Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészrõl azt hiszem tönkre fog menni az ujjam (vagy a gémpedem) a múltkor már nyögtem is 😄DDDD
most vagyok 65.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Next PC upgrade: 2022
grebber: szerintem, akkor tedd újra, ha ennyire gecizik a géjm veled.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gyakorltilag mint irtam szeéén aláztam a gamet!És hát lehet ezt unta meg mert én letehetem very easy-re vagy bármire pontot ismétlen pontot nemtudok szerezni nemhogy szettet nyerni😞
Egyszerûen fogalmam nincs mitõl örült meg a game 😞
Nekem semmi bajom a hálóra felmenéssel, beállok a pálya végére és visszaadogatom, akár egy gép; vagy én is közel megyek és igyekszem lecsapni.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ebbe meg láthatóan jobban mozog a gép feljön a hálohoz és szarrá aláz mostanában nemtudom miért eddig vertem hardon de most megörült 😞
Index
General Links:
Virtua Tennis 3 Game Updates
Game Fixes:
Virtua Tennis 3 v1.01
Virtua Tennis 3 v1.01
Virtua Tennis 3
Virtua Tennis 3
Virtua Tennis 3 v1.0
Rohadtul idegesítõ ugyanis ez a kilépegetés, lefagyás dolog.
2007 van, hihetetlen, hogy egy játékot nem tudnak ilyen hibák nélkül kiadni. Tisztelet a kivétel a játékoknak.
grebber: Fifában is, meg mindenütt hangsúlyozom, hogy én saját szórakoztatásomra játszom és nekem elég a normal, mert jó látni, ha elõre lépek a ranglistán és verem az ellent. Egyenlõre nekem így jó.
1.1 nocd exe
bemásolod a régi helyére. ennyi. õ maga patch is és nocd is.
Forza.
Patch neve?
Nagyba örültem hogy frankón gyorsan leálázok mindenkit azt enyém a világranglista vezetése. És 4 megnyert torna után amik után nemléptem elõre fikarcnyit se lelombozott 😞
Elsõ pár meccset normálon nyomtam gép nevetésges volt feltettem hardra itt azért már játszmát is vesztettem és látni hogy jobban mozog a gép meg minden.Majd ha enyém lesz az elsõ hely akkor megnézem magamnak azt a legnehezebb szintet.
Elején azthittem pik-pak világranglistavezetõ leszek aztán volt csomo hónap ahol nemtudok indulni mivel még csira vagyok a ranglistán aztán edzeni ugyanazokat meg unalmas már nagyon 😞
Vki segítsen nagyon szépen kérem leszedtem a játékot😄
Kérte hogy Crackeljem meg..meg crackeltem és VT3.Exe hibát észlelt ezért leállt szal vki dobja már fel az exe.-jet a netre és adjon egy linket nagyon nagyon szépen kérem mert 1000 hogy a Crack a rossz:S
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Forza.
A gyakorlatban persze nem ilyen egyszerû, hányszor anyáztam, hogy miért pont a 6. után kellett neki oldalt váltani...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A géped konfigja nélkül nehezen fog bárki is segíteni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Drop shot - rövidítés - egyszerre nyesés (slice) és lefelé, de csak akkor csinálja, ha idõben elkezded. Lehet jobbra-balra irányítani is, sõt, ha meg akarod nyerni a pontot (márpedig ez a feladat), akkor muszáj is lesz. 😊
Egyébként utóbbi hasznos tud lenni a csodajátékosok ellen is, sokszor bejön, ha rövidítés után én is közelebb lépek a hálóhoz, és a nagy nehezen visszapöttyintettlabdát azonnal a helyére küldöm egy röptével.
"Win the point from behind the baseline"
"Win the point with a drop shot"
Thanks.
Az megfigyelhetõ, hogy általában akkor biztosan laposra vernek egyszer, amikor ugrik egyet a szint, tehát mondjuk a világranglistán éppen beférsz az elsõ 100-ba, és elõször indulsz 100-as versenyen, akkor a gép rendszerint turbo fokozatra kapcsol.
Ami az ászokat illeti, általában 2-3 ászt ütök meccsenként, legalábbis nagyjából ez az átlag, volt jobb és rosszabb is.
kössz
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy nagyonnagy játék, hihetetlen jó labdameneteket lehet nyomatni vele.
Az utolsó meccsem Federer ellen volt, és hát 6-1-re lemostam elsõre.
Mondjuk nem nagy szám gyõzni, csak mindig pontosan valamelyik sarokra kell jó erõsen célozni.
Persze volt pár meccs, amit lehetetlen volt nyerni, mert a gép olyan erõvel ütötte vissza a labdát, hogy csak nézte az ember, de szerencsére nem ez a jellemzõ hosszútávon. Meg is lepõdtem, hogy milyen könnyû volt az utolsó menet. Amúgy nekem egy bizonyos Nalbadian nevû illetõvel gyûlt meg a bajom, mert õ volt az, aki állandóan izomból ütött irtó erõseket.
Az is tetszetõs, hogy az ellenfelek odajönnek meccs elõtt meg után diskurálni. Egyébként azt vettem észre, hogy akkor jellemzõ a gépre ez a "visszaüthetetlen" stílus, amikor jó párszor elvertem valakit, és egyszercsak odajön hozzám a meccs elõtt, és olyasmiket mond, hogy ha most nyer, akkor õ lesz a legjobb, meg hogy most aztán le fog gyõzni, nem veszthet. A meccs végén, miután pokoli erõvel lelõtt a pályáról, odajön, hogy na végre, hogy legyõzött. A következõ meccsen meg megint nullára verem. Talán elmúlt a dühe.:-) Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés.
Amúgy valakinek sikerült már ászt adni? Nekem nem...
Ja, amúgy szerintem is a felsõ kép lenne jó bannernek.