az ellenfelek odajönnek meccs előtt meg után diskurálni. Egyébként azt vettem észre, hogy akkor jellemző a gépre ez a "visszaüthetetlen" stílus, amikor jó párszor elvertem valakit, és egyszercsak odajön hozzám a meccs előtt, és olyasmiket mond, hogy ha most nyer, akkor ő lesz a legjobb, meg hogy most aztán le fog győzni, nem veszthet. A meccs végén, miután pokoli erővel lelőtt a pályáról, odajön, hogy na végre, hogy legyőzött. A következő meccsen meg megint nullára verem. Talán elmúlt a dühe.:-) Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés.
Amúgy valakinek sikerült már ászt adni? Nekem nem...
Ja, amúgy szerintem is a felső kép lenne jó bannernek. -
#285 Sztem is a felső a király:) -
#284 Köszi,megvárom még más véleményét is,hogy berakjuk-e vagy sem. -
#283 felső jobb, sőt... az NAGYON jo :) -
#282 Csináltam két bannert.Esetleg valamelyiket be lehetne rakatni,persze ha megfelel.
1.
2.
-
#281 King-et és Duke-ot megverte már valaki? Az a két faszi maga a sátán -
donpedro #280 Gratula!!!
Az akadémián az expert feladatok már elég nehezek, és ha addig eljutsz, hogy azok is sikerülnek, addigra valószínűleg a versenyek is keményebbé válnak. -
rappagabi #279 elsőre sikerült megnyernem!!!jóó nagy szerencse is kelllett hozzá de most dagadok a büszkeségtől!!!kösz mindenkinek a segítséget!! -
rappagabi #278 nem tom mi történt ahogy dpedro mondta nyertem egy százast és elindultam lefelé!!meg sem álltam a king of playersig!!!ellenfelem roger federer volt
kemény küzdelemben megvertem 6-5 re5-3nál azt hittem hogy vége de nemadtam fel és visszabreakeltem és végül megvertem!!!most 1 vok
remélem lesz még vmi kihivás!! -
rappagabi #277 ok naon kösz srácok!!!!
a bug az mit jelent?XD azér olyan jó a skillem mer már a 8ik évemben vok!!
lehet kezdek 1 ujat!!!mer párosban nem tok naon jáccan im er amikor szerválást kezdem tök belassul szal vmi baja van!!akkor ezek szerint párosba kell vmit kezdenem!!!
THX -
#276 Ez teljesen így van ahogy donpedro írta a 2 hszében.Nem kell fejlődni a karaktereddel,csak a versenyeken indulni.Párosokon és egyéniken is!
A gyakorló meccseket se árt lejátszani.
-
donpedro #275 Még annyit, hogy 61. helyhez képest egyáltalán nem kevés a 14-18-as skill, nekem 11-13 volt, amikor megnyertem a King of Playerst a barátnőm karakterével. -
donpedro #274 Nem tudom hány versenyt játszottál 100-as tornákon, de emlékeim szerint nekem is volt olyan, amitől nem léptem feljebb, viszont a következőn már igen. Gyakorlással viszont tutira nem fogsz bejutni, csak a versenyek befolyásolják a ranglistát.
Ha 3-4 megnyert 100-as verseny után sem lépsz előrébb, akkor az sajnos bug. Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, talán a hivatalos fórumokon kell körülnézni, feltéve, hogy egyáltalán van olyan... -
rappagabi #273 DOnPedro!!!
te hogy jutottál a legjobb 56-ba?mer én nem soakt gyakoroltam!!fontos a tennis academyba gyakorolni v a földgömbnél csinnálni azokat a feladatokat?kb 17 18vok mindenböl de van amiböl csak 14!!!h jussak be?100ason nyerek de akkor nem tok fejjebb jutni!!ha csak gyakorolok akkor fejjebb tok jutni? -
#272 én még csak edzem az emberemet, nem indultam sehol, nem állok sehol a ranglistán :) brutál emberrel akarok kiállni, bár az alant olvasottak elbizonytalanitanak :)
majd vki más megmondja, aki jobban áll :) -
rappagabi #271 na Rt akkor mondj vmit h h csináltad meg!!páros meccseken ha nyerek 100-as tornát akkor feljebb jövök?(61ik vok)tennis academyval nem tok feljebb jönni!!akkor h jöjjek feljebb?bakker -
#270 bocs, tényleg nem neked :D sry még1x -
rappagabi #269 kinek?nekem nincsenek priv üzeneteim!!szal ha vki tud vmit mondani evvel kapcsolatban akkor irjon!!zelsö:páros mérkőzésen belassul az egész és hülye hangokat ad tök lassu single pedig simán megy geforce 7600 gs em van ugyh nem hiszem h az a baj!!
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!mit tegyek? -
#268 már délelőtt küldtem privát üzenetet... -
rappagabi #267 na szal tud vki segíteni? -
#266 Sztem nincs belőle demó.Eleve mikor felkerült a netre,asszem a hivatalos honlapon még nem is volt feltüntetve...
"Szerezd" be a full-t. -
areacodes #265 nekem olyan problémám lenne hogy nincs meg a játék!:D valaki ötlet hogy demot honnan? keresőkben már próbáltam és csak xboxra van elvileg demo a neten de ha tud valaki vmit demo ügyben íííírjoon. thxxxx -
rappagabi #264 hy nekem 2 problámám is lenne remélem tuttok segiteni!!!
az elsö:páros mérkőzésen belassul az egész és hülye hangokat ad tök lassu single pedig simán megy geforce 7600 gs em van ugyh nem hiszem h az a baj!!mit tegyek??
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!ha ezeket a játékokat megcsinálom(bowling,stb)akkor fejjebb lépek?nem tom mit csinájjak!!segitsetek!!!THX -
areacodes #263 Király hogy már játszotok vele meg ilyesmi, de arról nem tud valaki informácit, hogy honnan lehetne leszedni a demot??? Olyan van ahol az XBOX demo van fel valami 800 mega, de PC-re nincs valahol?? előre is köszi -
donpedro #262 Ugyanezt magyaráztam tegnap a páromnak. :) Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel. :) -
#261 sm2.0 képes kártya kell ... ATI9500 vagy jobb, NVIDIA FX5200 vagy jobb ... -
#260 Lehet benne valami...
-
#259 Égyébként észre lehet venni, hogy a hajón amikor épp készülünk ellőni a labdát, a gép még jóval előtte már pont oda siet ahova szándékozunk ütni. És ezért helyezkedik mindig tökéletesen, mert a szemét "puskázik a billentyűzetünkből". Szóval ez aljas módon van megcsinálva. -
Attlen #258 aha, köszzi, és karrier modba vannak még az elején versenyek ugye majd lesznek: gland slamek és ott például nadalt nem verem meg 2-0-ra és nem játszik gyengén? -
csgj #257 Vicces kérdés... egyébként nem lehet kikapcsolni. De így legalább könnyebben lehet látni :) -
Attlen #256 A játékba a labdanak a sugarát kilehet kapcsolni?