Virtua Tennis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Virtua Tennis 3 v1.01 No-DVD/Fixed EXE #2

Forza.

Mike
jah, nagyon addikt a játék vmiért

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a hálónál alázást én is szeretem 😊 és akkor még vigyorog is a gecije 😊))
másrészrõl azt hiszem tönkre fog menni az ujjam (vagy a gémpedem) a múltkor már nyögtem is 😄DDDD

most vagyok 65.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

grebber
Sajnos imaget már töröltem igy igazi kihivás lesz a maradék tornákat megnyerni bár az is lehet a game gyõz és én meg diliházban végzem 😞

Next PC upgrade: 2022

#325-re pls majd választ.
grebber: szerintem, akkor tedd újra, ha ennyire gecizik a géjm veled.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

arty
fx5200 miatt

nem kell neki nagy gép, de az 5200 régi és rossz konstrukcio

Forza.

grebber
Nemkissé kurja fel az agyamat a game!
Gyakorltilag mint irtam szeéén aláztam a gamet!És hát lehet ezt unta meg mert én letehetem very easy-re vagy bármire pontot ismétlen pontot nemtudok szerezni nemhogy szettet nyerni😞
Egyszerûen fogalmam nincs mitõl örült meg a game 😞

totyak
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy mitõl lehet az, hogy a játék úgy fut mint egy lassított felvétel. Nem akad, nem is szaggat, csak simán lassú. A gépem nem túl erõs, esetleg az lehet a probléma. 512-es geforce Fx 5200-as vidikari, 2gHz proci, 512 Mb ram van a gépben. Ennyire nagy gép kéne a játéknak, vagy valami patch megoldaná a problémát. Az az érdekes, hogyha mindent felteszek maxra, akkor sem megy sokkal rosszabbul, mintha minden minimumon lenne. Valaki segítsen légyszi.

Aha, nem tudom.
Nekem semmi bajom a hálóra felmenéssel, beállok a pálya végére és visszaadogatom, akár egy gép; vagy én is közel megyek és igyekszem lecsapni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
Ez legalább nem olyan mint a fifa mert abban ha nehezebbre teszed nem a gép lesz jobb hanem hiába passzolsz jól ami könnyün odamegy a társadhoz nehezebb szinten nem.

Ebbe meg láthatóan jobban mozog a gép feljön a hálohoz és szarrá aláz mostanában nemtudom miért eddig vertem hardon de most megörült 😞

Most ezek közül melyik? :S :S

Index
General Links:
Virtua Tennis 3 Game Updates

Game Fixes:
Virtua Tennis 3 v1.01 No-DVD/Fixed EXE #2
Virtua Tennis 3 v1.01 No-DVD/Fixed EXE #1
Virtua Tennis 3 No-DVD/Fixed Image #2
Virtua Tennis 3 No-DVD/Fixed Image #1
Virtua Tennis 3 v1.0 No-DVD/Fixed EXE

Aha, okés és ezer thanks!<#wave>
Rohadtul idegesítõ ugyanis ez a kilépegetés, lefagyás dolog.
2007 van, hihetetlen, hogy egy játékot nem tudnak ilyen hibák nélkül kiadni. Tisztelet a kivétel a játékoknak.
grebber: Fifában is, meg mindenütt hangsúlyozom, hogy én saját szórakoztatásomra játszom és nekem elég a normal, mert jó látni, ha elõre lépek a ranglistán és verem az ellent. Egyenlõre nekem így jó.

grebber
Normálom nemtoltam tovább mert nincs semmi kihivás benne.De most hardon érdekes modon beörült a gép edig ütöttem vertem ott is mostmeg pontot se tudok szerezni érdekes 😞

arty
www.gamecopyworld.com

1.1 nocd exe

bemásolod a régi helyére. ennyi. õ maga patch is és nocd is.

Forza.

149-dik vagyok normalon.

