535
  • arty
    Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2
  • Mike
    jah, nagyon addikt a játék vmiért
  • Mike
    a hálónál alázást én is szeretem :) és akkor még vigyorog is a gecije :)))
    másrészről azt hiszem tönkre fog menni az ujjam (vagy a gémpedem) a múltkor már nyögtem is :DDDDD

most vagyok 65.
  • grebber
    Sajnos imaget már töröltem igy igazi kihivás lesz a maradék tornákat megnyerni bár az is lehet a game győz és én meg diliházban végzem :(
  • Dexantreal
    #325-re pls majd választ.
    grebber: szerintem, akkor tedd újra, ha ennyire gecizik a géjm veled.
  • arty
    fx5200 miatt

nem kell neki nagy gép, de az 5200 régi és rossz konstrukcio
  • grebber
    Nemkissé kurja fel az agyamat a game!
    Gyakorltilag mint irtam szeéén aláztam a gamet!És hát lehet ezt unta meg mert én letehetem very easy-re vagy bármire pontot ismétlen pontot nemtudok szerezni nemhogy szettet nyerni:(
    Egyszerűen fogalmam nincs mitől örült meg a game :(
  • totyak
    Hi! Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy a játék úgy fut mint egy lassított felvétel. Nem akad, nem is szaggat, csak simán lassú. A gépem nem túl erős, esetleg az lehet a probléma. 512-es geforce Fx 5200-as vidikari, 2gHz proci, 512 Mb ram van a gépben. Ennyire nagy gép kéne a játéknak, vagy valami patch megoldaná a problémát. Az az érdekes, hogyha mindent felteszek maxra, akkor sem megy sokkal rosszabbul, mintha minden minimumon lenne. Valaki segítsen légyszi.
  • Dexantreal
    Aha, nem tudom.
    Nekem semmi bajom a hálóra felmenéssel, beállok a pálya végére és visszaadogatom, akár egy gép; vagy én is közel megyek és igyekszem lecsapni.
  • grebber
    Ez legalább nem olyan mint a fifa mert abban ha nehezebbre teszed nem a gép lesz jobb hanem hiába passzolsz jól ami könnyün odamegy a társadhoz nehezebb szinten nem.

Ebbe meg láthatóan jobban mozog a gép feljön a hálohoz és szarrá aláz mostanában nemtudom miért eddig vertem hardon de most megörült :(
  • Dexantreal
    Most ezek közül melyik? :S :S

Index
    General Links:
    Virtua Tennis 3 Game Updates

Game Fixes:
    Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2
    Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1
    Virtua Tennis 3 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image #2
    Virtua Tennis 3 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image #1
    Virtua Tennis 3 v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

• Dexantreal
    Aha, okés és ezer thanks!
    Rohadtul idegesítő ugyanis ez a kilépegetés, lefagyás dolog.
    2007 van, hihetetlen, hogy egy játékot nem tudnak ilyen hibák nélkül kiadni. Tisztelet a kivétel a játékoknak.
    grebber: Fifában is, meg mindenütt hangsúlyozom, hogy én saját szórakoztatásomra játszom és nekem elég a normal, mert jó látni, ha előre lépek a ranglistán és verem az ellent. Egyenlőre nekem így jó.
  • grebber
    Normálom nemtoltam tovább mert nincs semmi kihivás benne.De most hardon érdekes modon beörült a gép edig ütöttem vertem ott is mostmeg pontot se tudok szerezni érdekes :(
  • arty
    www.gamecopyworld.com

1.1 nocd exe

bemásolod a régi helyére. ennyi. ő maga patch is és nocd is.
  • Dexantreal
    149-dik vagyok normalon.
  • Dexantreal
    Akkor legyen faq, vagy mi a tököm, mert így kurvára nem tudok mit tenni. Most már bazz tornák közben is kidobált pffff.
    Patch neve?
  • grebber
    Eh :(

Nagyba örültem hogy frankón gyorsan leálázok mindenkit azt enyém a világranglista vezetése. És 4 megnyert torna után amik után nemléptem előre fikarcnyit se lelombozott :(

