Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
1.
2.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az akadémián az expert feladatok már elég nehezek, és ha addig eljutsz, hogy azok is sikerülnek, addigra valószínûleg a versenyek is keményebbé válnak.
kemény küzdelemben megvertem 6-5 re5-3nál azt hittem hogy vége de nemadtam fel és visszabreakeltem és végül megvertem!!!<#boxer>#boxer><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#taps>#taps><#taps>#taps><#circling>#circling>most 1 vok
remélem lesz még vmi kihivás!!
a bug az mit jelent?XD azér olyan jó a skillem mer már a 8ik évemben vok!!
lehet kezdek 1 ujat!!!mer párosban nem tok naon jáccan im er amikor szerválást kezdem tök belassul szal vmi baja van!!akkor ezek szerint párosba kell vmit kezdenem!!!<#taps>#taps>
THX
A gyakorló meccseket se árt lejátszani.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ha 3-4 megnyert 100-as verseny után sem lépsz elõrébb, akkor az sajnos bug. Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, talán a hivatalos fórumokon kell körülnézni, feltéve, hogy egyáltalán van olyan...
te hogy jutottál a legjobb 56-ba?mer én nem soakt gyakoroltam!!fontos a tennis academyba gyakorolni v a földgömbnél csinnálni azokat a feladatokat?kb 17 18vok mindenböl de van amiböl csak 14!!!h jussak be?100ason nyerek de akkor nem tok fejjebb jutni!!ha csak gyakorolok akkor fejjebb tok jutni?<#help>#help><#help>#help><#wilting>#wilting>
majd vki más megmondja, aki jobban áll :)
Forza.
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!mit tegyek?<#buck>#buck><#conf>#conf><#conf>#conf><#help>#help><#help>#help>
"Szerezd" be a full-t.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
az elsö:páros mérkõzésen belassul az egész és hülye hangokat ad tök lassu single pedig simán megy geforce 7600 gs em van ugyh nem hiszem h az a baj!!mit tegyek??
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!ha ezeket a játékokat megcsinálom(bowling,stb)akkor fejjebb lépek?nem tom mit csinájjak!!segitsetek!!!THX<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#hehe>#hehe><#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Esetleg írd be a hibaüzenetet a googleba, hátha találsz valamit. Ennél többet én nem tudok segíteni.
kártyám
Ha ezeken rosszabb eredményt érsz el, mint egy évvel korábban, akkor visszacsúszol (az 56-ból tudtommal nem lehet kicsúszni). Egyszer célszerû megnyerni mindet, mert adnak érte valamit (ütõt, vagy ruhát, nem tudom), plusz ha egy évben nyered meg mindet, akkor is kapsz valamit, de a lényeg az, hogy az elsõ 16-ban benne legyél októberre, mert akkor indulhatsz a King of Players-en. Ha azt megnyered, akkor automatikusan elsõ leszel, és jön a Credits.
Elõbb tudja, hogy mit fogok ütni, mint én. :) Mindig tökéletesen helyezkedik, és ha kiszorított helyzetbe kerülök, mindig az ellenkezõ oldalra üti be, mint ahová elindulok. Olyan, mint Hingis volt fénykorában, csak egy "kicsit" gyorsabb és erõsebb. :))
Az egyetlen gyenge pontjának talán a szerva tûnik, már annyiban, hogy nem jelent számára plusz elõnyt. Ellenben a returnjei nagyon durvák, a 208 km/h-ás, vonalra zúdított szervámat úgy pakolja vissza a sarokba, hogy örülök, ha elérem.
Igazából az bosszant, hogy már milliószor elhatároztam, hogy nem játszok többet ezzel a vacakkal, de a kihívás nem hagy nyugodni, sikerült is nagy nehezen legyõznöm Ancicot, erre - ahogy te is írtad - jön az újabb meglepetés.
Ok, hogy a 12 éves Pistike szarik rá, hogy van-e rövidítés vagy többszettes meccs, de tényleg semmibe nem került volna ezt választható opcióként bepakolni a játékba...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nincs rövidítés ?
Nem hiszem, hogy 6-5-nél vége lenne.
Utána jön a 6-6, vagy 7-5 és 6-6nál elvileg sztm rövidítés.
Legalábbis a tenisz szabályai alapján így kellene lennie.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Egyébként piszkosul jó meccs volt, csak kár, hogy bár 5-4-nél 40-15-rõl jöttem vissza egyenlõre, a vége már nem rajtam múlt. Két olyan szervát ütött, amivel nem lehetett mit kezdeni. Jövõre elpáholom. :)
Jah, még egy érdekesség, engem nem enged 30 fölé fejleszteni, a szervám sebessége, illetve a tenyeresem ereje elérte a 30-at, és nem fejlõdik tovább. Hogy miért, arról fogalmam sincs.
Viszont ezek szerint az akadémiás teória sem, ellenben valószínû, hogy akkor a skillek, vagy a minigame-ek alapján nehezít a játék.
donpedro :( sega :(
Forza.
Ebbõl tehát az következik, hogy nem éri meg túl gyorsan fejlõdni, mert vagy az akadémia, vagy a minigame-ek alapján változik - javul - az ellenfelek szintje. Én az akadémiára tippelek, mert ott expert fokozaton már nagyon hasonló szintû játékosok ellen kell csinálni a feladatokat, mint a "hajós" tornán. (Ebbõl az is következne, hogy fejlõdni lehet, csak az akadémiát kell hanyagolni). Persze az is lehet, hogy simán a skilljeim alapján állítja be az ellenfeleket a játék, de akármi is az igazság, ez mindenképpen gáz, hisz így megeshet, hogy valaki úgy jár mint én, és hiába küzd, szenved, küszködik, sosem jut el a végéig, más meg hátrakötött kézzel is röhögve jut el a csúcsra. Ráadásul a saját karakteremet lényegében cseszhetem, habár nyilván nagyon sok fejlõdéssel egyszer Ancic-ot is meg tudnám verni, de minek erõlködjek, valószínûleg hamarabb végzek, ha csinálok egy új karaktert, és elõrõl kezdem...