Virtua Tennis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Sztem is a felsõ a király:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Maximus4
Köszi,megvárom még más véleményét is,hogy berakjuk-e vagy sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

arty
felsõ jobb, sõt... az NAGYON jo :)

Forza.

Maximus4
Csináltam két bannert.Esetleg valamelyiket be lehetne rakatni,persze ha megfelel.
1.

2.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

xeth004
King-et és Duke-ot megverte már valaki? Az a két faszi maga a sátán<#wow3>

Gratula!!!

Az akadémián az expert feladatok már elég nehezek, és ha addig eljutsz, hogy azok is sikerülnek, addigra valószínûleg a versenyek is keményebbé válnak.

elsõre sikerült megnyernem!!!jóó nagy szerencse is kelllett hozzá de most dagadok a büszkeségtõl!!!kösz mindenkinek a segítséget!!<#taps><#taps>
nem tom mi történt ahogy dpedro mondta nyertem egy százast és elindultam lefelé!!meg sem álltam a king of playersig!!!ellenfelem roger federer volt
kemény küzdelemben megvertem 6-5 re5-3nál azt hittem hogy vége de nemadtam fel és visszabreakeltem és végül megvertem!!!<#boxer><#crazya><#crazya><#taps><#taps><#circling>most 1 vok
remélem lesz még vmi kihivás!!
ok naon kösz srácok!!!!
a bug az mit jelent?XD azér olyan jó a skillem mer már a 8ik évemben vok!!
lehet kezdek 1 ujat!!!mer párosban nem tok naon jáccan im er amikor szerválást kezdem tök belassul szal vmi baja van!!akkor ezek szerint párosba kell vmit kezdenem!!!<#taps>
THX
Waczkor
Ez teljesen így van ahogy donpedro írta a 2 hszében.Nem kell fejlõdni a karaktereddel,csak a versenyeken indulni.Párosokon és egyéniken is!
A gyakorló meccseket se árt lejátszani.

Még annyit, hogy 61. helyhez képest egyáltalán nem kevés a 14-18-as skill, nekem 11-13 volt, amikor megnyertem a King of Playerst a barátnõm karakterével.

Nem tudom hány versenyt játszottál 100-as tornákon, de emlékeim szerint nekem is volt olyan, amitõl nem léptem feljebb, viszont a következõn már igen. Gyakorlással viszont tutira nem fogsz bejutni, csak a versenyek befolyásolják a ranglistát.

Ha 3-4 megnyert 100-as verseny után sem lépsz elõrébb, akkor az sajnos bug. Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, talán a hivatalos fórumokon kell körülnézni, feltéve, hogy egyáltalán van olyan...

DOnPedro!!!
te hogy jutottál a legjobb 56-ba?mer én nem soakt gyakoroltam!!fontos a tennis academyba gyakorolni v a földgömbnél csinnálni azokat a feladatokat?kb 17 18vok mindenböl de van amiböl csak 14!!!h jussak be?100ason nyerek de akkor nem tok fejjebb jutni!!ha csak gyakorolok akkor fejjebb tok jutni?<#help><#help><#wilting>
arty
én még csak edzem az emberemet, nem indultam sehol, nem állok sehol a ranglistán :) brutál emberrel akarok kiállni, bár az alant olvasottak elbizonytalanitanak :)

majd vki más megmondja, aki jobban áll :)

Forza.

na Rt akkor mondj vmit h h csináltad meg!!páros meccseken ha nyerek 100-as tornát akkor feljebb jövök?(61ik vok)tennis academyval nem tok feljebb jönni!!akkor h jöjjek feljebb?bakker<#confused><#confused><#worship><#help>
arty
bocs, tényleg nem neked :D sry még1x

Forza.

kinek?nekem nincsenek priv üzeneteim!!szal ha vki tud vmit mondani evvel kapcsolatban akkor irjon!!zelsö:páros mérkõzésen belassul az egész és hülye hangokat ad tök lassu single pedig simán megy geforce 7600 gs em van ugyh nem hiszem h az a baj!!
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!mit tegyek?<#buck><#conf><#conf><#help><#help>
arty
már délelõtt küldtem privát üzenetet...