Első pár meccset normálon nyomtam gép nevetésges volt feltettem hardra itt azért már játszmát is vesztettem és látni hogy jobban mozog a gép meg minden.Majd ha enyém lesz az első hely akkor megnézem magamnak azt a legnehezebb szintet.
  • csgj
    mert fel kell tenni a patchet
  • grebber
    Na kiprobáltam a gamet.Tetszik csak marha lassan lehet tornákat tolni :(
    Elején azthittem pik-pak világranglistavezető leszek aztán volt csomo hónap ahol nemtudok indulni mivel még csira vagyok a ranglistán aztán edzeni ugyanazokat meg unalmas már nagyon :(
  • Dexantreal
    sikerülne=sikerülni
  • Dexantreal
    Amúgy, hogy kel lmegcsinálni a normalon lévő cuccokat az akadémián? Egyik se akar sikerülne, főleg a szerválás a sarokba :S:S.
  • Dexantreal
    Állandóan lefagy ez a szar! Mi a rákért?
  • Dexantreal
    Bakker, az az idegesítő ebben a géjmben és az International Tennis pro-ban, hogy, ha kiscibe teszi az ember, kilép.
  • Maxtreme
    Vga csere...
  • PMFCs
    Feltettem a játékot, leszedtem a megfelelő cracket, de most kiír vmit a pixel shadow 2.0ról és nem indul...Mi a probléma?előre is köszi
  • arty
    gamecopyworld.com

innen az 1.1 es nocd exet szedd le
  • Oros12
    Sziasztok!
    Vki segítsen nagyon szépen kérem leszedtem a játékot:D
    Kérte hogy Crackeljem meg..meg crackeltem és VT3.Exe hibát észlelt ezért leállt szal vki dobja már fel az exe.-jet a netre és adjon egy linket nagyon nagyon szépen kérem mert 1000 hogy a Crack a rossz:S
    Előre is köszi!
    Sziasztok!
  • arty
    billentyüzet + 1 gamepad kell, de sajnos ez mellé kell még valami, komrány vagy joy legyen bedugva és látszon windowsban az irányitók közt. ekkor lehettek ketten - szutyok dolog, sega igy csinálta meg.
  • drizner
    Hi! Hogy lehet megoldani, hogy 1 PC-n haverral egymás ellen tudjunk játszani? (van gamepad)
  • donpedro
    Attól a minigametől én is kis híján megőszültem :) Mázli is kell hozzá, ugyanis nem mindig ugyanaz az ellenfél, és némelyik visszaüti keresztbe, mások viszont állandóan oldalt váltanak, lehetetlenné téve a feladatot. Elvileg egyébként az a megoldás, hogy erős kersztfonákokat ütsz, és akkor ugyanolyanok jönnek vissza.

A gyakorlatban persze nem ilyen egyszerű, hányszor anyáztam, hogy miért pont a 6. után kellett neki oldalt váltani...
  • MTbc
    Ti hogy a szarba játszotok nem tudok egyszerre 7 fonákot vissza adni.És rohadtul idegesít.Pedig csinálom az edzéseket.Már 6 éve játszok de nem ér semmit.
  • Axl Rose
    Én nyet
  • zsotesz
    INTERNATIONAL TENNIS PRO-t próbálta már valaki?
  • MTbc
    Köszi!
  • Waczkor
    Legközelebb írhatnád egybe a gondolataidat...
    A géped konfigja nélkül nehezen fog bárki is segíteni.
  • káoszman
    haveromál
  • káoszman
    Ja,és a hanál ugrik mint állat!
  • káoszman
    Mindenhol ugrik, csak a meccseken lassul be! :(
  • káoszman
    Csá! Nem tudja aaki miért lassúa játék? A haveromnál ugyanez a videókártya, nekem 256-taltöbb RAM-om van, csak gyengébb egy kicsit a Proci, ne lehet hogy a Proci a hibás? Vagy valami hiba?
  • donpedro
    Behind the baseline - az alapvonal mögött kell maradnod az egész pont során, onnan kell nyerni a partit.

Drop shot - rövidítés - egyszerre nyesés (slice) és lefelé, de csak akkor csinálja, ha időben elkezded. Lehet jobbra-balra irányítani is, sőt, ha meg akarod nyerni a pontot (márpedig ez a feladat), akkor muszáj is lesz. :)

Egyébként utóbbi hasznos tud lenni a csodajátékosok ellen is, sokszor bejön, ha rövidítés után én is közelebb lépek a hálóhoz, és a nagy nehezen visszapöttyintettlabdát azonnal a helyére küldöm egy röptével.