535
  • tomas10
    én csak egyenlöre a 100. helyen állok
  • grebber
    Valaki elérte már az első helyet?
    Ilyenkor mi történik?
  • Dexantreal
    Tenisz játékból meg ez a második, az első az International Tennis Pro volt Postmorten felirattal a végén, vagy mi. Azt hiszem :S.
    Egyértelmű, hogy a Virtua Tennis 3 simán veri az International Tennis Prot. Ott ráadásul sokkal "gagyibbak" a karakterek, meg a graf. Jah és nyerni se tudtam wourd tournament módban egy meccset se. Hamar le is szedtem.
  • Dexantreal
    Én úgy vagyok, hogy midnen sport játékot kipróbálok. Így került letöltésre anno Tiger Woods PGA Tour 07. Egész jól elvoltam vele, majd leszedem a 08-t is.
  • tomas10
    én nem szeretem a tenisz játékokat se tévébe se számítógépen de ez a játék megfogot
  • Dexantreal
    Jah megjegyzem: nem ismerősöm, csak, ha köszönt, akkor én is vagyok olyan rendes és visszaköszönök. Bár nem mindig.
  • Dexantreal
    Hy!

Nem tudom, sry.
    Kérdezz mást, hátha tudja rá valaki a választ.
  • Dexantreal
    Jah én is néztem picit meccset tegnap, nem tudom melyiket, de csak pár percre. Engem nem annyira érdekel a tenisz, fateromat annál inkább. Csak ő nyaral most Törökországban anyukámmal és hétfőn jönnek. Jó nekik, bár úgyse szeretek sokat msázkálni és kint a hőségben dekkolni, szal jó itt egyedül otthon.
    Tehát a lényeg: egyetértek veled, ott is hálónak neki ütötte, pedig vágtázott a labdáért, pálya elhagyás ne mvolt, mert mondom, hogy röpke pár percig néztem.
    Géjmben hálót ütni gép?? Viccelsz? Ő sose hibázik pff. Ez a rossz benne. Legalábbis nem emlékszem, hogy hálót ütött volna, vagy ki ment volna neki, bár lehet, hogy párszor kiütötte már :S. A háló is lehet ennyi erővel, nah mindegy.
  • Akos0909
    Sziasztok! Letöltöttem a játékot, fölinstaláltam, creckeltem,minden, mikor elinditanám viszont belép, és egyből kilép, hogy hibát észlelt és leáll. Valaki légyszives segítsen! Köszi előre is!
  • Mike at home
    az a gáz, hogy mintha nem számítanának az elért szintek
    csináltam egy vadi új embert, minden lvl 1, mégsem tudom a full extras hapimmal megverni hardon. Úgy teniszezik mint állat, trükközik, lecsap, soha egy rossz ütése nincs, nem hibázik

minap megnéztem a Nadal Federer meccset - tele volt hibával: háló, out
    ez nincs a játékban
  • Mike
    az más kérdés, hogy normálon megverem vele a 2(/6). helyezett mukim.
    hardon nem. hardon meg a mukival alig tudom megverni a csajt
  • Mike at home
    Kezdtem egy új karriert. 195 centi magas csaj. 1. év szeptembere van és már 199. :)))
  • Dexantreal
    Évszakok utáni kiegészítőre, ha van olyan, vagy a Bulis cuccok óta nincs új?
    Mert van egy ilyen:

The_Sims_2_HM_Fashion_Stuff-FLT

Vagy ez a Bulis cuccok? Lol, ha igen, akkor a HM kavart be nálam, sry.
    hajon játszani király lehet!
    Jön egy hullám és megdönti a hajót, borul mindenki.
    Csak Federer? Nincs más? Én 96-dik, vagy 98-dik vagyok, nem tudom :S, de a lényeg, hogy most hanyagoltam a géjmet a szivatásai miatt.
  • Mike at home
    Hajón akkor játszol, ha benne vagy az első 16-ban
    Federer az ellenfél
  • Mike at home
    az Évszakokra gondolsz vagy a ruhabutikra?
  • Dexantreal
    Hajón?
    Szivat a gép, az MI még nem fejlett annyira, hogy egy Terminátor vs ember háború létre jöjjön - szerencsére persze és ne mis akarok ilyet - de szivatni már tud a kis köcsög MI.
    Jurassic Park topikba is taglaltam ezt a gép szivatós dolgot, meg a Terminátorokat, mert a parkam végébe nem akarnak a zemberek menni; pedig van út, de az elejébe ott nyüzsögnek.
    Lol.
    Pedig a végében vannak a Dilophosaurusok.
    Tényleg, érdekel a Jurassic Park: Operation Genesis?
    Ott van ez, amiről beszéltem.
    Amúgy Sims2 topikban van valami új hír? Rég néztem oda. Bár, ha jól látom, kijött egy újabb kiegészítő :S.
    Csak a játékkal si rég játszottam, de megvan a gépen.
  • Mike at home
    rossz kedvem van :(
    Federer-t legyőzöm gyakorló meccsen, legyözönm Grand Slam-en, de a hajón nem, egyszerüen megesz reggelire
  • Mike at home
    voltam már 2. aztán nem nyertem így lettem 6. majd nyertem és a 8. :) ez utóbbi kicsit vicces volt