Akkor legyen faq, vagy mi a tököm, mert így kurvára nem tudok mit tenni. Most már bazz tornák közben is kidobált pffff.
Patch neve?

grebber
Eh 😞

Nagyba örültem hogy frankón gyorsan leálázok mindenkit azt enyém a világranglista vezetése. És 4 megnyert torna után amik után nemléptem elõre fikarcnyit se lelombozott 😞

Elsõ pár meccset normálon nyomtam gép nevetésges volt feltettem hardra itt azért már játszmát is vesztettem és látni hogy jobban mozog a gép meg minden.Majd ha enyém lesz az elsõ hely akkor megnézem magamnak azt a legnehezebb szintet.

mert fel kell tenni a patchet
grebber
Na kiprobáltam a gamet.Tetszik csak marha lassan lehet tornákat tolni 😞
Elején azthittem pik-pak világranglistavezetõ leszek aztán volt csomo hónap ahol nemtudok indulni mivel még csira vagyok a ranglistán aztán edzeni ugyanazokat meg unalmas már nagyon 😞

sikerülne=sikerülni

Amúgy, hogy kel lmegcsinálni a normalon lévõ cuccokat az akadémián? Egyik se akar sikerülne, fõleg a szerválás a sarokba :S:S.

Állandóan lefagy ez a szar! Mi a rákért?

Bakker, az az idegesítõ ebben a géjmben és az International Tennis pro-ban, hogy, ha kiscibe teszi az ember, kilép.

Maxtreme
Vga csere...

Feltettem a játékot, leszedtem a megfelelõ cracket, de most kiír vmit a pixel shadow 2.0ról és nem indul...Mi a probléma?elõre is köszi
arty
gamecopyworld.com

innen az 1.1 es nocd exet szedd le

Forza.

Sziasztok!
Vki segítsen nagyon szépen kérem leszedtem a játékot😄
Kérte hogy Crackeljem meg..meg crackeltem és VT3.Exe hibát észlelt ezért leállt szal vki dobja már fel az exe.-jet a netre és adjon egy linket nagyon nagyon szépen kérem mert 1000 hogy a Crack a rossz:S
Elõre is köszi!
Sziasztok!
arty
billentyüzet + 1 gamepad kell, de sajnos ez mellé kell még valami, komrány vagy joy legyen bedugva és látszon windowsban az irányitók közt. ekkor lehettek ketten - szutyok dolog, sega igy csinálta meg.

Forza.

Hi! Hogy lehet megoldani, hogy 1 PC-n haverral egymás ellen tudjunk játszani? (van gamepad)
Attól a minigametõl én is kis híján megõszültem 😊 Mázli is kell hozzá, ugyanis nem mindig ugyanaz az ellenfél, és némelyik visszaüti keresztbe, mások viszont állandóan oldalt váltanak, lehetetlenné téve a feladatot. Elvileg egyébként az a megoldás, hogy erõs kersztfonákokat ütsz, és akkor ugyanolyanok jönnek vissza.

A gyakorlatban persze nem ilyen egyszerû, hányszor anyáztam, hogy miért pont a 6. után kellett neki oldalt váltani...

Ti hogy a szarba játszotok nem tudok egyszerre 7 fonákot vissza adni.És rohadtul idegesít.Pedig csinálom az edzéseket.Már 6 éve játszok de nem ér semmit.
Én nyet

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

INTERNATIONAL TENNIS PRO-t próbálta már valaki?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Köszi!
Waczkor
Legközelebb írhatnád egybe a gondolataidat...
A géped konfigja nélkül nehezen fog bárki is segíteni.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

haveromál
Ja,és a hanál ugrik mint állat!
Mindenhol ugrik, csak a meccseken lassul be! 😞<#szomoru1>
Csá! Nem tudja aaki miért lassúa játék? A haveromnál ugyanez a videókártya, nekem 256-taltöbb RAM-om van, csak gyengébb egy kicsit a Proci, ne lehet hogy a Proci a hibás? Vagy valami hiba?
Behind the baseline - az alapvonal mögött kell maradnod az egész pont során, onnan kell nyerni a partit.

Drop shot - rövidítés - egyszerre nyesés (slice) és lefelé, de csak akkor csinálja, ha idõben elkezded. Lehet jobbra-balra irányítani is, sõt, ha meg akarod nyerni a pontot (márpedig ez a feladat), akkor muszáj is lesz. 😊

Egyébként utóbbi hasznos tud lenni a csodajátékosok ellen is, sokszor bejön, ha rövidítés után én is közelebb lépek a hálóhoz, és a nagy nehezen visszapöttyintettlabdát azonnal a helyére küldöm egy röptével.

