535
  • Mike at home
    akkor szedd le
  • daver88
    persze...
  • Mike
    feltetted a patch-et?
  • daver88
    üdv!!

nekem most lett meg a játék...éshát mielőtt elindulna, azelőtt rögötn kilép a windowsba. ez ellen lehet tenni vmit, vagy elve bukta az egész??,

a gépigény elvileg jó lenne

lévvi segítsetek, mert nagyon jó lenne jáccani vele..köszi
  • csgj
    reinstall, és jó is lett :P
  • arty
    be, sőt, ha a kormányom be volt dugva, akkor is játszhattunk bill+gpaddal, ketten ... ügyesek a segások.
  • csgj
    már megint baja van.... nemtok body-t alakítani a karier módban... runtime error, és kidob
  • Mike at home
    be lehet? nekem nem jött össze
  • donpedro
    Az még jobb, hogy ha már van egy második gamepadod, akkor már a bill-t is be lehet állítani a második embernek, addig nem. Jó mi?
  • csgj
    2 gamepad? ez miféle fejlesztői ötlet? :P de lol...
  • Mike at home
    sehogy
    kell egy második gamepad is
  • csgj
    hogy lehet 2-en játszani (gamepad+bill) ??????????
  • csgj
    van most egy gamepadom, és szeretnék mással együtt játszani... de nincs player 2, pedig régen volt, csak akkor nem volt gamepadom, és így csak egyedül tudtam játszani....
  • tomas10
    ahova a játékot telepíteted ott van
  • manutdzoli
    Mentéseket nem tudjátok hova menti??Mert nem találom sehol!Help!!
  • matthas
    -sztem :)
  • matthas
    azóta már megy,clonecds verzióval nem lépked ki

viszont a játék maga eléggé uncsi sztem,nagyon egysikű sztem
  • Mike
    patch nélkül is csinálja? mert nekem az alap nem csinálta ezt, csak a patch-elt
  • Dexantreal
    Hy!

Én nem tudom, sry, nem értek gépekhez, de a topikot végig olvasni... hát.... huhhh... szép teljesítmény!
  • matthas
    Sziasztok,végig olvastam az 5 odallt,de nem találtam az enyémhez hasonló problémát:a játék elindul semmi gond nincs is azzal,de amikor egy meccset kezdenék,akkor a két játékoskép eltűnése után fehér lesz a képernyő és a játék kirak az asztalra egy 5-10 mp után.Felraktam a patchet is,de nem változott semmi,a kártyám GeForce FX 5700.Ha valaki tud segíten,annk nagyon örülnék,aztán ha mégse,akkro megpróbálpom a CloneCDs verzióval hátha menni fog,de potyára nem akarok azt is lekapni.Köszi
  • Dexantreal
    Lol, ez eléggé érdekes. De gondolom single player modban vagy miben nyomod, mert máshol nem lehet szerintem.
    Én még nem próbáltam, egyenlőre egy karakterem van.
    Amúgy nem tudom, gépi szivatás talán lol.
  • Mike at home
    "az a gáz, hogy mintha nem számítanának az elért szintek
    csináltam egy vadi új embert, minden lvl 1, mégsem tudom a full extras hapimmal megverni hardon. Úgy teniszezik mint állat, trükközik, lecsap, soha egy rossz ütése nincs, nem hibázik"
  • Dexantreal
    Nem szoc probléma és kész, de hagyjuk. Milyen felvetés? :S
  • tomas10
    léci
  • Mike at home
    ok, mai napig nem válaszoltatok a felvetésemre
  • Mike at home
    de ez mér a te egyéni szoc problémád, emiatt nem kell a konzolra haragudnod
  • tomas10
    a cod 4 kijön pcre is de most térjünk vissza a játékhoz mert erröl szól a topic akit zaklat az nyison ezzel kapcsolatosat.
  • Dexantreal
    #386: van benne valami, de, akkor is meglehet oldani, hogy idővel PC-re is kijöjjön és CoD3 esetében is megoldható lett volna, még se tették meg.
    387: szerinted miért van a sok warezos? Mert nincs pénze erre-arra. Jelenleg nekem sincs konzolra lóvém.

Vettem volna rég PS3-t.
  • Mike at home
    senki nem tart vissza attól, hogy vegyél megadnak egy konzolt is, ha nem bírsz várni, vagy nem vagy megelégedve a pc-s játékkínálattal
  • grebber
    "Szóval nem kéne a PC-seknek várni rohadt sok szar időt amiatt, hogy egy játékot megcsináljanak PC-re is. Ez hülyeség. Ugyanúgy meglehet csinálni."

Konzolra szerintem sokkal de sokkal egyszerűb gamet csinálni mint pc-re mert az adott platform pcmeg ahány ház annyi féle pc!
  • Dexantreal
    Nem. Hanem sok játéknál a konzol előrébb való, mint a PC platform és ezért a PC-sek szívnak. Csak ez a megkülönböztetés szar, javítottam, akkor magam.
    Szóval nem kéne a PC-seknek várni rohadt sok szar időt amiatt, hogy egy játékot megcsináljanak PC-re is. Ez hülyeség. Ugyanúgy meglehet csinálni.
    Nah és a warezolás? Konzolon is megy ezerrel, sok olyan oldal foglalkozik azzal, hogy konzol géjmeket lelehet szedni a konzolosoknak, tehát az is hülyeség, hogy amiatt nem adnak ki sok játékot, mert a bevétel látványosan csökken azért, mert rengeteg a warezoló.
    A konzolon is így van. Talán nem oly nagy mértékben, de warez az mindenütt van és ezért hülyeség, hogy pont ezzel próbálják kivédeni az egészet. Felejtsék el, ezt úgyse tudják elhárítani.
  • Mike at home
    már mitől lenne szar a konzol? mert neked nincs?
  • Dexantreal
    Amúgy utána néztem. Tehát először megint konzolra, aztán évekkel rá PC-re megérkező géjm. Szar konzol :P.
    Honnan lehet letölteni? :S Én nem leltem oldalt, ahol fent van.
  • grebber
    Hát ezt sajnos énse értem miért lesz brutál a gép,de verhetetlen pontot sem tudok szerezni :(
  • Waczkor
    Nagyon semmi.Úgyanúgy folytatódik a gém.Már a 3.King of Players tornát nyertem meg.Nem tudom meddig mehet,de sajna már egy-két meccstől eltekintve,mindegyik nagyon könnyű:(
    Néha viszont éppen csak megnyerem a meccseket.Aztán döntőkben meg 4:0.Nem igazán értem,mi alapján játszik a gép erősebben vagy gyengébben.
    Viszont kaptam ajándékba egy frankó ütőt,amilyennel régen játszottak.Nagyon keményen néz ki,olyan mint egy tollaslabda ütőXD
  • grebber
    Én nemtudom min van mert nem az van ugyse ami bevan állítva :(
  • Dexantreal
    Az mi? :S
  • arty
    és a topspin? :)
  • Mike at home
    normálon?

fura egy verziód van
  • grebber
    Kész ez a game lehet nekem olyan verzió jutott hogy 98. helyezésnél előrébb soha ne lehessen eljutni most a férfi karakteremmel is itt vagy mint a nőinél 98. helyen és a gép megint beállította magát überre esélyem nincs asszem nekem ez a game ennyi volt del a picsába azt dobon fel a Top Spin 2-öt!