Forza.

na szal tud vki segíteni?<#szomoru1><#conf><#help><#help><#help>
Waczkor
Sztem nincs belõle demó.Eleve mikor felkerült a netre,asszem a hivatalos honlapon még nem is volt feltüntetve...
"Szerezd" be a full-t.

nekem olyan problémám lenne hogy nincs meg a játék!:D valaki ötlet hogy demot honnan? keresõkben már próbáltam és csak xboxra van elvileg demo a neten de ha tud valaki vmit demo ügyben íííírjoon. thxxxx
hy nekem 2 problámám is lenne remélem tuttok segiteni!!!
az elsö:páros mérkõzésen belassul az egész és hülye hangokat ad tök lassu single pedig simán megy geforce 7600 gs em van ugyh nem hiszem h az a baj!!mit tegyek??
a második:world tourba eljutottam a 61ik helyre és ha 100as versenyre meek akkor már nem lépek fejjebb!!56oson pedig nem indulhatok!!ha ezeket a játékokat megcsinálom(bowling,stb)akkor fejjebb lépek?nem tom mit csinájjak!!segitsetek!!!THX<#boxer><#boxer><#hehe><#szomoru1><#help><#fejvakaras><#falbav>
Király hogy már játszotok vele meg ilyesmi, de arról nem tud valaki informácit, hogy honnan lehetne leszedni a demot??? Olyan van ahol az XBOX demo van fel valami 800 mega, de PC-re nincs valahol?? elõre is köszi
Ugyanezt magyaráztam tegnap a páromnak. :) Ezek szerint nem csak nekem tûnt fel. :)

arty
sm2.0 képes kártya kell ... ATI9500 vagy jobb, NVIDIA FX5200 vagy jobb ...

Forza.

Waczkor
Lehet benne valami...

xeth004
Égyébként észre lehet venni, hogy a hajón amikor épp készülünk ellõni a labdát, a gép még jóval elõtte már pont oda siet ahova szándékozunk ütni. És ezért helyezkedik mindig tökéletesen, mert a szemét "puskázik a billentyûzetünkbõl". Szóval ez aljas módon van megcsinálva.

aha, köszzi, és karrier modba vannak még az elején versenyek ugye majd lesznek: gland slamek és ott például nadalt nem verem meg 2-0-ra és nem játszik gyengén?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

<#idiota> Vicces kérdés... egyébként nem lehet kikapcsolni. De így legalább könnyebben lehet látni :)
A játékba a labdanak a sugarát kilehet kapcsolni?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

xeth004
Nah végre sikerült a KoP. Kissé szoros volt (6-5), de nekem úgy tûnt hogy most mikor 2. voltam határozottan könnyebb volt mint mikor 13. De nagyon szemét, mert mingdig az elején még "csak pötyög" az ellenfél, aztán a végére belehúz, és nagyon rohadt módon játszik. Le is fõttem, mint a kávé, de csak meglett<#taps>

Maximus4
Próbáld átállítani a kompatibilitást win 2000-re

Ezzel az a gond, hogy ennek kismillió oka lehet. Driverfrissítés a legkézenfekvõbb megoldás, de lehet egész más is a hiba forrása.

Esetleg írd be a hibaüzenetet a googleba, hátha találsz valamit. Ennél többet én nem tudok segíteni.

NVIDIA Geforce4 Ti 4200 with agp8x

kártyám
Bocsi valaki nem tudja mi a gond? Letöltöttem a gamet, telepítettem is...crackeltem is. Erre mikro elindítanám azt írja ki, hogy a VT3. EXE hibát észlelt ezért leállt. Ne mondjátok, hogy nem fog menni a gépemen..:(
Ha bejutsz az elsõ 56-ba, utána már lényegében csak a 4 Grand Slam torna eredménye számít. Jan 4-ik hetében az Australian Open, június elsõ hetében a Roland Garros, július elsõ hetében Wimbledon és végül szeptember elsõ hetében a US Open. (A játékban az elnevézesek mások)