Hali jó a játék de elakadtam valaki segítsen mit kéne csinálni?
"Win the point from behind the baseline"
"Win the point with a drop shot"
Thanks.
Aha, akkor ki is próbálom a tournamentet, aztán majd megírom, mi lett a 2 terminator ellen. :-)

xeth004
Ja, ez a 2 terminátor nem a 'world tour' módban van, hanem a 'tournament'-ben. Ott van kb. 6 ellenfél, és amikor azokat lenyomtad, egyfajta bónuszmérkõzésként beadja ezek közül a csodajátékosok közül az egyiket, vagy ha párosba mész akkor mindkettõt. És, ha megvered õket elvileg választható karakterek lesznek.

A turbo fokozattal kapcsolatban még annyit, hogy ez csak egy-két meccsre igaz! Pl anno, amikor bekerültem az 56-ba, akkor elindultam a French Openen, és az elsõ körben kihullottam 4-0-val, még pontot sem csináltam, ha jól emlékszem. Kicsit gyakoroltam, és 4 héttel késõbb simán megnyertem a wimbledoni tornát. Kétlem, hogy az egy pontnyi skill javulás eredményeként lettem hirtelen ennyivel jobb, sokkal inkább a gép vett vissza.

Az, hogy mikor lõnek le a pályáról, az erõsen véletlenszerû. Ha nagyon jók a skilljeid, akkor egy idõ után már mindenki brutális, bár nem verhetetlen, de közel van hozzá. Folytasd ugyanazt a karriered, és csodálkozva fogod látni, hogy egy idõ után a gép újra verhetetlenné válik.

Az megfigyelhetõ, hogy általában akkor biztosan laposra vernek egyszer, amikor ugrik egyet a szint, tehát mondjuk a világranglistán éppen beférsz az elsõ 100-ba, és elõször indulsz 100-as versenyen, akkor a gép rendszerint turbo fokozatra kapcsol.

Ami az ászokat illeti, általában 2-3 ászt ütök meccsenként, legalábbis nagyjából ez az átlag, volt jobb és rosszabb is.

Én hülye
kössz
Waczkor
Ahova installáltad a gémet.Ott van a vt3_save vagy vmi ilyesmi.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

A mentéseket merre lehet megtalálni???
Maximus4
Na akkor berakatom ha már mondtátok,hogy a fölsõ jobb

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nemhogy nem vertem meg õket, de még a nevüket sem hallottam, pedig végigvittem a world tour-t.:-)
Amúgy nagyonnagy játék, hihetetlen jó labdameneteket lehet nyomatni vele.
Az utolsó meccsem Federer ellen volt, és hát 6-1-re lemostam elsõre.
Mondjuk nem nagy szám gyõzni, csak mindig pontosan valamelyik sarokra kell jó erõsen célozni.
Persze volt pár meccs, amit lehetetlen volt nyerni, mert a gép olyan erõvel ütötte vissza a labdát, hogy csak nézte az ember, de szerencsére nem ez a jellemzõ hosszútávon. Meg is lepõdtem, hogy milyen könnyû volt az utolsó menet. Amúgy nekem egy bizonyos Nalbadian nevû illetõvel gyûlt meg a bajom, mert õ volt az, aki állandóan izomból ütött irtó erõseket.
Az is tetszetõs, hogy az ellenfelek odajönnek meccs elõtt meg után diskurálni. Egyébként azt vettem észre, hogy akkor jellemzõ a gépre ez a "visszaüthetetlen" stílus, amikor jó párszor elvertem valakit, és egyszercsak odajön hozzám a meccs elõtt, és olyasmiket mond, hogy ha most nyer, akkor õ lesz a legjobb, meg hogy most aztán le fog gyõzni, nem veszthet. A meccs végén, miután pokoli erõvel lelõtt a pályáról, odajön, hogy na végre, hogy legyõzött. A következõ meccsen meg megint nullára verem. Talán elmúlt a dühe.:-) Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés.
Amúgy valakinek sikerült már ászt adni? Nekem nem...
Ja, amúgy szerintem is a felsõ kép lenne jó bannernek.