persze elmentettem a 2. helyemet, kiváncsi vagyok mi lesz akkor a Federer-t megverem az elődöntőben
  • Dexantreal
    Oké.
  • Mike at home
    lefelé az irány igen. és a lassú ütést használód, jól rá kell készülni
  • Mike at home
    6. :)
  • Sevin
    Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem elég széles az ütési repertoárom. Nem a szélességgel van a baj (bár fura, hogy out-ot eddig sosem ütöttem oldalra, pedig reálisabb lenne), hanem a hosszal. Ha nyomom közben a lefelét (gamepadon), akkor mindig csak az adogató vonal környékén pattan a labda, közelebb sosem tudom ütni a hálóhoz, pedig a gép meg tudja csinálni. Mit csinálhatok rosszul? És az erősebb ütéseknél sem lehetséges, hogy ne mindig ugyanabba a vízszintes vonalba üssem a labdát? Segítseket légyszi, így annyira nem tudom élvezni ezt a remek játékot eddig...
  • Mike at home
    11. vagyok

most Federer aláz éppen a hajón, pedig megvertem már párszor

inverz az amik a szinek invertálódnak, a fehér fekete és viszont
  • Dexantreal
    Mi a tököm az az inverz?
    Amúgy kezdi felbaszni agyam nekem is ez a géjm, Monfils szar a Vancouver openen úgy lealázz ,ehh és mindig odaér és én sokszor kiütöm a pályáról, pedig más tornákom nem is.
  • Mike at home
    az 1.0 nekem soxor inverz mutatta a ruhákat a gear menüpont alatt - amikor öltözteted
    ellenben nem lép ki gyakorlómeccseknél, amit az 1.01 mindig megtesz
  • Dexantreal
    Az eredetit? Nah, de, akkor nem lép ki? Hogy érted, hogy nem invertálja? :S
    Nekem minden rendesen működik, leszámítva azt az egy gyak meccset Vladisovával, vagy kivel.
    18-dik vagy? Hajrá! Én meg 98-dik asszem :S.
  • Mike at home
    nálam is ez volt, vissza kell tenni az előző exe file-t
  • Mike at home
    felraktam az 1.01-et, most már nem invertálja a ruhát, ellenben kilép ha gyakorlómeccset akarok játszani
  • Mike at home
    pfff szétment a kezem
    23 perces mérkőzésem volt, 3-1-ről hoztam vissza, most vagyok a 18. :D
  • Dexantreal
    Akkor nem tudom :S, nekem csak a Vadislova vagy nem tudom ki elleni gyak meccs töltésekor csinálta.
    Nekem is kezd verhetetlen lenni a gép, vagy szivat legalábbis. Állandóan vagy túl ütöm a pályán, vagy simán megver, de még álloma sarat.
    Remélem a Football superstars-nál nem lesz ilyen, mert az is egy karaterrel való végig menés lesz, ha jól tudom.
  • grebber
    Na jólvan hamarosan törlöm a rákba ennyi idegeskedést nemér meg!
    Keztem egy újat normálom ami szerintem valami übereasy lehetett no mindegy török fel egyre jobban azt megint vehetetlen lett a gép :(
  • grebber
    Ezt patch után csinálja :D Patch előtt semmi gond nem volt nem lépett ki soha.
  • Dexantreal
    Akkor te is patcheld a géjmet, ahogy én. Legalábbis szerintem az lenne a jó.
  • grebber
    Semmi error egyszerűen kilép!
  • Dexantreal
    Eygszer sikerül végre biztos legyőznöd a gépet!
    Ugyanazt írja ki a báttyádnak is, mint nekem, hogy runtime error és blabla?
    Akkor skippelje ő is azt a tornát és gyakoroljon helyette, nekem úgy jó lett.
  • grebber
    Nekem is elkezdett kilépkedni vagyis csak a báttyámnak a férfi tornákon nekem a nőinél nem lépett ki 1x sem viszont azóta is csak probálgatom legyúrni a gépet sikertelenül :(
  • Dexantreal
    Végülis skippeltem, kihagytam a gyak meccset és gyakoroltam simán, meg mentem a tornákra és nem lépett ki ezzel a hibával.
    98-dik vagyok már!
    Ahogy elérhetővé vált Vancouver Open, meg ilyenek, kaptam rögtön 3-4, vgay 5 mailt a játékosoktól, hogy Fancy a practice match (szal meccs, nem tudom, hogy írják :S) How about ez és ez és I'll be waiting for you.
    Vagy nem tudom.
    Szóval azért már látják, hogy kezdek profi lenni.
  • Dexantreal
    107-dik vagyok a ranglistán és Vladisovával vagy kivel lenne gyak meccsem, erre töltéskor runtime error float point not load vagy ilyesmivel kilép ehh.
    Rohadt szar így.
    Mindig kilép.
    Valakinek ötlet erre?
    Betettem a patchet és úgy csinálja ezt.
  • Dexantreal
    Ezer thanks!
    grebber: mert direkt kiakar cseszni veled. Nem poénból mondom, hanem ezt kezdem érezni én. Most már sokadjára próbálkozok a kínai tornán singleben és olyan bénán üti, meg beszaggat, az ellen meg pont egy hajszál híján ,de eléri, hogy kezdem azt hinni, a gép szivat.
    Jah, meg lefagy és kilép, de a patch-el most végre már nem fog.
  • grebber
    Érdekes ha Tournament menüpontba belépek ott olyan szinten van a gép amire állitom nem értem akkor a másikba mitől hallt be :(