Ha ezeken rosszabb eredményt érsz el, mint egy évvel korábban, akkor visszacsúszol (az 56-ból tudtommal nem lehet kicsúszni). Egyszer célszerû megnyerni mindet, mert adnak érte valamit (ütõt, vagy ruhát, nem tudom), plusz ha egy évben nyered meg mindet, akkor is kapsz valamit, de a lényeg az, hogy az elsõ 16-ban benne legyél októberre, mert akkor indulhatsz a King of Players-en. Ha azt megnyered, akkor automatikusan elsõ leszel, és jön a Credits.

az miért van hogy eljutottam a 3. helyig és most hiába nyerek zsinórba már 15. vagyok
Kicsit tovább fejlõdtem azóta, aminek az lett az eredménye, hogy most már a Grand Slameken is ugyanolyan szuperteniszezõk játszanak, mint korábban Ancic a hajón. Viszont legalább Ancicot sikerült megvernem azóta, újabban Ferrero ellen szopok folyamatosan, ez az ürge még a másiknál is rosszabb...

Elõbb tudja, hogy mit fogok ütni, mint én. :) Mindig tökéletesen helyezkedik, és ha kiszorított helyzetbe kerülök, mindig az ellenkezõ oldalra üti be, mint ahová elindulok. Olyan, mint Hingis volt fénykorában, csak egy "kicsit" gyorsabb és erõsebb. :))

Az egyetlen gyenge pontjának talán a szerva tûnik, már annyiban, hogy nem jelent számára plusz elõnyt. Ellenben a returnjei nagyon durvák, a 208 km/h-ás, vonalra zúdított szervámat úgy pakolja vissza a sarokba, hogy örülök, ha elérem.

Igazából az bosszant, hogy már milliószor elhatároztam, hogy nem játszok többet ezzel a vacakkal, de a kihívás nem hagy nyugodni, sikerült is nagy nehezen legyõznöm Ancicot, erre - ahogy te is írtad - jön az újabb meglepetés.

Egyetértek, nem tudom miért kell feltétlenül elcseszni egy szimulációra vágyó játékos élményét azzal, hogy kihagynak egy ilyen opciót, ami pedig teljesen problémamentesen és egyszerûen, percek alatt beépíthetõ lenne a játékba...

Ok, hogy a 12 éves Pistike szarik rá, hogy van-e rövidítés vagy többszettes meccs, de tényleg semmibe nem került volna ezt választható opcióként bepakolni a játékba...

Így kellene, de nem így van. Ne feledd, ez egy arcade game. Szóval 6-5-re is lehet nyerni.

Amiga
Itt az optionsban kell beállítani, milyen hosszú legyen a meccs. Ha azt eléred, gyõzöl. Szerintem nagyon gagyi, pl. két (pláne 3) szettes mérkõzést be sem lehet állítani. :(

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

xeth004
A fejlõdés szabályozása nem tudom miszerint mûködik. Nemek is volt többször is, hogy valami beállt (pirosra) egy szintnél és nem lehetett tovább nyomni. Aztán késõbb feltûnt, hogy már nem piros, és megint tudtam fejlõdni. De most szerintem végleg beálltam már nekem:(

6-5re ?
Nincs rövidítés ?
Nem hiszem, hogy 6-5-nél vége lenne.

Utána jön a 6-6, vagy 7-5 és 6-6nál elvileg sztm rövidítés.

Legalábbis a tenisz szabályai alapján így kellene lennie.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Az újabb fejlemény, hogy ez a telekinetikus csodateniszezõ sem teljesen sebezhetetlen. Bár megverni nem tudtam, de korántsem volt olyan sima a dolog, mint korábban. Ezúttal 6-4-re kaptam ki, fõleg a saját hülyeségem miatt, ugyanis elbuktam az elsõ adogatójátékomat, és bár több breaklabdám is volt, egyiket se bírtam megcsinálni. Azért mondom, hogy a saját hülyeségem, mert ahogy az eredménybõl is kiderül, az összes többi szervámat tudtam hozni, ergo ha csak ezeket nyerem, akkor 6-5-re én nyerek.

Egyébként piszkosul jó meccs volt, csak kár, hogy bár 5-4-nél 40-15-rõl jöttem vissza egyenlõre, a vége már nem rajtam múlt. Két olyan szervát ütött, amivel nem lehetett mit kezdeni. Jövõre elpáholom. :)

Jah, még egy érdekesség, engem nem enged 30 fölé fejleszteni, a szervám sebessége, illetve a tenyeresem ereje elérte a 30-at, és nem fejlõdik tovább. Hogy miért, arról fogalmam sincs.

xeth004
Én már csak a skill szerinti nehezítésre tudok tippelni<#nemtudom>. Emlékszem a legelején iszonyat gyengéket sorvasztott, meg lomha disznó volt a karakterem, alig érte el a labdákat. Most meg már bikaerõs, fürgeén pattog, elér szinte már mindent, viszont addigra már az ellenfél is olyanokat ad amihez kellenek is ezek a tulajdonságok. De az tény, hogy furcsán van ez kitalálva. Mert hiába verek sorra mindenkit, egyszercsak jön egy meglepetés amin csak lesek...

Jah, és az általad beírottak is jól jelzik, hogy mennyire logikátlan az egész. 30 körüli skillekkel nem lehet megverni az utolsó ellenfelet, 11-12 körüli skillekkel meg simán agyonverem...

Én 4. voltam amikor a hajón 6-0-ra elvertem Hingist, és 7. amikor Ancic 6-0-ra lemosott, szóval a ranglista helyezés 50 alatt már biztos nem befolyásol semmit.

Viszont ezek szerint az akadémiás teória sem, ellenben valószínû, hogy akkor a skillek, vagy a minigame-ek alapján nehezít a játék.

xeth004
Nekem mikor 13-as voltam akkor skillek terén olyan voltam hogy serving: 27-25, stroke: 34-35, footwork: mind 29, volleying: mind 29. A mini game-ek összes fokozata megvolt, az akadémia viszont csak normálig, de a hajón nagyon elvertek. Szerintem az alapján nehezedik a játék, hogy hanyadik vagy a ranglistán. Azóta 2. helyre tornáztam magam, a skill-ek ugyanazok, de még nem volt hajó. Majd kíváncsi leszek, hogy így hogy megy a játszma.

arty
gamecopyworld.com rol leszeded az 1.1es fixed exe-t (nocd) és ennyi. maga a patch csak az exe-t cserélte le, igy a crk egyben a patch is :)

donpedro :( sega :(

Forza.

Mondom én, hogy itt valami stikli lesz! A páromnak is van egy karaktere, akivel 51. volt a ranglistán, 11-12 körüli skillekkel, és az akadémián még õ is csak a normál szintnél tart. Megpróbáltam vele, gyorsan nyertem 3 Grand Slam tornát, majd nekimentem a King of Playersnek, ahol Hingis fogadott. 6-0-ra vertem, nagyon simán, esélye sem volt.

Ebbõl tehát az következik, hogy nem éri meg túl gyorsan fejlõdni, mert vagy az akadémia, vagy a minigame-ek alapján változik - javul - az ellenfelek szintje. Én az akadémiára tippelek, mert ott expert fokozaton már nagyon hasonló szintû játékosok ellen kell csinálni a feladatokat, mint a "hajós" tornán. (Ebbõl az is következne, hogy fejlõdni lehet, csak az akadémiát kell hanyagolni). Persze az is lehet, hogy simán a skilljeim alapján állítja be az ellenfeleket a játék, de akármi is az igazság, ez mindenképpen gáz, hisz így megeshet, hogy valaki úgy jár mint én, és hiába küzd, szenved, küszködik, sosem jut el a végéig, más meg hátrakötött kézzel is röhögve jut el a csúcsra. Ráadásul a saját karakteremet lényegében cseszhetem, habár nyilván nagyon sok fejlõdéssel egyszer Ancic-ot is meg tudnám verni, de minek erõlködjek, valószínûleg hamarabb végzek, ha csinálok egy új karaktert, és elõrõl kezdem...